jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


NOSTALGI

Sånn, nå var jeg ferdig med oppgave 13+14 , i studiet mitt antik og gammel kunst.Har skrevet så krampa nesten tok meg for å bli ferdig. Det betyr jo bare at jeg kan blogge litt resten av kvelden. Jeg så på siden til Anniche at temaet denne uka er nostalgi. Tenkte jeg skulle vise dere ett par ting jeg har kjøpt via nett, og som jeg fikk lagret før kameraet mitt datt i gulvet. Og YES, jeg har fått lånt meg et nytt !! JIPPI! Som jeg sa, man kan ikke blogge uten kamera.
Noen lavendel- lukteposer som henger på gjesterommet.Og her er en av tekoppene jeg har samlet. Tekoppen er av merket Elizabethan, Staffordshire England.

Og dette er en brukt fransk hylle jeg skal hente neste uke. Og Selvfølgelig kommer den på kjøkkenet mitt.

13 comments:

Ellie said...

Så flotte ting! Jeg er så glad i formen på den tekoppen, med en liten stett. Hylla blir nok kjempefin på kjøkkenet. Veldig kosleig med knaggrekke under. Koselige lavendelposer også! Ha en god natt!

molly's heaven said...

mmmmm...de tekoppene var bare nydelig...lavendelposene gir ikke bare lukt, men stemning, og hyllen, den blir fantastisk!

Karna said...

Så nydelig!

Fantastisk fine lavendel poser, kopp og hylle!!

Håper vi får se hyllen ferdig dandert hjemme hos deg.. ;0)

suzanne said...

Thank you Aina for your message.
You have a very lovely blog.

anniche said...

Hei Aina

Nå må jeg huske å linke deg - du har en nydelig og inspirerende smak! Jeg følger deg helt og holdent:))
Herlige bilder av nydelige ting du viser. Jeg elsker engelsk porselen, og sliter alltid med og selge tingene jeg finner til butikken min! Flott bilde du har malt også- jeg maler en del når jeg har tid...sjeldent altså, men det er moro!

Ønsker deg ei herlig helg- klem fra Anniche

anniche said...

Glemte å si , hyllen var LOVELY!!
Heldig med den, kjøpte du den på nettet? Noen anbefalninger å komme med, jeg elsker slike ting!!

Tonje said...

Så nydelige ting=)Er det du som har laget disse lavendelposene? Tekoppen skrek jo nostalgi,og den hyllen på kjøkkenet var jo bare flott!!

Mia said...

Herlig hylle, nydelig tekopp og vakre lavendelposer - alt var jo bare kjempefint. Gleder meg til å se hyllen på plass i kjøkkenet ditt.

ANNICHE said...

Hehe, nei jeg har skrevet såååååå feil hos deg, jeg mente og skrive- jeg sliter med å finn eng. porselen til butikken min ....Da det er så populært , hos meg går det så det suser;)
Om du vet om noen som lev. til Norge med "gode" priser så er jeg glad for hjelp........


@ NATTA @

Kathrin said...

Jeg elsker den koppen. Mine besteforeldre hadde et helt kaffeservice i noe lignende. Noe er knust og noe er igjen av serviset. Det er bare helt nydelig!
Gleder meg til å følge deg videre.

Pia said...

Så fin hylla ...avis på dej :) den skulle jag bra gärna vilja ha...

Metteflette said...

Heisan, så nydelig hylle! Den skulle jeg gjerne hatt! Koppen var også skjønn! Beklager at jeg ikke har fått svart på spørsmålene dine i det siste men ang. boken så er det "Tilda's jul" av Tone Finnanger. Det jeg egentlig mener med Toile papir er scrapbooking papir med Toile de joey motiver på.
Ha en flott helg Aina :-)

Hannele said...

Vilken vacker tekopp, jag vill dricka te ur den..