jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Tedrikking..


Jeg drikker mye te og har alltid ønsket meg en gammel nostalgisk tekanne. Du vet, sånn en som mormor alltid brukte. Jeg var så heldig å komme over denne i en bruktbutikk. Nå er ikke kanna så veldig gammel, men den gir meg allikevel den gode gammeldagse følelsen, og frokost med te har blitt enda koseligere. Kanna er av Tysk merke og porselenet er av den fineste kvaliteten. Jeg betalte kun 132 Kroner ! Jeg har vel ikke fortalt det enda, men jeg samler også på gamle tekopper. Skal vise dere samlingen litt senere. : )

10 comments:

Huset i Hagen said...

En nydelig blogg du har! Her var det godt å være med mange vakre bilder! ;0)

Kathrin said...

Hei! Fant siden din i kommentarene til For the Love of the country. Ser ut til å bli mye fint her. Koselig side. Jeg er også en fersking i bloggverdenen. Masse fint og inspirerende å se rundt omkring, ikke sant? Kommer tilbake hit.

Mia said...

Hei på deg! Så koselig blogg du har da! Oppdaget den nettopp nå. Og så er du glad i Cath Kidston-stoffer, ser jeg (jeg også!). Nydelig tekanne du har funnet deg også. Jeg er en stor tedrikker og elsker tekannen min (bruker den hver morgen, jeg også). Velkommen i bloggverden!

elin1976 said...

Hei
For en nyyyydelig the kanne Koselig blogg. Ser du er Cath Kidson fan - me love. Håper å se mer til deg i bloggverdenen. Jeg håper det er ok at jeg linker deg:o)

Karna said...

Nydelig, er jo et kupp også!

Blir spennende å se samlingen din, gleder deg vel til loppe sesongen da...

Tonje said...

Så nydelig den var=) Jeg drikker ikke te,men en slik nydelig tekanne hadde jeg ikke sakt nei takk til=)Blir koslig å se t-koppene etter hvert=)

Ellie said...

Jeg elsker te, og dette var en nydelig og elegant tekanne! ha en god natt!

molly's heaven said...

Så skjønn..det er jo dette somer vakkert å servere med, og av;)
Ha en deilig uke!"

molly's heaven said...

Det skapet har jeg funnet hos en leverandør jeg jobber mot, til min nye nettbutikk/showroom/butikk, og vil gjerne holde det kortet litt tett inntil brystet enda...Skulle det vise seg at jeg ikke får tak i disse produktene, eller noe liknende, vil jeg legge linken ut i bloggen min;)

molly's heaven said...

Hei igjen!
Nettbutikken åpner i midten av februar, og det ligger link på bloggen min, men denne siden er under konstruksjon. Første varebestilling er allerede sendt...så nå er det full nedtelling;) Velkommen hjem igjen til moderlandet, og ha en flott dag i Nederland...