jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


ANBEFALES !

Er det noe jeg er lidenskapelig opptatt av, så er det vel Interiør-bøker. Jeg kan simpelthen ikke få nok av dem. Dessverre er bøker dyre, og da må man velge med omhu. En av mine favoritter er boken ; COUNTRY CHIC : " Country Style for Modern Living ", av Nina Campbell. Nina er en britisk Interiør-Designer, og har skrevet flere bøker om det å dekorere et hjem på en landlig, chic og moderne måte. Jeg elsker hennes måte med å kombinere landlige grove møbler med sobere, men fargerike materialer, med en moderne og chic touch. Her kommer noen bilder fra boken. Anbefales på det varmeste...


En samling Interiør-bøker ... Her er boka...

Materialer med fargerike blomstermotiver...

Chic med lysekrone... Åpne hyller på kjøkkenet...

9 comments:

Deb said...

Country Chic is one of my favorites!

anniche said...

Ja, interiør bøker er herlig inspirasjon!
Så masse flott du har vist i bloggen din. Og muggen litt lenger ned var fabelaktig!!!

Klem

Ellie said...

Den boka kjøpte jeg på Ebay for 2-3 år siden, og jeg liker den kjempegodt! Masse inspirasjon å hente der, og ikke minst interiører med mye personlighet.

Tonje said...

Da er vi lik,jeg elsker også interiørbøker.Den boken kommer jeg til å bestille meg.Koslig å høre hva og hvilke bøker andre liker også=)

elin1976 said...

Blader og bøker er min store inspirasjon. Det er faktisk slike MÅ HA TING. Ønsker deg en fin onsdag. Klem fra Elin:O)

Savannah said...

Så enig så enig. Jeg får aldri nok av dem heller. Hver gang jeg går forbi en bokhandel, må jeg inn å se om de har noen på tilbud. For dem kan jo ikke kjøpes like ofte som ukeblad...Har du forresten fått tak i denne boken du viser i Norge? Den så veldig fristende ut:-)

Signe said...

Va härliga bilder det var i boken...kul att titta i...igen och igen... :)

Anna Lisa said...

ÅÅÅh...disse bökene kan eg tenke meg :) Fin blogg du har :) MVH Anna Lisa

Betty Jo said...

I'm so glad you are getting the book, "French Inspired Home". You will just love it I'm sure. It will go nicely with your gorgeous collection of books. Please post when you receive it. I just received another book called "junkstyle" by Melanie Molesworth. It's a small book but is filled with inspiration and gorgeous photos. This one is English I believe.
Big Hugs xoxox