jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


BRUKTE OG HISTORISKE BYGGEMATERIALER

Som dere vet bor jeg for tiden i Nederland. De fleste Nederlendere er ikke så veldig opptatt av Interiør, eller det å gjøre det så veldig koselig. Det er klart det finnes unntak, men de fleste har et mer nøkternt forhold til det. Det har kanskje noe å gjøre med at de jobber lengre, sitter mer i kø og har da mindre timer å være hjemme på. De er stadig underveis, og det viser seg i Interiøret. Stilen er stort sett moderne, minimalistisk eller praktisk, uten for mye "krimskrams". selv er jeg mer glad i et interiør som har mer personlighet, og som kan fortelle meg noe. Derfor har jeg gått på utkikk etter spesielle forretninger, som har tatt vare på nostalgien og historien .Og jammen har jeg ikke kommet over noen fantastiske forretninger som selger både brukte og historiske materialer fra både Nederland, Frankrike og England. Turen er verdt den, bare for en titt. Det er som en fantastisk reise tilbake i tiden, og gir meg inspirasjon for både ute og inne. Her kommer et lite knippe av hva som er å se.Løvefot på Badekar. Gammel fontein til hagen.

Gamle franske bord eller badekar med løveføtter.

Gamle radiatorer med fantastiske detaljer (forstørr bilde !) Eller hva med gamle plankegulv, av den ekstra brede typen ?

Antikke peiser av stein og marmor. Gamle tredører.
Franske Antikke speil. Gamle fliser til gulv.

24 comments:

Guldkant På Livet said...

Hallå där, och tack för besök och ord! Jag måste få berömma dig lite också, en härlig sida du har och överkanten med tvålarna är ljuvligt! Kul att se en massa bilder på gamla ting och den där blå burken i förra inslaget och allt annat var jätteläckert! Jag ska nog ha med mina burkar i morgon el nästa dag tror jag....
Gud va kul detta är!!

Ha en bra söndag önskar Mari.

Gypsy Purple said...

Oh I love the old world images....lovely

Chamara

kreoline said...

Hm, skulle gjerne hatt det badekaret der. Masse lekkert, å, det må nesten som å være i "himmelen" bare det å gå å kikke der. Gamle dører, det har jeg nok av, de ligger og slenger her og der på hytten, får nesten begynne å ta meg av dem og få noe ut av de. Ha en fin søndag, det som er igjen dag. Kos deg.

molly's heaven said...

JEG VIL HA ALT!!!!!!! Da er det bare å sende til Norge;) Fantastisk vakre ting...dåååååån! Her er det ikke noe i nærheten engang:( Håper du koser deg med boller idag...tror jeg må be mannen bake noen...hihi!

Mia said...

Oi, så masse nydelig! De brede gulvbordene og det nydelige badekaret - kjempefint. Men jeg har intrykk av (fra noen interiørblader) at det er mye fint i Nederland også, ikke bare minimalistisk. Og så mye fint i blått og hvitt! Og tusen takk til deg for alle koselige kommentarene i bloggen min - du sier så mye fint altså...

Ellie said...

Så nydelige gamle saker du viser bilde av! Kan jo være greit om nedelenderne generelt ikke er så opptatt av det, da, for da blir det jo mer på deg ;-) Ha en fin uke!

Anonymous said...

You have a very lovely blog.
Thank you so much for visiting mine.

Have a Beautiful day!
:-)

Karna said...

Oj, ja det må jeg si du fant...Speilet med sløyfe og peisinnrammingen kunne jeg gjerne slept med meg hjemm...ja og så badekaret og vannposten da...

Jennyshemochharmoni said...

Vad mycket underbara bilder! Badkaret skulle jag kunna tänka mig ha direkt :) Ha en skön måndag!

Hemma på landet said...

Mysig blogg du har. Kram Stina

Hemma på landet said...

Hoppas att det är okej att jag lagt till dig i min lista. Kram Stina

Hemma på landet said...
This comment has been removed by the author.
Hemma på landet said...

Tack! Kram Stina :-)

The Decorated House said...

Hi! Thank you for stopping by my blog and leaving such a nice note.

I love visiting your site, but didn't comment because I only speak English. But now I know you do,too.

Your pictures are wonderful!
Donna
The Decorated House

For the love of country said...

Härliga saker! Jättefint byggmaterial, tänk att ha tillgång till dte när man ska renovera ett hus, måste ju bli superfint!

Anita said...

Ania, guess what! When we went shopping last Thursday I saw the latest March issue of one of my favourite garden magazines and one of the headlines was "Modern Country". Well, I do not buy this magazine regularly but I immediately thought of your and bought it! I'll post some photos on my blog very soon (probably not this week because I am very busy and have to finish all the little hearts for the Nostalgic Heart Swap I am hosting. Meanwhile, you may have a first impression of this magazine at its webside here:

http://www.wohnen-und-garten.de/guw/wohnen/

Hope you enjoy the photos!

Tonje said...

Så masse flottebilder...jeg hadde gledelig tatt meg en tur bare for å titte men tror nok at noe hadde blitt med meg hjem. Ha en flott tirsdag!

Clare said...

Hi Aina, oh how I wish I could read your blog - I love the photos. The claw-footed bath is wonderful and the floorboards look just like ours in the living room. At least I can appreciate your photography! Clare x

Allie from Minneapolis said...

I love your blog!! I can't read a word, but the pictures are dreamy. I'll definitely be back for more - thank you !!

Allie from Minneapolis said...

Your pictures are wonderful - I love your blog! I can't read a word, but absolutely love the pictures. Thank you! :o)

anniche said...

Så masse gamle , vakre ting! De gamle badekarene der er jo til å dåne av....skulle gjerne hatt et slikt ja:)

Så bra at du har funnet deg noen steder hvor du finner inspirasjon og noen skatter innimellom;O)
Ha en fantastisk dag Aina.

Blomman för dagen said...

OJ!
vad fina saker.jag gillar ALLT!Badkar,spegel,dörrar,bord...allt gammalt och fransk inspirerande.
jättefint!

Blomman för dagen said...

Verkligen fina föremål du visar!
Jag gillde ALLT!

Signe said...

Väldigt vackra deltaljer! Gillade alla bilderna! :)