jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


EKSKLUSIVE DRØMMER...

I dag er jeg i drømmehjørnet..Drømmer om en stor hvit villa, høyt under taket, brede lister, store romslige rom, et flott landelig kjøkken med plass til peis og langbord, baderom med boblebad og regndusj og de fineste Italienske fliser, et atelie med rom for alle hobbyer, en hage full med rosebusker og hengekøye festet til gamle epletrær..En drøm som kanskje en dag blir virkelighet ? Disse bildene kommer ganske så nær.....


Bildene er lånt fra Domus-Aurea

25 comments:

molly's heaven said...

Kan vi flytte sammen da...hehe;) Jeg er totalt enig med din inspirasjon...dååååån! Den hallen...'sigh'! Akk ja, ALT, selvfølgelig...ME LOVE:)))

elin1976 said...

Dette var faktisk litt morrsomt...når jeg kikket på bildene tenkte jeg på at dette huset minnet om stilen til Molly`s heaven.
Å når jeg skulle skrive på kommentar var det en fra før.....fra Molly`s heaven.
Denne stilen er bare så nydelig. Badet var jo fantastisk. Trappen... trappen skulle jeg hatt. Fikser du den til meg eller? (he he)
Det var en kjempegod idè med en slik inspirasjon tavle. Boken ser kjempefin ut. Jeg finner så lite bøker her jeg bor. Må nok begynne å handle mer bøker på nettet. Ha en fin fredag, Aina. Masse klemmer fra meg:O)

Pernilla said...

Joru, där hade man kunnat överleva… får ju det egna huset att se ut som lekstugan ; )
Ha en lovely friday!

Hemma på landet said...

Du är så söt du.
Ja, jag skulle också vilja ha ett stort vitt hus med högt i tak.
Skulle vara drömmen det.
Ha det så bra idag gumman. Kram Stina

Karoline said...

sukk ja....vi får spleise...ikke har jeg nok penger og ikke finnes det mange slike hus. her i bergen bygges det bare leiligheter alle steder eller små rekkehus. finne knapt noe på over 140 kvm. er bare noen sjeldne perler for de som har mellom 6-12 mill.....det får bli lotto i helgen tenker jeg. ha en fin helg og drøm videre, det kan nå ingen nekte oss.
klem fra karoline

Karin A said...

Jag är enig med alla andra! Härligt drömhus, skulle inte heller ha något emot högt i tak och vackra lister. En hage full med rosor låter låter allra bäst. :D Ha en skön helg!

daisy said...

Wow, for et hus!! Likte spesielt godt trappen, og kjøkkenet, og.. Klarer ikke å velge ut noe spesielt, alt var bare helt fantastisk!
Må nok vinne i lotto for at en sånn drøm skal kunne gå i oppfyllelse ja.. Men det er godt å drømme litt, og gratis er det også..! :)

Ha en fin helg!

kreoline said...

Nydelig, skulle gjerne hatt det badet der jeg, lekkert. Ha en fin helg, kos deg. Klem.

Metteflette said...

Herlig drømmehus!!!! Men sørg for å ha en vaskehjelp i huset da! :-) Kjempefin oppslagstavle du har laget og den boken så kjempeflott ut! Ha en fantastisk helg Aina.
Klem fra Mette

Kelleigh said...

Absolutely love your taste in decorating! Excellent ideas! Thank you!

cris said...

lovely very beautiful...

Anita said...

Ania, due to some internet problems, I have not been able to visit your blog for quite a while! Oh, I missed all your pretty photos!

By the way, I bought that "French inspired home" book too and got it just some days ago. Now I ablolutely need to have a closer look, the board you created is SO PRETTY! Good luck for decorating your new room!

Minna said...

Härliga inspirationsbilder! Vi håller på att renovera vårt gästhus o jag behöver all hjälp jag kan få...! Tack! Jättefin sida du har, kommer gärna tillbaka för att läsa resten!!!

Jenny said...

Det såg verkligen inte helt fel ut :) Jättefina bilder! Ha en superskön helg!

Annas Rom said...

Ja, det hadde jammen ikke vært meg i mot!
Og et stoooort kjøkken med et rustikt gammelt langt bord, og peis! Hmmmm, drømme!
Ønsker deg en kjempe god helg Aina
Klem fra Anniche

Pia..... said...

För ett hus du visar ..ojojoj..skulle att vara nåt det...men smakar det så kostar det förstås.. usch nu låt jag som en glädjedödare va? men fint var det och badrummet suck:)

Mia said...

Åååå du milde, vad vackert!!!!

OhSoVintage said...

Me too! I particularly like both staircases.

Tonje said...

Åh...du skjønne....så vakkert....jeg får bare ønske deg en riktig flott helg og drømme videre mens jeg ser på de nydlige bildene enda en gang!

Tilde said...

Ja du, jag flyttar gärna in..Hallen,
man ser en underbar trädgård utanför..jag skulle gärna strosa runt i det huset..

Mimmi said...

Vilka underbara bilder! Tack för all inspiration!

Deb said...

Very beautiful and peaceful. Even though there is a lot of white, it has a very warm atmosphere.
Debbie

hulukvarn said...

Vilka härliga bilder! Hade gärna haft lika högt i tak!

Mia said...

Åh, hvem er det som ikke drømmer om det ja... Alldeles herlige bilder av et drømmehjem! Jeg flytter gjerne inn, jeg også... Men men, det er jo lov å drømme, og som du sier, hvem vet, kanskje en dag...

Betty Jo said...

I prefer smaller homes, but I like the clean, neat decor of the rooms in these photos. Especially beautiful is that staircase and kitchen. Thanks for sharing. xoxoxo