jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


TID FOR PLANTER

For et underlig vær vi har hatt den siste uka. Så hadde vi 16+ grader, så var det nesten 0 grader, så vind og så sol igjen. Men det hører vel med til våren. Jeg tenkte jeg skulle ta meg en tur for å kjøpe noen planter, intetanende at en stor regnsky ville ta meg igjen og gjøre meg våtere enn hva katta pleier å bli :( Ute på terrassen ser det ikke ut, så den lar jeg være å ta noen bilder av foreløpig. Gjerdet til naboen har jo blåst ned og vårt blir foreløpig holdt oppe med noen ekstra påler. ( bor i rekkehus ) Men vi får ta det med et smil, og kose oss inne så lenge, med nye planter og blader til inspirasjon :) Ha en hyggelig kveld bloggevenner! Klem :)
Dette er absolutt mitt favorittblad. Det inneholder ikke bare tips for plante- og hagestell, men også for ekte countryliv. Med mat, dyr, kjøkken, interiør for ute og inne, oppskrifter og ikke minst reportasjer fra Franske, og Engelske hager og reisemål. Love it!

Today i visited the local garden- market. I bought some plants, but the weather does not aloud me to upgrade my garden. In the meantime i stay inside reading my favourite magazine to get more inspirations.

25 comments:

Annas Rom said...

Hei Aina

Ja, det er jammen ikk emye lett å rekke alt man vil i den travle hverdagen! Kunne virkelig ønske at jeg hadde noen timer ekstra gitt...
Men dog- jeg nyter de jeg har !
Tuuuuusen takk for utrolig hyggelig mail- den satte jeg veldig pris på! Spesielt i dag når jeg var litt sliten...
Alt du ser på bildene er nye varer til Butikken. Fare for at den himmelen blir hengende da, hehe!
Det er bilde fra gjesterommet vårt.

Det er deilig med våren - været er litt usabilt , men det gjør ikke noe så lenge det går mot bedre tider! Det var helskjønt å se disse flotte blomstene på bloggen din i dag. Jeg har faktisk også vært og kjøpt noen nye blomster - men det ble med noen primula, påskeliljer og perleblomst. Stemoren er ikke kommet hit ennå- men det er vel like rundt hjørnet.
Vi har hatt det herligste været i dag...;))

Nå får du ha en flott kveld, og kose deg med en kopp te og det nye bladet ditt!

Stor klem fra Anniche

Tilde said...

Vilka söta blomsterkorgar..man får vårkänslor..Kram Tilde

coeur de beurre said...

Hello! I am glag to read your comment ... so it shows me the lovely way to the heart of so nice and so kind flowers... I love your post this evening! It relax me... thank your for coming... see you soon here or in my blog Butter's heart! bye bye

Karoline said...

så fine blomster du har kjøpt deg. her er det også skiftende vær. forleden hadde jeg klar blomster for planting, men så kom sneen...men i dag var det vår igjen:) ser koselig ut med te og deilig blad, kos deg. klem fra karoline

OhSoVintage said...

I particularly like that pretty pink teacup and saucer - doesn't tea taste nicer from a china cup?

Conni Lu said...

The little white pansies are so pretty. Spring flowers are so heart-warming. :D

molly's heaven said...

Så masse fine blomster og farger, og det bladet, finnes det på engelsk??? Den tekoppen er bare nydelig:)) Har så problemer med bloggen, da alt tar en evighet...hmmmm! Ønsker deg en nydelig dag imorgen;)))

Guldkant På Livet said...

Åååh vilka vackra arragemang! De ljuva Bellis/Rosensköna, jag älskar dem! Köpte faktiskt en i dag, men jag kan inte ställa ut den, bara njuta av den inne, Vackra penseér du köpt med, så kul att se fina bilder med vårblommor!! Mari.

Karin A said...

Underbart med vårblommor! Här fick våren också ett bakslag men nu är det bättre igen. :) Den vita blomman i mitten till vänster, vad är det? Jättesöt även den. Inte dumt att njuta med en favorittidning så länge. Kram, Karin.

kreoline said...

Så sommerlig deilige blomster, stemor, hm, må nok vente til nærmere 17 mai med å kjøpe disse. Så spennende ut det bladet, synes som regel det er så mye reklame i de utenlandske, så det er sjeldent jeg kjøper det. Ha en fortsatt fin uke Aina, kos deg med blomstene, misunner deg jeg. Klem.

Hulda said...

Så skjønne tekopper du har, med nydelige roser på. :) De blomstene du har i kurvene var veldig fine, her går det ikke an å ha noe ute enda, vi bruker å sette ut stemor i mai. Gleder meg allerede! Har fått tak i så mye fint å plante i, foruten om bedene da. Men, de er ikke planteklare før etter 10.juni. Da sies det at det er trygt for plantene å komme i jorda her nord. Flott det bladet, et sånt hadde jeg også likt!

Karna said...

Åhhh så fint, du tar så fine bilder også, fikk helt vårstemning jeg!

Jeg er helt klart med på en swap, er jo så gøy å få pakker! Bare si ifra!

Mia said...

Så herlige blomster - og så nydelige bilder av dem! Virkelig vår, det der... Håper det varme og milde været er tilbake hos deg. Vi har jo hatt det helt fantastisk nå i et par dager (kald vind, men pytt pytt, vi har jo sol, og snøen er som sagt borte...) og værmeldingen for resten av uken ser lovende ut.

Det bladet "Seasons" ser veeeldig herlig ut, synd man ikke får tak i det i Norge (selv om jeg hadde vel ikke forstått nederlansk uansett - gjør du det?)

Takk for den nederlanske linken ang. rosekopper. Kjempefint!

suzanne said...

Thank you so much for your visit.
Very nice flowers, it's a spring now !

Ellie said...

For noen fantastisk nydelige bilder du har tatt! Tekoppen var kjempefin, og bladet så jo helt supert ut! Skulle gjerne hatt det på engelsk, ja. Ha en god dag!

Norah said...

Heisan og takk for kommentaren :-)

Jeg venter på et digert skap i Fransk Landstil. Salongen står i den andre enden av stua, og det blir forhåpentligvis bare litt mindre TV titting ved å selge denne sofan...

Nydelige bilder :-)
Vi har også svært skiftende vær her i Nord. I går snødde det tett, og i dag skinner sola fra skyfri himmel. Deilig er det å vite av våren er like om hjørnet.

Kos deg

Signe said...

Underbara bilder! :)

Hemma på landet said...

Jättevackert!

Stor kram från mig till dig, vännen. Stina

Tonje said...

så masse vakre planter. Og nydelige bilder som vanlig=) Ha en flott dag=)

Mona said...

Ååååååh,den nydelige koppen,den fanget min interesse med en gang ! Er den gammel ? Bladet ditt så veldig spennende ut,og vakre blomster !! Ha en fin kveld,og kos deg :)

Lella said...

Vilka fina blomsterbilder du tagit! Ska bli lite mer vår här i Stockholm till helgen och då blir det blominköp för mig. Tidningen ser mysig ut :o)
Tjing

Mia said...

Kjære, snille Aina! Tusen takk for kommentarene og linkene til de flotte nettbutikkene i Nederland. Det var jo så masse nydelig å få kjøpt - likte spesielt godt "cestune.nl" . Men jeg skal ikke hefte deg med denslags for min del. Tusen takk for tilbudet alikevel, og jeg har kost meg med å titte på allt det fine som er å få tak i der du er... Du skal vite at jeg setter pris på det. Og lykke til med handelen...

elin1976 said...

Ja nå er det ikke lenge igjen før man kan virkelig begynne å tenke hage og uteblomster.

Jeg gleder meg slik at i går satte jeg meg ned å tegnet skisser over hagen og hvilke planter jeg skal plante i år.
Siden vi ikke har så mye i hagen enda. blir det syriner og litt andre trær i første omgang.
ååååå som jeg gleder meg. Ha en fin dag, Aina. Masse klemmer fra Elin:O)

I min vackra värld said...

Våren är på väg, även om det går lite "fram och tillbaka". 16+ låter helt ok :-).
Och så vill jag önska dig ett stort grattis på födelsedagen!

Sanna said...

Vakre vårbilder du hadde i dag. Jeg bare elsker tusenfryd, så de røde der fanget min oppmerksomhet med den gang. Været er underlig om dagen ja. Man kan virkelig lure på om noe er galt..... Men jeg ha tenkt til å nyte det flotte solskinnet vi har her om dagen og tenke på at sommeren er rett rundt hjørnet. Ha en fortsatt fin dag !