jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


AND THE WINNER IS !!Hihi..nå er vi spente jenter! Vel, jeg har gledet meg som en unge jeg og, rart med slike konkurranser. Hele 55 kommentarer fikk jeg inn i boksen min!! Noen hadde så klart lagt igjen mer enn 1 kommentar, kremt, og noen var ukjente. Men i totalt 38 av mine søte bloggevenner fikk "godkjenning" og havnet i boksen. Så da setter vi i gang da jenter, lykke til !!
I alt 38 bloggevenner...Tromle, tromle, tromle...nå trekker jeg!!!

Tutterutuuuut !! GRATULERER PIA !!! Du er den heldige vinneren av vaskeposen og det broderte hjertet! Jeg kunne ikke ha blitt mere glad :) Pia fra Vardagsrummet er ei herlig dame fra Värmland i Dalarna i Sverige. Hun elsker den lyse og romantiske Shabby chic stilen og gleder oss med herlige bilder alt fra rabarbarapaier, sin søte lille hund Selma, turer, innredning og blomster. Igjen GRATTIS!!
( Jeg tar kontakt med deg så fort som mulig så jeg kan få tilsendt gaven )
Så vil jeg takke alle dere andre som deltok i konkurransen og la igjen så søte kommentarer. Dere er så gode atte!! Kanskje du er den heldige vinner neste gang? Klem fra Aina ; )

And the Winner is : Pia from Vardagsrummet , a wonderful lady from Värmland in Sweden!! She loves the Shabby Chic style and she is very passionate about her family and her little dog Selma. I couldn`t be more happy, and i just want to say ; CONGRATULATION!!
I will thank all of you that participated in this competition. You made it so special and fun. Maybe you will be the lucky winner next time? Aina :)

19 comments:

signe said...

Grattis till Pia! Vilken söt kisse du har där på högra sidan! :)

Malinken said...

Hihi, en smekker snekker? Ikke den dummeste kombinasjonen.. *ler*
Gratulerer til Pia som vant! Det er utrolig flotte ting du lager, så hun er heldig hun! :-)

Ha en super kveld!

Elzste said...

Nästa gång (!) hoppas jag att jag inte är så okänt. Verkligen skoj för Pia att vinna.
Kram Elzie

Tonje said...

Så koslig at du fikk så mange kommentarer...som jeg skrev i det forrige innlegget ditt; det er jo ikke rart,når du er slik en gledes spreder.

Gratulerer så mye til Pia!! Hun er slik en flott person,så det var kjempe koslig at hun vant=)

Tusen takk for den nydelige og koslige mldingen du ga meg i min blogg=)

elin1976 said...

var ikke helt sikker på hva du mente.
Jeg har slitt med en lei forkjølelse de siste dagene og innemellom nysing,feber, rennende øyne og rennende nese skal jeg liksom prøve å legge igjen kommentarer. Som du så i siste innlegg fra meg skulle jeg nok ha vært liggende i sengen i dag, i steden gikk jeg hjem 2 timer før tiden. Så nå sitter jeg har etter å ha sovet i 4 timmer med enda mer rennende øyne, nese og feber.Skal prøve å forklare. Hvis du ser på bloggen min,
jeg har laget linker til alle som er med i gave alongen. Jeg holder på å oppdatere linkene til alle bloggerne jeg har linket, og de som er med i gave alongen kommer i en egen liste. Var det det du mente?
Så snill og god du er som gir bort ting du har laget. Pia kommer til å bli kjempe glad.
Liker deg så godt at jeg trenger ikke ha pakke for å kommentere på bloggen din jeg. he he. Du er et fantastisk menneske, Aina. Virker så snill og omtenksom mot andre. You go girl!( nå renner øynene igjen....kansje litt sentimental he he) Klem fra Elin:O)

Anemone said...

Morsom sak du har funnet på. trakk på smilebåndet jeg ja. Har vel aldri hatt særlig til vinnerlykke, men skitt au. Vant et rødt pledd på en basar i 1973, tror faktisk min mor bruker det på hytta ennå, knis...
Ha en fin kveld.

Hemma på landet said...

Ja, det tycker jag! Kom på ferie du. Hihi...
Kram

Pia..... said...

Men guuuuuud så roligt...blir nästan tårögd jag...snufff..:)En härlig dag var det idag..som du kanske läst hos mej så skulle jag in till "storstan" och handla presenter till alla nära och kära...plus nånting till mej.:)...så jag gick in i en affär i karlstad som heter noll 54 i en mysig inredningsaffär som har mycket roligt och vackert...där stod jag och HÖLL i en nästan likadan påse..men snålheten övervann...och så kommer jag hem och får läsa att jag vunnit en sån hos DEJ Aina.. det är inte klokt alltsåå...hihi...snacka om tur och jaaa...vad mer ska jag säja...så gulligt av dej.. blir jätteglad...många kramizzzzar från mej...PIA

Hemma på landet said...

Men vad kul att du tyckte om dem.

Idag är jag helt slut. Har hållit på med loppisen hela dagen.
Nu ska jag städa nedre våningen. Blää!

Puss Stina

Petunia said...

Er på en liten blogghoppingstur og kom på denne måten til siden din! Kjempespennende side du har! Her kommer jeg garantert innom igjen!

Ha en fin kveld!

elin1976 said...

Hei på deg. Lurer på hvor mange ganger jeg klarer å være innom bloggen din på en og samme kveld( he he ny konkuranse he he) You hav got mail! Ha en fin kveld:O)

GAWO said...

Her hopper jeg rundt fra blogg til blogg og så havnet jeg her. Og her må jeg bruke litt tid. Lese og kikke på fine bilder. For dette fallt i smak hos meg. Jeg vil gjerne linke til deg for her var så mye fint å lese om. :-)

Erika said...

Du är så välkommen i bloggen. Japp nu styr vi kosan mot ett alldeles eget hus. Nya utmaningar i inredningsväg :-)

www.alfridashem.blogg.se

Hemma på landet said...

Hehe...Jo allt är mitt. Mer kommer...fniss...
Jag har samlat på mig sedan 18 år tillbaka.
Hjälp!! Puss

Guldkant På Livet said...

Ja, du är ju för härlig du!!! Så kul och generös!! Jätterolig idé och du är helt otroligt duktig!!
Lyckliga Pia som vann dina fina saker!!

Psst, Värmland är ett landskap, Dalarna ett annat, där bor jag ; )
Du skriver så snällt om mitt hem, tack så mycket!!
Ha en toppenbra kväll Aina!! Mari.

Olstad said...

Så utrolig flott innlegg jeg har jo vært spent jeg på hvem som vant og mer spennende ble det med trekningsbildene - kanskje det var slik å få trekningslistene til pengelotteriet når det fantes....

Artig med nøyaktig dokumentasjon av trekningen. Du er toppen.

Må passe på å gratulerer Pia også.

JULIE K said...

Å så spennende !!!!! Og så koselig at pia vant da. Grattis til henne. Kjempeartig dette. Tenkte å ha noe slikt i juli jeg også når bloggen fyller 1 år : )

Mia said...

Heia vennen! Og grattis med vinneren Pia! Så morsomt du har gjort det med trekkning og premie og det hele. Så fint også at du fikk pakken min idag. Fikk dessverre ikke pakket den inn så fint som du hadde gjort med min (fikk ikke tatt bilde av den vakre innpakningen din, hadde det sååå travelt med å pakke opp, skjønner du... Og bladet, det har jeg kost meg med masse, selv om jeg må gjette teksten da, men bildene, de er ikke til å ta feil av. Og hjertet ditt, det henger på sengestolpen, det). Koselig at du likte Vakre Hjem og det lille hjertet mitt. Jeg håpet du ville like hjertet i rosa stoffer da... Jeg setter sååå stor pris på deg og de herlige kommentarene dine, det skal du vite. Ønsker deg en fin dag imorgen (uten regn...)

monique said...

Gefeliciteerd Pia!