jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


DUTCH WINTER WONDERLANDFoto: Aina

Hei alle sammen! Endelig har Julen i Holland annkommet!

I går dro vi som tidligere planlagt på tur og fikk tatt våre siste Juleinnkjøp. Dagen var virkelig vinterkald. Så kaldt at jeg ikke fikk tatt mer enn ett bilde mens jeg springende var på vei tilbake til bilen. Selv om det var kjølig var stemningen god med rim på trærne, lys og hyggelige mennesker. En deilig lunsj med varmt og drikke ble det selvfølgelig tid til, og halvveis i pausen begynte det plutselig å snø!! Ble nesten emosjonell der jeg satt, så vakkert var det!! Som da jeg var barn får jeg fremdelsen en spesiell følelse av å se de første snøflakene dale ned fra himmelen. Planen I går var å kjøpe nye vinglass og jammen var vi så heldige å komme over noen. Vi havnet ved en tilfeldighet i en butikk som solgte vakre gamle Franske skap og vakker keramikk av merket "Astier De Vilatte" ( som var helt ubetalelig med priser fra 40 euro for en liten kopp!!) og "Cote Table". Sistnevnte hadde i tillegg til vakker keramikk også nydelige vinglass, så vinglass ble det og i tillegg noen vakre skåler.

I dag vil jeg vise dere hvor flott det er ute her jeg bor. Da jeg våknet i dag tidlig var det igjen en drøm å titte ut, bare se!

Foto: Aina
Dette bildet ble tatt springendes på vei til bilen i går. Vakre lykter i gatene gav God Julestemning..
These lovely street lamps were yesterday photograph passing by running to our car..

Disse bildene er tatt nå i morges utenfor vårt hjem..
These pictures is taken outside our home this Morning..
Foto: Aina

Foto: Aina
Foto: Aina

Hi everyone! Finally the Season of Christmas has Arrived. It was a great day yesterday, with shoppings, decorating, and yes, I experienced our first snowfall!

As planned our day were used making our last shoppings. Our trip lead us to a Charming little town, filled with lamps, lovely nostalgic streets and delicatessen shops. My search for new wineglasses lead me to a wonderful little shop. Inside it was like a heaven, filled with Old French Cabinets, decorations and ceramics. I was delighted to have a look at ceramics from "Astier De Vilatte" (which was unreasonable high priced!) and pretty tableware from "Cote Table". From "Cote Table" we bought wineglasses and also two pretty candy bowls.
Todays pictures show what a beautiful day it is today. A pretty Dutch Winter Wonderland!

51 comments:

Karin A said...

Hej vännen! Förstår precis din glädje över snön. Jag går här och längtar efter att det ska bli en vit jul men tyvärr verkar det inte som vädret är på min sida. Nu när det är så mörkt ute längtar jag riktigt mycket efter julen. Så vackra bilder från din stad. Här i Göteborg lyser de också upp fint och det gör mörkret lite lättare att stå ut med. Kul att du kom över vinglas. Cote table är en av mina favoriter och jag har bland annat koppar/muggar i en av deras serier. :) Ska bli spännande att se bilder fån ditt julpyntade hus! Så länge får du kika in hos mig och ta del av en utmärkelse. Ha en underbart härlig jul du och din vän! :) Stor kram Karin

CONNIE W said...

The frosty ice makes things so beautiful. Merry Christmas wishes to you! CW

Bodil-bo said...

Nydelege bilete, Aina! Å for nokre flotte blåtonar!
Du skal veta at du har meir julestemning hos deg, der nede i sør, enn me har! Det flotte frostteppet har tint vekk, så her er det brungrønt...
Ha ei nydelig jul, med masse kos og varme! Kos deg! Masse klem!

Clare said...

Hi Aina

What wonderful seasonal photos!

I would like to wish you and your family a very Merry Christmas and a Happy New Year! Thank you for your wonderful blog!

Clare x

Sublim Design said...

Ville bara kika in hos dig,
och önska dig en riktigt
GOD JUL
/S

Anonymous said...

Så koselige bilder, og du de utelyktene er kjempefine, ta et kveldsbilde også hvis mulig! De ser utrolig fine ut!
Herlig med litt snø, her hos oss har vi minusgrader og rim, ikke snø. Julaften er det meldt masse vind og regn, deprimerende. Men vi får julestemning for det vi :)

Gooood jul og juleklemmer i fleng fra meg :)
mette

Dagfinn said...
This comment has been removed by the author.
posidriv said...

Nydeleg! Ynskjer deg ei god jul!

M&Co said...

UTrolig vakre vinterbilder!

Marie said...

Vilka otroligt vackra vinterbilder! Jag önskar att vi också kunde få lite snö till jul, det är så mysigt!

Önskar dig en riktigt härlig jul!
Kram Marie

Kreoline said...

Hei Aina, utrolig vakre bilder du har tatt. Så kjekt at du fikk ta turen din, det virker som dere hadde det kjekt og koselig. Sikkert mye vakkert å se. Ønsker deg en riktig fin og god jul Aina, kos deg masse, nå tar jeg en pause.
En stor juleklem fra Mona.

Anemone said...

Ååå, så vakker julestemning det har blitt til deg da. Nesten så en blir litt rørt av slike vakre bilder.

Måtte innom deg for å ønske deg og gemalen en super duper julefeiring vet du. I dga har det vært siste innspurt her i huset, og damen er nå sliten. I morgen blir det kun litt pynting og kos...

Sender deg vel en kommentar eller to i romjula, når fredan har kommet til denne skrotten.

Enn så lenge.... GOD JUL TIL DEG...

Stor klem fra Anne kommer her ---->

Flower Power said...

Skikkelig nydelige vinterbilder Aina! Det er så vakkert med rimfrostet landskap. Har vært så nydelig her også noen dager, med frosthvite trær mot blå himmel....vakkert! Men nå er det spådd mildt og regn på julaften, og det liker vi IKKE!

Er egentlig innom deg for å ønske deg en skikkelig, ordentlig hyggelig Jul!
Håper du og dine får det bra i julen, og kan kose dere og slappe av:)Takk for alle hyggelige kommentarer du har lagt igjen inne hos meg, du skal vite at jeg setter stoooor pris på at du er her:)

Tusen juleklemmer til deg fra Flower:))

Poppins said...

Jag blir också glad över den först snön. Det tar fram barnet inom en och jag ler lyckligt när jag ser snöflingorna dansa i luften och man vill nästan dansa själv! :)
Hoppas snön blir liggande över julen så du även får en White Christmas utomhus och inte bara inomhus. :)
Här är det också kallt men ingen snö i sikte. Men det kommer kanske.
Ser fram emot att få se lite bilder från ditt julhem. Är övertygad om att det kommer att vara ljuvligt vackert!
Många julkramar till min bloggvän i Holland!

Karna said...

Fantastisk nydelig krans du har laget Aina!

Jeg ønsker deg og din familie en Riktig God Jul!!

Tea said...

Nydelige bilder!!

Ha en riktig god jul!

EVA AGNES said...

Så härligt Aina, att du har fått en syster på besök. Lite norsk samvaro över jul. Jag gläder mig å dina vägnar.
Klart att vi ska sjunga tillsammans på julafton.
Nu har vi ljus...., sjunger jag och tänker på dig.
Kram Eva Agnes

Mia said...

Ååååh Aina, for noen nyyydelige bilder du har tatt! Og så koselig at vinteren virkelig har kommet til dere! For her er den iferd med å forsvinne, og alt det vakre og hvite vi har hatt i lange tider er iferd med å smelte bort (og jeg tror til og med det har begynt å regne...huh) Men, det er julestemning i huset uansett, og når alle lysene er tent og det er mørkt ute, så spiller det jo ikke så stor rolle...

Jeg håper du har fått julebesøket trygt i hus (tross flykaoset i Norge). Så da gjenstår det bare for meg å ønske deg og dine en herlig julehøytid. Kos dere masse, og nyt dagene og samværet. GOD JUL! Klem fra Mia.

Donna D said...

Hei hei

Stikker bare innom for å ønske deg en god jul og et godt nytt år:)

Naturegirl said...

Aina your Dutch Wonderland images are
beautiful! It is like the fairies were up all night painting your world with sparkle to make everything bright!
Wishing you and yours rich blessings
in the Sprit of Christmas! hugs NG xo

Nonnie said...

The pictures of the snow are wonderful. I have just been out in my parents garden this morning taking pictures of the beautiful thick frost we have here. The sun is shining and it is gorgeous. I just wanted to wish you a very very happy Christmas and very best wishes for 2008. It has been lovely to chat to you so often and read your lovely blog over the last year. I hope you have a lovely Christmas time. love and hugs Nonnie x

Guldkant På Livet said...

Vilka fantastsikt vackra vinterbilder!!! Jag vill önska dig Aina en riktigt GOD JUL så ses vi på bloggen sen! Många julhälsningar från Mari.

Sea Angels said...

Merry Christmas, I hope you have a wonderful time, I have loved and been inspired by all of your posts and beautiful hand made items, I wanted to say thankyou.
Hugs Lynnxx God Jul

Minna said...

Underbar Jul till dig min vän! Kos dig med dina gäster! Stor julekram, Minna

Berit said...

Nydelig, nydelig!!!
Vil ønske deg og dine en fin julehelg!
Klem fra Berit

Gunhild, NO said...

Ja her har vi også hatt rim. Og det har vært så fint. Men nå har det tint og frosset igjen, sånn at det har blitt glattis istedetfor. God Jul og godt nyttår til deg!

Karoline said...

hei.
nydelige bilder. ble missunnelig nå ja...;)her er det fem plussgrader. men det var jo litt ok for bursdagsbarnet vårt- for da kunne hun ut å sykle på sin nye bursdagsgave:) det var stas. hatt en koselgi bursdag med mange gjester. nå senker roen seg og vi er klar for en rolig kveld. skal bare pakke in et par tre gaver mes jeg ser på juleprogram på nrk. hovmesteren må man liksom bare se. så skal julestrømpene fylles med blader, litt aktivitetsting for å få timen til å gå og litt godter.
huset er ferdig pyntet og det er jul:) vi skal til foreldrene mine, så til neste år skal jeg pynte tidligere da vi ikke er så mye hjemme i julen, reer nemlig også til fjells i romjulen. ha en deilig ferie, så blogges vi i det nye året:) takk for koselig hilsener denne tiden, setter veldig stor pris på det. stor em fra Karoline

Anonymous said...

Lille julaften 2007

Er bare innom for å se litt og ikke minst ønske deg og dine en riktig god jul!

Juleklem fra Mette

Metteflette said...

Nydelige bilder du viser!!! Ville bare innom og ønske deg og dine en riktig god jul! Håper du har det bra og så kanskje vi snakkes på nyåret? Juleklem fra Mette

Hjerterommet said...

Ønsker deg ei riktig god jul og et godt nyttår!!

Juleklem fra Hjerterommet

cia/Olivelund said...

Jag vill önska dej en riktigt god jul, och dina bilder är ju så otroligt vackra! Visst är det härligt med snö, idag snöade här hos oss oxå!!!! Jippii, det har varit många veckor utan snö, så jag hoppas att den är kvar imorron också på julafton ;) Kram Cia

Trines Hus og Hage said...

Hallo Aina! Takk for kjempekoselig melding fra deg hos deg. Som alltid!!! Blir glad, vet du!
Så skjønne bilder du har tatt av snøfallet. Herlig at snøen kom, da. Det blir jo så vakkert ute, og det hører jo med til julen, særlig for en normann, da.
Ønsker deg også en velsignet og god jul, Aina. Må få takke deg tilbake for alt det vakre og inspirerende jeg har fått sett på bloggen din. Kos deg masse, masse! God juleklem fra Trine

Mia said...

ååå vilka vackra bilder.. önskar dig en riktigt god jul! kram

Nygammalt said...

Hej Aina!
Vilken vacker juleskrud du har hos dig, underbara bilder!

Önskar Er en riktigt God Jul.
Många kramar till dig.

Tilonino said...

Er bare innom for å ønske deg og dine en riktig god jul. Klem

SKATAN said...

Hej! Det var länge sedan jag hade möjlighet att surfa runt och besöka er alla! Kul att vara här igen : )Underbara bilder bjuder du på idag - tack!

Jag önskar dig en riktigt god jul.

Kram!

Jorunn said...

Nydelige bilder Aina. De ga meg virkelig julestemningen!!!
Håper du får en herlig julefeiring sammen med familien!
Masse juleklemmer fra Jorunn som synes det er så kjekt å ha funnet deg og alle andre bloggende interiørjenter :)

Marie said...

Varm juleklem frå Marie :)

elin1976 said...

Vil bare få ønske deg en god jul.
Masse klemmer fra Elin:O)

Ellie said...

Så nydelige og vinterlige bilder! Det er herlig med hvit jul. Her er det fremdeles hvitt av frost overalt, selv om det er meldt mildvær imorgen. Men i skrivende stund er det fremdeles -10 ute, så jeg håper mildværet uteblir ennå en stund. Ja, nå sitter jeg her i granlukten, og kjenner julestemningen siger inn over meg. Dette er en deilig tid! Jeg ønsker deg en riktig god jul, Aina, håper du får mange fine og minneverdige øyeblikk disse dagene! Klem fra Ellie

chatrine said...

Ønsker deg en kjempefin jul Aina! Kos deg masse, du og din familie!
Stor juleklem fra chatrine:)

FrenchGardenHouse said...

Aina,

Vrolijk Kerstfeest! I hope you will enjoy Christmas, your photos show what my family has told me over the phone, that the world in Holland is just beautifully "frosted" right now.

Merry Christmas.
xo Lidy

HildeS. said...

God jul til deg og dine:)
Nydelege bilete:o)

monique said...

Hoi Aina,

Ik wens jou en je familie een heel fijn kerstfeest en al het beste voor 2008.
Groetjes,
Monique.

Terri said...

Aina, the photos are lovely. Like a perfect winter wonderland! Have a restful, peaceful, safe and happy holiday!

Terri in Canada

Line said...

Å for noen vakre bilder med herlig vinterstemning
Jeg ønsker deg en koselig og fredfull julefeiring!
juleklem fra Line

All Things Bright and Beautiful... said...

ooo that first picture is beautifully icy!

Have a lovely Christmas

saint-ange said...

Hi Aina,
I am in vacancies in my family near Paris ...
Have a very very beautiful Christmas !
kisses my little friend
domie(saint-ange)

Kreoline said...

Måtte innom igjen for å ønske deg en riktig GOD JUL, kos deg masse, ser du har fått besøk, så kjekt. Juleklem fra Mona.

Lilian said...

En riktigt god jul!

JULIE K said...

God jul min kjære venn. Sender deg mail i rom jula. Klem : )