jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Dancing on my shelf..

Rart hvordan man kan komme ut av det. Ja, jeg mener med gamle rutiner. 3 uker med ferie og jeg har plutselig kommet inn i en helt annen rytme. Å stå opp før ni når man har pratet til 3-4 og sovet til middag, er utrolig vanskelig! I går var første dagen, jeg gikk rundt som en zombie hele dagen.

Oja, så var det bloggingen. Var innom "Spets och snor", for en underbar blogg det er! I dag satt jeg igjen med en gapskratt. Er det noen som kan få igang lysten til å dekorere og blogge så er det iallefall fortellingene og bildene til Helena. Hvis du undrer hvorfor, ta en tur innom her.
Fant forresten bloggen min på Svensk tv4 sine sider her for en stund siden. Kjempeartig!
(rull ned til "några länkar till olika bloggar")

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise ett par bilder fra min Kjøkkenhylle. Ja, jeg vet, dere har sett den før, men som dere vet skjer det hele tiden forandringer i mitt hjem. Jeg har begynt å samle på blått og hvitt, noe er fra Boch Royale Copenhague og noe er fra Boch La Louviere.
I dag noen småkanner på hylla, resten av serviset skal dere få se en annen dag.
(alle bilder kan selvsagt forstørres med et klikk)


Foto: Aina
En mix av gammel og nytt.
Tekanna er jeg spesiellt glad i, den fikk jeg kjøpt for bare 20 euro!
Mix of old and new. I Specially love the blue and White Teapot, I paid only 20 euro!


Foto: Aina
Så vakkert med ei gammel slitt hylle mot det blanke porselenet.
Beautiful, an old shelf against shiny porcelain.


Foto:Aina
Mine siste innkjøp. En liten eggekurv fra "Comptoir de famille", og Emaljebeholder med stråmønster som jeg bruker til oppbevaring av fyrstikker. Eggekurven er nok også fin til Hvitløk, eller små såper på badet..
My latest buyings. A little basket for eggs, from "Comptoir de famille". (But you could also use it for garlics or soaps), and an enamelware matchbox.

I found It really hard going back to old routines. 3 weeks of holiday, with late nights made yesterday very hard. I walked the hole day around like a zombie.
About blogging, today I payed The Swedish blog "Spets och Snor" a visit. I sooo Love that blog! I love her way of writing and her house is stunning. If you are a bit curious, take a look
here.

Today I will show you a couple of pictures of my Kitchen shelf. Yes I know, you have seen it before, but I constantly make changes in my house. I have started collecting blue and white porcelain. Some of it from Boch Royale Copenhague and others from Boch La Louviere. Today a few jugs and a teapot.I will show you the rest of my blue and white China later on.

73 comments:

Niesz Vintage Home said...

Lovely collection!
I really like the enamelware matchbox. Such a beautiful picture...it should be in a magazine.
Yes, getting back into a routine would be nice. I'm still bogged down with year-end inventory, taxes, and paperwork. I can't really start the new year till its done. LOL

Take care.
Kimberly :)

Karin A said...

Så roligt att se din blogg omnämnd där på tv4 hemsidan. Det är den väl värd! Jättekul! :) Jag har ju redan beundrat din samling med vackra blåvita ting men njuter gärna utav bilderna igen och igen. Jag har varit sugen på att ge mig ut på en loppistur det senaste men nu just nu vågar jag inte köpa på mig fler saker. Fast igår var jag i alla fall på rea i en härlig affär och fick med mig ett par ljusstakar hem.

Visst är det svårt att komma igen efter julledighet. Jag har kännt mig som en zoombie ett tag nu men så fort solen lyser lite blir jag pigg igen. Ha en fortsatt härlig, och "produktiv" vecka!

Kramar Karin

mona said...

Ååååh,så nydelig.....de duse ,fine farvene....og den hyllen din er bare så koselig !! Samler på mugger,men jeg har desverre ikke plass til å ha dem fremme,og det savner jeg. Å,sukk....den som hadde et gammelt,tomt hus og fylle....eller en butikk......hihi..kunne vel egentlig tenkt meg begge deler,når jeg tenker etter...! Kos deg :)

Metteflette said...

Det er helt nydelig!!! Jeg er også veldig glad i stråmønster! Skulle bare ønske jeg hadde lommebok til PP eller Royal Copenhagen :-) Har blitt endel hvite og kremfargede mugger og kanner på meg da. Har planer om å samle alt i et framskap en gang. Liker veldig godt den hylla di forresten. Og eggkurven var skjønn!!! Ha en flott kveld! Klem fra Mette

Emmeline said...

Så koselig hylle du viser her på bloggen din Aina:) Tre uker juleferie høres ut som litt av en ferie, skjønner godt at det er en omveltning å komme tilbake til det vanlige livet da ja..
Vakre bilder som vanlig, og skikkelig fin eggekurv den likte jeg godt!

http://cieldorage.canalblog.com said...

Une vaisselle qui est mise en valeur par ce blanc laiteux !

Guldkant På Livet said...

Åh ditt hem börjar mer o mer lika Franska stemningar! Så vackert med den hyllan och alla korgar och kannor, supersnyggt och fina foton också! Så kul att din blogg var omnämnd på hemsidan på tv4, det är du verkligen värd!! Mari.

Anaïs said...

Bonsoir Aina,
je te souhaite une merveilleuse année 2008,que du bonheur et le meilleur...
Jolie petite vaisselle,chez nous en Belgique,il y a aussi ce genre de dessins de la marque "Boch",très connu içi et très cher(sourire),çà me fais penser à une petite dinette de cuisine que j'avais quand j'étais petite.
C'est très fin.
Bisous mon amie

Solange said...

what lovely china aina! I think your kitchen must be very cosy :-)
I also found it hard to go back to the normal life, especially, the mornings...no more lazing around for me...

Wish you a nice week!

Solange

En inredoholic said...

Din blogg är supervacker. Jag blir helt salig :)

Tone said...

Så vakre bilder, stråmønster er jo bare så nostalgisk og koselig. Likte eggekurven også.

Vanskelig å komme tilbake til normal gjenge igjen når man har snudd døgnet på hodet ja. Jeg synes det var kjempetøft å begynne å jobbe igjen, er helt i koma om dagen. Ha det så bra, klem :-)

homespun living said...

Aina, your kitchen shelf is beautiful to behold!! I hope the New Year is off to a great start for you. I am off to check out your blog link.

Deb

coolblondemother said...

Hi,

I love your blue and white china. I am a collector too (you can see my collection on my blog). I also want to wish you a very happy and healthy 2008!


Petra

Tonje said...

wow for ett vakkert bilde...ditt servise er bare såå nydelig=)kan vise det om og om igjen og jeg er like glad=)

Ost, kjeks og rødvin said...

hei Aina! Så lekkert på hylla di! Moren min sparer på kaffe/te/kakao-kanner, og min venninne Kari samler på mugger. jeg ser du har begge deler. Nydelige er de!

Koselig med besøk, men det er alltid godt når de drar også (på en god måte)og få huset sitt for seg selv igjen. men for all del...veeeldig hyggelig med besøk, alltid!

jeg stortrives i min nye jobb :) det er i en garnbutikk, der vi har både klær og interiørsaker. Vil ikke si alt her, så jeg sender deg heller en mail om det senere! Om 2 uker skal jeg til Oslo i 3 dager på Gave og Interiør-messe. Misunnelig, eller?

Nydelig den bloggen du nevnte her. Men jeg kunne nok aldri hatt det sååå hvitt her hjemme.....Unger og besøk, gjør det helt umulig.
Stor klem!

Sublim Design said...

Jag är helt mål lös!Vilka vackra bilder du har tagit på ditt underbara porslin.
Verkligen en fin samling du har där hemma:)
Ha, det så gott
/S

Anonymous said...

I love your shelf ... blue & white china and enamelware are 2 of my favourite things to collect! ~ Lynda xo

Nygammalt said...

Hej Aina!
Jag bara äääälskar din vackra hylla med alla fina saker på. Det ser såååå fräscht ut. Jag samlar också på en del blått och vitt eller ok, det är nog mest de färgerna jag har på porslin =)
Jättefint har du det iaf!

Förstår att det är jobbigt att komma igen efter all härlig ledighet men man vänjer sig ganska snabbt.

Kram på dig!

tanja said...

Oh, I love your new teapot and the creamer next to it! And the shelf is very pretty too. Your home looks so light and cozy! It's so true that all the happy holiday days have really disarranged my sleeping rhytm. Waking up early is so unpleasant.

beas barnslikheter said...

Underbara köksbilder. Jag har "beställt" en liknande hylla av min man till vårt blivande kök. :-)

monique said...

Allereerst de allerbeste wensen !
Wat een ontzettend leuke spullen heb jij op die plank staan zeg!
Jij hebt het wer ontzettend leuk gedecoreerd.
Groetjes,
Monique.

Tea Time and Roses said...

How beautiful are your kitchen shelves. I love all your blue and white. Your beautiful blog inspires me each time I am here. Thank you so much for sharing all this loveliness with us.

Smiles...

Beverly

Karoline said...

ja, det er utrolig hva tre uker ferie gjør med oss......jeg er enda ikke på plass igjen der jeg var før ferien, svimer litt rundt. i morgen er det fridagen min. og gjett hva jeg skal!- bestille vinnerreisen min til 25 tusen!!!! svigerfar tok lodd på meg:) for en flaks!!!!
fine bilder, som vanlig...;) her er alltid slik vakker stemning. klemmmer til deg.

Anemone said...

Hei snuppa.
Godt å høre at det er flere som sliter litt med å komme i vante rytmer igjen, men at det gjør godt er alderles sikker. Hverdagen , den normale, er nå best i det lange løp da :-)
Nydelige bilder fra kjøkkenet ditt denne gangen, så beroligende kaotisk om du skjønner hva jeg mener. Godt å hvile øynene på i alle fall.
Her i trøndelag har vi ikke snø lenger, så dagene er mørke og triste, selv om en faktisk kan se at de nå har blitt 15 min lengre.
Men glatt utendørs sa du !!! DET merkes på gips-lageret på poliklinikken :-(

Fin fin dag til deg.

Line said...

Uff ja hverdagen kan være tøff å komme tilbake i ..
jeg styrer rundt med en liten valp nesten døgnet rundt så søvn har det blitt så som så med i ferien. Det er ikke så greit når han bare skal leke og klokka er 03.00
Samlingen på hyllen din er utrolig lekker. Jeg likte kjempegodt den hvite trådkurven (¨,)
Jeg måtte le litt når jeg leste kommentaren din i bloggen min....du lurte på om jeg hadde sydd litt..ja klærne .. tjihi
Ha en super onsdag Aina!

Nonnie said...

How funny, I too have just started collecting the blue and white Royal Copenhagen china. I've always loved it. My best friends Mum had it when we were little, as did my Godmother. It looks so pretty mixed with plain white china too.
Know what you mean about getting back into routine. I'm finding the early mornings the hardest thing after having a couple of weeks of staying in bed late. It is still very dark when my alarm goes off. Can't wait for the lighter days to come back again.
I love your little shelf. You are so talented at putting together lovely displays. You should be a stylist.

Grip dagen said...

Hei igjen Aina.
Da var jeg kommet tilbake til din side... Var bare en snartur innom Spets och snor, for å se hva du anbefalte.
Kjempeartig blog som jeg straks la på lista mi! Takk.

Så var det ditt innlegg da...
Jeg har nevnt at jeg gikk rett fra julestemning til vårstemning. Men når jeg ser bildene dine av hvitt interiør med børste, sil, emalje og eggkurv - ja, da kommer jeg straks i sommerstemning!
Det oser jo sommerdag av bildet ditt! Jeg får lyst å ta ei av muggene dine, fylle på med kald mynte-te og sette meg under treet i hagen!!!
Hvis jeg forstetter slik så ligger jeg et halvt år foran alle andre.
Du skal se jeg tropper opp i sandaler og sommerkjole i akebakken!
Jeg går helt i surr... Sommer? Vår? Hva med vinter?
Med så mye vår og sommer i hjertet tror jeg at jeg klarer meg godt gjennom vinteren!
Ha en fortsatt sommerlig dag!
Marit

My little footprints said...

Hei!
Her var det mye fint! Nå skal jeg selv gå til innkjøp av en skjenk som jeg skal ha i spisestua hvor jeg kan lagre alle kjøpene mine av servise. Det har ikke blitt så mye enda da, men det kommer sikkert etterhvert.
Klem fra Beth

Therese said...

Hei
Takk for kommentaren i bloggen min, morro at du ar funnet frem til meg :-) Jeg har lest din blogg med gjevne mellomrom, du har en herlig blogg og du lager så mye fint!!
Tenkte at det var greit å starte en egen blogg slik at de jeg evt legger igjen en kommentar hos kan få vite litt om meg hvis de har lyst.
Forresten - nydelige ting du har samlet på kjøkken hyllen din.
Ha en fin kveld, hilsen fra Therese

Anniche said...

Hei vennen
Like vakkert her som alltid ! Du er flink å skape stemninger altså.
Hyllen din er nydelig:)

Jeg likte veldig Godt den stråkurven fra Comptoir også ...jeg har jo hatt litt fra de i nettbutikken også.

Jul og rutiner ja....ikke snakk! heavy! HEHE

Pst - det er en spesiell hilsen til deg i bloggen min! klem

Jenny said...

Sååå underbara hylla men lika underbara saker på!
Grattis till omnämnandet på TV4 sida, vad roligt!!
Kram
Jenny

Lille Maison said...

Hei hei! For en flott blogg du har, mange kjempefine bilder også :) Kan jeg linke til den fra meg?? Takk! Hilsen fra Synnøve på Lille Maison

SKATAN said...

Hej och tack för besöket!! Vilket härligt, ljust och uppfriskande inlägg du visar idag : )

Önskar dig en trevlig kväll!

Vi ses igen!

atmosphere said...

Hej Aina!
Ett riktigt Gott Nytt År till dig eller god fortsättning passar nog bättre.
Varje gång jag är inne på din blog, längtar jag till Holland. Men vad jag förstår ska du/ni flytta till Norge igen?
har haft en del holländska besökare som mailat mig, och de har blivit väldigt förvånade när jag svarat på hollandska.
Äntligen har jag lite tid över vid datorn, så jag tänkte länka dig, och hoppas att det är OK?
Kraaaam Ingrid

Olstad said...

Godt nytt år.

Det har vært lang juleferie hos meg også. Jeg har liksom koblet helt ut jeg i flere uker har knapt skrudd på PCen.

Så utrolig flott den hylla de var og så mye flott du hadde på den. Blankt porselen er så vakkert.

Jeg gleder meg til nytt bloggår og håper vi "sees" mye i bloggene dette året.

elin1976 said...

Hallo vennen min.
Ja jeg kjenner til den tilstanden. Man kommer fort inn i slike vaner som henger igjen leeeeenge.
Her trengs det fort et par ekstra dager til å komme oss på etter at vi har hatt besøk eller vært på fest. he he.
Men jeg får inntrykk av du har kosa deg veldig.
Å det er jo det viktigeste.
Nå skal jeg videre på en blogg runde. Etterpå skal jeg stappe en tilda og sy sammen en kanin. Ha en fin kveld:O)

Pia..... said...

Hejsan där...läget?..bra hoppas jag...vilken fin hylla och sakerna på ..så nyderliga.....men såg nåt nytt där på hyllan med..en vit äggkorg..DEN du var fin..en sån har jag inte set förut..den vill jag ha...nä nu får jag ...skynda vidare..har liksom lite bråttom ..hinner nästan inte blogga något nuförtiden..synd ..men sant...ha det så gott...PIA

Penny @ Lavender Hill Studio said...

It all looks so lovely! I love the little egg basket, the teapot, everything!

Thank you for the link to see Spets och Snor" blog. It is a beautiful home. And so is your home beautiful!
Penny

krinkelkroken said...

Er ikke lett når det er tilbake til hverdagen nei, har hatt en tøff uke her , vanskelig å stå opp både for voksne og barn!
Hyllen din er kjempesøt og nydelig samling av forskjellige kanner.
Så kos at bloggen blir lagt merke til da, det fortjener du;)
Likte godt den eggekurven din, høres lekkert ut med hvitløk oppi!
Ønsker deg en fin uke;)

Hulda said...

Så flotte ting du har på hylla, veldig stilig stylet. :)

Angelsnuppa said...

Hei snuppa mi..inno sida di og drømmer litt:) veldig fin den hylla di altså..kunne tenkt meg en sånn selv på kjøkkenet mitt..igår satt jeg og sara og laget bordkort med det scrapsakene hennes..de ble så utrolig fine!!ska ta bilder av dem imorgen..har laget hjerter som skal festes med klype på glassa..blir så bra;) skal ha dåp til søndag vet u..nå skal jeg opp og fortsette!! LOVE YOU!! PS: du får en suprise fra Victoria i posten snart..hun har laget helt selv nemlig..hi hi..:)

Flower Power said...

Aldeles nydelige bilder fra kjøkkenhylla!.....Det blå/hvite porselenet er vakkert. Helt i min smak:)
Kjenner til det med rutiner ja.....skal ikke mye til for å lage ødelegg i et innarbeidet mønster. Jeg er forøvrig ikke så flink til det med rutiner i det heletatt jeg.....er litt sånn "på sparket" dame....hehe. Kan være litt ugreit iblant det.
Her har det vært mye juleferie og lite blogging, men i dag reiser studenten tilbake til Trondheim, og da får jeg dataen for meg selv igjen:) Litt trist hver gang han drar, men sånn er det jo....han kommer jo frivillig hjem når han har anledning, og det er jo en bra ting.
Ha en fin dag Aina, vi tittes:)....

Naturegirl said...

Absolutely charming and pristine all in white!hugs NG

Teresa @ PlumWater Cottage said...

Aina,

Your blog is just always so beautiful. I've left an award for you on my blog.

zabielle said...

Je découvre ton blog et ne sais pas si tu parles français. Je trouve que ton blog est superbe avec de belles photos et reviendrai m'y promener
Bonne journée
Isabelle

Grip dagen said...

Du har fått en AWARD på sida mi.
Ta en titt, da vel!!!

Ha en fin dag videre. Marit

Mia said...

Dette var bare nydelig, Aina! Herlige bilder av en vakker samlig blått og hvitt (og litt til). Jeg er også veldig glad i kombinasjonen blått og hvitt (spesielt engelsk, fra Spode etc), og kan nesten ikke la være å kjøpe noe (spesielt mugger), når jeg ser slike. Men nå har jeg begynt å "utvide" mer til kremfarget og hvitt også.

Hverdagen kan være tøff å komme igang med etter en herlig juleferie... Jeg er glad for å slippe å stå opp alt for tidlig (er ikke akkurat noen A-menneske...) spesielt nå når vi ikke ser dagslys før ved 9-tiden. Og kvelden er jo så mørke, så klokken kan fort vise 02 istedet for 24...

Ellie said...

Nydelig hylle med nydelige saker! Tekanna var lekker! Så gøy at bloggen din var lenket fra TV4, da! Ikke så rart, for du har en utrolig fin interiørblogg!

Regina said...

Wonderful collection.
I love your teapot.
Have a nice day
Regina

Lisbeth said...

Så lekkert da! Samler på blått/hvitt jeg også,men på Delft servise,mugger og kar, hi,hi og jeg som ikke bor i Nederland engang!
Hilsen Lisbeth

Lisbeth said...

Åhh,av og til så flyver disse kommentarene så fort avsted at hverken link eller annet kommer med, skulle også si gratulerer med link til TV4!!

Jennyshemochharmoni said...

Jag känner igen det där HAHAHAAHAH zombie är rätt ord *fnissar* Vilka ljuvliga bilder du visar från din kökshylla! Jag gillar dem skarpt! Håller med dig om Helenas blogg. Det är otroligt fin :) Ha en toppenbra helg! KRAM

FrenchGardenHouse said...

Aina,

It all looks so wonderful! you are making me want to go to the "vlooien markt" in Holland again.
Hope you are having a happy start of the new year.
Lidy

Trines Hus og Hage said...

Å, så fint var mine ord mange ganger da jeg så denne hylla hos deg, Aina. Skikkelig råfint, alstå. Enig med deg at tekanna i stråmønsteret var helt nydelig og den emaljerte boksen var også veldig, veldig fin og sjelden tror jeg. Har iallefall aldri sett en slik boks som er emaljert. Å, den var så fin. Eggekurven også, så søt. Jeg ble helt betatt av disse bildene, blåste dem opp i stor størrelse og kikket godt og nøye. Takk, veldig inspirerende! Og takk også, Aina, for at du har kikket etter mugga mi på dine runder der du har vært og funnet noen av godbitene dine. Setter innmari pris på deg, skal du vite. Du, jeg har gitt deg en utmerkelse. Den er på bloggen min. Herlige bilder i dag, du skjønner jeg ble helt satt ut! Stor klem fra Trine

Lykke said...

Så nydelige ting! Og så nydelige bilder du tar! Blir så inspirert hver gang jeg er her.
:)
Klem

Trude said...

Hei igjen frk. Nytt år,nye muligheter. Tok en velfortjent pause i jula jeg, hadde godt av det.Har begynt igjen på arbrommet.Fikk en titt på siste fra Tilda i dag, masse artige badedamer som kommer.Gleder meg til å prøve ut litt nytt. Ellers så har vi en mild vinter,passer meg flott.Til uka unner jeg meg en husmordag i hovedstaden med mange av mine gode kollegaer.Håper alt er fint hos deg.Nydelige bilder fra den flotte hylla di.Klem

Berit said...

Det er en fryd for øyet å se inn til deg!! Her er ro og harmoni.
Det er ikke rart at din side havnet på hjemmesiden til tv4, for dette er vel verdt å se for ALLE.
Ha en fin helg.

Marie said...

Vilka underbart ljuvliga bilder från din kökshylla, jag blir alldeles lycklig av allt det vackra!

Kram Marie

Kreoline said...

Hei på deg Aina, så mange nydelige bilder og mange nydelige ting, nydelig hylle var det også. Takker for alltid koselig kommentar fra deg. Jeg ser du har kost deg skikkelig i jula og nyttår, kjekt med besøk fra familie og masse kos, verre er det å komme inn i vanlige rutiner igjen som du skriver. Har også hatt fri i nesten 3 uker, fælt å begynne på igjen, men sånn er det, penger må man ha.Eller kom jeg meg gjennom jula jeg også, er nå her enda som jeg pleier å si. Nå får vi se fremover mot våren, er så drittlei av regn og vind, her er det ufyselig. Ønsker deg en kjempefin helg, klem fra Mona.

Lantlivs Anna said...

Wow vilken fin hylla - jag älskar allt med den! Kolla mejlboxen, jag har skickat mejl till dig :)

Metteflette said...

Ville bare innom for å ønske deg en kjempefin helg! Håper du har det bra :-) Klem fra Mette

Fredrik Inredning & Mode said...

oj vilken fin blogg"!

M. said...

Heel mooi, dat wit met blauw! Het staat altijd zo fris in een keuken. Fijne dag en groetjes, Marjolijn

Ardisia said...

Så fina bilder, otroligt vacker samling på kannor du har!

Håller med, Spets och snor är en av mina favoroter också.

Vill önska dig en trevlig helg! Hoppas du hittar lite nytt energy :) Kram

Karin A said...

Hej vännen! Är inom och njuter av dina bilder igen. Kan visst inte få nog. :) Du efterfrågade ju lite hemma hos bilder från mig och idag har jag i alla fall några. Lite mindre vitt än vad du bjuder på här men ändå. :) Vad har du för planer i helgen då? Jag har tyvärr jobb imorgon men ikväll ska jag träffa en vän och imorgon fler vänner och det blir kul! Ha en riktigt härlig helg!

kramar Karin

Tilde said...

Så bra att du kom med på TV4!
Jag gick längre ner på den på den sidan och hittade en visning från ett stenhus, titta på det.
Vackra bilder från dig igen
Kram Tilde

Berit said...

Nydelige bilder av din kjøkkenhylle! Kjempefin samling!

Lisa said...

Love your shelf with your pretty china collection. Your photos are so beautiful. Every little detail and vignette is a just lovely.

nannykim said...

love those colors. Charming.

BROCANTE said...

This was really my "cup of tea"!
Nydelig med de gamle fine tingene! Jeg er en "loppe" selv og har helt sansen for hylla med fine ting på. Det er noe helt spesielt med de tingene du finner for en rimelig penge og som du vet passer helt inn i ditt eget interiør.

Anonymous said...

Aina, please share more pictures of this room! I love what I see so far...

Tamara

an angel at my table said...

Wow, vilken köks hylla. Väldigt inspirerande. Ser att vi är kollegor på Tv4.Grattis!

Vitt Lantligt Romantiskt said...

Hej,
Du har en väldigt fin blogg och en hel del vacker inredning på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya inrednings samlingsbloggen Vitt, Lantligt & Romantiskt. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://vlrinredning.blogspot.com.

Ha en bra dag!
Vitt, Lantligt & Romantiskt