jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


White LoveFoto: Aina

Min kjærlighet for hvit keramikk bare vokser og vokser. Og da vennen kom med denne store vakre kannen på Valentine`s dagen ble jeg kjempeglad! Han er så herlig god, for han vet jeg blir så glad for slike gaver. Den er perfekt! Den store bollen kjøpte jeg som en Julegave til meg selv. Den er håndlaget i Portugal og var et tilbud til alle Seasons lesere.


Foto: Aina

Bollen dekorerer jeg med mange ting. Av og til med kvister fra Lavendel plantene mine. Andre ganger med gamle linduker. Denne gangen har jeg fyllt den opp med Marengs. Bare fordi det ser vakkert ut :) Visst ser de gode ut?


Foto: Aina
Nå har Ranunklene også sprunget helt ut, fantastisk vakre er dem! De ser nesten ut som fjær..

My Love for White ceramics is growing and growing. And shure I got surpriced and very very happy when my friend surprised me with a gorgeous looking waterkan on Valentine`s Day. He is such a darling, because he knows that I love this kind of gifts. It is so pretty!
The big bowl I bought as a Christmas present to myself. It is handmade in Portugal and I use it for lots of things. I like to decorate it with branches from my Lavender plant, or sometimes I decorate it with pretty Linen. This time I filled it up with meringue. I don`t eat them, I just think they look pretty :) And finally my buttercups are in full blossom, they are gorgeous! They look almost like feathers...

64 comments:

Fredrik Inredning said...

vilka underbara maränger!

zabielle said...

Tes photos sont toujours aussi superbes
Bonne soirée
Isabelle

Nadine von herz-allerliebst.de said...

The combination of your gorgeous ceramic and the ranuncles is so beautiful. I like the pictures.

Have a nice evening, Nadine
herz-allerliebst.de

Lille Maison said...

Det er jo så vakkert med hvit keramikk, nydelige bilder du viser... :) Ranunkler og hortensia er to av mine favoritter også, lekkert! Ønsker deg en fin uke! Synnøve :)

Lovise said...

Så nyyyydelig. Ranukler har jeg aldri hatt. Det spørs om jeg ikke må kjøpe det en dag:)
Hvitt er så delikat, det er helt sikkert.
Ha en fin kveld.

Lilla Blanka said...

Aina...lika vackra bilder som vanligt, underbart!!!
Tack själv för en ny bloggbekanskap :)
Kramar
Mia

Mita`s hjørne said...

Så nydelig den hvite keramikken er... Kjempekjekt å få slikke gaver... Jeg bruker også å ønske meg slikke ting - til forundring fra venner - de skjønner ikke at jeg ikke ønsker meg smykker, parfyme eller gaver til meg selv... selvfølgelig vil jeg også ha det - skulle jeg få valget mellom en flott lysestake og et smykke - ville valget vært lett - LYSESTAKE...
Ranuklene er jo så nydelige...

Ha en koselig kveld...

Linneagården said...

Tack snälla du.
Vilka underbart vackra bilder du har i bloggen, så fint!
Hadé /madelene

Randi said...

Hvitt keramikk er nydelig, rent og flott. Jeg likte så godt den muggen og bollen.

Randi

Hulda said...

Så flott mugge du fikk av samboeren da! :) Nydelig den skåla også, og ranunkler er herlige. De ser så yndige ut, de i hvitt. Vakkert, grønt innlegg under her.

Poppins said...

Så vackert! Jag får en sådan lust att dyka ner bland de vita marängerna och bara koppla av. Det verkar så avkopplande... :)
kramar

GundaM said...

Så glad jeg ble av kommentaren din idag;) Takk snille du.
Tenkte med meg selv det var rart ingen kommenterte det bildet, jeg syntes d ble helt knall...
Elsker jo kontraster og disse heklegreiene og den rustikke kvisten...Hm, LOVE;)

Og snart bringer de meg kanskje vider dit jeg vil...men kan ikke skrive noe om d på bloggen enda da alt ikke er helt i box ennå;)))

Herlige bilder du tar, og d veit du;) Klemz fra meg

borghild said...

Bildene dine er så rene og vakre, og det er nydelig med bare hvitt! Jeg skjønner ikke de som synes hvitt er kjedelig!
Ha en flott kveld!
Klem B:-)

Karin A said...

Hej vännen! Jag har varit bortrest över helgen och missade därför föregående inlägg. Härligt! Vilken otroligt vacker hortensia. Och jag förstår din att du tycker mycket om vit keramik. Jag känner likadant! Det är så vackert och framhäver både mat och växter fint. Vilken vän du har, som gav dig en sådan perfekt gåva på alla hjärtans dag. :)

Ha en god vecka! Jag kikar snart in igen. Stor kram Karin

Olstad said...

Det er så vakkert med alt det hvite du viser. Det var flotte ting du har i hvit keramikk aldri tenkt over hvor vakkert det faktisk er før nå. Nydelig bilder du tatt.

Hem & Lyckas Mia said...

Å mums, först maränger och sen så vacker keramik! Håller med dig, kärleken till vit keramik bara växer och växer. Har en önskan om att en dag kunna samla allt i ett vackert vitrinskåp istället för att gömma dem i tråkiga köksskåp.. kram!

Nonnie said...

Lovely Valentines gift. Lucky you! Love the beautiful bowl as well. The meringues look so cute but I couldn't keep them there. I would have to eat them!

Emmeline said...

Nydelig hvite og vakre ting på dine lekre bilder som alltid Aina:) Jeg er innom her jevnt og trutt og det er alltid noe fint å feste blikket på...
Marengs, fat, blomster alt blir like delikat når det er hos deg. NYDELIG:)
Jeg gleder meg fremdeles til å se hva som kommer i Ainas Charm, nå er du vel like om hjørnet???

Marie said...

Vilka underbara bilder! Vit keramik är verkligen vackert och så ljuvligt fint det var med marängerna i skålen. Vita ranunkler är ju som du vet min favoritblomma så jag bara njuter av din bild på dem.

Ha en bra tisdag Aina!
Kram Marie

Tonje said...

Hei Min venn!

Så nydelige bilder du viser av de skjønneste ting...jeg har også blitt mer og mer glad i hvitt porskjellen og håper nå å få samlet nok av dem til å kunne bruke til hverdags...jeg har jo samlet på ett servise nå en liten stund og er kommet over halvveis,det er ikke hvitt men jeg syns det er så utrolig vakkert alikevel...tenkte jeg skulle vise bildet av det i løpet av uken=)
Ønsker deg en strålende uke....

Nydelige blomster...lukter de sterkt?? Har aldri kjøpt slike,er så redd jeg skal reagere på dem....er allergisk mot mange typer blomster,og spesielt de som lukter sterkt/stramt.

Sagalisa said...

Så krispigt vitt o vackert!O maränger som är så gott...
Trevlig vecka Anna

My lovely cottage said...

Ziet er geweldig uit! Het witte aardewerk lijkt zo uit de verpakking te komen, kraak helder en dan die prachtige ranonkels, ik heb ze gisteren zelf ook gekocht, zo puur! Prachtig.
Fijne dag, yvonne

Anita said...

Wonderful, Aina!

I LOVE LOVE LOVE your new blog banner!!!!!

Wow, what a pretty gift you got for Valentine's Day!

Hugs & kisses,
Anita

tema said...

I share your love for white ceramics!! it's beautiful and so pure!! and I love the meringue, I think it's pretty and makes lovely decoration but I can't stop my self to eat it!!

Therese said...

Åh - så nydelige bilder ...
som vanlig :-)
Kannen du fikk av din kjæreste er nydelig. Mye som kan brukes til pynt ja - har "pyntet" med pikekyss en gang. Samboeren min begynte å lure på om det hadde klikka litt da, men nå sier han ikke noe på det lenger. Spør bare om han får lov til å smake på pynten, det får han jo. Jeg skal jo snart pynte med annet stedet alikevel ;-)
Gleder meg også til "Ainas Charm" !
Ha en god dag.

Kreoline said...

Hei Aina, takk for koselig hilsen og koooselig samtale. Nydelig mugge, heldige deg som har sååå snill mann, min er også snill, men han kommer ikke på å kjøpe noe slikt til meg, det må jeg nok gjøre selv, hihi. Bollen var så vakker, jeg elsker ting med "blondekanter" på, helt skjønt. Du spør om hagen min, viste bilder fra min forrige hage, hagen på hytta er bare "naturhage" for å gjøre det lettest mulig. Det er litt løkblomster som påske og pinseliljer, snøklokker og krokus. Masse bærbusker og et par frukttrær, det må være enkelt der oppe for det blir ikke tid til stell av hage der. Hjemme her er hagen helt rasert, så den skal jeg begynne på til våren og sommeren, det ser jeg frem til. Har aldri hatt rosebusker før, men det skal jeg ha nå, min kjære søster heter Hanne, og jeg har funnet ut at det er noen roser som heter det samme, så de skal plantes her hos oss. Eller har du rett i at uka på hytten var herlig, og at tiden bare flyr avgårde, skulle hatt ferie hele året, hihi. Denne uken har jeg fri et par dager, så har jeg fått sååååå vondt i ryggen at jeg må være hjemme resten av uka også, vet nesten verken å sitte, stå eller ligge, men det går nok over. Ellers får du ha en kjempekoselig uke Aina, kos deg masse, og hvis det er noen tripple bokstaver eller skrivefeil så sitter jeg på min fars PC og har min mors briller på nesen, skriften blir litt "duset", hihi, men briller må jeg har for å se. Hørtes forresten spennende ut den boken du beskriver, alltid kjekt med noe som gir inspirasjon. Nei nå er det nok, haha, det ble visst et langt stykke dette her du. En stor klem fra Mona.

mona said...

Heisann ! Så snill han er,det var jammen ikke verst,virkelig koselig å få sånne ting som de har kjøpt helt alene.....hihiii :) Likte godt bollen din også,så søt med blondekanten rundt. Fant ingenting av hvit porselen på loppisen,har så lyst på en suppeterrin.....selvsagt til å ha blomster oppi......! Så jakten fortsetter.....Kos deg Aina,og ha en fin kveld :)

Solange said...

Dear aina,
what lovely pictures again (I always say that!)
White ceramics look gorgeous, so peaceful and pretty. Do you also change a lot in your home, moving things here and there?
Your home looks like it has so many beautiful corners and displays. enjoy your week and the flowers.

Solange x!

Mia said...

Ååååh, sååå vakkert, Aina! Bildene dine er en drøm, og hvitt er bare nydelig, det. Den nye banneren din er utrolig herlig, den også. Og så har jeg tatt en sniktitt in i blogshoppen din! Og jer er virkelig imponert. Nydelige ting du lager og jeg gleder meg til å se mer... Du er bare kjempeflink du, og full av stå på vilje og kreativitet. Dette må jo bare gå bra!

Hespe said...

Må bare få sagt det - så utrolig flotte bilder du har på bloggen din!! Nyyyydelig!!

Titter innom deg med jevne mellomrom, og storkoser meg :O)

Ha en fortsatt flott dag!

Klem

Design by E said...

Vilken vacker hortensia och fint porslin.första gången jag är inne på din sida, verkligen fin.kul att inspireras på din trevliga blogg.
mvh Elizabetth

My little footprints said...

Hei!
så snill han var som gav deg denne muggen til valentinesdagen! Han har virkelig forstått smaken din nå ;) Bollen din var jo også kjempeskjønn! Jeg håper og få samlet meg opp litt etterhvert jeg også! Er jo også på god utkikk på loppemarkeder ;) Tenkte i første omgang å kunne fylle opp hyllen min på kjøkkenet vettu!
Ønsker deg en nydelig uke! Får håpe at du får en hel masse med deilig vårvær denne uken!
Låw jah!
Klemmer fra Beth

monique said...

Hello, I L O V E your very peaceafull "white" blog !!!

Good luck to your shop !!

Monique

(excuse me for my bad english)

chatrine said...

Enig med deg, helt NYDELIG med hvitt!
Å vakre ranukler også!
Ja, min datter er bra optimistisk når hun kaster seg på et pledd når hun skal lære å hekle;) Men hun er super ivrig, enda...;)
Ha en finfin kveld Aina!
Klem:)

Lynne said...

i posted about white today also! beautiful!

Anita said...

Åh! Sukk!
Klemmer fra ANita

Guldkant På Livet said...

Å så vitt och vackert! Vilken fin kanna du fick av din vän och vacker skål du hade köpt till dig själv med, vackra arrangemang med maränger och ljuvliga foton! Och din blogg är vårstädad med ser jag, snyggt! Mari.

Lella said...

Och här är det fullt med vackra bilder(som vanligt;o)
Ranunklar är min favorit och de passsade verkligen i din vita tillbringaren.
Har inte hunnit blogga så mycket på sista tiden så nu måste jag spana vidare på din blogg.
Kram

Flower Power said...

Nå var det jammen godt å komme hit inn til deg igjen, det er en stund siden jeg har vært her nå. Har ikke vært noen god bloggevenn i det siste, men ting går bedre nå:)

Det er så nydelig her inne hos deg, nesten litt Zen-aktig. Jeg finner i hvertfall roen her hos deg, min venn:) Nyyyydelig keramikk, hvitt er så delikat, og det passer jo til allt. Herlige bilder fra stuehjørnet ditt også.....hyllen du har på veggen er bare så fiiiin!

Ha en god natt, så tittes vi snart igjen:)

HildeS. said...

Nydelege bilete du viser her.
Det er så delikat og lekkert alt saman:)
Ranukler er ein nydeleg blom og så er den i så mange herlege fargar.

Ha ei finfin veke Aina.
Klem.

Jean said...

This is a lovely blog! I enjoy all the beautiful images. White always so peaceful and serene.

Tonje said...

Hei=)
Joda formen er blitt litt bedre,men jeg er langt i fra frisk...har ikke klart å dra på en shoppingrunde enda og ikke har jeg klart å spise vanlig mat enda heller...det er bra man ikke vet hvor lenge man skal være syk når det begynner,for hadde jeg vist at jeg skulle være så syk i over 5 mndr hadde jeg nok blitt gal...Jeg tar time etter time og en dag av gangen så må det jo bli bedre en gang=)Ha en fin onsdag=)

LantlivsAnette said...

Åhh så fint så fint !! Du är såå himla duktig på att arrangera o fota..ojj..ojjj
Så mycket fint du visar,det är ett tag sen jag var hit !!
Kram Anette

monique said...

Wat ziet het wit er toch altijd mooi uit.
En wat een leuke cadeaus heb je gekregen.
groetjes,
Monique.

Zee said...

Hi Ainda, I've been finding gorgeous ceramics over Etsy, I wish could buy some now!!!! I need to brighten up my house a bit. These of yours are just gorgeous.

marypoppins said...

BEAUTIFUL WHITE!!!
mARY

saint ange said...

HI Aina,
I also love WHITE..the most beautiful "no color"..
kisses

Jenny said...

Underbar kanna! Och vitt porslin är så fint!
Dina fotografier är outstanding säger jag bara!
Du tar helt fantastiska bilder!
Kram
Jenny

Seema said...

Saa vakkert med hvit keramikk! Haaper du ikke blir lei av aa hoere det. :) Den lille muggen i bakgrunnen var ogsaa kjempesoet!

Mamma Millan said...

Vilken vacker blogg du har!!

Kram millan

Ingrid said...

Lenge siden jeg har vært her.. for jeg har vært mye syk. Men nå er det inspirerende med en runde på blogger igjen. Koselige innlegg du har siden sist! Hvit keramikk er jo bare så stilrent og lekkert!
Ha en fin uke! :)

Lisa said...

Beautiful ceramics. I've been out of town for more than a week and look at how much I've missed. I'll spend some time later tonight pouring over your recent posts.

Have a great week!

M&Co said...

Sååå lekkert og marengsen ser jo bare så lekker ut!

Clara said...

Du har ändrat om härinne....vackert! Och jag förstår din kärlek till det vita...älskar själv den här vita lantliga inredningen...men kan i nästa minut känna ett stort behov av mycket färg...
Just nu går jag en bloggrunda och passar på att skriva lite kommentarer...har varit dålig på det ett tag....jobbet och skapandet tar tid...ja, det vet ju du om någon...med dina studier och dina vackra broderier. Var inne i din shop och kikade...såg att det var ett C broderat på hjärtat därinne....C som i Clara :)
Nu önskar jag dig en kreativ och härlig dag...Clarakanin och Woody hälsar...de tycker det är trist för tillfället....eftersom jag inte har tid med dem utan bara målar och syr...titta in om du är nyfiken på mitt senaste projekt..det är så KUL!!!
En stor kram från Clara & Co

Inmycarport said...

Underbara bilder!!! Så fina maränger.
Tänk vad fint och vilsamt det är med vita saker.
Du är så duktig att komponera vackra bilder.

Kram Maria

Jennyshemochharmoni said...

Hej! Vilken underbar present! Älskar dina härliga bilder! :) Hoppas allt är bra med dig, sköt om dig och trevlig helg! Stor KRAM

Designe said...

Åh, så vitt och vackert! Vitt porslin och vit keramik är verkligen fint...även vita blommor! Jättefina bilder i inlägget nedan oxå! Ha en fin helg! Kram :)

Nygammalt said...

Oj oj oj så vackert ditt hem är! Du har så mycket vackra detaljer. Det finns verkligen mycket fina keramiksaker och då dekorerade det så fint med marängerna. Kul!
Önskar dig en trevlig helg!
Kram.

Marie said...

Hej Aina!
Tittat in för att önska dig en riktigt trevlig helg!
Kram Marie

Passar på att njuta av de vackra bilderna ännu en gång, ljuvliga!

It's All About The Pretty!!! said...

Hello there,
Just beautiful like always!! I love your fresh cut flowers, is there another name for those? Our buttercups in the States look nothing like that, I would love to get some.....Thanks for your inspiration!!

Tone said...

Nyyydelige og delikate bilder, jeg har også veldig sansen for hvit og pastellfarget keramikk. Og ranunkler... Lekkert med de marengsene også. Jeg kjøpte noen i rosa engang, bare for å ha de til pynt under en glassklokke. Det var nemlig ingen i familien som likte dem,he,he. Ha en deilig helg, klem :-)

Rosa said...

I love your idea of dried meringue in a bowl! Wonderful. They look perfect there.

Lisa said...

These pictures are lovely. That's funny that you don't actually eat the sweets. They do make for a pretty picture in the bowl-lol.

Anonymous said...

I have just found out your blog through Corey's blog (Tongue in Cheek) and I love it...
Your pictures, your corners, your pieces and bits...
Pleased to have pushed your door open !!!

Marie-Noëlle
(sorry, I had to choose tha Anonymous way out - as no other identity login would allow me to)