jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Underveis...



Foto: Aina
Plukket i hagen, gratis og vakkert....

Dette innlegget kunne like gjerne hatt tittelen "mange baller i luften". Jeg hadde glemt hvor krevendes det er å ha så mange prosjekter på en gang. Men mest av alt hvor mange poster som må gås gjennom før huset kan settes til salgs. Skjolder i tak etter lekkasje er blitt skjult under nye lag med maling, lister som skulle ha vært festet for alvorlig lang tid siden har endelig blitt en hel lengde. Skap har blitt malt, syarbeid er i siste fase og studiet er nesten avrundet. Julie bare leker ho, ubekymret mellom alt rotet. Plutselig er det enda flere skjuleplasser bak hauger av klær, malerspann og stabler med materialer og esker. Man skulle jo vært en katt! :))


Foto: Aina

En liten titt..
Som tidligere nevnt planla jeg å male mitt store garderobeskap. Her er jeg underveis, endel dager siden. Døren viser fargen slik den var. I dag har jeg svingt penselen for siste gang, denne gang med Antikk lakk som finnish. Så da er det bare å vente på at det skal tørkes. Og skapet blir jo bare såååå fint i hvitt!!


Foto: Aina

Her er det enda et malerarbeid igang. Dette en kommode til soverommet. Har prøvd meg på teknikken til Anette. Det fungerte kjempebra. Fint med vannbasert maling. Blandet den ut med halvt maling, halvt vann og penslet på 3 lag. Blandingen ble tynn som melk og var veldig lett å arbeide med. Har enda ikke helt bestemt meg om jeg skal velge lakk eller voks som finnish.


Foto: Aina

I ettermiddag sydde jeg ferdig enda to puter. Små lavandelputer i to ulike stoff. Ja, jeg har vel spesialisert meg på dem nå :)

Ja da var nesten dagen min over. Katten sitter på fanget og jeg skal unne meg et deilig glass med vin :)
Men først vil jeg takke alle dere som la igjen kommentarer,hilsner og mailer i uken som gikk, dere gjør meg så utrolig glad! Spesiellt responsen på forrige post var interessant. Moro å få igang en liten tankering. Noe annet enn bare å nyte noen bilder.
Får håpe stormen har gitt seg både i sør, og nord og at dere kan få nyte en fin vårlig uke som kommer. Selv har jeg tatt meg noen dager fri bare for å nyte og få litt mer energi.
Aina ♥

Lately I`ve had a lot of work to finnish. As you all know we are making preparations for our removal to Norway this Spring. We have countless numbers of posts to check off. We are making all the details ready for viewing, and besides that I have to finnish my study as well. But we are almost there. With work, study, needlework and all the details with my house, I am feeling pretty ready for a holiday. So I have taken a few days off now just to relax and breath. My cat on the other hand she has never felt more happy or energetic. Suddenly she has more hiding-places between all the boxes, equipments and mess all over our house. Sometimes I wish I was a cat, carefree with lots of fun all day long :)
The pictures shows a few of my projects. Some paintingwork that`s soon to be finnished, and two lovely Lavender pillows I finnished this afternoon.
I want to thank everyone of you for all the great response on my last post. Very stimulating!
I hope you all are well and I wish you a great new week to come. Take good care! Aina ♥

34 comments:

Karin A said...

God kväll vännen! Här sitter jag och läser ikapp mig. Har inte kikat in på ett tag då jag varit bortrest på jobb. Men nu är jag hemma igen och förhoppningen är att mars ska vara lite mindre stressigt än februari. Så som du förstår känner jag väl igen mig i hur du har det med allt. Med allt jobb som är med huset så måste ni ha kommit långt inför försäljning!? Du får såklart berätta hur det går för er och när ni slutligen flyttar.

Kul att få en liten uppdatering på skåpet också. Det ser ut att bli kanonfint i vitt! Och dina lavendelkuddar är som alltid härliga. Jag har ju en själv som jag är så förtjust i.

Jag tror som du att ens hem reflekterar vem man är. Och om man är flera som delar ett hem ska även det märkas tycker jag. Själv gillar jag det naturliga och att ha levande växter och blommor omkring mig. Det är viktigast! Sen behöver jag mycket ljust - vilket gör att jag gillar ljus inredning. I övrigt trivs jag bäst med en blandning av gammalt och nytt. Min romantiska sida kommer framförallt i uttryck i trädgården men också i hemmet. Bäst att sätta punkt nu. Jag hoppas du får en fin vecka! Njut av vinet! Stor kram från Karin

Niesz Vintage Home said...

Hello,
Enjoy your time off...you've been busy!
The lavender pillows are lovely.
And I can't wait to see the painting projects when they're finished.

Take care.
Kimberly :)

Helene S said...

Heisann.
Her males det ser jeg :0)
Det er utrolig hvordan det ene fører med seg det andre. Tror somregel at en skal "bare" male litt og så har en nærmest en hel rekke av prosjekter på gang.
Her er alt kaos. Jeg maler litt og syr innimellom, mens mannen i huset tar seg av kjøkkenet. Selvfølgelig er jeg og inspiserer innimellom, og det fører gjerne med seg endringer eller mer arbeid. Stakkers mann hi,hi

Ang. hvor jeg bor så er det ikke i Stavangerområdet. Bor på et lite sted som heter Feda. Ligger mellom Flekkefjord og Kvinesdal. Var bare bortover på besøk hos Elin før vi tok turen til Krims og Krams. Koselig butikk, og så fikk jeg treffe Kreoline, som du sikkert skjønte.
Været hjem var derimot ikke så koselig. Full snøstorm, så det ble en heller tidelig kveld på meg. Men,men bedre og komme helskinnet hjem :0)

Klem

Pia..... said...

Hej Aina ..här är en till som sitter och läser ikappp...har varit lite dålig på detta med bloggande ett tag ..hinner liksom inte med alls längre...har väl som du för många bollar i luften:)..så fina dina målningsprojekt blir..roligt när allt blir klart...ha det så gött...PIA

Lilla Blanka said...

Gokväll Aina!
Vilken härlig bild..! Kannan är såå fin med det gröna västerna i..du tar alltid vackra bilder :)
Oh det låter som du har väldigt stressigt..ta hand om dig så du inte blir sjuk!
Flyttningen och webbshop och allt..
Det blir jättefint när du målat möblerna...du har fått tag på så fina skåp och kommoden är jättesnygg. Gillar när det är så där rustikt!
Ha en bra vecka kära Aina!!!
Kramar
Mia
Ps Ja du kan väl komma hit och hälsa på så kan vi köpa lite gjutjärnbokstäver :)

Tonje said...

Hei travle dame!

Du styrer og ordner som aldri før du nå....må ikke bli helt utbrent av all jobbingen....det skapet kommer helt sikkert til å bli kjempe fint når det er ferdig...gleder meg til å se det ferdige resultatet.

Skal dere legge huset/leiligheten ut for salg nå?? Jeg er glad vi er ferdig med det for noen år,det er sååå utrolig mye man må gjøre før man er klar til visning og pakking og selve flyttingen.

Ønsker deg en fin uke!

P.s de putene dine var så nydelige at man kunne ha gjordt nesten hva som heldt for å eie noen slike=)

Karna said...

Oj ja da har du mye "godt" arbeid foran deg, det er nå alt mulig dukker opp...ikke sant...
Masse lykke til iallefall, og tusen takk for link, skal straks inn og se!!

tema said...

I can see you are very buzy!! I wish you a lot of courage and energy to do with succes all you have to do!! take care!!

SKATAN said...

Oj...ta det pianor en smula...skynda l�ngsamt.

�nskar en mjukstart p� den nya veckan :)

/Skatan

PS - det �r som alltid lika kul att titta in och se vad du har f�r dig!

Hulda said...

Skapet ditt kommer til å bli så flott, blir artig å se det ferdig. Har også mange baller i lufta, noe til meg selv, noe til andre, nye tanker og ideer, hele tida. :) Skulle gjerne hatt mer tid til alt jeg har lyst til å sy og lage, men må jo på jobb også om dagene. :) Flott mugge du har, har faktisk nøyaktig lik lysestake som deg. :) Flotte, små lavendelputer også, de var lekre!

Mamma Millan said...

Hej så vackert , vilka ljuva kuddar!!

En solig, vårig hälsning !!
Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥
~~~`*'*´~~~

Nadine von herz-allerliebst.de said...

Hi Aina,
I like your lovely lavender pillows and I´m curious about your painting projects. They will be great - I know.

Enjoy your days off.

Nadine
herz-allerliebst.de

Mona. said...

Hei på deg !! Du ligger ikke på latsiden,ser jeg.....nydelige de putene,som allt annet du lager !!! Er så spent på skapet ditt....men det kommer nok til å bli fint,ingen tvil :) Og så skal dere pakke,selge og flytte også,mye action på gang !! Ikke mye hvilepuls å spore i heimen din,nei.....! Jeg har jo sendt deg mail med skiltet ditt,men nå var jeg heeeelt sikker på at du overhodet ikke var fornøyd,siden jeg ikke hørte noe......og ikke ville jeg mase heller. Om du vil,kan jeg vise deg det på bloggen,bare si ifra ! Jeg maler og maler,vettu...skulle egentlig ha en utstilling 15 mars,men nå vet jeg ikke om jeg får lagd noe....pga. alle bestillingene ! Men det er jo bare kos,så jeg klager ikke ;) Her er fullstendig snø-storm idag,så det er bare å skalke alle luker,og tenne masse telys......og så male litt ;) Men først skal jeg steke kyllingfilet......kos deg,så høres vi !! Klem fra nord :)

Pipany said...

Such beautiful photographs and thigs xx

Solange said...

Dear Aina,

I can't look at your pictures enough, they show so much passion. I can imagine how busy you must be with the whole removal to norway, you must be so happy to be with your family again. Is your husband happy too ?:-)
the pillows look very country style, nice.

Do you think you will work in art after your studies?
interior and art, are both things in beauty and style, and it reflects in your home.
the sun is shining again and hopefully it stays with us for awhile!

have a great day,

Solange

My little footprints said...

Hei Søs ;)
Jeg ser du har mange proskjekter på gang! Men deilig å ha følelsen av at man snart er i mål vel, både med oppussing av møbler, studiet og litt maling rundt omkring! Nå er det ikke lenge til du er hjemme! Gleder meg veeeldig ;)
Putene du har laget var jo så skjønne ;) Jeg har bare malt og malt i hele helga, så snart er vi faktisk ferdige med alle småting! Det er jammen i meg mye listverk i et helt hus! Vi har jo nesten ikke en eneste list som er her fra da vi flyttet inn, så da blir det jo mange meter å male! Det nye kjøkkenrommet vårt er ikke helt ferdig enda, jeg trodde det, men Roy var ikke helt fornøyd med 3 av flisene, så han tok de opp igjen, og skal legge på nytt.. Så nå må jeg vente litt til før jeg kan kose meg i det nye rommet vårt ;) Må jo også få kjøpt kjøkkenmøbler også!
Ønsker deg en herlig uke!
Låw jah!
Klemmer fra lillesøs

Anonymous said...

Tips: www.mobila-posten.se
Skitcool tjänst!

Guldkant På Livet said...

Oj oj va du målar och står i! Och syr kuddar också medan färgen torkar!Allt blir så snyggt! Vilken vacker bild på det du hade plockat i kannan, så snyggt!!! Visst känns det extra bra när det är gratis: ) Mari.

Terri said...

Aina,
How exciting to be returning to your home country! Will you be living close to your family? I hope so! Do tell us all about your new home and town...as you settle in.

Thanks for your comment on my blog, but you mis-understood what I wrote. When I said I am painting the main FLOOR blue, what I meant was the WALLS on the main level, not the floor! Sometimes things are lost in translation!!! I am thinking about painting my walls blue in the entire downstairs of the house, but I change my mind every day!!

Thanks for taking the time to visit. I LOVE your blog. It is one of my favorites..so inspiring and a look I love.

M&Co said...

Oj, nå har jeg visst gått glipp av mye her! ;-)
Utrolig gøy å se alt det vakre du har holdt på å lage i posten lenger ned!! Det er så vakkert hos deg, selv midt under oppussing! Ser ut som hele hjemmet deres er fylt av lys!
Ha en koselig uke :-)

Bo med barn said...

Hei.

Så flotte bilder du viser. Likte veldig godt bildene i det forrige innlegget ditt. SÅnn er jeg. Litt scisofren i smaken, men så skal det jo også være plass til de andre i familien..som du sier...

Stikk gjerne innom bloggen min:)

Hilsen
Lena :)

Solange said...

Dear Aina,

it's me again, I just read your comment on my page, you are so kind.
Yes, I was in Australia for about 2 months, travelling with a friend, and visiting places. I love to travel, now with our son, we travel less, but still go weekends in paris, london and just nice places. It gives me energy and inspiration! especially when you end up at antique markets or little shops in france or italy.
have you always been into interior? I just thought about that, since I remember being 10 years old, and already changing furniture in my bedroom! I think we are born like this...

have a nice evening Aina! and we speak soon.

Solange

Mita`s hjørne said...

Så søte puter du har sydd... her har jeg bytta ut symaskina med maling for tiden - kjøkkenet er blitt slottsrosa...he,he... til juniors skrekk... lo godt da jeg så navnet på malingen ja...
Pussig dette med alt som kommer på plass når en skal flytte - som lister og maling som skulle blitt gjort for lenge siden... hmmm... men skal en få solgt må det jo være i topp stand...

Ha en koselig kveld...

tanja said...

Hi, Aina! If you have time to post about your workspace do it! I tagged you. I love, enjoy and envy your paintingwork projects! I should do something like that too :) Lovely pillows!!

Aina said...

Ser det er flere som har nok prosjekter på gang ja, du har jo fått gjort mye, blir spennende å se ferdig resultat.
Putene var søte, fint stoff.
Katten i fanget høres jo koselig ut, min ligger her under kjøkkenbenken og maler fornøyd med sine søte små:0)
Håper du får noen fine fridager!

Anonymous said...

Hejsan!Så mycket ljuva bilder,så vackert!Kram Memrica

Trude said...

...........................skal sende mail snart, ikke noe stress når det gjelder deg skal du vite!!
Men skal lage et regnestk.Håper du har det bare fint, her SNØR det, men koselig og varmt inne. Mor har vært å handlet inn trekk, for det går unna (",) Vi høres litt senere.
Og du, flotte bilder av skapene, helt min smak!

anu said...

Oh,you have so much beautiful photos!!!I will come again!
T.Anu

Karoline said...

hei min venn:)
ja, jeg skjønner godt hva du mener. sånn er denne bloggverden unik! er selv veldig glad for å være tilbake, har gitt meg så mye denne gangen merker jeg!
så gøy at du vil prøve for meg. jeg har for mye her nå til at jeg å mye som prøver, og så knoter jeg nok med de store tildaene. men du- hva skal du ha for nålepute og evt etui? jeg er glad i de tilda stoffene. skla se litt i boken min, men det finnes vel noe lignenede et sted. elsker svak rosa,lys blå og svak lys grønn. liker hvitt også, men synes de der vil gjøre seg i litt mer farger. ellers er jeg jo til vanlig glad i det hvite.
ja, det er gøy å ha noe sammen, er jo han som gjør hovedjobbe der altså, men vi har noe sammen der likevel.
så deilig med fridager, jeg har selv fri i morgen, hver onsdag, elsker det, der uken så fint opp. og så gleder jeg meg til påskeferien.
lenge til du åpner da??
ha fine og aller helst litt late dager;)
stor klem fra Karoline

Sublim Design said...

Så fint det kommer att bli när du målat klart.
Jag har just köpt en burk med vit färg, tänkte måla om min byrå i sonrummet.
Ha, en trevlig kväll
/S

Jennyshemochharmoni said...

Hej hej! Jasså det är dags för flytten nu i vår, då kan jag tänka mig att du har en hel del att stå i! Vad ljuvligt fint ditt skåp blir för att inte tala om dina fina kuddar. Sagolikt fina! Hoppas du har det bra! Skickar en hög styrkekramar!

mali-mo said...

Hei! For en fin blogg du har! Forstår det som at du er en kjempetravel jente midt i flytting og butikkåpning? Og noe studier? Kjenner godt følelsen av tusen jern i ilden, men prøver å begrense meg alt jeg kan;)

Detr skapet ditt tror jeg blir kjempefint, håper å få se bilder av det ferdige resultatet. Likte godt det forrige innlegget ditt også. Litt mer utfordrende og morsomt å tenke litt over STIL og SMAK.

Lykke til med prosjektene og ha en fin uke!

Nostalgi och romantik said...

Oj, jag förstår att det är mycket jobb med att sälja huset! Försök att ta det lite lugnt mellan varven!
Så fint ditt skåp blir när du målat det!
Kram
Marie

Lena said...

Vilken vacker blogg du har. mycket inspirerande måste jag säga. Jag är ny som bloggare, kika gärna in på min sida. Hälsningar Lena
www.karlaxelsdottersinredning.blogspot.com