jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Everyday luxury...

Her er jeg jenter, endelig med et nytt fint kamera :)
For en herlig og solfyllt helg det har vært!! Det er jo helt utrolig med 23 grader, grilling og jordbærspising i April. Enda en sommerdag sa de på værmeldingen, og det er sikkert og visst at det har vært. I tillegg til grilling, tur til sjøen og sene kvelder på terassen med oljelykter og vin, har jeg igjen vært på Loppis. Og jeg må ærlig innrømme at jeg har blitt litt bortskjemt de siste dagene. Men ååå så deilig :))For ett par uker siden ble jeg inspirert av en medblogger. Hun hadde kjøpt inn så mye vakkert til sitt bad. Jeg tok en titt inn på mitt eget bad og ble bedrøvet av å se utslitte håndklær fra 10 år tilbake og et innskrumpet lite såpestykke. Med ny inspirasjon har jeg gått til innkjøp av en stor stabel med hvite håndklær. Tykke herlige håndklær som er så deilig myke at du vil sove med dem. Og strykevann som gir hele huset en deilig duft. Gjestene har fått små fine såper, noen av dem hjerteformede. I tillegg fant jeg en vakker gammel bolle på loppis, under en haug med gamle klær. En riktig god skrubb har den fått. Den blir nok fin med en kanne på et lite patinert bord...Vakre Franske gjestesåper basert på Olivenolje..Deilig strykevann med rose og Lavendelduft..


Foto~Aina

Å så var jeg så heldig å finne ett par store fine kurver til det rene tøyet. Disse Selvfølgelig fra brukthandelen, og de er bare sååå flotte!! Robuste og veldig praktiske for lille meg som stadig mister klær på veien :))

Luksus i hverdagen kaller jeg dette, og det behøver absolutt ikke være dyrt. De flotte hånkledene fant jeg etter litt leting til halv pris på Jysk. De er herlig myke og er av absolutt den fineste kvalitet. Kurven fikk jeg for hundrelappen, bollen for 80, begge fra brukthandelen. Det eneste jeg har spandert litt ekstra på er såper og strykevann. Jeg synes det var utrolig deilig å kunne unne seg noe av dette nå. Og igjen er det skjønt og vakkert på både bad og vaskerom. Friskt og Herlig!!!

Hi Girls, I hope you all are well!
This weekend was a very sunny, warm and joyful one. And I actually think I`ve been a bit spoiled..But we all need that occasionally, don`t we?
For a couple of weeks ago another blogfriend really Inspired me to give my bathroom a fresh new updating. Her Bathroom seduced me with all her beautiful decorations and soaps, and I were sadden to see old scruffy towels from 10 years ago and a couple of small shrunken soaps. With new energy I have pampered myself with a pile of White Towels. The ones that makes you wanna sleep with them, thick and wonderful soft. And for my clothes I spend a bit extra, buying lovely smelling Iron water with smell of Roses and Lavender. And I couldn`t forget about my future guests, adoriable looking French soaps, some of them heart shaped based on Olive Oil. And then I went to a local flea market, I found this great big basket, perfect for my laundrey. It`s not only pretty but also very practical. The great big English bowl, I found under a couple of dirty clothes. Lost and in a need for some careful love. I have given it a good clean and now it stores towels and soaps. Old and new mixed wonderful together. And you see, everyday luxury doesn`t have to be expensive at all. I went to a sale, a local flea market and what was left of my money I`ve used wisely. And what am I left with? A fresh and Inviting Bathroom. Lovely!!

55 comments:

Stämningsfullt said...

Hej!
Åh så mycket fint du har köpt till badrummet! Badrummet är ett rum som är helt bortglömt här hemma.... Men det är så många härliga bloggare som inspirerar mig så jag ska också ta och köpa hem lite fint till badrummet :)
Ha det gott.
Kram!

Anonymous said...

Your fleamarketfinds are - as ususal - very nice and inspiring. And the best fleamarketday is coming next week... do they still celebrate it? Jealous.
Congratulations för the house sale and the best wishes for the new live.
Many hugs /AnnA

Gårdsromantik said...

Va!
23 grader men inte egna jordgubbar va!

Så mycket fint du hittar på Brukthandeln!
Visst är det härligt med vardagslyx - gästtvålarna var helt underbara!

Kram Maud

Hem & Harmoni Marie said...

Underbara foton! Massor av lugn och harmoni!
Ha en fortsatt skön söndag! Kram Marie

Lille Maison said...

Så herlige dager dere har hatt da, tenk 23 grader og sommer...! Her tok finværet slutt til helgen, så her har det regnet og vært kaldt. Nydelige ting du fant til badet, er ikke alltid det skal så mye til heller :) Og så heldig du var med kurvene, de var kjempeflotte! Ikke så rent lite misunnelig på dem altså... ;) Ha en flott søndag! Synnøve

Guldkant På Livet said...

Nej men hej Aina, vilket härligt väldoftande inlägg du också har i dag; ) Ljuvligt och dina bilder är så vackert mjölkvita, vilka härliga bilder och grillning och jordgubbar i april låter underbart!!! Ha en skön söndagkväll, Mari.

Poppins said...

Lite lyx i tillvaron är precis vad vi behöver! Och nu inspirerar du mig att fundera över hur jag ska piffa upp vårt badrum. Detta är ett rum som jag aldrig har tyckt om. Det saknar fönster och är mörkt och trist. Badrummet har blivit ett projekt som jag ska ta tag i SENARE. Och den tiden verkar aldrig komma.
Men kanske det är dags för projektet att komma i gång.
Kramar

lottens vita och gröna said...

hej aina! oh har ni så varmt, vad skönt när värmen kommit, fast det går ju lite för fort med alla blomster, hinner inte njuta. men så härligt med lite nytt i badrummet, vi har just gjort av oss med massor av påslkan i alla dess färer somvi aldrig numer använder, bättre att ha lite mindre oc i lite bättre kvalitet. så vackra bilder, blir nu med sugen att ta tag i badrummet, det behöver ju inte bli så dyrt! varmastekramen lotten

Hemma på Landet said...

Du har så mycket fint du med. Vad kul att huset blivit sålt.
Ja, då kanske vi träffas fortare än vad vi trodde. Hehe...Puss gumman//Stina

Landliv said...

Det er kjempefint når vi kan inspirere hverandre. Jeg elsker olivensåper. Bruker det til og med til gulvvasken jeg!!

Du: Du har vel ikke en fargekode til turkis/grønn-nyansen som du har snakket om tidligere?? ... om du vil avsløre da... ;-)

Jeg har vært på leting etter en slik farge men enten er den for grå eller så blir det for blått!! :sukk:

Flower Power said...

Oj, sååå nydelige bilder du har tatt med det nye kameraet! Du er virkelig helt proff altså.....så klare og rene bilder:)Nydelige badeting du har kjøpt deg også, det ser så delikat og fristende ut.
Så bra du fant kurven du var på jakt etter! Jeg har en hvit, gammel kurv som jeg lå i som baby, og den tenkte jeg å bruke til klesvasken min. Men det var de korte armene du snakket om ja....hehe, mine er litt for korte til den fine kurven...får ikke tak i begge ender samtidig, og da er det litt ugreit å bære vasketøy....hihi:-D

Her er været grått og trist om dagen, ikke er det varmt heller:(...men finværet kommer nok snart. Jeg har brukt søndagen til å sy nye puter til sofaen, og til å dille litt rundt, så det har vært greit med innevær.

Nå skal jeg nyte bildene dine litt til, og så skal jeg køye. Har en tendens til å sitte litt vel lenge oppe på kveldene ellers, så jeg tenkte meg litt tidligere til sengs i kveld.
Ha en god natt Aina, og en fin uke som kommer:)

My little footprints said...

Hei vennen!
Fått deg kurv som er nesten lik min du jo! Den er bare gull verdt altså, jeg må jo også opp og ned trapper med klær vettu ;)
Og for en missunnelse, du har jo virkelig sommmervær du jo! Her har det vært konstant regnvær hele helgen, skikkelig pyton for jeg hadde tenk å begynne i beddene mine i hagen i helga! Men vi få se hvordan været blr nå til uka da, det er meldt bra vær fra onsdag, så da får jeg krysse fingrene ;)
Så du hadde byttet ut hånklene? Deilig med hvitt, det er så delikat!
Jeg byttet ut alle mine hånkler i høst, jeg rett og slett kastet de gule, blå rosa og røde hånklene, så jeg har faktisk bare hvite nå jeg også ;) Praktisk også, for da kan man jo koke alle hånklene sammen ;)
Ønsker deg en kjempefin kommende uke! Nyt den deilige sola ;)
Klem fra søs ;)

Mia said...

Ai ai, nå har jeg nettopp skrevet en (lang) kommentar til deg, bare for å trykke feil, slik at alt forsvant... huh! Men jeg prøver meg igjen.

Det er så deilig med litt luksus i hverdagen. Jeg også sverger til hvite håndklær og badelaken på badet (mine er fra Åhlens, bra kvalitet for billig penge derfra også). Og så såper da... jeg er veldig svak for deilige såper, og kjøper de overalt på min ferd (les=når jeg er ute på tur...) Men slik en flott kur til klesvasken har jeg ikke... noe jeg skal være på utkikk etter dette. Så vil jeg bare gratulere deg med nytt kamera! Flotte bilder har du tatt av herlighetene.

borghild said...

Jeg visste ikke de hadde Jysk i Nederland? Jeg så faktisk på de samme håndklærne, de var veldig tykke og gode, men jeg skulle gjerne hatt noen i lyseblått med matchende badematte, og det hadde de ikke. For jeg skulle også hatt litt nytt til badet i 1. etasje, der er det ganske bedrøvelig, og det har for tiden tilbehør i limegrønt, litt lei den fargen... Heldigvis bruker vi nesten aldri det badet, så jeg slipper å se det så ofte, men gjestene gjør jo:-)
Flotte lopper også, og jordbær og 23 grader høres bare fantastisk ut!! Klem B:-)

Helene said...

Gratulerer med hussalget:0)
Så gøy at alt er i boks og du kan vende nesa "hjem" til Norge igjen.
Pus er også klarert skjønner jeg, så da er vel alt i skjønneste orden.
Ønsker deg en flott uke med masse sol og varme.

Raised In Cotton said...

Even though I cannont understand your language, your pictures are universal in beauty and style:)
Love your blog:) Please come and visit me:)

Blessings,
Carol
USA

Niesz Vintage Home said...

Hi Aina!
Yes, I've missed a lot too.
Congratulations on the sale of your house! You will be quite busy in the coming weeks, I'm sure.

And the camera...Oh my. I hope the new one is water-proof. haha

And such lovely and tranquil photos on this post.
Lavender linen water (not translated yet. I think that's what this is) is a special little luxury I afford myself from time to time.

Take care.
Kimberly :)

Marianne said...

Your bathroom looks wonderfull, very inviting. And those heartshape soaps are beautifull.

WhiteVintageDreams said...

Hej :). Long time no see ;). Tack för titten i min blogg. Det värmde! Jag har fortfarande ej kommit igång...saknar kamera. Men jag ser att det är full fart på dig iallafall :). Jättemycket fina bilder som ger massor av inspiration!!!
Hoppas att allt är bra!
Kram

Fredrik said...

Så skönt med vår värme!

Bo med barn said...

Åh...så lekre bilder. Fikk lyst til å løpe ut og fornye badet med deilige hvite NYE håndklær!! Og litt luksuslukt...Mmm...deilig!

Ønsker deg en flott ny uke! Jeg skal på Stoff og Stil imorgen og hamstre til lekestue, kjøkken osv..osv..

Lena :)

Viva76 said...

Hei snuppa! du er sååå flink til å ta bilder! åpenbart et bra valg av kamera også,trives du med det? sikkert mange flere nye funksjoner også tenker jeg,og kjenner jeg deg rett så gir du deg ikke før du har funnet ut av den minste lille detalj,hehe.. men da får man jo et bra resultat også,som jeg syns du får til VELDIG bra;) .. og du? pass på å ikke ta med deg det nye kameraet på enda en kvakketur nå da,sånn for sikkerhetens skyld liksom... ;-P hehehe
Vivaklem;)
Ps,likte såpene ,nice touch;)

Emmeline said...

Deilig baderomsinspirasjon hos deg Aina, og så kjekt at hussalget gikk fort:) Det må jo være deilig å være ferdig med sånne ting!!!

Nå kan du bare begynne å glede deg til å komme hjem til et nytt hus og et nytt liv, Skal bli gøy å følge deg på ferden:)

Lenge siden jeg har vært innom her nå, jeg har hatt travle dager--lagt ut innlegg men ikke kommentert så mye. Tiden strekker rett og slett ikke til, så nå er det godt å være tilbake!! HÅper jeg får litt bedre tid etterhvert!
Du må ha en deilig mandagskveld:)

Bev said...

Yes, it does look quite refreshed and inviting. Your efforts yielded a place of softness and sweet scent.

Trines Hus og Hage said...

Hei Aina!
Kjære deg, takkf for så varmende ord på bloggen min! Ikke bare nå sist, men flere ganger den siste tiden. Dine kommentarer betyr mye, håper du vet det. Ja, jeg kjenner jo det også slik at vi kjenner hverandre litt nå, og jeg synes du har alltid så mye godt og interessant å si. Samtidig er din egen blogg helt nydelig og svært så inspirerende. Ditt seneste innlegg er intet unntak. Nydelige fornyelser til badet, og veldig artig når man finner slike vakre ting til en rimelig penge.
Ble også helt bergtatt av dine loppefunn for noen dager siden. Kurven du fant da var helt fantastisk! Jeg har vært innom deg og sett og beundret, men ikke hatt tid til å skrive. Nå brukes det meste av ledig tid i hagen, skal jeg si deg.
Du, dere har jo solgt huset! Gratulerer! Skjønner at de sentimentale følelsene også dukker opp nå som flyttingen nærmer seg med stormskritt, men Norge er jo også et herlig land å bo i, og så tror jeg du gleder deg til å komme nærmere familien din.
Vel, vi "snakkes"! Klem til deg fra meg

Sylvia said...

Å, så deilig dette så ut, da Aina. Nye, hvite håndkler og tilbehør....det minner meg om at det trengs nye håndkler her hos meg også. Ikke alltid behagelig å tørke seg met et "sandpapir" som er full av flekker, usj!
Gratulerer med salg av hus. Det blir rart, tenker jeg, å komme til Norge igjen, nå som du har vendt deg til det Nederlandske livet.
Ha en herlig uke, og grattis med nytt kamera, foressten!;)

Lilla Blanka said...

Hej Aina!
Ja, det är underbart med härliga tvålar som doftar och sköna handdukar..underbart! Dina ljusa bilder är såå fina, som alltid!
Ja igår var det bloggträff och jag träffade 21 blogg tjejer, det var fantastriskt må du trp. Nästa gång skulle det vara jättekul om du var med!!!
När går flyttlasset till Norge nu då? I maj?
Ha en jättefin vecka!
Stor kram
Mia

Anniche ♥ said...

Grattis med nytt kamera :) Funker bra det også ser jeg ;) Nydelige inspirasjonsbilder !!!
Deilige hånduker på badet er "billig" luksus som man kanskje unner seg for sjelden . Minner meg om at jeg burde rydde i gamle hånduker ....(kaste...)
De små gjestesåpene er nydelig, jeg har noe lignende i butikken jeg - og det var slik med de at i "gamle" østen vasket jomfruene seg med de kvelden før bryllup , så skulle de bringe lykke !!! Så nå vet du det min venn :))

Ha en flott kveld !! klem

Nygammalt said...

Hej vännen!
Vilken underbar helg du har haft det! Skönt att ha kamera igen.

GRATTIS till försäljningen av huset! Vad roligt! Snart är du med dina käresta igen.

Bilderna från ditt badrum är såååå fina. Enkelt och lyxigt på samma gång.

Ha en bra vecka!
Kramar från mig.

tinemor said...

Åh, så deilig!
Nå inspirerte du meg til å kjøpe litt nytt til badet.
:-)

Lisa said...

Wow everything looks so different and still wonderful as ever. Love the banner and all the great new pictures in your sidebar.

Always a pleasure to visit.

Keep an eye out for your mailman you have a treat coming your way.

LantlivsAnette said...

Åhhh..så fina bilder du har tagit med den nya kameran..
Och vad härligt med nya fina handdukar, det ska jag också köpa mig, nya fina, och ha alla i samma färg..lite vardags lyx som du säger.
Korgen och skålen är så fina också, du kan du !
ha det så bra Kram Anette
p.s maila din adress till mig så är du snäll
anette.hjerpe@telia.com

Tyra in Vaxholm said...

Vilka fina bilder, jag kan känna "doften" av dem också, lavender och ren tvätt.

hemtrevnad marie said...

Så fräscht till badrummet!!
Tvättfatet kommer att bli så fint på ett bord!!
Kram på dig!!

Sweet Roses & Vintage Chique said...

Wasn't the weather great this weekend? I always thought the weather didn't influence me much but when the sun is shining and I am able to sit outside in the garden I feel SOOOOOO much better!

Looks like you spend your time and money wisely! Love your 'new' bathroom! Thanks for the inspiration to redo our bathroom because it is in real need of some TLC!

Have a fun and hopefully sunny day!

Goa said...

Hej!!
JAg vill bara att du vet att din blogg skänker mig en sån lycka!!
Jag bara skrollar runt här och suckar och njuter av alla dina underbara alster!! Min själ sjunger efter en tur härinne och mitt sinne likaså..:)
Tack!!

Ha en bra vecka!
Kram...

a home far away said...

Så många fina saker du har till badrummet, och strykvatten med lavendeldog´ft, mmmmm, ljuvligt!

Kram från Singapore

Kol&Rosors said...

Hej!
Tagit en liten paus i sömnaden & kikar runt lite...
Grillat har vi gjort,men jordgubbarna saknar jag...
Visst är det härligt att stryka med lavendeldoft...
Underbar vacker tvål till formen av ett hjärta...Älskar formen.
Ha det så gott & Kram
L-Lott

lily-g said...

you just cant go past a beautiful white bathroom,and ironing water always makes your sheets smell so lovely,I so would love to visit your markets you are always finding such treasures.

chatrine said...

Så fine bilder!
Grattis med nytt kamera forresten;)
Mye fint på badet ditt gitt!:)
Var litt opptatt av det badet jeg også for en stund siden, da været var som værst...
Nå derimot er det helt nydelig hos oss:) Nå smelter snøen i rasefart, og jeg kan snart gå ut i hagen å jobbe litt:)
Ha en super dag Aina!
Klem fra chatrine:)

Trude said...

Lekkert lekkert lekkert!!!Koselig å høre fra deg. Her koser vi oss i godt vårvær, kjøpt inn litt nye møbler til hagen, flere i mrg. Gleder meg. Må jo sy noen puter og pledd til det også da. Ellers så er det som vanlig med produksjonen, så flott at du fikk igjennom salg til de to nettbutikkene. Unner deg det vet du!Gratulerer med salget av huset, spennende å følge med på prosessen når dere skal lete og til slutt finne drømmehuset i Norge. Jeg skal nyte noen flere fridager før jeg skal jobbe litt igjen denne helgen. Vi høres igjen, og gi lyd om du trenger noe. Klem

Present Past Collection said...

Your bathroom is just gorgeous and you have such a beautiful blog! I'll be back to visit often.
Smiles,
Heather

Anita said...

Utrolig at lille enkel jeg kan imponere kjempedyktige deg!! Blir skikkelig glad jeg av sånne kommentarer! Og så inspirert til å pussle videre!! Tuuusen takk! Så nydelig det ser ut på badet ditt, enkle ting gjør store forandringer! Sitter forresten her o g lager yo-yo er til vesken min!
Ha en strålende laaang helg! Klem!

Anita said...

Åh! Den lista er den siden som heter norske interiør blogger. PÅ siden der er det en liste som oppdateres når "registrerte" bloggere legger ut et nytt innlegg! Det forrige innlegget mitt med brettet, kom nemlig aldri på den lista, og det var jo dumt for da er det ingen av de som vet at jeg har oppdatert min blogg.. Måtte derfor teste om dette var noe varig eller ikke, så derfor dette liste innlegget, som lett kan misforståes eller ikke forståes;o) God kveld!

Sea Angels said...

It looks so wonderful...like an expensive and luxurious spa....it's your magic touch...you always make everything inspiring and beautiful.
I adore the soaps, they are so unusual, such wonderful finishing touches.
I am so glad you are having some fun and relaxing.
Hugs Lynn xx

Anemone said...

JA!!! Det er hverdagsluxus, det skal være sikkert og visst. Det er jo tross alt det første en ser hver morgen, og det siste en ser før en legger seg, så sånn sett betyr det mye.
Lenge siden jeg skjønte at det var mest hensiktsmessig å kjøpe bare hvitt. Håndklær som sengklær. Mye enklere i vask, og sortering etter farge trenges ikke. Såre enkelt synes nå jeg da, vakkert i skapene blir det også.

Kun sønnen får et litt mer farverikt håndkle til gymmen på skolen. Så prinsippfast går det jo ikke an å være. Men det er de i min omgangskrets som sier at "nei og nei, det blitr da så fort skittent..." Er de renere håndukene om det ike vises på de da ??? Idiotisk kommentar synes nå jeg i alle fall.

Bildene ja, ta de du vil ha du, helt i orden det skjønner du. jeg scannet disse fra "Art and Decoration", er vel Frankrikets svar på "House and Garden" tenker jeg.
Har faktisk undret litt på det, hvorfor så mang bloggere som bare elsker den franske landstilen ikke kjøper det magasient ??? Det er vel ingen interiørmagasiener som har så masse bilder fra Country France som dette magasienet. Nå har de i tillegg som vedlegg oversatt til engelsk også, noe som gjør det litt mer atraktivt.

Ellers konfirmasjonsforberedelser som du forstår, gleder oss voldsomt, sønnen især. 15 år og stas !!! Gruer meg til festlivet begynner etterpå jeg da, men men...
15 år har rast avgårde. Har hatt feriedag og puslet hjemme i dag. skrevet tale og mimret så tårene og latteren har sprutet.

Fin fin 1. mai til deg også min venn. Klem fra Anne.

Hespe said...

Takk for fine ord!!! Alltid kos med slike tilbakemelsinger :o)

Skal si du har fresha opp badet ditt, med de lekreste detaljer. Gjestesåpene var jo bare helt ufattelig flotte..! Hm, tror jeg må ta en runde på eget bad også - det var dette med slitte, gamle håndklær...

Ønsker deg en strålende 1. mai i morgen - koooos deg masse!

Klem :o)

CINNIBONBON said...

Everything in your blog just seems so relaxing. I love looking at it!!! Have a great week.

Tea Time and Roses said...

Beautiful as always... Have a lovely rest of the week.

Smiles...

Beverly

Mrs.French said...

I swear I can smell the soap and iron water! Lovely post...lovelier blog.

homespun living said...

Everything looks beautiful Aina! I hope all is well with you,
Deb

Karin A said...

Hej vännen! Så härlig lyx du visar! Vardagslyx är helt klart min melodi och finns det något härligare än lite lyx i badrummet? Där behövs det som mest tycker jag. Kul också att du har fyndad, det blir ju inte sämre när man kan lyxa till det till ett bra pris och med fina loppisfynd. :)

Idag är vi lediga här i Sverige! Är det likadant i Nederländerna på första maj? Jag har passat på att ta ledigt imorgon också och har åkt hem till Göteborg för en långhelg. Jag ska njuta, träffa vänner, arbeta i trädgården och gå på loppis. Ska bli så härligt! :)

Idag har jag lagt ut lite nya luffarslöjdssaker (till salu) på bloggen. Kom att tänka på att jag ska lägga in en beställning på Aina's charm också. Ha en härlig torsdag! Jag hoppas den blir fylld av vardagslyx. Kramar Karin

Hem & Lyckas Mia said...

Vilka vackra badrumsdetaljer och vad fina foton du tar med din nya kamera! Visst ska man unna sig lite grann fint till badrummet, håller med dig. kram!

Tiril said...

Nydelig bad, ja alt er så delikat på denne bloggen , så her tar det tid, jeg nyyyyter!!
Du gir meg, og sikkert mange med meg, masse inspirasjon, her finner jeg ro og glede.

Anonymous said...

Det er så herlig med hvitt, skarpt hvitt, inne på badet ja! Jeg er også i prosjekt "bytte ut håndklær" sakte, men sikkert forsvinner de gamle og nye krispe, hvite kommer inn. kjøpte forresten en knallgrønn!!! såpe her om dagen jeg, den lukter LIME, og helt nyyyyydelig! Har en Lene Bjerre såpe også (hvit), men den synes jeg er stikkende parfymeaktig og orker ikke bruke den så mye. Den er for søt i min nese..isj

Kikka forresten innom Ainas Charm siden din, så mye fint du har å selge. Skal se ordentlig en gang senere :)

Ha en fin lørdag! Når flytter dere hjem til norge forresten????