jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


A good start..

Men oj for en fantastisk fin mottagelse min lille bloggebutikk fikk! Tusen millioner takk!! Jeg var veldig spent kvelden før, det må jeg ærlig innrømme. Men det var helt ubegrunnet. Dere var så herlige, med motiverende ord, og ikke minst bestillinger, dere er bare toppen!! Ja det er dere som var spiren til alt dette. Og ideen er større og mer langsiktig enn kanskje hva dere først har antatt. Men den ideen får vi ruge litt lenger på. I mellomtiden jobber jeg med nye produkter og det vil bli oppdatert regelmessig.

Forrige helg var jeg på loppis, det er også toppen. Nå er det full sesong her i Holland og vi stod tidlig tidlig opp for å unngå den værste trafikken. Ja dere vil ikke tro hvor villt det er her på veiene sånn midt på dagen. Da er det heller bedre å la det siste vinglasset stå kvelden før, hoppe tidligere til seng og dra seg ut en tidlig Lørdag morgen så snart fuglene kvitrer. Sunn fornuft altså....Jeg sa jeg ble veldig glad og her er noen av mine fine loppefunn.Foto ~ Aina

En stol ja! Stolen er faktisk veldig gammel, men den var nylig pusset opp og malt og det utslitte setet var også byttet ut. I tillegg hadde de malt 1934 på setet. Det synes jeg faktisk var veldig fint. Stolen vil kanskje få stå i en hall i det nye huset. ( ja huset må vi først finne altså)


Foto~Aina

I tillegg fant jeg denne sjarmerende gamle Franske kurven. Den ble jeg bare sååå glad for! Perfekt til gammelt linne, blomster og grønnsaker eller hvorfor ikke til en sommerlig piknikk? 17 euro betalte jeg, et varp!! Ja, jeg trodde det var feil i prisen så jeg løp nesten ut av butikken. Å så hylte jeg til, haha..


Foto~Aina

Setet har de malt så fint, 1934. Undrer hva som skjedde det året...Vaskeposen med broderi har jeg laget selv..Disse lager jeg flere av, og snart kan du finne dem i min lille butikk.


Foto~Aina

Så underbar vakker...Gammel, robust og litt rusten her og der..akkurat som jeg liker det..


Foto~Aina

Så fant jeg en liten skuff av tre. Min venn spurte hva jeg skulle med den. Jo den passer perfekt til ett par velduftende Franske såper sa jeg. Bunnen har netting, litt rustent men fint for det..Jeg begynner med en skuff og så ender jeg kanskje opp med det siste funnet inne hos Atmosphere ?

What a great acceptance and so much love Me an my little shop received this week!! From the bottom of my heart, many many thanks!! The night before opening I was quite anxious, I have to admit that, but that was without a good reason. You were all sooo wonderful, with support, motivating words and I also received a few very good orders. Can`t be better than that!

Last weekend I went to a few local flea markets, that is also a fun thing to do! And to avoid the rush hours here on Saturdays, I usually let the Wine stay in the bottle the night before, I jump early to bed and drag myself out when the birds start to sing. Yes, it`s just a matter of common sense really. I found an old beautiful chair, yes a chair! I love them too. This one was recently repainted and the seat was decorated with 1934. I found that a really pretty touch. I wonder what happend that year...Then I found this old French basket made of ironwork with a wooden handle. It is soooo incredible beautiful!! I am so happy with it and I see you could use it for vegetables, flowers, old Linen or even a picnic. I love that it is worn and a bit rusty as well. I payed only 17 euro`s for it, a bargain! And then I found a little drawer. My friend asked what I was suppose to do with it, "storaging for a few of my French soaps" I said...

63 comments:

Lille Trille said...

Heisann !

Gratulerer med åpning av Ainas Charm :-) Her var det MYE nydelige ting du har laget, virkelig vakkert og forseggjort.
Ligger en award til deg på siden min.
Ha en flott dag videre.
Klem Lille Trille

matte&plastmatte said...

fint med de målade bokstäverna... vilka fynd du hittar!

Solange said...

Oh, I really love your boutique and all the things you made. but since you make such beautiful things, it was sold quickly, you are already successfull after you 1 day opening... :-) very good!
I also agree that if you wake up early for the markets, you find the nicest things, little treasures. I wish we could go shopping together, you and I indeed like the same things! I wish you a wonderful day and lots of fun with the shop :-)

big hug,
Solange

Solange said...

oh, I forgot to tell you that I ordered the 2 cd's from
Tone damli aabergen and I love her music. I especially like the song 'ghosts', so nice....

thanks for introducing these lovely things in my life,

friendly kiss,

Solange :-)

Karin A said...

Hej vännen, va kul att det har gått så bra med öppnandet av Ainas charm. Jag var inne och tittade på sidan för jag funderade på att beställa något och då såg jag att nästan allt var slut. Härligt! Låter som om du har spännande planer framför dig också.

Vilka fin loppisfynd du har gjort. På mina favoritloppisar är det ibland köer på helgen och då gäller det att vara där när de öppnar kl 10 - godbitarna går ju först. En sådan fransk gammal korg hade jag gärna haft i min ägo. Så fin och användbar! Stolen är charmig den med.

Ha en härlig helg och skön torsdagskväll! Kram Karin

Mia said...

Kjære Aina! Gratulerer sååååå masse med åpning av Aina´s Charm og for den fantastiske mottagelsen den har fått. Jeg beklager så meget at jeg ikke har kommentert her før (har jo vært innom og tittet), men jeg har dessverre ikke hatt roen in det siste til å blogge eller kommentere noe særlig (må jo skylde på lammingen og alle de komplikasjonene vi har hatt i forbindelse med det, men heldigvis går det bra nå). Jeg er virkelig imponert over hva du har fått til; slike nydelige produkter med sjarme (ja, virkelig Aina´s Charm!) og originalitet. Og så vakkert utført, av de beste materialer, så jeg er bare målløs, jeg! Dette lover bra, og jeg vet at det samme gjelder drømmen og planene dine. Stå på, jenta mi! Angående Lavande-pute, så husker jeg ikke helt nå hvilken størrelse de du laget hadde, men jeg synes du burde absolutt satse på slike (jeg er litt svak for store puter da), og jeg bestiller/kjøper gjerne en slike en av deg. Så må jeg bare si at jammen er du driftig og målrettet; flotte resultater fra eksamen (gratulerer så masse med sertifikatet!), åpning av bloggshop med alle de egenproduserte tingene, og så salg av huset, flytteplaner og det hele, jeg blir jo helt matt av bare tanken... Nydelige loppisfunn du også har gjort. At du har teft for dette, er helt klart (jeg kunne selv tenkt meg alle de tingene du har kjøpt). Kanskje du kan ha slike flotte funn for salg i shoppen din også...?

♥ Harmoni Interiør ♥ said...

Gurimalla så masse skjønne ting du syr!
Var iine og kikket, og har lyst å bestille, men så det var en del utsolgt allerede!
Du har sikkert nok av arbeid framover, for disse produktene var jo bare nydleige!

Tilde said...

Grattis till butiken och till avslutade studier! nu förstår jag varför du kommenterar allt gammalt o äkta du ser i mina bilder , du har ju helt rätt , jag har visat en gammal kandelaber ljusstake, o glaset du nämnde är riktigt gammalt.Du kan antikviteter.
Trådkorgen du hittade är ju ett kanonfynd så vacker , till så mycket..
Lycka till med allt Aina
Kram tilde

Hemma på Landet said...

Jag är så väldigt trött idag. Men jag skickar in världens största kram till DIG! :-) Stina

Poppins said...

Så roligt att det gick bra med lanseringen av Aina's Charm men du är jätteduktig och kreativ. Vad som imponerar på mig är att du är så noggrann och gör allting med hjärtat.
Och så har du varit ute på fyndtur igen! Den där korgen är helt fantastisk - önskar jag hade varit där före dig och lagt beslag på den! :)
Även trälådan var vacker i sin enkelhet och passar utmärkt som förvaringsbox till handgjorda tvålar.
Här hos mig kan man aldrig göra sådana fynd på loppis. Vet inte om det finns för många uppköpare som handlar och sedan säljer dyrt i antikaffärer, kanske i Köpenhamn. Vet inte, men några fynd gör man nästan aldrig.
kramar från Poppins

Bo med barn said...

Så flotte ting du fikk deg på loppis. Virkelig noen scoop!! Hadde vi truffet hverandre der måtte vi sloss om tingene du kjøpte for de ville jeg også hatt. Stolen og kurven var bare nydelig!

Her er det altfor lite loppemarked:( Og nesten ingen bruktbutikker heller, bare Fretex.

Så gøy å høre om hvor flott start butikken din har fått! Lykke til videre! Snart skal jeg også følge drømmen min...men det er litt hemmelig ennå:)

LantlivsAnette said...

Tack för din fina kommentar hos mig idag..du är gullig du...
Åhh jisses vilka fina köp du har gjort där på loppmarknaden..stolen med årtalet 1934 är ju hur fin som helst..och den där franska korgen..och lilla trälådan..allt ihopa hade jag gärna velat haft jag också..
Så fina foton du tar också..du kan du ..
Kram Anette

Hulda said...

Å, himmel så masse lekkert du har funnet! Stolen var nydelig, så artig at de har malt årstallet på setet. Likte den skuffen også, perfekt til såper, ja. For ikke å snakke om den franske kurven!

Mita`s hjørne said...

Først må jeg bare få GRATULERE deg med butikken... Den var jo bare så skjønn da, nydelige ting du har laget... Skjønner godt dine ting selger... LYKKE TIL...
Jammen var du heldig på loppemarkedet - den stolen var jo bare nydelig da... og med årstall på - du finner helt sikkert et hus som passer til den... kanskje et fra 1934...
Og kurven... kjenner jeg blir litt sånn, ja bare litt altså missunnelig her jeg sitter og ser...
Og skuffen til såper...suuuk...
Her er våren kommet, perfekt... og nå har vi jammen fått reinsdyr her også... det har hent tidliger også, men da her de bare vært i skogkanten ca 1 km unna i luftlinje, i dag var de nedenom huset vårt - jeg går ikke tur med bikja før de er henta hjem igjen... får bare håpe de henter flokken snart...

Ha en koselig kveld...

Lilla Blanka said...

Hej Aina!
Ja du har rätt det heter FIKA på svenska :) och du är hjärtligt välkommen när du vill på lite fika hos mig!
Åh vad roligt att det gick bra med öppningen av Aina´s Charm,..jag är så glad för sin skull!!!
Den fina stolen du visar är så fin..och fotona du tar är ju som alltid helt fantastiska...! Den franska korgen är så läcker..en sån är jag på jakt efter.. :)
Kram min goa bloggvän!!!
Mia

borghild said...

Gratulerer med åpningen av butikken, du har jo bare laget sååå mye fint!!
Nydelige ting du hadde kjøpt på loppis også, skulle gitt mye for å få vært med på et slikt loppemarked! Artig detalj med årstallet på stolen!:-)

BO said...

Så masse fint du har kjøpt! Eg og vil stå opp tidlig, for å komma meg ut å shoppa nydelige ting! :-)
Så kjekt at butikken går bra! Du er veldig flink, og tinga dine har sin eigen sjarm, nett som navnet! Fortsatt lykke til!

Therese said...

Det var litt av noen "varp" du har gjort på det loppemarkedet. På loppmarkedene her omkring finner man bare gamle skistøvler og ting og tang fra 70 - 80 tallet...
Bildene dine er upåklagelige som vanlelig :o)
God natt (jeg tar tidlig kvelden i dag)

Anniche ♥ said...

Hei vennen !

Takk for hyggelig hilsen- og skal hilse fra husbonden også , han stå nemlig på siden når jeg leste hilsen og fikk jo med seg disse pene ord da ...hehe, stolt da vettu:)

STORT GRATTIS med ny bloggshop:)
Så artig at det det gikk så fint med salget allerde første dagen , det er jo nydelige saker du lager min venn .

Håper virkleig dere finner drømmehjemmet her i Norge !
Og jeg gleder meg allerde til besøk ;)

Ha en god helg , her er den fylt med forettningmiddag i morgen og fotball med middag på lørdag ---godt vi har besøk og barnevakt !

klem

Anniche ♥ said...

Glemte å si , de funnene hadde jeg også hoppet i taket va , stoler ELSKER jeg , bare nydelig var den .Fil de Fer kurven var helskjønn .

atmosphere said...

Men kära du vilka fantastiska fynd du gjort!!! Visst är det sant det du skrev om sista vinglaset. I Holland gäller det att tänka sig för vilken tid på dygnet man ska ut och köra och var...dessa köer.
Nu blir jag ju jättenyfiken. Måste genast gå in och titta på din nyöppnade nätshop. Kommer strax tillbaka och lämnar en kommentar. Kraaam! Ingrid

atmosphere said...

Jag är helt mållös, vilka otroligt fina ting du har skapat. Som du förstår skulle en hel del av dem passa bra i min butik (och hem också, såklart). Jag ser fram emot att träffa dig, och diskutera ett och annat,när du flyttar hem, och vi kommer närmare varandra fysiskt. Hur hinner du med alt det här? Mitt uppe i en flytt?
Många grattiskramar från
Ingrid

vosgesparis said...

Hi there Aina
You to thanks for your visit, so you do understand Dutch ;) I want to concratulate you with your lovely webshop.. I will write it on my links list right away.
All the best and good luck with the shop, I hope you will enjoy it.
Love from Holland desiree
(ohhh waar is die vlooienmarkt van jou?? wat een prachtige vondsten)

Stämningsfullt said...

Hej!
Åh grattis ! Vad roligt att det har gått så bra :)
Så underbara fynd du har gjort också!
Kram.

Mamma Millan said...

Ååå så härligt, såå mycket fint du shoppat/fyndat ju!!!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Tonje said...

For noen nydelige funn du gjorde på loppisen!

Selvfølgelig får du mange hyggelige kommentarer ang dine produkter og butikken...du er jo fenomenal vettu=)

Ang meg og min helse....det er ikke blitt noe bedre,jeg har fått beskjed om å ta det med ro så vil det bli bedre etter hvert...Tro meg jeg savner vanlig mat og det å kunne klare å dra på shopperunder,turer i naturen og alt som man til vanlig gjør. Men jeg gir meg ikke,og skal gjøre mitt aller ytterste for å bli bra!

Håper du får en flott helg=)

Mona. said...

Hei i natten :O) Så utrolig morsomt at butikken din slo så godt an,gratulerer masse :O) Jeg var innom før du åpnet,og der forelsket jeg meg i en pose,med lyseblå broderier,sydd av et putetrekk....men ikke uventet var den selvsagt solgt da jeg kom meg inn på nytt..! Har også veldig lyst på to puter av deg,når du har lagd dem......ser at de skal komme....med LAVANDE-trykk på !!! De blir helt meg,kan man si.....hihiiihi !! Du hadde bare så mye fint,og nå er du vel i full gang med å fylle på igjen,eller...? Men noen loppiser må du ta deg tid til....den kurven du fant,var bare veldig misunnelsesverdig.....helt nydelig. Spennende med det årstallet på stolen,også.....hm....nei,nå må jeg vel prøve å lukke øya. Ha en fin fredag,og en superduper helg ;O) Klem fra Bodø.

Karin said...

Hej,
Jag måste bara hit och titta på dina underbara bilder, så mycket fint du visar! Sen är ju dina saker du gör så vackra också.
Dina broderier är verkligen underbara, jag har själv en dröm att lära mig brodera.

Lycka till med shoppen, så mycket fint och jag kommer snart tillbaka!

Mvh
Karin

chatrine said...

Heihei!
Gratulerer med åpningen! Masse fine produkter!!:)
Å så mye fint fra loppisen:) Stolen var jo knallfin!
Hos oss er det nesten ikke loppiser, men du jeg var heldig her om dagen å fant en gammel ørelappstol på fretex til 49kr(!) I øyeblikket ligger den i tusen biter på gulvet til omtrekking, for trekket var jo ikke noe fint. Det skal bli spennende å få den ferdig:)
Så helgen skal vel gå med til trekking, og om den blir vellykket, så kommer den helt sikkert i bloggen min;)
Ha en riktig fin helg Aina!
Klem fra chatrine:)

älskar sött said...

Men kära nån va fantstiskt fina saker du gör!! Och din blogg är helt underbar...=)Tack söta för din fina komlimang...önskar dig en supertrevlig helg! kramar Malin

Sanctuary said...

Such beautiful treasures! Your shop looks wonderful, have a relaxing weekend!

Guldkant På Livet said...

Hej, Åh vilka fynd, vilka bilder! Så fint det var med den gamla stolen och vilken vacker gammal korg! Vackert stilleben! Och monogram på påsen, du gör såna fina tvättpåsar, ja allt annat med! Ljuvlig romantik... Ha en skön helg i Holland! Mari.

Sol said...

Så herlig å lese at du har hatt sånn lykke med åpningen av butikken din ;-} Du lager jo masse flott,så det er lett å forstå.....
Heldig har du vært med loppefunnene dine også. Vakre ting...
Ønsker deg en fin helg!

Marie said...

Vad roligt att öppningen av Ainas charm har gått så bra, dina saker är helt ljuvliga!
Wow, vilka fynd du har gjort. Stolen och korgen hade mer än gärna fått flytta hem till mig, såååå vackra!!!!!!

Vad kul att du hittade en sån klädhängare som jag har, den är jättesöt!

Ha en härlig helg Aina!
Kramar Marie

Pia..... said...

Hej och grattis till din lilla butik..vad roligt att du fått igång den och det verkar gå superbra:)...ska kika lite i den sen...stolen och korgen..gillar oxå när det är lite rost och så där...som du kanske märkt så är jag väldigt dålig på att blogga just nu..hinner liksom inte med alls..men tid för det kommer nog så småningom..grattis till att du fåt din examen ..vad roligt.....lycka till med allt nu..kram PIA

Flower Power said...

Gratulerer såååå masse med åpning av Ainas Charm!! Det var så masse nydelige ting å se der inne, du er virkelig en dame med meget god smak! Så artig at du har fått så super respons også, det fortjener du nemlig:)

Klem fra Flower:)

Hannas form said...

Hej!


Så vackra bilder...och vilken underbar korg!

Ha en underbar helg!

KRAM
Hanna

Katarina said...

Gratulere med bloggbutikk og suksessen :-)
Når reiser dere til Norge? Håper alt er vel med deg. Beundrer deg virkelig på hvordan du ordner siden du skal flytte.. Jeg ville blitt så giddesløs. Det er herlig å følge med bloggen din Aina. STor klem fra København

♥ Harmoni Interiør ♥ said...

Hei igjen!
Hvis du har tid, kunne jeg tenkt meg en pose med småblomstret stoff inni.
(Art.nr -2019)
Den var jo så skjønn!
:O)
Send meg din e-post adresse når du får tid!
god helg!

homespun living said...

Hello Aina,
What wonderful things you have found. I especially love the wire basket!
I have visited your shop and love all the beautiful items you have made! I know that you will have much success.
Hope you enjoy your weekend,

Deb

My lovely cottage said...

Hoi aina, ja wat heerlijk he om je bed uit te gaan voor een rommelmarkt je bent enorm goed geslaagd en de foto's zijn weer prachtig geworden. Ik wens je een heerlijk weekend toe, groetjes, yvonne

Karna said...

Grattis med bloggbutikk, har ikke fått det med meg jeg, bloggingen og bloggbesøkene går litt i rykk og napp....

Kjempe fine ting du har laget, og lagt ut for salg!

God helg!

Gårdsromantik said...

Men så mycket flott du visar - kan inte se mig mätt!
Måste kika in i din butik också!

Kram Maud

les fifoles said...

Wonderful treasures you found in the flea market. The 1934 inscription add so much to the chair. I recently bought almost the same wire basket, but new. After seeing yours I'll put mine outside to try to get this old look so precious! Have a nice we! Anne.

M. said...

Dear Aina, thank you very much for your always positive and nice comments! I meanwhile visited your shop and I was sure that it would be a success! I do know and experienced already your skills :D
What an adventure and busy times for you: an own shop and moving-to-Norway-activities... You know what I wonder about: do you speak and write Swedish as well? Is it very close to the Norvegian language like for example Dutch and German? I love your new treasures and especially that iron basket. Very pretty shape! Have a good weekend, love, Marjolijn

Lene said...

For et nydelig innlegg her, Aina.

Og for noen utrolige loppisfunn!! Kurven er jo bare heeelt utrolig!!!

Og, ja - kjempegøy å følge med på knallåpningen din! Jeg ønsker deg masse, masse lykke til videre. Dette var gøy - og så er jeg spent på hemmelige ideen din ;)

Ha en strålende dag :)
Klem fra meg :)

Synnøve said...

Nei men det var jo ikke rart, du lager jo så flotte ting, så det er jo bare å slenge seg på beundrerne her ;) Så flotte loppisfunn! Om jeg hadde funnet disse nydelige sakene hadde jeg vært svært fornøyd...! Ønsker deg en fortsatt fin helg! Synnøve :)

Minna said...

Ha ha, kan riktigt se dig springa ut från butiken med fynd under armen. För det var verkligen ett fynd den där fina korgen. Och stort grattis till din butik, du är sååå duktig till fint handarbete. Önskar dig massor med beställningar! Återkommer med en själv så fort jag har bestämt vad jag vill ha, för allt är så fint!

lottens vita och gröna said...

halloj aina! här har jag tassat länge, du har en helt ndrbar blogg, vad roligt att du hittat in till mig! grattis till bloggshoppen, vill ju ha allt, underbara saker gör du! krgen du visar idag mmmmmm skule passa här hemma! varma kramen lotten

Aina said...

Gratulerer med nyåpnet butikk/bloggshop, så gøy med en flott start:0)

Det var forresten mye fint du har kjøpt, stolen var jo kjempelekker, skulle virkelig ønske det var flere loppiser her også*sukk*
Håper du har hatt en fin helg så langt og at du får en super søndag.

Varm klem og lykkeønskninger fra Aina2 ;-D

Making it lovely said...

Så otrligt fina saker du visar, jag blir imponerad av ditt hem!

ha de

♥ Harmoni Interiør ♥ said...

Her sendt en e-post til deg!

OhSoVintage said...

Such beautiful things in your website, you are very talented. I like the things you bought, just the things i would have bought too.
Ruth

LISBETH---<-@ said...

Gratulerer med ny butikk, den er nydelig. Svale, herlige farger på tingene du har sydd, øyesnop... Må si jeg beundrer pågangsmotet ditt, vet hvor mye arbeid som ligger bak hver ting, og du syr og du syr... all ære. Jeg har nettopp ferdigstilt et monogram, en stor H og kjenner at det hadde gjort vondt å selge den, ja. Ha en super ny uke.
Ps nå har jeg fått deg på lenkelisten.Må sørge for at du får mange nye kunder vet du:o))))
Klem

Inredningsfanatiker said...

Grattis till butiken och till avslutade studier!Dina broderier är verkligen underbara, jag har själv en dröm att lära mig brodera.
Lycka till med shoppen, så mycket fint och jag kommer snart tillbaka!
Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem

krinkelkroken said...

Grattis med butikken, du er så flink, vakre ting du lager!!!

Snart er det loppe tid her også, gleder meg, men er nok redd at det er vanskelig å finne slike ting som du har kjøpt her til lands;)

Likte alt kjempegodt, kurven , skuffen og stolen, for noen varp!


Kos deg , og ha en fin uke, klem:)

prinsessa1976 said...

Grattis med åpning av butikken. Så bra at det gikk så bra. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

Poppins said...

På min sida finns en "award" till dig. kram

Lykke said...

Gratulerer med en flott start for butikken din! Var inne og kikket og du verden så vakre ting du lager! Jeg var nok litt sent ute, for det meste var allerede utsolgt.. Tydeligvis ikke bare jeg som liker det du lager:)
Klem:)

Jennyshemochharmoni said...

Å vad skoj att det gått så bra med bloggshopen! Stort GRATTIS!!! Underbart fynd du har gjort också. Stolen är helt underbar!! Ha en riktigt härlig tisdag, stor KRAM till dig!

Anita said...

Åh! Nydelig som alltid!! Virkelig en fryd for sjelen!! Etter å ha vært i butikken din , får jeg veldig lyst til å brodere litt igjen!! Nydelig! Ha en koselig uke! KLem!

Anonymous said...

This chair is magnificent, i like this 1934! Corinne de: Baucis et Philemon.canalblog.com

Anita said...

Your French basket is wonderful! I have 3 similiar ones and I use them for many occations! And guess what! I even have a real old rusty basket with a wooden holder! It's more than 50 years old and it belonged to my grandparents! They used it when they worked on the fields in former times, to collet potatoes! It's a real treasure to me!

Best wishes, Anita