jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Nye Funn!

Hei alle jenter!
Håper dere har det bra og nyter det deilige været! Her er det sommer og vi smelter nesten bort. I dag var vi hatt 26 grader og de Nederlandske strendene har allerede blitt fyllt opp av glade badeentusiaster.

Og hva har jeg brukt tiden på den sisten tiden? Det er vel ingen hemmelighet at jeg gjerne bruker fritid og helger på markeder, bruktforhandlere og loppis, og det er akkurat det jeg har gjort den siste tiden. Under har jeg samlet mesteparten for å gi et lite inntrykk av hva jeg har vært så heldig å finne. Bordet var faktisk ikke stort nok, for i tillegg til alt dette har jeg kjøpt en haug med gamle laken, kurver, gamle spruteflasker og keramikk. Og til sist har jeg lagt inn et bud på en Antikk Fransk seng. Dere vet, en sånn fin vakker gammel jernseng. Den er bare såååå fin! Håper den blir min!!
Vennen er nok litt frustrert om dagen, for pappeskene stabler seg opp. Men jeg sier bare : "Det er ikke sikkert jeg får sjansen igjen"!Under følger noen av mine favoritter/My Favourites :Vakre Antikke kjøkkenhåndklær, i riktig tykt Linne. Såååå fine!Og denne utrolig vakre suppe-terrinen fra "petrus ragou maastricht", er jeg så glad for å ha funnet! Det tok meg flere uker å spore opp en. Her er de kjempepopulære. To ganger tapte jeg en budrunde men til slutt var jeg så heldig å vinne en. Jeg er så glad så glad :)))


Foto~Aina

Jeg vet ikke hvor gammel denne brødboksen er, men kjempefin er den. (hundre ganger bedre enn den vennen kom hjem med, i Stål...iiiiiiiiik!!) Lite rust, og mesteparten av beslaget er i behold. Bare noen av skruene er byttet ut. Tror dere jeg er glad eller? Happy, happy!

I hope you are all feeling well girls! And that you are enjoying the beautiful weather we have been blessed with these last couple of weeks. Myself have been hunting big time before my removal. My friend is a bit frustrated, but I justify my passion with words like, "I never get this chance again"! Scandinavian countries has less treasures like this, they are hard to find and I feel very lucky to have so much of it on my doorstep. The pictures show my latest buyings, and in addition to all this I have found a pile of old sheets, ceramics, old Siphon bottles and baskets. Oh dear, did I go a bit overboard?

52 comments:

Fredrik Inredning & Mode said...

fina små glas!

Jessika said...

Åh vad fina saker du hittat. Det är ju de där speciella sakerna jag önskade att vi hade här hemma.

Din blogg är ny för mig och jag kommer att följa dig framöver.

Hälsningar från Sverige och bloggen Gula Villan

Kerstin said...

Heisann:=)

For en herlig blogg og hjem du har. Har virkelig kost meg her inne. Liker stilen din veldig godt. Kikker gjerne innom igjen:=)
Nyt de deilige vårdagene.

lottens vita och gröna said...

hej aina!
tack för dina gulliga hälsningar, det värmer mig sååå!

ohhhh vilka fynd, klickat upp och kollat på allt, jag bara gapar mmmmmmmm! vilken underbar terrin och handdukarna är ljuvliga! hoppas att du vinner budet på sängen, järnsängar är så fina, jag har en i vardagsrummet...i väntan på att uterummet står klart!

ha det gott i värmen!

varmkram lotten

Stämningsfullt said...

Hej!
Åh så mycket fint du har köpt!! Bäst att passa på nu ;)
Vilket underbart väder! Här ska det också bli väldigt varmt i helgen :)
Kram!

Karin A said...

Hej vännen! Wow, så många härliga fynd du har gjort. Jag förstår dig precis...klart du vill fynda medan du kan. Jag kan tänka mig att utbudet är ett helt annat nere i Nederländerna än har uppe i Norden. Den franska järnsängen låter helt fantastisk! Och brödboxen så vit och vacker, och alla zinkföremål och luffarslöjdsföremål.

Ha en underbar helg vännen! Jag hoppas verkligen att ni får fint väder...vi hörs! Kramar Karin

les fifoles said...

So exciting to find THE thing, that was just waiting for you to notice it! Very very nice treasures with a lot of stories to tell. Lucky you!
Have a good day. Anne.

Bo med barn said...

Så mye fint du har kjøpt deg!! Og den brødboksen din var bare helt rå. Den skulle jeg gjerne hatt :)

Ønsker deg en flott helg. Her skal den tilbringes ute:)

Lena :)

Tyra said...

Åååå, så mye fiint!
Virkelig heldig, du! Og for en vakker suppeterrin!
Nå må jeg få somlet meg på loppis jeg også! Har bestandig så mye som skal fylle tiden min, at dagene bare flyyyr!
Ha en fortsatt strålende dag!
Klem fra Cathrine

Nonnie said...

No, you definitely didn't go overboard! You are completely right that it makes sense to buy these things while you get the chance. Really love everything you have been buying and I'm sure it will all look really beautiful in your new home. Hope you have a lovely sunny weekend.

Lilla Blanka said...

Hej vännen!
Åhhh vad mycket fint du har fått tag på!!! Och det är precis som du säger..man vet inte när chansen kommer igen, så det är lika bra att köpa :)
Den där flaskhållaren är ju superfin och soppterrinen underbar!!!
Och alla fina gamla flaskor och handdukarna..ja riktigt fina grejer Aina..
JA du skulle verkligen älska Honning og Flora..så försök att åka dit, det är som himmelriket :)
Kram och ha en jättefin helg!!!
Mia

Guldkant På Livet said...

Å vad du fyndar och allt är så läckert!!! Flaskor, hållare, vattkannor, glas och handukar och den burken, så fin och foton med! Ha en rikitgt skön helg i värmen, nu väntar min trädgård; ) Mari ( Å jo, du är omnämnd bland några jag gett en sk utmärkelse på min blogg...; )

Marianne said...

Wow! I hadn't visited you for a while. You sure did put up a lot of beautifull pictures. And I love your thriftshop finds. Don't listen to your friend, you did good! Good luck on the move!

Victoria said...

så utrolig mye fine greier!:) så deilig det må være å komme hjem med alt det der!;)

det ligger forresten noe til deg på bloggen min!;)

Beverly said...

Aina, every one of your new things is beautiful. I think you are right to take advantage of the opportunity while you still have it.

You have such a wonderful eye for making all things lovely, and your pictures capture such a gentle spirit.

Solange said...

Dear Aina, what lovely finds... beautiful, I absolutely love the combination of the sheets, the photoframes, all the pieces!

It will be strange not to be in holland, but I can imagine, how happy you will be in Norway.
How long have you lived in Holland ?

wish you a beautiful weekend!

hugs, Solange

Sol said...

For noen herlige loppefunn Aina;-} Må si du har vært heldig.Her er det ikke loppetid nå....de fleste er ikke før til høsten. Det er bare å håpe på at man kan finne noe som er like fint som det du har funnet. Det er utrolig varmt her i Norge også....Skikkelig sommer, og det er herlig.

Trines Hus og Hage said...

Hei på deg!
Skjønner du passer på nå mens du kan. Og så mye vakkert du har funnet. Herlige sinkmugger, nydelig brødboks og kjøkkenhånklene i lin deler jeg også din begeistring for. Du har sansen, Aina!
Ha ei riktig fin helg og kos deg i finværet. Vi er så heldige at vi har skikkelig sommervær her også, men stranda er det nok for tidlig til. Skjønn tid! Klem fra Trine

Anneli said...

Vilka underbara saker du har hittat!!
Jag gillar din blogg väldigt mycket - hoppas att det är okej att jag länkat till dig...?!

Önskar dig härliga dagar i vårsolen!

LISBETH---<-@ said...

God morgen! Her sitter jeg grytidlig en lørdag morgen og nyter av dine funnn. Suppe-terrinen er drop- dead vakker!... den var du knallheldig med,og brødboksen, du så lekker. Forstår godt at du tenker at det er siste sjangs til å finne loppiser , for ikke å snakke om så vakre.Leser at det er mange om beinet her hjemme på loppemarkeder, aner ikke for er ikke aktiv der,burde vært for jeg ser jo at det er utrolig mange fine ting folk kjøper. Men.... har så mye og jeg må begrense meg, huset fullt og det blir man også lei av, hihi Hva jeg ikke sier nei takk til er emaljerte saker, det kan jeg ikke få nok av, en gammel øse jaktes det nå på ;o) Her er bare et fantastisk vær ute, Hagesenteret kaller, mere jord og gjødsel må i hus og en god stikkspade, slet meg halvveis ut i går med et makkverk av en spade, roser skal plantes dyyypt,..at godt verktøy er halve jobben...veldig enig der.
Ha en flott pinse Aina.
Klem

Anita said...

Åh! Sånne nydelige ting du har fått tak i!! Tror jeg måp henge meg på deg jeg, når du går på handletur;o) Finner så lite jeg! Ha en strålende pinse!

LantlivsAnette said...

Ojj..ojjj vad fina saker du har hittat...jag förstår att du är lycklig över dina fynd !!
Hoppas att järnsängen blir din..
Kram Anette

lily-g said...

what great finds I'm so jealous...you can never have too many gorgeous treasures cant wait to see your new home..I'm off to the markets in the morning you have me very inspired (not sure if my husband will be...Ha Ha,but hey its mothers day and i'll be back before they all wake up and realise I was gone)

Anemone said...

Her kommer en liten helga hilsning på selveste pinseaften.

Har noen minutter forran skjermen her nå før grillmaten blir ferdig. Jøjjem meg så mye flott du har fått i på loppemarked og auksjoner. kjenner nesten missunnelsen atr meg nå, men klarer helt å glede meg på andres vegne også ja. Helt klart !! Og den terrinen var bare lkeer du. En slik en DET skal nå jeg ha en gang også ja, trøndersodd vet du. det serveres jo i alle anledninger her på disse trakter det.

Nå er det oksefilet og rødvin som står på menyen da, og vi skal jammen ta innta det første måltidet utendørs. I t-skjorter og sol. FØR 17. mai !!! Ikke til å tro i det hele tatt.

Nå er det rolige tider her igjen, heldigvis om jeg så skal si det. for konfirmasjon er vel over og vi hadde en strålende flott dag. Sønnen var så flott og jeg var nok dalførets stolteste mor.
Nå begynner kapittel 2...., med fest for første gang etc... lurer nå på hvordan det går.

Ser du til at du er i ferd med å pakke til den store hjemeisen. Pappkasser og greier. Blir kjekt det skal du se, selv om du nå skal forlate det som har vært ditt/deres kjære hjem nå i lang lang tid. men forvant deg nå ikke 26 grader i mai lenger !!! :-)))

Stor klem og mange pinse hilsninger fra Anne

chatrine said...

Nei, Aina, du får kansje aldri sjansen igjen, så her gjør du så rett, så rett! Nydelige saker, gitt!!!
Liker auksjoner, men herregud jeg er glad jeg ikke kjøpte gressfrøene på auksjon... Ja de kjøpte jeg på Plantasjen, og di ble slett ikke grønn, som de skulle, men hvit.... Så de skal jeg klage på, forventet grønn plen og fint, vet du... men neida, så hvitt, så hvitt... ja vi liker jo det hvite når det kommer til innendørs, men ute vil vi jo ha det grønne... Nå har det snødd i 2 dager (til) akk å stønn. Nå ser jeg mitt nye hus i frankrike enda nærmere;)

Forresten, ja jeg har bloggbutikk, det har jeg hatt hele tiden;)
Nå er det både meg og mamma som forskyner butikken med varer. Litt annen stil enn hos deg, sokker og sånt som holder oss varme;)

Lager jo også disse kronene mine, de har jeg sånn stort sett bestillign på hele tiden, og har blitt populære, snart skal de inn i en interiør butikk i sverige, å det skal bli spennende:)

Ja, så vi blir ikke akkurat arbeidsledige, og det er jo godt!

Over til noe helt annet...
Her sitter jeg da, med musikk på øret, og jeg har bare så utrulig lyst å lære å spille piano, det må jo være overkommelig, trur du ikke?:)
Jeg spiller trompet da, har gjort i nesten 20 år, herregud som tida flyr... Tenk så gøy det hadde vært!! Piano, jeg syns det er så fint.

Jaja, nok om "avsporinga" mi;)
Ha en super-duper sommerkveld Aina!
Klem fra chatrine:)

Gårdsromantik said...

Men så mycket vackert du fyndat - är lite dålig på norska så jag läser engelskan.

Removal - hjälp vad betyder det! Skall du försbinna?

Får nog försöka läsa norskan igen!

Klem Maud

krinkelkroken said...

Det var litt av noen funn Aina!!!
Synd vi ikke finner slike godbiter på loppis her i landet, klart du må gripe sjansen når du har den ;)
Kos deg i finværet, det er så fantastisk med sol og varme!

Dans på roser said...

Så fine ting du har funnet!!! WOW.

Nydelige bilder, som alltid.
ser at det er lenge siden sist jeg var innom deg.
Mange fine innlegg.

Ha en fortsatt fin pinse!
Kos deg. Her i Norge, har vi nydelig vårvær, sommeren er ikke langt unna nå. Herlig.

Klem, Kathrin.

~ Junkyard Jennifer said...

You found so many great things! One can never have too many treasures like these. :)

JULIE K said...

Oj oj så mye fint du har funnet. Skjønner så godt du utnytter denne muligheten ja. Det er jo de skattene.

Når er det dere flytter?

Jeg slapper av med sommer været her. Det begynner sakte men sikkert og gå framover igjen med meg nå. Får vel litt mer kreativitet og energi igjen etterhvert også. Mye skjer i livet som er spennende, så vi får se hvordan sommeren blir.

Kjempe stor klem sender jeg over til deg : )

daisy said...

Wow, så mye fint du har funnet! Skjønner godt at du vil benytte anledningen til å gjøre innkjøp på de nederlandske markedene mens du fortsatt kan. Og husk, en ekstra eske eller to på flyttelasset spiller ingen rolle når man først skal flytte! :)

Håper du koser deg i det gode været!

Katarina said...

Nydelig ting du har kjøpt! Å ja,bare kjøp med deg for slikt gleder.Klem fra København

lille-bille said...

hello,
found your blog over herzallerliebst. You have a lovely home and your decorations and pictures are gorgeous and your other blog with the items you sell is also great. Greetings from Germany Mira from belle-blanc!

Lykke said...

Fantastiske funn!
Ville bare ønske deg en god avslutning på pinsehelga og si at det ligger noe til deg på bloggen min:)
Klem fra meg

Tiril said...

Så mye fint du har kjøpt deg, å du jeg liker så godt den stilen din.
du har en så herlig blogg, jeg nyyyter.
KJekt at dere og har så bra vær om dagen, jeg var i Amsterdam 18 april og holdt på å fryse i hjel.
Nå skal jeg ned igjen 24juni, satser på bare finvær.
Reiser ditt p.g.a jeg forhandler Riviera Maison.
Forsatt fin pinse.

GundaM said...

Den brødboksen skulle også jeg ha satt kloa i , den er jo bare helt knall jo!!!

Spennende loppefunn ellers og ;)

Fortsatt god pinse til varme nederland!

vosgesparis said...

wow what a terrific things did you find... where did you go this days to find such treasers ;)) really love everything you are showing Yeah Good job!!

do I see someone who is coming to amsterdam in april ;) I will check out her blog ;

Milly said...

Kjære vene, for noen funn!! Du er skikkelig god til å gå på skattejakt, eller er det bare fullt av sånne nydelige saker der nede hos deg? Skjønner godt at du er happy, det haddde jeg også vært!

Hulda said...

Oi, oi, så lekre loppefunn du har gjort!! De håndklærne var så herlige! :) Likte alt!

My lovely cottage said...

heerlijk lekker los gaan bij rommelmarkten en ach die paar extra verhuis dozen maken toch niet uit?!! Je bent erg leuk geslaagd. wanneer vertrekken jullie? lekkere maandag nog. groetjes

eleonora said...

Very, very good..Bonjour de France...thank you...good bye

Anonymous said...

Du og du så mye fint da, og ja den brødboksen var innmari fin! Krysser fingrene for at du får jernsenga :)
Loppis og markeder er gøy. Når vi drar på ferie til Frankrike nå 23 juni så har svigerinna mi snusa opp at det er marked i byen vi kommer til dagen etter. Det gleder jeg meg masse til. Skal lete etter masse fint da, håper det ikke er for dyrt da. Noen sier nemlig at det er svindyrt med alt i Frankrike. Samma det, jeg skal shoppe jeg! hahahaha :)
Ha en fin mandag!

Jorunn said...

shop till you drop sier jeg bare :)
klart du må utnytte hver eneste sjanse nå før du reiser til norge igjen!!
her på island er det så lite loppemarkeder :( kjenner det kribler når jeg ser dine fine bilder og herlige funn Aina.
alt var rett og slett knallfint jo!
klem fra jorunn

Guldkant På Livet said...

KÖP HUSET!! Vilekn drömkåk, så läckert, mycket potintial som du säger men är det så mycket renoveringsjobb där då? Sambon din behöver nog inte jobba så mycket, båda badrummen och kök såg fina ut och vilken trapp!!! Och den gamla steväggen i källaren, den blir perfekt för dina vackra stilleben och den entréen/dörren, så tjusig! Inte så dyrt heller... slå till: ) Mari.

prinsesselinn said...

hei på deg
og heldige deg som bori holland,
Hver gang jeg er på besøk hos min kusine i Zevenaar ender det med at jeg må sende ting hjem i posten for kofferten blir altfor tung.
Det er jo så masse fint der , og så er det så billig;-)
Har ikkevært innom bloggen din før men kommer nok fort tilbake...
Ha en vidunderlig fin kveld

Marie said...

Vilka underbara fynd du har gjort, jag skulle vilja ha allt!!! Terrinen, handdukarna, flaskstället, glasen, ja allt är ju bara sååå vackert! Hoppas att även järnsängen blir din!

Tack för din snälla kommentar om vårat hus. Jo, det är rosor som klättrar på väggen, New Dawn, en av mina favoritrosor.

Ha en härlig vecka Aina!
Kramar Marie

Landliv said...

Enten har du et helt spesielt øye for å finne det rette, ellers så er det fantastisk mye å finne der nede du bor!! Nydelig!

Minikex-living said...

Underbara ting du hittat. jag älskar speciellt kökshanddukarna. Kramar på dig från malin

Lene said...

Hehe... Jeg skjønner at damen ikke har tid til slaraffenlivet på stranden ;) Sååå mye vakkert du har funnet deg :) Og jeg krysser fingrene for at jernsengen blir din :) Dere har goood plass i flyttebilden, vil jeg tro :)

Ellers skulle jeg gjerne hatt litt hjelp. Jeg har en meningsmåling i forbindelse med dagens innlegg. Om du har tid og lyst, blir jeg kjempeglad om du titter innom.

Ha ei god natt - og ei fin uke :)

Good klem :)

tinemor said...

Så mye flott du har fått tak i!
Likte suppeterinen din.
Og den brødboksen er jo bare helt fantastisk!
En sånn kunne jeg virkelig ha tenkt meg jeg å.
Lekker!!

Anna Lisa said...

Å...så mykje fint du har funnet. Virkelige flotte ting. Og det kan vere sant, ikkje sikkert du får sjangsen igjen;) Her i Norge er det sjelden man detter over slike funn på loppemarkeder...Men man gir aldri opp håpet. Akkurat nå skulle eg ønske eg fann nokre pent brukte, enkle litt gammeldagse babyklær...men det går nok ikkje. Har ikkje kjøpt noke til babyen ennå, synes alt dei selger på butikkane er for nytt og moderne med grusomme bilder og trykk på...ikkje akkurat den stilen eg følger. Men i dag tenkte eg å gjer eit forsøk igjen og handle litt til den lille som snart kjem. Kjenner eg snart må vere klar, det kan skje når som helst. Ha en fin uke og lykke til med flyttinga. Blir nok godt å komme heim att til familen i Norge. Klem

Hem & Lyckas Mia said...

Men vilka kanonfynd, underbara allihop men gillar nog terrinen mest.. kram!