jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Celebrating the Season and
300 000 Unique Visitors!




Foto: Aina

Vår herlige park!!
Her om dagen fikk vi ett par dager med sol og jeg syklet avgårde for å plukke litt mose. Det var så utrolig deilig denne dagen. Luften var så klar og fin og det var herlig å bare kikke rundt på løvet, trærne og solstrålende. Her ble det så fine skygger fra treet og løvet har lagt seg som et fint teppe på bakken.


Foto: Aina

Igjen ble jeg Inspirert av en blogg og ville lage meg et mosehjerte. Jeg tenkte det ville bli fint å henge opp på min dør. Med kraftig ståltråd formet jeg stammen som et hjerte. Så tvinnet jeg mosen rundt med grønn vikletråd. Bruk gjerne mye mose om gangen, for ståltråden trykker den noe inn. Jeg måtte selv tilføre litt her og der etter jeg var ferdig så den ble tilstrekkelig tjukk.


Foto: Aina

Her henger den på min dør! Jeg brukte et rødt og hvitt band for å gjøre det litt mer Julete. Men jeg skal lage ett par til og dekorere de enda litt mer. Kanskje vikle rundt med en tråd med perler?


Foto: Aina

På kjøkkenet ble det så fint med litt mose i en patinert potte. Jeg hadde ett par spenner med perler på toppen som jeg bare stakk ned i mosen. Fint å dekorere det litt mer og kontrasten er så utrolig fin. Og så et lys i midten. Visst ble det koselig! Det store glasset bak potta har jeg allerede fyllt med pekkerkaker, hihi..Jeg kan jo ikke vente!

I dag er det også en liten feiring her på bloggen. mine unike besøkende har gått over 300 000!!!
Tenk at så mange har funnet veien inn hit?!?!! Det er jo helt utrolig og jeg er overrasket over å lese hilsner fra flere verdensdeler. I det siste har jeg fått veldig mange Nye Svenske lesere som legger igjen kjempesøte hilsner. Takk gullige jenter, jeg setter så stor pris på det! Dere er Varmt Velkomne!!

Ha en God Start på den nye uken!
Klem Aina

48 comments:

BROCANTE said...

Du er flink til å gjøre det koselig rundt deg!

Blickwinkel said...

congratulation for 300000 visitors, but your blog is so nice that I can 100. this times a day come to have a look...
greetings
Esther

Hulda said...

Gratulerer med så mange besøk!Ser at jeg nærmer meg jeg også, det er utrolig artig. :) Så flott mosehjertet ditt ble. Jeg falt for det, har også så lyst til å lage en krans eller et hjerte av mose, men er ikke kommet så langt enda. Sånne krukker med lys i hadde jeg i fjor til advent, må ha noen i år også. Liker også godt å dekorere de med lyse perler. Det ser så flott ut! Herlige bilder, og nydelig høstbilde øverst. Takk for titten! Ser også at det er endel nye svenske jenter hos meg, utrolig koselig. :)

Pia..... said...

HekAina...inte alls förundrad över att du har såå stort besökarantal:)..jättegrattis..Det mosshjärtat ditt var otroligt fint..nästan så jag vill springa ut i skogen och plocka mossa..men bara nästan..det blåser liite för mycket idag såå det får vara tills enannan dag..:) fina stämningsbilder i övrigr..ha en skön dag..och kos dej riktigt mycket nu..kram..PIA

Skatan said...

Så fint du gör!

Allt väl här. Titta in så får du se...

Kram!

The Decorated House said...

Congratulations!
Your blog is beautiful and it is always a joy to come by and visit you!
Donna

GundaM said...

Bestandig så fine bilder her inne ;0) og du, husk gjem mosen for vinden...Her blåste mitt lille lager over stokk og stein inatt, og jeg må nok på ny plukkerunde....Æsj, men mose er det da heldigvis nok av i lia her!

Grattis med hele 300000 besøkende da, wow sier nå jeg!

Cinzia said...

Congratulations, your blog is very beautiful!
Cinzia

liven said...

Så kjekt at du viser hvordan man kager mosekrans:o)
Må ha sånne ting "inn med teskje"
jeg......så takk skal du ha!!
Man må nyte slike fine dager om høsten.......dagene er jo så korte nå!!
Gratulerer med antall besøkende....et voldsomt antall!!
du har så fin blogg som jeg støtt må innom å kikke i:o)

Ha en fin kveld:O)

Line said...

Gratulerer med så mange besøkende!! Det er jo ikke så rart for du har en nydelig blogg med personlig stil og masse inspirasjon!!!!
Mosehjertet ble kjempefint. Nå merker jeg at førjulsfølelsen siger inn :)Det er tiden fremover fra nå som er det beste med jul synes jeg. Ordning, laging, planlegging og forventninger.

Ha en flott uke Aina (¨,)

H elle K said...

Hei, hei, fine hjerter og gratulerer.Er ikke rart, du inspirerer de flest. Ha en fin kveld. Kristin.

Nr. 5 said...

Heisann
Så utrolig fint det hjertet ble da. Kanskje det er noe sånt jeg skal henge på veggen/døra ute i år? Og litt mose i en potte med lys var jo også en strålende idé - takk for inspirasjon :)

Haust said...

Mose er eit utruleg flott materiale! Trur eg vil prøve meg på eit mosehjarte, det var berre kjempefint! :)

God søndagskveld!

Gamlå said...

Så nydelige kransen og blomsterpotten var med mosen!!

Graatulere så masse med 300 000 besøkende.

hilsen Gamlå

Lilla huset på prärien said...

Hej Aina!! Stort grattis till dig och dina 300 000! Wow - det är ju helt otroligt många besökare. Fantastiskt! Och vad mysigt du har gjort det med ditt fina hjärta och ljuset i köket :)

Kram Jenny

Guttemamma said...

Gratulerer,helt utrolig!!! Mose er jo bare så flott, har alltid palner om å plukke...vips kommer frosten og jeg kjøper...Likte kransen veldig godt!Hilsen fra Anette

Claudia, Paola e Livia said...

Thank you for your visit!! I've just discovered your blog and...I love it! Compliments for your taste!
Take care, Claudia

Marie said...

Hej Aina!

Ett stort GRATTIS till alla dina besökare! Din blogg är helt underbar så det är inte det minsta konstigt att du har många besökare, alltid så vackra och inspirerande inlägg här hos dig.
Vilket vackert mosshjärta du har gjort! Har också plockat mossa under helgen som jag ska pyssla med i veckan.

Ha en riktigt bra vecka!
Kramar Marie

Fru Skrot - Rouva Romu said...

300 000 unika, OJ! Grattis!! =)

Hem och Lycka said...

Vad roligt med så många unika besökare, stort grattis! Men jag förstår ju varför.. ;-)

Jättevacker krans eller hjärta kanske jag ska säga! kram

Lyst på livet said...

SÅ lekkert!
En slik krans fikk jeg lyst til å lage også :-)

Nyt søndagskvelden

Klem Torunn

Mia said...

Kjære søte Aina! Gratulerer sååå masse med så utrolig mange besøkende. Det er jo fantastiks, men samtidig ikke det minste rart, for bloggen din er bare så herlig, vakker, inspirerende og du som person har slik en smittende entusiasme og glede over alt det du gjør. Og dagens innlegg er intet untak! Nydelige og inspirerede bilder av en herlig mosehjertekrans og det nydeligste lys i rustikk terracotta potte med mose og det hele (jeg er fristet til å kopiere...)

Så vil jeg gjerne takke deg for dine herlige kommentarer i de siste innleggene mine. Jeg har tenkt også tenkt på deg og savnet kontakten pr. email. Jag hadde faktisk tenkt å sende deg mail idag (nå har jeg jo fått den nye mailaddressen din), men dagen har bare gått fra meg (til sying av "det røde" teppet, og noe annet småtteri). Jeg skal skrive en a dagene, for det er mange spørsmål men også noe å fortelle... hihii. Forresten, så var jeg klar over at Violette skulle gi ut en bok... hun fortalte om det i en mail til meg tidligere i sommer. er det ikke vare fantastisk!!? Flink er hun, og boken ser sjarmerende ut, rett og slett.

Nygammalt said...

GRATTIS Aina!
Klart vi vill komma och besöka din vackra sida.
Kram.

Kerstin said...

Skjønner godt at du har mange beøskende på din blogg for den er bare så utrolig vakker: Den oser av sjarme og så mye inspirasjon å finne hos deg=)
Gratulerer så masse!
Kransen og potten din ..... YES nydelig=)
Klem Kerstin

chatrine said...

Heisann Aina!
Gratulerer til jubileum for alle dine besøkende! Det er neimenn ikke rart, for du har jo en helt nydelig blogg!!
Må nok vente leeeenge før jeg kommer opp i det tallet der;)

Vakre høstbilder har du også i dag. Tenk hos meg er det mørkt og regn...uff å uff, det er nesten så jeg ønsker litt snø nå, så det blir litt lysere.
Inne er det lyst å fint da;) med fyr i peisen, lite glass vin, koser vi oss jeg og min kjære. Vi lader opp til en ny maraton uke på jobb. Sånn er det nå før jul og alle skal være fine på julebord. Men det er bare koselig det da. Nå har jeg også endelig fått nett på jobb, så nå kan det bli litt blogging i pausene også:) Jippi!:)

Ønsker deg en kjempefin ny uke!
Klem fra Chatrine:)

Bo med barn said...

Så nydelig mosekrans. Nå ble jeg inspirert! På tirsdag har jeg fri og da skal jeg ta meg en tur ut i skogen. Det er jo så herlig ute nå!

Gratulerer med masse besøk:)

Guldkant På Livet said...

Grattis till många besökae Aina men så har du också en fantastiskt fin blogg! Vilka härliga bilder igen och så fin hjärtkrans du har gjort, den blev verkligen fin där på den gamla dörren! Mari.

Gardenlife said...

Fina bilder du hat här i din blogg!
....och grattis till 300 000!
/Janne

Sanctuary said...

These are beautiful, love the moss heart! And what beautiful surroundings you have. I really must go and dig up some moss for Christmas things before snow come, so thanks for the beautiful reminder! Congratulations on such an amazing number of visitors, I do see why they keep coming :)

LISBETH---<-@ said...

Hei på deg og gratulerer med så mange beøkende. Klart du har mange besøkende her inne , bloggen din er fantastisk fin og smekker!
Ha en flott dag, nyt den og livet.
Klem

Gingham and Flowers said...

I'm guessing that you're telling us you've had 300,000 visitors. That's amazing! Well done. Love the sweet little pot holding the candle.

LantlivsAnette said...

Halloj vännen !
Åhhh, vilka härliga bilder...så fint du lyckas göra det...
Man bara njuter av dina fina saker..
Grattis till så många besökare !!
Ha det gott
Kram Anette

Poppins said...

Mamma Mia, 300 000 besökare! Det är ju otroligt många. Men inte så konstigt eftersom du alltid bjuder på så mycket vackert att titta på och så mycket att bli inspirerad av. Som din mosskrans! Jättesött hjärta som jag också vill prova att göra.
Fortsätt att ha en härlig höst i din vackra park!
kramar från Poppins

Solange said...

congratulations Aina!! well done, your blog is such a pleasure, I am always happy to pass :-)

have a great week and lots of inspiration...

Solange

Viola said...

Underbara bilder och vilket rart mosshjärta du gjorde, mossa är så vackert som dekoration och det ska vara så enkelt som möjligt, då är det vackrast, 300 000 helt otroliga siffror! Ha en bra vecka, kram

lottens vita och gröna said...

hej aina!

wow 300 000 du är bara bäst gumman, alltid sån härlig inspiration får jag här, idag ett mosshjärta sååå ljuvligt!

varmvarmkram lotten

Karin A said...

Jag har precis beundrat dina fina höstbilder inne på Flickr. Vilka vackra dagar ni fick! Det är så vackert när solens strålar träffar marken som är täckt med bruna löv. Som guld/brons som glimmar! :) Ljuvlig krans har du också gjort. Får lust att göra en jag med men vet du att hos mig äter fåglarna upp mossan om jag hänger ut kransen. :/

Grattis till besökarna! Förstår precis varför så många hittar hit. Du har en verkligen en vacker blogg full av inspiration. Ha en fin vecka! Kramar Karin

Kallholmen said...

Grattis till så många besökare men man förstår det så ljuvlig blogg som du har.
Carolina

ale balanzario said...

Congratulation, your blog is beutiful,

Ale,

idémakeriet said...

Inte så konstigt att du har haft så många besökare, du är ju super duktig. Grattis!
Jag har även tittat in i din webbutik, fantastisk fina saker du gör. Det var inte en enda sak som jag inte gillade.
Ha det så bra denna vecka.
Kram Gerda

Nadine von herz-allerliebst.de said...

Dear Aina,
congratulation! Your blog is beautiful and so inspiring. Thank you!

Have a nice evening, Nadine
herz-allerliebst.de

Lilla Blanka said...

Hej goa Aina!!!

300.000 grattis till dig för alla dina besök! Det är inte klokt vad många människor som besöker bloggarna..och din är ju särskilt vacker, så det är så roligt att så många hittar hit!

Eran park ser så härlig ut..underbart att bo så!

Ditt mosshjärta ser jättefint ut där den hänger på den vackra dörren, och krukan med ett ljus och mossa är också så fint. Enkelt men otroligt stämningsfullt!

Kram goa vän!!!
Mia

Sol said...

Gratulerer så masse!
Vakker krans, Skulle ønske jeg hadde taket på å lage sånne ,men der tror jeg at jeg kommer til kort gitt....Kjøpte meg litt tørket mose jeg,som jeg tenkte jeg skulel dekorere litt med rundt omkring ;-}

Miss.T said...

Flott mosehjerte!! må prøve meg på et slik, superdekorativt : )
fikk lyst å springe ut å hente mose med en gang !


Ha en flott dag og gratulerer med 300 tusen treff!!Wow

Ellen - Charmerende gjenbruk said...

Gratulerer det høres fantastisk ut med så mange "Venner". Mosekransen ble fin, og du hadde jo en fin dag ute når du plukket mosen til kransen. Jeg er i København fordi datteren min er syk, men mens vi venter på undersøkelser bruke jeg tiden til å la meg inspirere i koselige butikker. I morgen skal jeg på juleutstilling åpning til butikk Sofie, hun er jo genial, så det er noe jeg ser fram til, må bare huske kamera. Fortsatt god uke til deg.
Klem..Ellen

Designe said...

Hej! Är det ditt hus och din trädgård på översta bilden! Vilket fint hus och vacker bild!
Så fint mosshjärta du gjort och fint även med mossa m ljus i kruka..en sån har jag oxå gjort fast utan ljus!
Ha en fin helg! Kramar från Signe:)

Ada och Emil said...

Lovely heart :) Congratulations on big visitor count.

Hugs, Sanna

Anonymous said...

A片,A片18成人,成人聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,成人小說,微風成人區,成人交友,成人文學,成人漫畫,成人遊戲,免費成人影片 ,成人論壇,愛情公寓,情色,色情網站,情色A片,色情小說,情色文學情色貼圖,日本A片,A片下載,情色A片,AV女優,A漫,免費A片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,抓姦,外遇,尋人