jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Vi pusler videre..
For å lage denne enkle kransen har jeg brukt Buksus/Buksbom plante fra hagen. Først formet jeg tjukk ståltråd til ønsket form og deretter bandt jeg smågrupper av blader med grønn vikletråd til formen. Veldig enkelt men det ferdige resultatet gir vakker effekt.Her henger den. Jeg våget ikke feste lysklype på den, men med et lysglass føler både jeg og samboeren min oss tryggere. Husk brannfare jenter, så pass på lysa!


Foto: Aina

Det vakre anhenget/etiketten som er knytt rundt lyset, har Kristin som skriver den fantastiske bloggen Ciel D`Orage sendt meg i Julegave. Jeg fikk flere av dem, og de skal jeg bruke i en annen krans.I tillegg fikk jeg to utrolige vakre stjerner. Alt dette får dere se litt senere. Ta en titt inn hos Kristin og la deg inspirere. Det er en Magisk verden med mye rustikk og sjarm.
Ciel D`Orage er absolutt min Franske favoritt blogg!

Hei alle gode! Tusen takk for alle supre hilsner dere gir meg! Dere er fantastiske!
Håper dere hadde en koselig Lucia feiring, det var sikkert mange gråtkvalte mammaer der ute :)) Jeg styrer litt rundt i huset og prøver å få ordnet til litt mer. Så veldig tradisjonell er jeg nok ikke, så noen Julevask eller baking av 7 slag blir det ikke noe av. Men pynte litt gjør vi, med grønt, hvitt, sølv og innslag av sink og sort. Jeg pynter gjerne med ting fra naturen, det gir ro og og er fint til den landlige stilen. Men ikke for mye av noe. Det er ikke så stort her vi bor og det kan fort bli kaotisk . Jeg har fått laget en krans, nå henger den på døra. Å så har det kommet litt mer på mitt nymalte bord. Jeg ville egentlig samlet lys og pynt på et stort rundt fat, men det må jeg finne først. Det blir så vakkert i grupper..Og jeg er så fornøyd etter at jeg malte bordet, alt tar seg ekstra godt ut mot det hvite. Så skjønt!!
Jeg fikk endel spørsmål om muffinsformene i forrige post, de har jeg kjøpt på Jernia. De har godt utvalg av "Design" former. Så bare løp og kjøp! Så lurer jeg på noe, hvor finner jeg en vakker og spesiell Lysslynge?
Jeg kommer med nytt innlegg om kort tid, inntill da, ha det godt!
Juleklem fra Aina

Hi girls, many thanks for your enthusiastic compliments in my previous post! You are the sweetest! I am not going to eat my gingerbread house, it is just for decorating only :)
I am continuing my creative days. This time I have made a simple but yet impressive wreath. Normally I use whatever I can find in my garden, and this time with no exception. Buxus sempervirens/buxom is perfect for this wreath. The leafs are beautiful rich and are easy to tie around the wire. I have made a few of these and they look good everywhere. Against the cabinet, in my kitchen or like this, on my rustic old door. I gave the Scandinavian girls a little warning though, about the candles. Be aware!!
The pretty fabric I tied around the candle is a Christmas gift I received from one of my favourite French web blog
Ciel D`Orage. Kristin gave me a few of those and also a couple of handmade stars. More of these you will se later, used in other decorations. Please have a look at this fantastic blog, her world is Magical!! And Kristin my friend, I am so thankful!!!
You will soon enjoy a new entry, until then, have a really good week!
Christmas hug from Aina

35 comments:

liven said...

takk for opplæring i laging av krans:O)
Buksom har jeg i hagen så da er det mulig jeg prøver meg på en sånn!!
fine bilder hos deg.....som alltid:O)

Ha en fin mandagskveld:O)

manon said...

quelle jolie couronne!
manon

Kerstin said...

Nydelig krans du har laget. De er så urkosleig de hjemmelagde kransene.
Nydelige bilder som alltid hos deg:O=)

Ønsker deg en fin kveld0)
Klem Kerstin

Solange said...

How beautiful it has become, and you did it all yourself, very impressive.
I will buy one this year for my door, since i am a bit busy at the moment, but yours is the most beautiful!!

have a nice evening,

Solange

Hem och Lycka said...

Å vilken underbar krans! Har varit lat och inte gjort någon men får nog skärpa mig inför nästa jul ;-)

Så himla fint vid soffan!

kram

Sea Angels said...

Hi Aina I love the smell of Box it is very pungent and clean, these wreaths are really pretty. I always visit your friend always she has beautiful designs, I don't know how she thinks them up.
Enjoy your making you are producing some wonderful items
Lots of Christmassy hugs.
Lynn xx

Angel.Pearls said...

Vilken underbart fint pepparkakshus!! Ha en bra vecka// Klem Eva

~ ♥ LISBETH ♥~ said...

Hei vennen! Så koselig hos deg! Vet du hva, bordet mitt flyter i buksbom, heldige vi to som kan forsyne hos i hagen! Kranser må vi ha til jul og jeg fester nok ikke lys i mine heller...
Lysslynger, eller "slyngler" som jeg kaller mine, fordi jeg aldri finner de igjen og aldri kan ha alle samlet på 1 plass. Kjøpte en nydelig med små blomster i DK, men finner jeg den igjen , noope!
Vet ikke jeg hvem som kan ha litt enkle og fine, liker best de med bitte små lyspærer, de finnes som regel inni perledekorasjoner av alle slag, jeg river vekk perler og annet stæsj ........Prøv hagesenter, nettbutikker fra utland vet jeg har men det er vel i seneste laget om du skal ha til jul.
Klem

Sérénité said...

hello, i'm frensh!
i like your blog and ciel d'orage!

Beverly said...

Your wreath looks fantastic. I recently added a wreath to the door of our sunroom.

I will visit your friend, Kristin.

Happy Holidays.

Anemone said...

Hallo snuppa.
Ser du er i full gang med å småpusle du også, utrolig trivelig tid dette da!! For nesten første gang tar jeg livet litt med ro før jul. Ikke stress og ikke mas, bare kos og litt dekorering også her.
Det en ikke rekker før jul får man ta etterpå sier nå jeg, en skal da leve litt da også. Har overhode ikke ork og glede av å sitte i mellomjula blakk og dødsens sliten!!

Nei, vi nyter nuet, drikker litt gløgg, pynter litt og tar livet med ro som aldri før, deilig i grunn.

"Less is more" er nok regelen for pynting her i gården også. Får lett den kvælende følelsen jeg om der er dill og dall overlat. nisser i hytt og pine!! fryser på ryggen bare ved tanken...

Hils din kjære Beth da, si hun savnes, tenker på henne rett som det er , og åper for all del hun har det bra i sitt hjerte.

Fortsatt fine førjulsdager til deg min venn.

Anita said...

Du syns jeg lager vakre ting??!! Ikke iforhold til dine kreasjoner! Jeg kopierer jo kun fra andre, men er finger nem da! Og koser meg masse! Har laget lite julegaver tidligere år, men i år blir det masse! Syr for harde livet hver dag, så morsomt med no annet enn Tildaer! Skal få tatt litt bilder av det meste, som jeg kan blogge etter jul! Vi spiste oljefondue, med kjøtt, sopp, løk, ost og paprika! Såååå snadder! Pleier også å ha det i løpet av julen så det blir nok snart igjen! Nå skal jeg ta meg en dusj, har akkurat vært og trenet, også skal jeg spise boller med brun ost! Kos deg fortsatt! Klem!

tinemor said...

Så nydelig krans du har laget!
Det er så vakkert og hvitt hjemme hos deg!
Hærlig.
Klem

Anettes hus said...

Såååå koselig krans!! Kjempe-fin:) Du er jo så flink til alt mulig!!

Klem Anette

My home is my Castle - by Kari said...

Ååå for en nydelig krans....
Jeg har og litt buskbom i hagen, men ikke så mye enda. De er litt små ;)
Jeg har og sansen for franske blogger selv om jeg ikke skjønner ett ord av dem hehe, men det er så fantastisk flott bilder på dem :)

Klem,Kari

Pia..... said...

Hej Aina!..så finbt och mysigt det var här inne ..man riktigt känner vad varmt välkommen man är:)..den där ljusstaken har jag glömt bort..den är ju fin..får rota fram den i morgon..om jag nu inte glömt bort den igen..har såå bråttom nu för tiden så jagglömmer allt..får ta en liten vilopaus snart..ha en fin och goo förjulsvecka...kram..PIA

Heidi-anitha said...

Så vakkert Aina! Kransen var så vakekr- kunne ønske jeg hade sånn buskbom ...hmmm...


Lysslyngesom er litt ekstra fin finner du bla på Boligfryd .no. Den hun har er med noen prismer of slikt på, kjøpt den selv, og det beste er at den er på salg:) halv pris, og for 149,- får du mye lys og varme_:)

Kos deg- klemmer White vintage

Saint Ange said...

HI AINA !
How ciel d'orage your favorite french blog ???? I think it's me ? (smile..)Kristin is my friend she live at also few miles from my house. She is a poet and I love all she create !!!
thanks for your com (I waited)
kisses, kisses from Provence
+++++++++++++++++++

Anonymous said...

For en nyyydelig blogg du har! Masse flotte bilder til herlig inspirasjon!
Ønsker deg og dine en God Jul!

Mvh, D.L

Guldkant På Livet said...

Nejm men oj så mysigt Aina och vilken vacker krans du har gjort! Stämningsfulla och smakfulla bilder som vanligt och det var då det vackraste pepparkakshus jag någonsin sett!!! Och tänk att de har såna fina kakformar på järnaffären: ) Nu kan man hitta det mest fina var som helst, otroligt! Ha en bra vecka innan jul nu, hoppas ni två och Julie trivs med julen i Norge! Mari.

Betty Jo said...

Aina I adore your wreath. It is really beautiful against the door. I'll go visit your friend now. I hope you are enjoying this beautiful season. xoxo

Karin said...

Hej Aina!

Min buxbom är inte så grön och fin. Jag har använt lingonris istället. den torkar ju bara eftrer ett tag tyvärr! Så fint du gör, har du fått det lite lugnare eller har du fortfarande mycket att sy? Det brukar ju bli så att allt ska ske till jul, eller hur!

Jag ska försöka dona lite mer här hemma, men som sagt så räcker aldrig tiden till. Är lite sugen på fler kransar, men vill vänta så de håller sig fina till jul.

Jag öänskar dig en fortsatt mysig vecka och att du får tid till att göra sånt som du tycker om!

Många varma kramar

Karin

Ps, kika in till mig, nu har jag en utlottning!

Tulipa said...

Så jättemycket fint!!!!
Underbart pepparkakshus också!
Stor kram Tulipa

Ingrid said...

Hei! Koselige puslerier hos deg! Lyslenken er fra Kremmerhuset... :)

H elle K said...

Hei vennen, du er produktiv ser jeg, det er bra.. Kos deg videre i førjulskosen... Sees snart vel???Kristin

Ellen - Charmerende gjenbruk said...

Nydelig krans, jeg har ikke fått laget en til døren enda, dette var en fin idee...Takk
Klem...Ellen

idémakeriet said...

Vad roligt att du ville vara med i tävlingen, tyvärr hade du inte tur.
Jag hade så gärna uppfylld dina önskningar med men det får vara en annan gång.
Hela veckan gäller det fraktfritt leverans när du beställer något ur webbutiken.
Ha det så bäst.
Kram Gerda

Viola said...

Tack snälla goa du för dina alltid så rar och värmande kommentarer, jag blir alltid så glad när du tittar in eller när et nytt inlägg kommer från dig. Vilken underbar krans du gjort menjag blir oxå lite orolig ibland med alla ljushållare som man har, bör alltid vaktas hela tiden. VIlka fina jultags du fått som gåvor! Håller med dig, vill oxå ha enkelt julpynt med granris och mossa och kottar och så ljus förstår. Räcker bra för mig, ha det gott, en stor kram VIOLA

Karin A said...

Hej vännen, så fina saker du pysslar ihop. Kransen med buxbom är helt perfekt - vacker i all sin enkelhet men vackert med den speciella formen. Jag har inte fått gjort någon krans till dörren ännu, utan har fortfarande den som jag gjorde av materialet jag vann hos Minna. Men till helgen ska det bli en julkrans istället! :) Jag skulle också vilja prova på att göra en krans att hänga i fönstret som man fäster ett ljus i. Vi får se vad som hinns med.

Ha det gott och pyssla lugnt! :) Kramar Karin

Grip dagen said...

Nydelig krans du har laget.
Slike puslerier liker jeg også godt. Kjøpte en bunt eucalyptusgrener for å lage kranser av. Jeg laget krans etter krans. Det ville ingen ende ta...
Det var også en herlig plante å jobbe med. Den lukter jo deilig!

Jeg kledde også et stålhjerte med reinlav og tyttebærlyng (en herlig kombinasjon!). Men det strødde så, jeg så jo ut som Huldra selv da jeg var ferdig!

Kos deg videre Aina.

Juleklem Marit

Roberta Granada said...

Oi , gosto muito do teu blog, eu tb tenho um blog http://agulhaetricot.blogspot.com,visite-me,beijo.

LantlivsAnette said...

Åhhhh så ljuvligt vackert...himmel vad fint du har det !!
Ha det gott
Kraam Anette

Karin said...

Hej raraste vän!

Visst är dert hopplöst mörkt. Nu är klockan snart ett och det skymmer redan hos oss. Jag har lamporna tända i hela huset och jag hade nästan trott att hon var fyra på em! Fy, jag längtar också efter lite ljus. Fota vet jag inte när jag ska göra!!!

Vad skönt att du är klar nu med allt. Nu får du baka och dona och göra allt sånt mysigt.

Tack för din hälsning och din fina länkning! Nu har jag kanske chans att få lite fler läsare :).
Jag håller tummarna att du vinner, de är underbara!

Ha en riktigt bra dag!

Varmaste kramarna

Karin

pillepalle said...

Hei Aina!

Tusen takk for komplimenten inne hos meg!! Bor jo ikke bare i Tyskland :) Jeg er tysk! Kanskje går det litt bedre med det norske språk enn jeg trodde?? Takk iallfall! Men på andre siden stemmer det. Jeg faktisk savner Norge! Trives stadig veldig godt i dette fantastik landet jeg! Så forventer jeg utrolig utålmodig den neste reise nordover!

Ha en fortsatt fin dag! Beste hilsen, Pillepalle

Anonymous said...

情趣用品,情趣商品,情趣,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,情色A片,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,情色論壇,色情影片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城,18成人,成人聊天室,聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,微風成人區,成人交友,走光,巨乳,同志色教館,美女寫真,美女,A片