jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Konkurranse / Give Away !!








Foto: Aina

Premien er denne puten!! This is the Prize!


Hei jenter håper dere har det bra!
I dag skal jeg svare på noen spørsmål fra mine bloggevenner, og her kommer noen av dem jeg har fått den siste tiden:

1. En sån gavepose med lille trädet skulle jag vilja köpa, säljer du till nån i sverige?

Jeg har enda ingen leverandør i Sverige for mine produkter, men alle som ønsker kan kjøpe direkte av meg fra min lille bloggshop Aina`s Charme.

2. Kanskje du kan vurdere et lite sy-kurs for noen østfold damer?

Jeg skulle gjerne gitt sykurs jenter, av det lille jeg kan. Men mye av tiden min går til firmaet mitt og det er begrenset hva jeg har av tid til overs. Den bruker jeg til å Designe, markedsføring og skape nye saker. Det jeg selv har lært har jeg lest ut av fine bøker og her kommer noen jeg på det sterkeste kan annbefale. Prosjektene er enkle å forstå, med gode illustrasjoner og har vakre bilder :

- Vintage Crafts, 30 Charming projects for home and Garden - Skrevet av Christina Strutt

- French General Home Sewn, 30 projects for every room in the house - Skrevet av Kaari Meng

- Childhood Treasures: Handmade Gifts for Babies and Children - Skrevet av Caroline Zoob

- The soft furnishing workbook with 32 step-by-step projects - Skrevet av Katrin Cargill

Disse 4 bøkene har egentlig lært meg alt jeg kan. Det er enda mange prosjekter jeg vil ta fatt på og gleden over de nydelige bildene, fargene og den enestående entusiasmen til disse damene frister til mange flere prosjekter i fremtiden.

3. Driver du med dette på heltid - eller er det på fritiden du sitter og broderer og syr?!

Jeg startet eget firma høsten 2008 og har siden brukt mine dager til å sy og brodere, så dette er noe jeg gjør på heltid. Jeg prøver hele tiden å forbedre meg og har planer om å utvikle dette til noe større og bedre. Men foreløpig jobber jeg altså herifra mitt eget lille kreative rom.

4. Bruker du et oversettelses program for dine Engelske tekster eller gjør du alt selv?

Vel, til nå har jeg oversatt alt selv. Er det noen ord jeg ikke kommer på bruker jeg bare ordbøker. Men egentlig har jeg ikke så mye tid til den delen, men for meg blir det upersonlig med en liten oversettelses gadget på siden. Den nærheten jeg har kreert med også mine internasjonale lesere ville jeg aldri vært foruten. Så jeg vil forsette og oversette!

5. Jeg synes du er så anonym i bloggen, hva er grunnen til det?

For meg har det hele tiden vært enormt verdifullt å kunne bevare min egen identitet og anonymitet. Det har resultert i at jeg ikke alltid vil dele hver krok av huset, fortelle hva jeg spiser til middagen, hvor jeg bor eller hive meg ut i diskusjoner eller fortelle om mine innerste ønsker og drømmer. Internett verdenen er stor og kan, hvis man ikke passer seg godt, skape problemer. Dessuten bruker jeg bloggen min til å Inspirere og ikke som en dagbok. Dette er for å beskytte meg selv, min familie og mine venner.

Sånn, da tror jeg dette var nok for i dag, ellers kunne jeg holdt på resten av dagen :) Men, vi har noe å feire i dag også, for tro det eller ei, jeg har hatt mer enn 400 000 besøkende!!! Det er jo helt utrolig fantastisk!! Og i den annledning vil jeg ha en liten konkurranse her i bloggen. For å være med legger du bare igjen en kommentar til dette innlegget og har du egen blogg, får du gjerne linke til dette innlegget med ett av bildene ovenfor. Premien er en eksklusiv pute i Lin med monogram, til en verdi av 520NOK. Den er selvsagt håndlaget av meg selv. Du kan selv velge å ha knapper eller knyting bak og også velge egen bokstav. Konkurransen pågår frem til 15 Mars. Takk alle gode, ha en super helg og Lykke til!! Klem

Hi girls! I have just answered a few Questions from my Scandinavian blogfriends. Some of them are wondering if I am sewing and embroidering part time or if it is my real job. At the moment, this is my real job. Autumn 2008 I started my little company Aina`s Charme, and sinds then I have never looked back. Others are wondering if I translate the English part of the writing, and I shure do. I could have added a Translator gadget to my blog, but I find it a bit impersonal. I don`t want to create a distance to my dear blogfriends, and I want to keep it that way. And others want a few book Ideas, for creating beautiful projects. They are seen above. And finally we are celebrating something today. I have reach more than 400 000 visitors!! Yes, isn`t it amazing?!! In connection with that I want to arrange a little give away. You just have to leave a comment, and if you have your own blog your are free to use one of the images as seen above and link to this post. The prize is an exclusive pillow case made of pure Linen with a beautiful monogram. Ofcourse handmade by me. You could choose between buttons or ties on the back. And also choose your own letter. The contest will last until March 15. Thank you girls, for everything, and good luck!! Have a wonderful weekend! Hugs

205 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 205 of 205
Anonymous said...

Love your blog! the pillow is beautiful, does your contest apply to americans? keep the inspirational photos coming!karen

Anonymous said...

Congratulations!!
I love your pillows and the fine art of needlework.
I will visit your blog again.
Greetings
Dorothea from Germany

Anonymous said...

Those pillows are lovely. I love the photos on your site - so serene!

cheers,
Blueberry
bristolbayfield@gmail.com

Anonymous said...

Hello and congrats on your beautiful blog! So so beautiful, I loving it.
I love white and romantic home. I live in Finland. I would love to win that gorgeous pillow case!

-FanniAuroora-

{Bellamere Cottage} said...

Darn, darn, darn!!!!!!! Shoot, I missed that contest. I LOVE that pillow. Great job. The colors are fabulous and the workmanship???? PERFECT!

Blessings,
Spencer

«Oldest ‹Older   201 – 205 of 205   Newer› Newest»