jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Hei alle gode!

Tusen takk for responsen på forrige innlegg, moro at så mange vil delta! Og igjen takk for alldeles herlige ord!
Konkurransen holder på helt til den 15 Mars, så kommer det fler innom i mellomtiden er dere mer enn velkommen til å delta. Egentlig hadde jeg tenkt å ha et vårlig innlegg i dag, for det har vært helt nydelig i helgen. Jeg har kjøpt inn endel løker, flest tulipaner, og skulle plantet litt i dag. Men tror du ikke det har falt 10 cm. med snø igjen. Ikke moro når jeg tenker på alle utendørs aktivitetene jeg hadde planlagt. Jeg trodde helt sikkert at nå, ja nå var våren kommet. Istedet kan vi snakke litt om gaver og shopping. Shopping ja, min første på lang lang tid. Jeg henger litt etter med akkurat det, for trendene og sesongene skifter fort her i Nord. Og når dagen er fylt av arbeid blir det en sjeldenhet at jeg kommer meg til mine favoritt butikker.




Jeg synes det var så fint lys her om morgenen og etter å ha skiftet ut litt pynt på bordet igjen tok jeg noen bilder. Lysglassa er nye, og med litt varmt skjær gav det en fin kontrast..



Dette lysglasset er så fint. En nydelig kant med blader...



Er ikke denne puten helt fantastisk vakker? Den har min gode bloggevenn Karin sydd. Jeg var så heldig og bytte den til meg i en swap. Det underbare vakre broderiet er antikt. Laget av fine duker hun fikk av sin mormor. Min aller første runde pute sådan, og den passer så fint til alt. Tusen takk Karin, jeg er så glad for den!! Titt gjerne inn i Karin`s bloggshop, den er fyllt med enda flere nydelige produkter.



Vakkert skinn...



Å så fikk jeg endelig fatt i første nummer av Jeanne d`Arc living magasinet. Det er helt fantastisk!! Jeg ble så inspirert at jeg straks begynte og fly rundt og flytte om på ting. I tillegg har jeg lyst til å dele flere bilder siden så mine internasjonale lesere også får gleden.




Foto: Aina

Et gammelt laken jeg bare har hengt opp i vinduet. Jeg vurderer og lage en gardin av det, men før jeg får bestemt meg kan det få henge der og se pent ut. Gardinene er fra Jeanne D`arc. Litt vanskelig å ta bilde av dem, med monogram og alt. De er av tykk bomull og fanger opp kulda på vinteren. Til sommeren blir det nok noe lettere som flagrer mer i vinden :) Ha en herlig ny uke jenter!! klem

Hi girls! Thank you so incredible much for your wonderful response on my last post!! You are the greatest!! The competition will last until March the 15, so if there are new visitors in between, you are free to participate. Today I thought we might talk about the spring a bit more, but no. Last night it fell around 10 cm. snow!! Not so fun when you think about all the outdoors activity you had planned. I just bought a bunch of flowers bulbs, mostly tulips. Instead of gardening, today we are talkin about shopping and gifts. There are a few things that I do not do very often anymore, and that is shopping. My days are filled with so much work that is is very rare that I get the chance to visit my favourite shops. However, before the weekend I did. I bought a couples of new decorations, glass for candles, which gave a wonderful contrast and a beautiful glow. And I got my hands on the very first issue of Jeanne d`Arc livings Magazine. It is absolutely fantastic!! It is filled with lots of great Ideas and the pictures are breathtaking. I will share more of them very soon, for those who are not able to buy it. The pillow is an exchange gift from Karin. My ever first round pillow. It is absolutely gorgeous, and it fits woderful with everything. The embroidery in the center is antique, and soo beautiful! Thank you Karin, I love it!! Please take a look at her blogshop, it is filled with wonderful products!
I wish you all a wonderful new week!! Hugs

46 comments:

Vintage said...

Vilka underbara bilder! Visst är Magasinet en underbar tidning..Kraam Susanne

Tulipa said...

Hej!
Så mycket fint du visar upp idag!

Tycker det var fint att bara ha lakanet hängande på det viset i fönstret...
Jag gjorde en provisorisk lösning hemma i helgen med en antik gardin och det blev riktigt bra!
Bara man gillar tyget så kan man ofta få till det utan att ha det på konventionellt sätt!

Väldigt vackert med dörren lutad mot väggen också...

Ha en fin dag!

(Karins kudde var underbar, beundrar hennes stil mycket)

Kram Mariette

Alba Linea said...

your blog is soo sooo beautyfull! i love to visit!
best wishes and a good time!
by di ;0)

Skatan said...

Hej Aina!

VIlka bilder - vilken härlig inspiration du delar med dig av!

Först vill jag tacka för dina tidigare rader hos mig. Du är en generös själ. Tack. Jag blev så glad av att läsa det du skrev.

Nu skall jag ta och plocka fram symaskinen. Jag är för tillfället uppfylld av att sy, sy, sy...idéerna pockar på min uppmärksamhet och det är så himla roligt när man kan leka sig fram!

Hoppas du får en fin dag.

Stor kram till dig kreativa donna ;-)

/Anna

LantlivsAnette said...

Halloj där !!
Åhh vilka underbara bilder du visar oss...kudden, ljuslyktorna...jaaa allt !!
och visst var magasinet underbart, alla sidor är så fina..
ha det gott
Kraam Anette

Ragnhild / Wallas Verden said...

Nydelige bilder. Og det gamle lakenet var kjempefint.

Her laver ned med mer snø her også. prøver å ikke tenke på det. Er bare så lei av all den snøen. Kommer ikke ut hagedøren her. snøen ligger helt opp på vinduet. Lurer på hvor lenge den kommer til å ligge. Snø på 17.mai...æsj..

Ha en herlig dag i alle fall
klem

organic-lizzi said...

Ble helt stum først når jeg så det lavet ned igjen,men med mitt gode humør jeg har 24/7 for tiden smiler jeg allikevel:-)
Smilet ble ikke mindre av de vakre bildene dine:-))
Gosh,så lekkert!!
Superdeilig dag & Stooor klem fra Randi

Hem och Lycka said...

Vilket vackert ljusglas med dekorationen på kanten, aldrig sett nåt sånt tidigare.. Kudden är verkligen jättevacker!

kram

Millas hem said...

Hej Aina!

Säger precis som du...trodde att våren var här nu, men just nu snöar det utanför mina fönster också!
Men våren kommer, det vet vi ju! :)
Underbar kudde du visar från Karin!

Hoppas att din dag blir mysig!

Kram Camilla

n o r d i n g å r d e n said...

VILKET VACKERT RUM!!!!

Så snyggt med fina glaslyktor och så den där gamla dörren med vacker krans lutande mot väggen, så snyggt! Fina gamla lakan du använder som gardin och vilken jättefin kudde Karin sytt dig!

Ja, visst var Jeanne d arc magasinet läckert!!

10 cm snö ja, det är lika här, våren känns långt borta men trots det får jag önska dig en bra första årets vårvecka!!!! Mari.

Bygatan said...

Hej Aina!

Vilket vackert rum! Du har en otrolig känsla för inredning med stil,-)

Jag trodde också att våren var på väg...men här kom det också mera snö!!
Vi går i alla fall mot ljusare tider.

Ha en bra vecka!
Kram Lena

Stämningsfullt said...

Hje!
Åh så vackra bilder! Jätttefina lyktor du har köpt och kudden var verkligen underbar :)
Trist att det kom en massa snö igen när du trodde att det äntligen blivit vår. Här är det också massor av snö men jag hoppas att det ska töa bort snart. Är sååå trött på vintern nu....
Kram!

Sivs hus said...

Hei, Så vakre bilder du tar. Nydelig pute. Klem Siv

Kreoline said...

Hei på deg Aina, så koselig du har det, for en nydelig pute du har "swappet" til deg. Nydelige bilder som vanlig også. Så nydelig overlaken du har hengt opp. Jeg har alltid samlet på gamle laken og putetrekk, før i tiden klippet jeg opp en del og brukte et til andre ting, som jeg angrer i dag. Nå lar jeg alt være som det er, og heller nyter synet av det. Har sendt deg en mail, vet ikke om du har fått den. Har også begynt å blogge igjen. Ha en fin og inspirerende uke, klem fra Mona.

Mitt hvite hus said...

Hei Ainao=)

takk for så hyggelig hilsen... Nydelige bilder du viser som alltid. Den døren er bare så sjarmerende vakker...

Ang kjøkkenhage ja jeg vet sannelig ikke hva jeg skla velge..føler jeg må ha noe som kan være enkelt å lykkes med...og som er godt selvfølgelig. Men så tenkte jeg på at jeg skal så urter. har fri noen dager så jeg kan kikke litt i katalog ..vi kan veldig gjerne utveksle tanker rundt dette. Det er første gang for meg så jeg føler meg litt grønn.
Regner med det er de småpottene tomatspirene står i du lurte på? De kjøpte jeg på plantasjen. De hadde flere forskjellige ant i pk.

Ja jeg har kikket inne hos gros hageO=)

Ønsker deg en fin ettermiddag..håper snøen forsvinner hos deg snart=)
Klem Kerstin

Viola said...

Hej Aina, nu har snön kommit till oss, vi hade också en härlig helg i Göteborg med vår på lördagen och man blev så glad och lycklig, nu när man tittar ut så snöar det så otroligt mycket och det har det gjort i flera timmar och ett nytt snötäcke har lagt sig, vi som hade det så torrt och fint ute när vi var ute och gick med hunden i morse....ska det aldrig bli vår...

visst gör Karin helt underbara kuddar, vi brukar hälsa på varandra på bloggen...

Så vackra bilder från dig idag, vilket ljus det är i dem , ha en bra kväll min vän

klem VIOLAN

Anne Marie said...

The all white photographs are so serene and peaceful...even though I wouldn't decorate only in white, I truly appreciate your design elements-
I really like the old door with the wreath and cross- simply beautiful.

The Joy of Nesting said...

Hi Aina,

Oh I am so envious, I would love to have a copy of Jeanne d' Arc!!! That of course is impossible here in Mexico and the only place I know in the States that had it was Carol's store "Raised in Cotton". She quickly sold out and is trying to find more :( Do you know how many times a year it will be published??

Pattie ;)
Mazatlan Mexico

Linneas Hjärtefröjd said...

åh så vackert!! ljust o härligt vitt!!! underbart!!
ha en underbar kväll!! kramar linnea

Olstad said...

Så utrolig mange fine bilder du viser i bloggen i dag. Det er så godt når det blir mer sol mer dagslys.

Hos oss er det så mye snø enda at våren virker langt vekk. Burde satt i gang med å så men i år tror jeg ikke det blir noen frøplanter.

Ha en fin og kreativ uke.

Gry said...

Så flote bilder du viser oss!
puten din var nydelig. Det er kjempelekkert å bruke gamle briker og blonder, når man lager putetrekk.
Jeg var også så heldig å få tak i det nye magasinet....ser jo at den stilen er helt deg.
Det er godt med ny inspirasjon.
Ha ei flott uke!
Klem Gry : )

Weißer Vintagezauber said...

Hallo,very very pretty pictures.The glases with a candle is soooooooo beautiful.Best wishes,from Elke.

Två systrar said...

Vackra bilder som vanligt hos dig...Har missat tidningen...den är slut överallt..men jag letar vidare..får vänta till nästa kommer ut! Kram C&M

Les Cotrions said...

Thank you so much for your nice comment!!! I love your blog! It's stunning! Enchanting and inspiring atmospheres! I like your shop too!!!
If it's ok for you, I'd like to add your blog on my list...
Have a sunny week!!!
Hugs
Vale

Karin Lindström said...

Godkväll min rara vän!

Dina bilder är så fina! Tusen tack för de rara orden och vilken fin reklam jag fått hos dig. Du är en sån generös och rar vän, jag är så glad att vi mötts här i bloggeland!Och mest glad är jag naturligtvis för att du tycker om kudden! Den passar dig perfekt tycker jag!

Här har det snöat lika mycket ikväll, och jag som började drömma om våren. Nu är det bara att spänna på sig skidorna och dra en sväng *skrattar*.

Ha en riktigt bra vecka och tusen tack igen Aina! Roligt också att så många víll vara med och tävla om din underbara kudde!

Varmaste kramarna

Karin

atmosphere said...

Stämningsfulla bilder! Som vanligt, skall jag kanske tillägga. Gillade dina svar i ditt förra inlägg.
Hoppas vi får ses på riktigt snart!
KRAM, Ingrid

Anonymous said...

beautiful images. Never a big country fan, but the simplicity of these interiors are outstanding.

Linneas Hjärtefröjd said...

Hej!!
Oj tack söta du! jag blir hur glad som helst!!
får se om jag klarar olivträdet.... blir svårt att övervintra de.. bor i lägenhet o har inget ljust eller svalt ställe att ha de på... så får väl bara bli över sommarn.... vi får se..

Oj hoppas de är bättre idag :) här är snön borta nu o så regnar det istället.. får hoppas på bättre vårväder imorn!!
det är inte så kul och jobba en del ute när det är sånt här väder...

hoppas du får en underbar dag nu!!!
varm kram linnea

~ ♥ LISBETH ♥~ said...

Åhhhh jeg må forte meg¨å skryte av puten som Karin har sydd, tenk det visste jeg, at du hadde fått en av henne, hi hi...
Så fin Aina , nydelig bedårende.
Og selvfølgelig det hvite lakenet i vinduet smeltet jeg totalt for.
Klem

Ps, speilet med skodder har jeg kjøpt slik, eller rettere sagt fått. Bursdagsgave i fjor, kjøpt hos Lobelia, malingen er sånn grågrønnhvit , ubestemmelig egentlig , nok lag på lag med forskjellig farger og så slipt ned her og der, men fint sant?!

Margie’s daughter Leiny said...

Beautiful pristine white linen, lace, textiles, candle and walls, then the black cat, it is fantastic. hugs Margie.

Anneli said...

Hej, Aina!
Nu är jag här inne hos dig och njuter av dina vackra bilder och inspireras!! Atmosfären i ditt vardagsrum är underbar!! Jag passerar allt som oftast förbi utan att lämna några spår...dina inlägg är alltid lika efterlängtade och sköna!!
-Du har en klok inställning till ditt bloggande - jag har haft liknande tankar kring mitt eget...vill inte vara allt för privat!!

Varmaste kramarna...

ps. jag deltar mer än gärna till din utlottning...brukar inte ha tur men man kan ju alltid hoppas:))

Flaggduken 2 said...

Hej vännen!
Ditt hem ser helt ljuvligt ut, vackert med mycket sämning & harmoni. Tack för att du så generöst delar med dig!
Är helt ny i "Bloglandia" och välkomnar dig att kika in.
http://flaggduken-2.blogspot.com
Varma hälsningar
Petra Spännare på Flaggduken 2

Anonymous said...

Du har en så jättefin blogg som insirerar mig väldigt mycket. Underbara bilder

Kram Lena

Elisabet said...

Så mycket vackert Aina , jag är alltid in här och tittar på dina fina bilder och arrangemang, jag tycker om allt du visar,,,
Kram "Tilde"

Sivs hus said...

Hei, Takk for hyggelig hilsen og tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom at det var feil på linken min som ligger hos www.balanse.com Ha en god onsdag! klem Siv

Designe said...

Hej! Så ljust och vackert du har! Jättefina bilder oxå! Vilka vackar kuddar du sytt nedan! Du är såå duktig på att sy!
Ha en fin vecka! Kram på dig! :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk said...

Så herlige bilder, Aina :) Alltid så vakkert hos deg.. :)

Ha ein strålande dag! Her skinner sola, og været er deilig varmt og vakkert..! :) Deilig med vår! :)

Godklem

Unknown said...

Lekre bilder her hos deg som alltid Aina... :) Den puten var rett og slett nydelig! Skal ta meg en tur inn i blogshopen der og titte litt ;) Ha en fortsatt herlig uke! Synnøve

pure Viefalt said...

Oh, how wonderfull it is here. I just swipped over seven corners to your wonderfull Blog!

I Love your pictures and your workpieces, especially your embroidery. I'm just trying to do some by myself for pillows and so on.

Nice greetings from Vienna, Austria
by Betty

Randi said...

Heia Aina!
WOW,nydlege bilder du viser,men det gjer du alltid!!Å den døra di er knall tøff!!
ÅÅÅÅ for ein yndig,søt T-lysestake da....Ja du store,kven hadde ikkje takket ja til ei sånn super fin pute,hoi!!Konkurranse og ja...eg må kansje på innlegget under da:o)
Her på møre er det VÅR,eit nydlegt ver:-)) 8+ gr,knall blå himmel og sol...sukk det er så fint!Men..eg frykta det kjem anna snart,skjeldan oss får ha det sånn for lenge:o)Ja.Ja..lite ein kan gjere med veret;)))
Ha ein fin fin dag,kos deg! Klem!

H elle K said...

Hei Aina, vakre bilder som alltid, lenge siden sist, alt bra med deg... Vi får vel ha et treff snart???.Begynner å bli klar til å åpne jeg nå, gleder meg til litt vår... Ha en fin uke. Klem Kristin

Anonymous said...

Sweet and lovely white modern country... ;D

*Marie* said...

huhu Aina,
I have a little surprise for you on my blog...I nominated you for the " friend award"... I love your decoration and I will thank you for every sweet comment you wrote on my blog!!!...hugs *Marie

Unknown said...

wonderful blog
Kathrin aus Bremen

pure Viefalt said...

Thanks for your visit and your lovely words. And it would be a pleasure to be linked by you. Thank you so much;-)

nice greetings from Vienna
by Betty

Elizabeth said...

Love your photos-
so peaceful-
Lisa