jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


En vidunderlig dag i Mias hage !Hei alle gode!
Ååå Deilige sommer!! Håper dere har hatt en like skjønn sommerhelg som meg!

I går dro jeg til Mias Landliv, noe jeg har villet gjort lenge. Et mer vidunderlig og varmt menneske skal man lete lenge etter. Det var såååå trivelig Mia!! Jeg har vært så nysgjerrig på hagen til Mia, vakre blomster, fristende grønnsakshage, sauer, katter og høner og det virkelig deilige livet på landet. Og for et fortryllende vakkert og Inspirerende sted!!
Mye har forandret seg siden de kjøpte stedet. Huset er bygget opp igjen fra grunnen. Men det er nesten ikke mulig å se. Like sjarmerende som den gang, med inngangsparti i riktig bonderød farge. Ett nytt prosjekt med en rad med bikuber kan skimtes i bakgrunnen...For en frodig og fargerik hage! Man kan helt enkelt ikke unnvære å bli glad her. "Litt cottage aktig", sa jeg til Mia.. Og Rader på rader med Lupiner forsterket akkurat det.. Det sjarmerende lille røde huset er hjemmet til hønene. De var ikke like sjarmert av meg og fløy inn så fort jeg nærmet meg. Hmm..Så koselige høne bilder fikk jeg ikke tatt...Inngangspartiet til kjøkkenhagen var vel noe av det vakreste jeg har sett!! Et av Mias Høydepunkter er når Kaprifolen blomstrer. Den har en vidunderlig duft og kommer aller best frem i skumringen...Jeg stod lenge her..Hei lille venn! Og så fikk jeg treffe Angus også, en nydelig katt med stor personlighet...Åå det det luktet så godt akkurat her... Og så vakkert at man nesten mistet pusten..Her kunne jeg sitte i timesvis og bare nyte...Jeg synes de har gjort en imponerende god jobb, spesiellt med tanke på at dette en gang var et leirete jorde. Grønnsakene er veldig sent ute med å spire i år, for det har vært veldig kaldt. Men håper de får høstet og gledet seg over både spinater, rødbetter, løker og erter.."Det er jo lite som blomstrer nå", sa Mia.. har du hørt noe sånt, det var jo et vell av farger og former.. Peoner, Akeleie, Lavendel, Lupiner, Honningknoppert, Kaprifoler og lammeører.. Bare for å nevne noen. Bare rosene var enda i knopper...


Jeg mangler nesten ord for å beskrive hvor deilig det var her....Som et friskt godt pust!Foto: Aina

En av mange vakre arrangerte sitteplasser..Putene hadde sånn fin Lavendel farge..

Takk for en Inspirende dag Mia!! Neste gang må jeg huske å få med meg eggene!! Ingenting smaker vel bedre enn nyverpede egg rett fra hønsehuset :) ( jeg hørte at egg i butikken kan være opptil 3 mnd. gamle!!! Hjelpes meg..) For å nyte mer av Mias herlige landliv, besøk hennes vakre blogg HER !

Håper denne deilige rundturen også kunne Inspirere deg. Selv skal jeg knipe vekk alle sideskuddene på tomatplantene. Det hadde jeg glemt.. Ha en ny deilig sommeruke!! KlemOh what a week, Wonderful summer!! Yesterday, finally I got to meet this incredible warm and marvellous woman. Mia who writes Mias Landliv, one of my absolutely favourite blogs. Sharing interest in gardening and the love of country life, we had a beautiful day at her farm. Obviousely I came for her, but Inspired by her pictures I just had to see her fantastic garden with my two own eyes. And the garden did not let me down!! I am very impressed by the work they have done, considering it was a dusty clayey field. Lush, colourful and beautifully planned it almost takes your breath away. The old gate welcomes you into the vegetables garden, with carrots, peas, squash, small radish and onions. The Arch is decorated with honeysuckles, which has this magical scent. I could sit there for hours just smelling and relaxing...What a view!! Filled with energy and Inspiration, I went home dreaming of creating my own heaven. I hope Mias Garden will have the same effect on you, to dream, create and celebrate this beautiful way of life. Thank you my wonderful new friend for this fantastic day!!Have a new lovely summer week! Friendly,

61 comments:

Anine said...

For en vakker plass! Skjønner godt at du koste deg der. Ha en fin dag i sommerværet!
-Anine-

Anine said...

For en vakker plass! Skjønner godt at du koste deg der. Ha en fin dag i sommerværet!
-Anine-

Anine said...

Alle gode ting er 3! :)

Federica said...

Oh wow! Such a beautiful garden! Lucky girl!

Nooria said...

Åh, så skjønne bilder! Jeg elsker hagen til Mia. Når jeg tenker meg om, har jo faktisk jeg også en stående invitasjon til henne :-).

Lilla Blanka said...

Åh Aina vad det ser koselig ut i hagen hos Mia!

Så otroligt fint med blommorna och den lilla bågen över grinden..såå fint!!!

Kraaaam
Mia

Ps en Weber fick mannen också i våras..Du må tro att det lyser i hela ansiktet på honom när han grillar. Han är som ett barn på julafton!!! Men jag måste hålla med om att den är faktiskt riktigt bra och fin.

Weißer Vintagezauber said...

Dear Aina,
is this your house,garden and cat?????
Ohhhhhhhh it´s very very nice!!!!
I love this style ;o)
Many love greetings,
Elke.

My home is my Castle - by Kari said...

For en vidunderlig og vakker plass..
Finner ikke ord !!!!!
Åhh så moro det må ha vært å bare gå rundt å kikke, finne masser av inspirasjon.
Vakkert.....

Klem,Kari

Guldkant På Livet said...

Nej men åh va kul att du har besökt Mia! Hon verkar bo på en sådan mysig gård med alla djuren och en fantastisk trädgård! Vilken gullig vit grind och så fick du träffa gullige Angus också!

Mari.

mali-mo said...

Så ut som om du hadde hatt en flott stund i Mias hage...for et nydelig sted, virkelig så mye inspirerende ideer å hente fra hagen hennes synes jeg, selv om jeg ikke har dett den "live" da.

Ha en flott dag!

Les Cotrions said...

Waw! Your farden is a beauty! So nicely decorated! I love your flowers and the floral arch on your gate!!! Very charming and romantic!!!
Happy new week!
Vale

Viola said...

Hejsan Aina, kan tänka mig att det var en trevlig dag hos Mia, brukar titta in med jämna mellanrum hos henne, hon bor så otroligt vackert och vilken trädgård hon har, helt underbart, hoppas du oxå får njuta utav det fina vädret som vi har i Sverige just nu och som ska hålla i sig hela veckan ut...klem din VIOLA

jordbærpiken said...

Så heldig du var som fikk komme på besøk der! Så ut som et nydelig sted. Flotte bilder!

AnNicole @ OurSuburbanCottage said...

Beautiful! I especially love your flowers.

Jannicke said...

Helt utrolig nydelig!!

Klem J.

Made in Persbo...Carina said...

Vilken underbar trädgård! Kan tro att där är härligt att vara!
Kram, Carina

Mia said...

Heia Aina-vennen! Tusen takk for en herlig dag sammen, og tusen takk for dine søte ord her i bloggen din. Du skal vite at jeg setter pris på dem, akkurat som jeg setter pris på deg! Og bildene dine av hagen min er så nydelige, at alle mine planener om å ta flere bilder av hagen ble bare glemt, og istedet henviser jeg til bloggen din her. Som jeg sa til deg, det er så moro å se hagen min gjennom dine øyne og gjennom din kameralinse. Men egenlig tror jeg vi er ganske likt alikevel... hihii. Og nei, neste gang skal jeg ikke glemme eggene, altså!

Regina said...

hi aina
loveley photos from a wonderful garden.i like the style from mia.
you have a wonderful blog.
i wish you a wonderful week!
hugs regina

MMW said...

oh - I want to visit and WALK through that GORGEOUS GATE! lovely lovely lovely pictures.
xoxo MMW

Aina said...

Så fine bilder du har tatt, og det ser jo ut som Mia har den drømmehagen. Her er det jungel av ugress men jeg jobber ivrig i vei, arbeidsmaur jeg slik som de hundrevis av maur jeg kom over i hagen i dag;-P

Det høres ikke like fristende med butikk egg når de kan være 3 mnd. gamle nei, og ekstra fristende med ferske egg fra høner som har det bra!
Håper du nyter dagene og har det like fint som Mias høner! hehe...

jade said...

Mias garden is absolutly wonderful!!! And your words and all these beautiful pictures are so loveley!!!

Have a very nice week, many greetings Jade

JULIE K said...

Ja så utrolig koselig. Skal selv innom Mia nå i sommer og gleder meg stort : )

Guttemamma said...

Må være som en drøm å være der "live"....sukk! BLoggen hennes er jo så skjønn,så det må jo eieren være og...:-)
Ha en fin uke,Aina!
Klem fra Anette

Josefine said...

Heisan...her har ikke jeg vært før. Måtte innom deg da jeg så du hadde vært på besøk hos Mia. Heldige du som har vært der, sikker på at det var en drømmedag:)

Syntes du har en flott blogg, her kommer jeg gjerne tilbake:)

Ønsker deg en fin kveld, klem

Jannicke said...

Hei igjen, Aina.
Takk for klemmen!

Jeg bruker 2 ulike kamera.
Enten Canon 450 D, eller Canon Ixus 80IS. Det første er klart best (men stort), det andre tar ganske bra bilder også + at det er mindre og enklere på ex reiser.
De siste bildene er tatt med Canon 450 D.

Stor og god klem tilbake til deg. J.

Kerstin said...

hei aina...
så utrolig heldig du er som har fått oppleve denne fantastiske flotte hagen til Mia i virkleigheten...

så nydelige bilder, ja en herlig stemningsrapport...Tusen takkf or at delte med oss,....
Sommer klem Kerstin

Anonymous said...

Hi Aina, I really enjoyed today's post. The garden indeed looks beautiful. Very natural, not too organised. I really like the colour of the house and shed, it's a beautiful warm red.

I've discovered your blog via via and see we share an interest in the modern country style. I'm glad you decided to write you're blog in English as well and will make sure to drop by again some time!
Angela.

lottens vita och gröna said...

ohhh vilka bilder aina, man kan bara inte få för mycket av mias hem, eller hur!!!???, jisses så vacker trädgård och hennes lapptäcken då ohhhh allt!
storavarmakramen lotten

GundaM said...

Så heldig du er som ahr vært innom Mias hage!!!

Og ja, den buen inn til kjøkkenhagen er bare helt dån ;)

Ha en fin midtsommeruke !

mi-rachel said...

takk for en nydelig tur i Mias hage.
pene bilder.

jeanette said...

wow...your garden!! so lovely, so beautiful, i like it very much. you have a generous blog!

kram, jeanette

Alicia said...

So magical. If you could add the Google translator I could read whatever accompanies your beautiful images.
Thank you.

The Queen Vee said...

Lucky you to pay a visit to Mia's garden. Your pictures are absolutey gorgeous, very much an eye candy treat.

Thank you for sharing......

Therese said...

Hagen til Mia må være unik!!
Mia sin blogg var den første bloggen jeg "fant"/oppdaget! Leste den titt og ofte og fant jo ut at hun hadde linker til mange andre blogger etterhvert - jeg viste ikke hva en blogg var før dette :O)
Hun åpnet en ny verden for meg kan du si! Og jeg blir aldri lei av å se bilder fra hennes vidunderlige hage - sukk + lappeteppene hennes...

Skjønner godt at du koste deg i hagen hennes :o)
Kos deg i dag også!!
Klem

abeachcottage said...

lovely! just love those long days of summer

I am so jealous of your meeting with Mia!

Sarah

*Marie* said...

A place to dream!!! thank you Aina for sharing those wonderful pictures with us....we also have a big garden, and it will take a while until it is my dreamy garden:(......A lot of work is to be done!!! But with your pictures I´m filled with power to get it on:).....Take care hugs *Marie*

Jannicke said...

..suser innom deg igjen jeg også ;o)
ville ønsker deg en flott st,Hansaften!!
Nyte resten av dagen!
Klem J.

Ellen - Charmerende gjenbruk said...

Hei Aina
Hyggelig at du har mye glede av boken...den ble jo gitt til deg da du hadde det litt vanskelig.
Håper den kan være til glede og inspirasjon.
Jeg ønsker deg en hyggelig St.hannskveld.
Klem...Ellen

Hulda said...

Så koselig da, å besøke Mia. :) Flott hos henne, og du har tatt fine bilder der.

Beverly said...

Ah, Aina. This place is magical. I love it. Everywhere you looks is lush and beautiful.

Thank you for taking us along.

liven said...

Hei Aina:o)
En liten hilsen fra meg ı varmen!!!
ma jo bare ınnom sann dann og vann for a foelge med hva dere holder pa med:o)
og naa ser jeg at du har vaert saa heldıg aa besoeke Mıa!! Heldiggrısen:o)
der ville jeg gjerne vaert en tur ja:o)

fine bilder og jeg kan virkelig forstaa at du koste deg her ja!!
ha en fin St hans feirıng....og haaper godveret er kommet til dere na:o)

Skatan said...

Vilka bilder! Jag blir riktigt inspirerad. Synt att min lilla trädgårdsplätt tillhör en av världens allra minsta ;-) När jag blir gammal och grå - då skall jag ha stor trädgård. Minsann!

Kram och godnatt kära du!

Anna

moa said...

god morgen aina -
..og hjertelig takk for koselig hilsen fra deg!
For en flott dag du har hatt hos Mia, hagen ser ut som et fairytail...skjønner du koste deg!
nyt solen og sommeren -

moaklem

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Mia bor så fint, vilken trädgård! Och en sån härlig köksträdgård, allt är så fint och välordnat. Kul med höns.
Kram till dig
AnnaMaria

LillaFlisan said...

Åh, Aina så vackra bilder!

Nu måste jag genast besöka Mias blogg. Tänk att jag missat den!

Visst är det makalöst med sommaren!

Stor klem

Flisan

Kreoline said...

Så koselig det hørtes ut, så i de vakre omgivelsene hos Mia er det ikke vanskelig å kose seg. Nydelig pose du har sydd til henne, lekker, men så er du så flink. Ha en koselig og varm sommerhelg Aina, klem fra Mona.

kristinco said...

Un vrai régal ! Traverser et se retrouver au potager doit être un délice pour les yeux et les papilles !!!

Designe said...

Åh va roligt att du varit och besökt Mias Landliv! Jättehärliga bilder från hennes trädgård! Hoppas ni har lika fint väder som oss i Sverige! Det är underbart nu! Kram :)

Livs Lyst said...

Hei Aina!
Så herlig da. At dere kjenner hverandre og kan dra på besøk! Nydelige bilder. Jeg digger både din og Mias blogg! Dere er flinke og det er så inspirerende å titte inn hos dere!

Så takk igjen, for en hyggelig titt!

Hilsen Liv

Ellen - Charmerende gjenbruk said...

Hei Aina
Det er et hyggelig marked i Engelsviken på Lørdag, hyggelig hvis det passer for deg.Velkommen
Klem...Ellen

Ett hus i vitt said...

Hej! Åh vilken fin blogg jag hittade här :-)! Precis min smak.Så härliga sommarbilder... Hoppas du får en riktigt fin sommar! Kram, Anette

mimi charmante said...

What beautiful gardens!

Christine said...

For et vakkert sted, og for en gjennomført og smakfull blogg. Det ligger en award til deg på bloggen min.
Håper det er i orden at jeg følger deg videre.

Hilsen Christine

Wenche said...

Så koselig en blogg som jeg oppdaget nå idag:)
Og nydelige bilder fra Mias hage:)

Og et spm som ikke har m hage å gjøre, leste at du hadde med nederlandsk eplekake til Mia, hvis du har bakt den selv, har du oppskrift???
Takk:)

Klem, Wenche.

Sea Angels said...

Hello Aina, what a beautiful day, you must have both had. I visit Mias blog but have not been for a while...this is a good reminder to visit again, I got poorly and let my visits slip :-( I shall go again now thankyou, I think it is a real talent gardening especially to make it look so flowing and natural yet tidy and organised, oh and what a wonderful place to sit and dream.

I am visiting Stockholm next month to visit my old school friend Carla, I can't wait we are getting very excited about it, I hope you are having lovely summer days too.
Lots of hugs for a warm sunny week,
Lynn xxxx

sinnlighet said...

Din trädgård & Din blogg....mmmm!

Agneta från Österlen

abeachcottage said...

happy summer, there's nothing better and it all looks beautiful

Sarah

christelle said...

Quel jardin de rève : un véritable paradis ! J'adoooore cette douce ambiance qui donne envie de rèver !

Ragnhild / Wallas Verden said...

Så heldig du er som har vært på besøk der. Det ser virkelig ut som en spennende plass:)

Ønsker deg en deilig sommerdag
klem:)

Pasjonatka said...

What a wonderful garden! So romantic and magic as Your blog - I love it. The best greetings - Paulina

Nina said...

Hei!

Kan eg få låne eit par av bilda i innlegget over til ei side i hagebloggen min?