jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Inspirasjon ~ Inspiration !
Kilde : Living Inside

Hei !

I dag vil jeg dele litt andre bilder enn bare de fra mitt eget hjem. Jeg elsker hus like mye utenfor som innenfor. Ser jeg drømmehuset mitt fremfor meg har jeg en god ide av hvordan både tak, vinduer, trapper og karmer skal se ut. Ja iallefall hvordan jeg ønsker de skal se ut. For ofte ender man vel kanskje opp med noe annet, men noen ganger kan man ha litt flaks og. Flaksen håper vi nok alle vi får, mer en lite. Men med et godt utgangspunkt går det alltid ann å jobbe med. "Jo, det har potensial" sier jeg ofte til mannen. Som dere vet leter vi også enda etter "drømmehuset". Og jeg har vel slått meg til ro med at det kan ta noen år før vi finner det. Han synes kanskje ikke det alltid er like lett å se det potensialet jeg snakker om gjennom overvokste hager, dårlig inndeling, slitte vegger og gulv. Helt ærlig tror jeg han ser kostnads listen vokse seg større og større fremfor seg. Vi kan jo flytte midlertidig inn, og deretter pusse opp rom etter rom når vi orker, har tiden og penger til det. Sånn tenker jeg. Men vi er jo ikke alle like og har de samme ønskene. Bare det kan være en utfordring i seg selv ! Helst skulle vi nok finne et gammelt nyrenovert hus av de aller beste materialer, utført av godt håndverk som vi kunne flytte rett inn i. Som også ikke koster så altfor mye. Men ja, hvor ofte finner man vel et av dem ?? Ser jeg noe unikt når jeg er ute og kjører stopper jeg opp og tar noen bilder. Så jeg ikke glemmer de gode Ideene. Jeg elsker hus, Interiør, eksteriør, alt hører med. Også tak, vinduer, hager og porter. Disse bildene Inspirerer meg veldig. Den sjarmerende lune gårdsplassen, Fasaden på det første hvite huset, skoddene rundt vinduene med viltvoksende klatreplanter, vinduer etter gammel design, og den fantastiske unike porten på det siste bildet. Vakre detaljer jeg elsker !

25 comments:

Emmas utsikt said...

Hei, tror ikke jeg besøkt deg tidligere. Må si det var nydelige bilder du byr på idag. Jeg er som deg, forelsket i hus. Dessverre finnes det altfor mange stygge bygg...

Kommer tilbake,
Emma

Anonymous said...

heisann vennen:)

vi lar oss vel alle forføre av vakre detaljer.. godt gammel håndtverk.. men man skal ha både tid og tålmodighet for å finne det perfekte huset.. helst i god stand.. om man ikke har en fet bankkonto da:))

mitt skal ha glasveranda:))

ha en deilig dag.. klem fra mæ

manon 21 said...

j'aime !!

amitiés

manon

KarenSue said...

Something that has come over time!
Beautiful!
Thank you and enjoy your day!

My home is my Castle - by Kari said...

Nydelige bilder...

jeg har og mitt drømmehus...
Kan godt se ut som de bildene du viser ;)
jeg kunne og bodd meg inn og tatt ting etterhvert, hvis bare det riktig huset dukket opp OG til den rette prisen :)Men drømmen er nok som din. Finne et ferdig renovert hus i akkurat min smak og en gammel hage som hører til...
Godt det er gratis å drømme :)
Er sikker på at du finner ditt drømmehus etterhvert og jeg gleder meg til å se det ;)

Klem,Kari

Home and Lifestyle said...

Vooral de foto met het huis met grijze luiken is voor mij een droomhuis...wat een prachtige lokatie! Maar ja...we kunnen alleen dromen, want zo'n huis ligt niet binnen ons bereik! Ik begrijp dat jullie al een tijd zoeken naar een ander huis...ik hoop dat jullie er eens in slagen jullie droomplek te vinden!

Veel liefs, Ingrid

Börjelundskan said...

Hej goa Aina!

Vad jag önskar att du finner ditt "Drömhus" med stort D. Jag hade åxå bilder framför mig hur mitt hus skulle se ut en gång när jag hittade det. Men, så enkelt var det inte för mig, .... jag träffade en man som allaredan hade ett hus, inte DET drömhuset jag hade tänkt mig, men absulut dröm- platsen det låg på.

Idag så gör vi det till vårt drömhus tillsammans, ... och jag känner att vi är på god väg att lyckas, även om det är en hel del kvar :). Lycka till Kära Aina, du ska se att det dyker upp, när tiden är mogen. :). Och jag känner som du för bilderna du visar, en härlig bakgård med klätterväxter som omfamnar huset, och en känsla av ett gamalt Franskt lanthus,....mmmm man blir lycklig.

Önskar dig en underbar Midsommar. Kram Kram Cin

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL said...

Dette var virkelig nydelige bilder. Håper du finner drømmeplassen eller huset du ønsker deg. Jeg har ivertfall min drømmeplass, er fornøyd med huset også, men det er selfølgelig noe man skulle gjort annerledes i dag. Ønsker deg en flott helg:))

Mitt hvite hus said...

ÅÅÅ herlighet for et utrolig vakkert og sjarmerende hus,.... dette kunne jeg flyttet inn i på dagen...

takk for inspirajsonen Aina...

klemmer O=)

Hilsen fra landet said...

Ja å drømme kan vi alle - og herlig å eie noe man kan flikke litt på å stadig endre til litt nærmere drømmen! :-)

It's me said...

I hope you find your dream home once........but this photo's are amazing......i don't understand right but is this your house????..............have a happy summerevening.......i am sitting outside...i enjoy !!!...hugs and love..from me.......

Romantiska Hem said...

Härlig midsommar vill jag önska dig! Kram Petra

Tierlantijn said...

In one word; wow!!

beste wishes, Ilona

Tove's to og firbeinte said...

Ja dette var sannelig noen vakre og veldig inspirerende bilder,en nytelse og kose seg med før man detter nedi sengen :)
Så hjertens enig med deg...jeg elsker å se på hus og hager når jeg er ute og turer...plukker opp litt her og der og knipser litt bilder etc.....godt noen vil ta vare på det gamle:)))
Håper du og dinkjære en dag snart finner det dere leter etter....du vet den som venter på noe godt....

Privet and Holly said...

These pictures are gorgeous, and it is always wonderful to have a DREAM!
You are right, the details her are absolutely marvelous : ) !!!
xx Suzanne

♥ maaria said...

Oh what wonderful details. Love those swinging doors with that ornamental top!

Madelief said...

Hi Aina,

Such a pretty house. Both the inside and outside are beautiful. I love the white rose and the door. So pretty!

Happy weekend!

groetjes, Madelief

The Misty Journey said...

lovely! I want it!!! :)

Tulip said...

ja,husets fasade sier mye om de som bor inni, er det noe som sier.
Nydeligebilder du viser...skulle gjerne bodd slik!

kos deg i helga!
klem

Agneta said...

U
N
D
E
R
B
A
R
T

V
A
C
K
E
R
T

&

I
N
S
P
I
R
E
R
A
N
D
E

Mina komplimanger!!

Agneta från Sverige

-Mia- said...

Nydelige hus og hager du viser!! Det er ikke alltid så lett å se kostnadene, men det blir mange av dem.. :-) Men heldigvis verd det, for å få det akkurat sånn man ønsker seg, selv om det må ta år.. :-) Ha en fin helg, nyt sommerdagene! Klem

giveto said...

j'aime beaucoup cette maison
bonne soirée
véro

Delcie said...

Love the Sunroom and veradah pictures. Than you for sharing!

tobbs said...

ojj va fint hus :)

kpaints said...

Absolutely stunning potential! I love so many things about it! I can almost picture your dreams for it! It will take years but every bit of energy will be well spent and enjoyed with love!!!