jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


I pressen - In the press !


Hei !

Som jeg nevnte sist har jeg noen hyggelige nyheter å dele. Vil dere høre ? I går fikk jeg en entusiastisk mail fra Desiree, min gode venn som skriver Vosges Paris. (hun hadde sett noen bilder i en annen blogg) Hun er enormt flink til å oppdatere meg om hva som skjer, med hva som blir skrevet om Modern Country, også om min lille butikk Aina`s Charme.

Det var i Juli måned jeg fikk min 2 mail på kort tid. I april ble Modern Country omtalt i en artikkel i det Nederlandske Interiør bladet Ariadne At Home, det har jeg allerede fortalt. Men tror dere ikke at Aina`s Charme også ble omtalt 2 måneder senere !!! Jeg ble så glad at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Helt ærlig betyr dette enormt mye, etter å ha jobbet så hardt for å få det til de siste to årene. Da er det ekstra moro å bli omtalt i utlandet ! Men jeg er nok kanskje ikke så flink til å videreformidle alle nyhetene. ”Du er altfor ydmyk” sier Desiree, ”du må jo fortelle litt mer om hva som skjer” ! Ho har jo helt rett selvfølgelig.

Her er artikkelen, på toppen kan dere se bildet av klype bagen jeg har sydd i antikt stoff med blå stripe. "Inspiratie online " betyr Inspirasjon Online.. I tillegg har de skrevet så fint om det jeg lager. Jeg ble veldig stolt !!


( klikk gjerne for å se bedre, click to look and read )

Dutch magazine, Ariadne At Home, July 2010. A great article about my little shop Aina`s Charme. Mentioned in a very positive way !! They even printed a picture of the clothes pins bag I have made of antique fabric with blue stripe. I am so happy and proud :)Tidligere fortalte jeg dere at jeg skulle delta i den nye flotte boken til Petra og Ingela, " Lev Vackert ".

Nå er boken ute og mange har allerede krøllet seg sammen i sofaen for å la seg Inspirere. Jeg er også en av dem ! Jeg bladde meg fort frem for å se hvordan alt hadde blitt. De har gjort en enormt god jobb med både Layout og tekst. Ekstra hyggelig synes jeg det var å lese positive tanker om hvor deilig livet kan være, bare du vet å gripe tak i det du har. Samtidig redusere travelheten for å få roen til å nyte. Denne kommer jeg til å kose meg med gjennom hele året.A few of my pictures, which appears in the beautiful Swedish Interior book " Lev Vackert". (page 146)

På side 146 har jeg bidratt med disse bildene. En koselig bakedag med tantebarnet mitt Julie, vi laget et tårn med deilige Bergenske Skillingsboller. Og sånn havnet disse altså på "kanelbullens dag ".


Siste hyggelige nyhet / Last exciting news :

Den siste nyheten har jeg gått og båret på i hele sommer. Allerede i fjor fikk jeg spørsmål om jeg hadde lyst til å delta i en artikkel i Vakre Hjem & Interiør. Det var så mye som skjedde i fjor så jeg hadde dessverre rett og slett i tiden til det. Men i år ble jeg spurt igjen og sist Torsdag fikk jeg et hyggelig besøk av den dyktige fotografen og skribenten Franciska Munck - Johansen. Hun var her i flere timer og tok noen flotte bilder av produkter jeg syr. Og artikkelen vil bli publisert i neste nummer av Vakre Hjem & interiør ! Jeg er så spent !!

The latest news I have been carried on throughout the summer, just happend. Already last year, I got a question whether I wanted to participate in an article in the beautiful Norwegian Interior magazine Vakre Hjem & Interiør. There was so much going on last year so I had unfortunately not time enough to say yes. But this year I was asked again, and last Thursday I received a friendly visit from the talented photographer and writer Franciska Munck - Johansen. She spent several hours taking some great pictures of the products I Design and sew. And the article will be published in the next issue of Vakre Hjem & Interiør ! I`m so excited !!

45 comments:

Mrs. Sutton said...

Wow - that's a lot of fabulous news - the stars are definitely shining on you at the moment, and well deserved! Your blog is absolutely beautiful and the photography stunning - it's always a joy to look at - well done! xx

elinAnita (eddaskreativiteter ) said...

Så morsomt og så hyggelig:)
Ja..det er gøy når en føler en gjør ting bra..og at en får vist seg frem litt....det er toppen:)
Ha en fin fin aften..
eddaKlemmer

Fågel Blå said...

Åh så roligt för dej!
Men jag kan förstå det!
Hoppas du får en fin Kväll!
Kram Kathrine

Lilla Blanka said...

Hej goa Aina!

Åhh vad jag blir glad för din skull, jag sitter här med glädjetårar som rullar ner för kinden. *kraaaaaam*

Jag visste ju lite, du hade ju berättat lite för mig, men jag vågade ju inte tro att det skulle bli så här bra. Åh GRATTIS!!!

Nu måste jag titta närmare på artikeln!

Kram och ha en jättefin kväll och njut!
Mia

idyll said...

Åh, så koselig.. Masse kjekke nyheter på en gang!! Lykke til:)

Chrissy said...

Oh Aina...it could not happen to a nice person,I am sooooo happy for you,wish we could get that magazine here,and the book of course is stunning but VERY costly!! Enjoy your day!!! Way to go!!! x0

Lisas torp said...

Gratulerer till all uppmärksamhet! Visst är det göy att få bli lite synlig ibland, när man jobbat hårt!
Du har sååå fint och är så inspirerande, så det är du verkligen värd!
Klem
Lisa

Tracey said...

Congratulations dear Aina! You are so very talented it is no surprise that you would be published!!! I just received the Lev Vackert books I ordered for my shop last week and was delighted to see you in there! As always, your photos and home are a treat to look at :))

Big hugs ~

:) T

liven said...

Spennende tider Aina...og unner deg det så vel :o)

ha en fin tirsdagkvld.....og jeg koser meg også med boken!!

It's me said...

Jij bent een beroemde dame !!! welke vakre kom je in ??? liefs Ria....

Skatan said...

Varmt grattis kära du :)

Anna

Millas hem said...

Åh, så himla roligt Aina!!
Jättegrattis till allt roligt som händer kring dig just nu!

Nu längtar jag också massor till nästa nummer av VH!=))

Bamsekram till dig!

Home and Lifestyle said...

Lieve Aina!

Je hebt helemaal gelijk dat je super trots bent...het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je in zoveel bladen of boeken staat. De Ariadne at Home heb ik hier thuis liggen...kan ik telkens je artikel even lezen :-)

Geniet er van, je verdient het! Lieve groet, Ingrid

LandligEleganseogRustikkRomantikk said...

Hei Aina! Er innom bloggen din titt og ofte, men er ikke så flink til å legge igjen kommentarer...men nå måtte jeg:

Janteloven står sterkt her i Norge, har også fått høre (fra utenlandske folk jeg har møtt på min vei))at vi nordmenn må skryte litt mer av oss selv og være (ikke minst) mer stolte av oss selv og det arbeidet vi gjør! Vi har så lett for å si at nei, så fint/bra er det vel ikke, når vi får ros for noe vi har laget/gjort - det har jeg også, når folk kommenterer at jeg er flink til å tegne, male eller brodere, f.eks. Så stå på, vær stolt og nyt det! Klem fra Mette

LandligEleganseogRustikkRomantikk said...

Ps. Gleder meg til neste Vakre Hjem, har Lev Vackert, og koste meg veldig med den!

Fräulein Klein said...

Dear Aina,
congratulation! How great!
I have the book and I saw your sides! Very beautiful inspirations!
Have a great evening,
Big Hugs, Yvonne

Madelief said...

Hi Aina,

Congratulations! I read the article and it was very positive indeed!

Lieve groet, Madelief

Anonymous said...

så herlig Aina.. du fortjener denne vakre omtalen ! du har jobbet hardt for dette.. jeg unner deg det så vel !! Gratulerer !!!

masse klemma fra mæ :))

Mitt hvite hus said...

Gratulerer så masse Aina... så utrolig moro..både artikklene i den Nederlanske bladet og Vakre Hjem... gleder meg allerede til det kommer ut..

dette har du fortjent så masse....


varme høst klemmer Kerstin

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL said...

Så flott! Det fortjener du virkelig.Du er utrolig dyktig og veldig inspirerende for oss andre. Gleder meg til å se alle bildene. Lykke til videre, og ha noen fine høstdager:)) Klem fra meg..

Sussi / Sussinghurst said...

Tillykke med den fine omtale, jeg håber at få købt bogen Lev Vackert, så skal jeg rigtig hygge mig med de dejlige billeder.

Landcharm said...

Så hyggelig, men egentlig ikke overraskende. Du tar fantastiske bilder, og har vakre omgivelser, og alt er "til fingerspissene".
Da "sees" vi i Vakre Hjem neste utgave.

-Mia- said...

Fantastisk!! Så gøy!! Og du fortjener hver eneste gode omtale!! Ha en fin kveld! Klem

Romantiska Hem said...

Åhhhhh blir så glad för dig du rara du är ju verkligen förtjänt av det!! KKKKKKRRRRAAAAMMMM Petra

vosges paris said...

If there is any person who deserve all this attention it is you, you have inspired a lot of people.

And I am so happy for you ;)

hugs desiree

Vintage House said...

Hej vännen,
Måste bara SÅ UNDERBART KUL FÖR DIG....
Det är du värd till 100 % är så glad för din skull...
kram
sandra

Ramme alvor said...

Så kjekt!! Og so velfortent. Eg fell framleis i stavar her inn hjå deg!

Klem!

Tulipa said...

Hej Aina!

Klart du ska berätta det roliga som händer dig!
Du är värd så mycket beröm och uppmärksamhet för du har sån talang och känsla i det du gör.
Allt som kommer från dig känns så äkta.

DET är en stor talang!

Kraam Mariette

Nordingården said...

Självklart! Du ska omnämnas oftare för du är inte bara en av de bästa bloggaren i Norden du är fenomenal på det du tillverkar, ett sinne utöver det vanliga! Så kul för dig att de skrev så fint om dig och det du gör och du hade dessttom väldigt fina bilder med i boken LEV VACKERT, vi säljer bra av den boken i butiken Gruvgatan 13 i Falun!

Och så roligt med artilkeln i Vakre Hjem, jag ska köpa nästa nummer så snart den kommer ut, grattis söta bloggvän! Mari.

Sea Angels said...

Hooray!!
How lovely Aina I am so very thrilled for you squeak ... I shall try and find a way of getting the magazine, can't miss seeing your beautiful beautiful things, I think I am as excited as you ha ha xxxx maybe you can put some of the pictures on your blog that would be fabulous xxx
Hugs Lynn

Lille Vildand said...

Gratulerer - det er så fortjent! Da gleder jeg meg til neste nr av Vakre hjem!!
Vær stolt!
Klem, Jannicke

Rummet för välbefinnande said...

Kära, kära Aina - det glädjer mig så oerhört mycket att läsa det här inlägget...
Känner att jag får en tår i ögat också. Vet verkligen hur det är att kämpa på och "leva för det som ger en så stark glädje" - att skapa och vara kreativ.
Det är ingen lätt väg alla gånger, men det är den sanna vägen när man väljer att lyssna till sitt hjärta och göra det som känns rätt.

Kommer att sova med ett stort leende inatt för jag kommer verkligen tänka på allt härligt som händer dig!
Väntar ivrigt på nästa nummer av Vakre Hjem ska du veta :) :)
Stor varm kram till dig!
Mia

Jacqueline said...

Dear Aina,
Oh, I'm so happy for you. You deserve all of the accolades that come your way. You are so talented and should be rewarded. Desiree is right. You are too humble !!
What is really good is that I have your linen heart that I won in your giveaway. I treasure it. Lots of love to you Aina. XXXX

manon 21 said...

Je suis vraiment contente pour toi.

A bientôt...

Manon

Therese said...

Så moro Aina, du fortjener det alt sammen!! Bildene dine er bare helt enestående, de utstråler en sånn ro/fredlighet (hm-vet ikke helt hvilke ord jeg skal bruke for å beskrive den delen av det). Foruten at fargene og omgivelsene i dem er så samstemte og nydelige. Jeg bare nyter å se dem!!
Produktene du syr er skjønne, jeg drømmer om den klype bagen din (jeg har jo som tidligere nevnt klypene mine i en brødpose...).

Så til siste må jeg si takk for den hyggelige hilsenen jeg fikk av deg for litt siden - alltid så koselig å høre fra deg. Skjønner at du har litt å bruke tiden din på og at tiden til å legge igjen hilsener hos andre blir litt begrenset :)

Nyt høstluften, gleder meg til neste Vakre hjem og Interiør!
Klemmer

Alicja said...

Sweet Aina,
My congratulation!!!!!! From the bottom of my heart! I'm happy with you, but I'm not surprised because YOU ARE VERY TALENTED so things like this MUST happen to YOU!
Hugs from Warsaw,
Alicja

salige lavendel said...

Bare fryd og gammen her jo - gratulerer så masse!! Kjempegøy å få være med i artikler både i inn og utland =)

Viola said...

Hej på dig min Aina, vad mycket som händer, jag gläds ihop med dig ...har nog beundrat dina vackra bilder i boken som jag säljer i butiken...hoppas allt är bra med dig,

vet inte om jag skrivit att jag åker då och då till Norge...min yngsta son har flyttat till Norge och jobbar där..så nu får man besöka grannlandet då och då..:.-)

hoppas dagen din är fin, många kramar från din bloggvän VIOLA

Datt said...

Ooooij, så stas! Grattis med omtale! :D

Marie said...

Är så glad för din skull Aina, du förtjänar all uppmärksamhet du kan få. Du är så duktig och inspirerar så många, är så glad att jag har fått chansen att lära känna dig du söta!!!!!!!

Ser fram emot nästa nummer av Vakre Hjem!!!!

Kram Kram
Marie

Hege said...

SÅ moro Aina- og veldig fortjent!:-)
Ha en fin dag,
klem Hege.

Loppisliv said...

Hej rara Aina! Stort Grattis till all uppmärksamhet och artiklar. Så himla roligt för dig, du är värd dem alla. Du är en sån inspiratör och jag är väldigt glad att jag fått träffa dig. Hoppas verkligen att vi ses fler gånger. Längtar till nästa nr av VakreHjem. Kram på dig //Paula

Dreamy Whites said...

Hello Aina,
How are you?
I want to congratulate you on your feature in the book! I bought the book from Tracey, I had to have one after I heard that you were in the book!
Your pictures look amazing!!! This is such an incredible book. I want to do a post about it... I haven't ever seen a book like it before. We do not have books like this in the states... I am so excited to own a copy of it!
Thank you for stopping by the other day. I was so excited to hear from you. Your comment made my day!!!! I was worried that you might not like it.....
I am sorry I have been so absent lately...
Hope you are doing well.
Hugs from California,
Maria

Josefine said...

Heisan..

Så spennende med omtale i utlandet da...gratulerer! Og så gøy med artikkel i Vakre Hjem, skjønner godt du er glad og spent:))

Du har en kjempeflott blogg, så dette fortjener du!

Ønsker deg en fin ny uke, stor søndagsklem fra meg

My home is my Castle - by Kari said...

åhh så utrolig moro Aina :))
Dette fotjener du virkelig !!!Så mye vakkert som du lager. !
Gleder meg til reportasjen i Vakre Hjem ;)

Klem,Kari