jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


HELGEAKTIVITET

For en deilig helg det var. Selv dårlig vær har ikke kunnet spolere mitt gode humør. Det regnet i bøtter og spann, men allikevel dro jeg samboeren med på tur. Jeg ville simpelthen bare komme meg ut, og jeg hadde favorittstedet mitt for øye. Nemlig til sjøen. Her er vi velsignet med kilometer lange strender med hvit sand og strandpaviljonger. I tillegg har de en egen "boulevard", som de kaller det. Ei lang gate med restauranter, små butikker og delikatesser på hver side. Det regnet og blåste, og jeg trodde et øyeblikk at paraplyen skulle fly til værs, og fingertuppene skulle falle av av den sure vinden. Men så deilig det var!! Masse frisk luft, og ikke minst en herlig utsikt ut mot brusende bølger. På veien hjemover fikk jeg øye på et skilt : "Vlooienmarkt", loppemarked altså. Uheldighvis var de i ferd med å rydde opp.Men med trente øyne rakk jeg da å finne noen flotte funn, før jeg ble dyttet ut døra igjen. Her noen bilder fra min favorittstrand "Egmond", og nye loppefunn."Egmond aan zee" http://uk.egmondaanzee.biz/index.htm


Et Nydelig heklet teppe, og det bare for 4 euro!!! (4x8=32NOK) A BARGAIN!!

En Engelsk tekopp, og ei gammel flise med et motiv til å smelte av. ( Står nå på hylla på wc)

En liten detalj av mitt Quiltet teppe.

I Really enjoyed this weekend. Lots of rain, but a lovely break from work and studies. Here are some pictures of my favourite beach, and some flea-market treasures.

29 comments:

Hulda said...

Hei! Så nydelige ting du har funnet! Helt ufattelig at du betalte så lite for det flotte hekla teppe. Der var du virkelig heldig altså. Nydelig var også tekoppen og flisa. Så søtt motiv på den. Det quilta teppet ditt ser også skjønt ut! Bare flotte ting, ja. :o)

Guldkant På Livet said...

Vilka fina fynd du gjorde! Koppen och den gammaldagsa bilden var otroligt vackert!Jag blir så sugen att gå på loppmarknad, det var ett tag sedan nu, förutom mitt ofrivilliga besök på Myrorna häromdagen förstås.. Vilken urtjusig bild på den stranden! Man bli sugen på att bada... Mari.

molly's heaven said...

Ja, det var jo en skikkelig dårlig strand og utsikt...haha! Nesten sånn som her;) Og de funnene...ja her må vi pent vente på vårtømmingen fra loft og kjeller, før vi kan gå på loppemarked! Ha en behagelig aften;)

Anita said...

So your found some real bargains at the flea market this week-end, congratulations!

I've been on a flea market this week-end, too (in Paris!!!!) and found some 100 year old postcards with elegant vintage ladies and children! Oh, I adore those photos and can't wait to use them for my crafts!!!! I'll try to print them on fabrics to use them for some more sewing projects.

anniche said...

Det må man si!
Det hørtes ut som en herlig helg- er det ikke deilig når ingenting kan kverke ens gode humør og pågangsmot!
Knaskje det er vårens krefter som bryter i deg?
Selv om det var kaldt - så hørtes det herlig forfriskende ut!
Å komme til havet løsner opp mange ting det!
Også fikk du med deg loppis også- så skjønt- Og ja, jeg må si at de øynene dine må være godt trent , hehe!
Utrolig nydelige saker!!!

Pernilla said...

Åh det låter härligt. Här har vi också en strand vid "Laholmsbukten" som är flera mil lång. Och det är fantastiskt att promenera där i alla väder! Nästan bäst i blåst… Fina fynd gjorde du också! Ha en trevlig kväll!

monique said...

You sure found some great things on the fleamarket!

mirka said...

waoh!!crochet blancket or crochet pillow case?nevermind, i love it! it look like a Cath Kidston one!

Mia said...

Åh, for noen flotte kjøp du har gjort da... (litt misunnelig her...) Nydelig heklet teppe - og så billig! Rosekoppen var skjønn også. Og stranden da, ikke å forakte en tur dit, nei, selv i dårlig vær...

molly's heaven said...

Du er nødt å gå inn å sjekke kommentarene, på det siste innlegget mitt...hahaha! Jeg er helt imponert!!!!!!!!!!

Ellie said...

Nydelig strand, og jammen var du heldig på loppemarkedet! 4 Euro for et hekla teppe er jo ikke akkurat noen blodpris ;-) Ha en fin tirsdag!

Conni Lu said...

Oooh, I love the beauties in your photos. The lace cloth is gorgeous! And the view on that beach is breath-taking. Love your blog!

Blomman för dagen said...

Verkligen söta saker du hittat på loppisen.Verkar väldigt billigt!Längtar till värmen när jag ser din bild på stranden.Ha det gott!

Karin A said...

Alltid kul att fynda, speciellt när man finner så fina saker som du verkar ha gjort. Har du tagit den första bilden också, ser såå vackert ut!

Lena said...

Vilka fina saker du har fått tag på, vilket gulligt motiv du satte på toan din. Roligt att du gillade min tallrik. Kram.

Sylvia said...

Hei! For et varp på loppemarked, og det i siste sekund! Teppet var lekkert og koppen likeså!

Jeg har gått tur i det fine solskinnet som er i dag, og jeg tror jammen jeg vil ta meg enda en tur senere også.

Ha en kjempefin dag!

molly's heaven said...

Hei, nå har jeg letet gjennom hele mailinglisten, for å finne mailen din...uten hell! Men jeg har sjekket med posten: Ca kr. 300,00 for vanlig servicepakke, og da ca 1 uke levering, businesspakke kr. 400,00, men da levert på døren, og kortere leveringstid. Momsen på 25% trekkes fra på varen, slik at du betaler kun nettopris + frakt, og momsen i Holland, til deres gjeldende satser, dette ordner posten!

Karna said...

Åhhh for noen funn! Det nydelige heklede teppet, for den prisen kan du jo nesten ikke kjøpe heklenåler av engang...et kupp!

Nydelig flise og tekopp også, så gøy å gjøre slike funn!

Signe said...

Vilken underbar strandbild!!! och fina fynd! :)

Tilde said...

Tack för ditt besök hos mig
Vilka fynd du har gjort, jag tycker det är svårt att hitta nånting bra på loppis i Sverige.Vilken fin blogg du har!Havet så härligt!Jag bor i norrlands inland!!

Mia said...

Så fint du har det!!!

kram Mia

kreoline said...

Ingenting er som havet, er helt avhengig selv. Kjempefine ting du har funnet på loppis, det gjelder om å har øyer og ører åpne, det er da man finner det beste. Ha en fin uke. Klem.

Clare said...

Ah! Beautiful scene, and beautiful quilt and crochet piece! You have enjoyed a lovely break by the sounds of it!

Thank you for asking how the shop is going - I have been very busy and am so pleased with the response!

Clare x

elin1976 said...

Fantastisk bildet tatt ved sjøen. Det er helt herlig å komme sleg ut litt. Av og til er det bare det å få kommet i skoene som skal til. Fine ting du fant på loppis. Koppen vr nyyydelig.
Ønsker deg en fin dag:O)

monique said...

I don't mind it at all that you linked me to your site. I think it's great.
I want to link you to my site as weel if that's ok.
Monique.

cia said...

Vilka fynd! Jag gillar koppen skarpt ;-)
Det är ju dehär som är så roligt med loppisar, att man hittar guldkornen!
Ha en bra dag!

Monica said...

For noen lekre funn! Har lett etter et sånt heklet teppe i en evighet, må nok kaste meg over heklenålen nå, ja:)

Jennyshemochharmoni said...

Vilken underbar plats! Där skulle jag helt klart kunna tänka mig vara!

OhSoVintage said...

I have just found your blog for the first time and though I don't understand some of it I love all your posts and photos. That sunset is amazing. May I add you to my favourites?
Best wishes
Ruth