jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


HAVE A NICE EVENING !

Ville bare innom å si hei og ønske dere en fin kveld. I dag har været vært veldig fint igjen, så jeg har nytet ettermiddagen min i hagen. Så har jeg tatt i bruk en ny kopp jeg fikk av svigerinna mi, den er nå offisiellt min favorittkopp!! Så har jeg rukket å sy ett par putetrekk igjen, bilder kommer senere :) Kos dere jenter og ha en forsatt fin uke!


Dagstemning fra terassen...


Og kveldsstemning...

I want to wish you all a very nice evening and thank you all for your kindness and sweet messages! The pictures show some moments taken from my garden at daytime and now this afternoon. I just wanted to share the feeling :)

31 comments:

Malinken said...

Så fine bilder! Den koppen var jo bare helt skjønn.
Kos deg masse på terassen!
M:-)

HildeS. said...

Å, det er så kjekt når været er fint, og ein kan stelle litt i hagen.Fine stemninger på terrassen, og veldig søt kopp:)
Ha ein fortsatt fin kveld.

Kreoline said...

Ååå, for en vakker kveldsstemning, så herlig det ser ut med litt varme. Her er det blitt så kaldt at det er nesten vinter igjen. Det øsepøseregner, gruer med til å gå til jobb i morgen, blir vel kliss klass våt. Kan ikke fordra å gå i regntøy, så her brukes det paraply, og det er ikke alltid den holder beina tørre. Ha en fin dag i morgen Aina, kos deg. klem fra meg.

Kreoline said...

PS: Hadde også det samme problemet hos Malinken et par dager, men i dag har det gått bra.

vintagechica said...

Oh, it looks so lovely! Love the arbor in the background.

Norah said...

Så koselige bilder fra deg - formelig kjenner varmen helt opp til Tromsø - hihi.

Natta

mona said...

Nydelig kopp !! Skjønner godt at den ble en favoritt :) Natta zzzzzzz

Connie said...

I love your blog...you post such lovely photos. :)

Cia said...

Då får jag önska en riktigt god morgon till dej. Sitter här med en stor tårtbit som blev över från igår och nykokt kaffe :)
Jag håller med om att naturen är balsam för själen!
Ha en fortsatt bra dag-kram

KArna said...

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUSEN TAKK FOR PAKKEN AINA!!!!!

I går kom det lapp i postkassen, og jeg snudde på to hjul og avgårde med en gang for å hente den....og jeg ble helt målløs...ALT var like vakkert....

Nydelig det du har sydd, er BARE tull at du ikke kan sy, var kjempe fint håndarbeid dette, og alt var jo bare så delikat...ELSKER ALT!

Koppene og fatet har jeg satt fremst i skapet, slik at ALLE skal se dem, hjertene har jeg hengt på skapet i stuen, puten ligger klar for fyll, den skal jeg ha på gjesterommet tror jeg, posen med hjerte på var super søt, innholdet skal testes, lommedukene var nyyyydelig og ikke minst var maleriet ditt FANTASTISK fint, skal finne en ramme til det...

Må bare si TUSEN TAKK igjen, utrolig flott pakke!!! Dette var kjempe gøy, og vel verdt ventetiden!!!!

Maaange klemmer fra meg og Oliver!!!!

anniche said...

Hei vennen

Så herlige og delikate bilder:)
Og koppen da, så søt!
Takk for bursdagshilsen i går, kjempe koslig!
Jeg gleder meg til å se hva du har sydd!

For the love of country said...

Härliga bilder! Kram på dig gulliga du!

RedRobin said...

Herlig kopp da, skjønner godt at den er blitt favoritten. Det er så rart hvordan både mat og drikke smaker ekstra godt når det serveres i et hyggelig servise... :o) Vakker natur du omgir deg med også må jeg si, og så så heldig du er som kan sykle i flatt landskap!! hihi!!

Ha en deilig torsdag og en god helg, sånn litt på forskudd men...

Hulda said...

Så fin stemning du har fanget i de bildene, nåde formiddag og kveld. :) Fin kopp med blomster, og flott den lykta di.

Karin A said...

Så mysigt det ser ut i din trädgård! Är det lite Bellis jag ser på bordet? Ha en fin torsdag! Kram.

Spets och snor said...

Jag lovar att hela huset är vårat :-) Det är inte så stort, 180 kvadratmeter. Kameran ljuger lite kanske. Fina bilder du tagit!

Hemma på landet said...

Så fint!

Puss och Tack, vad söt du är./ Stina

Allison said...

Hi Aina, I love the pictures of your beautiful flowers and that wonderful lantern - so pretty! It looks like it could be from a magazine. Thank you so much for visiting me, and I don't want you to think that I haven't been visiting you specifically. During the week I don't get too much visiting done to my blog friends (with work and stuff going on at night). Please don't think it's just you. I always enjoy seeing your beautiful pictures and really like that you add a bit of english explanation at the bottom of your post so that I can tell what you were talking about. Thank you!

allie
www.mycozyhome.typepad.com

Southern Heart said...

I loved the evening photos...I felt as if I were there, and definitely could feel the "mood". Very pretty!

Andrea

Gypsy Purple said...

And to you...sweet girl

Anonymous said...

Så koselig du har det på terrassen din :) Virkelig! Gleder meg til det blir såpass at vi kan sitte ute om kveldene her også :) Det blir bra!

JULIE K said...

Så trivelige stemningsbilder. Det trenger jeg i kveld, for her snør det, buhu.....

Guldkant På Livet said...

Å vilka härliga bilder Aina!! De penseérna i korgen var ju bara så vackert!!! Och den rosen med koppen, mmmm.. Å du, jag minns ju vi pratde om en hylla förut, om du mot all förmodan skulle minnas det så -glöm det! Jag har hittat en hylla som jag kanske kommer att köpa men tack ändå för din omtanke!! Ha det gott och njut av din vackra uteplats!! Mari.

Deb said...

So pretty; I especially love the beautiful floral cup and the lantern.
Debbie

elin1976 said...

Hei på deg snuppa.
ser at du har skikkelig vår vær hos deg.
Det er nesten rett før jeg pakker og kommer nedover. Her snør og blåser det. Minner om januar vær. Heldigvis så legger ikke snøen seg noe særlig. Alle klærne som er pakket bort har kommet frem igjen. Iallefall prinsessas.
Det er sikkert helt vanlig vår vær i april og det har nok vært snø før i april men vi har sldri hatt vår i januar, februar og mars for å så få vinter i april. Frustrert.
I dag skal jeg kose meg inne med starinlys, the og nyte fridagen min. Ha en fin dag. Vinter klem fra Elin:O)

Outi said...

Morning Aina! I have just sent of a little package for you! I love the pictures from your garden, especially the one from the evening - it's so cozy. What kind of potting table have you planned, I'm interested! Have a great day!

Malinken said...

Hei! Må bare få si tuuusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på problemet med bloggen min! Håper det er løst en gang for alle nå.. *krysser fingrene*
Ha en fortsatt fin fredag! Klem fra meg :-)

Mia said...

Herlige bilder! Og for en skjønn kopp, ikke rart at den har litt favorittkoppen din. Håper at du får en fin helg med masse godvær. Her er det litt så som så akkurat nå (kald vind fra nord...) men det skal bli bedre igjen til mandag.

Vi er ikke ferdig med lammingen enda (takk for interessen). Idag kom det to herlige værer, så nå har vi 8 stk. foreløpig... Må innrømme et den førstefødte, Enzo, er en favoritt. Han er bare sååå god og kjælen (og blitt så utrolig stor allerede). En annen favoritt er lille Bettina, et herlig brunt søyelam. Hun er også utrolig kjælen og en herlig kvikk jente. Henne har jeg lyst til å beholde (ikke noe fårikål av henne, nei...) Vi regner med flere lam iløpet av helgen. Så skal vi også i et familieselskap, og så får vi besøk av en barnefamilie, som har lyst til å komme å se på lammene. Så helgen blir nokså travel hos oss. Håper du får en kjempefin en selv. Og takk for dine herlige og engasjerte kommentarer. Setter veldig pris på dem, vet du...

Hemma på landet said...

Du är alltid lika söt och go du. Skriver alltid så snälla kommentarer och tar dig tid till det. Puss Stina

Malinken said...

*Ler* Meg og sjokolade er en dårlig kombinasjon.. Omtrent som å sette en hund til å passe pølsepakken! (Unnskyld til alle flinke hundedressører.. )Tuuusen takk for de kjempekoselige kommentarene!! Ble helt rørt jeg! Kos deg masse i kveld, og ha en fin helg!
Stoor klem fra meg i Oslo.

Ingrid said...

Så koselige og stemningsfulle bilder! Her snør det i dag - usj! Ha ei god helg!