jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


KREATIV /CREATIVE

Husker dere det fargerike Cath Kidston stoffet jeg kjøpte for en stund tilbake? Stoffet har jeg spart for jeg ville være sikker på at det ble noe fint ut av det. Det var ikke for ingenting at jeg prøvde meg på knappehull her for noen dager siden. Boka jeg kjøpte sist av Christina Strutt kom til stor hjelp nå i ettermiddag. Å som jeg elsker det når bøker kan inspirere meg sånn !! Å, den boka må dere bare kjøpe! Det er så mange flotte prosjekter altså. Så her er resultatet da , etter et par timer med arbeid.


I boka står det enkle forklaringer. Jeg valgte en nøytral farge til baksiden, gammel babylaken i bomull som jeg fant på brukthandelen for 1 euro.


Jeg ble bare så fornøyd med løsningen ! Takk kjære Christina Strutt :) Og knappehulla passet perfekt til knappene, phu..Ta-da ! Endelig ferdig ! og resultatet ble jeg ganske så fornøyd med, Fargerik og sommerlig :) Neste prosjekt, here i come!
(Alle foto: Aina)

Mid-weekend project..I got so inspired from my new book by Christina Strutt, that i took some time to make something beautiful out of my Cath Kidston Fabric. It is a great feeling, isn`t it ? To be inspired i mean...My cheeks turned red of excitement! This is the first time that i tried to make a pillow case with buttons, and i am pretty pleased how it turned out, very happy if i should say so. For girls who makes pillow cases every day, this is just "piece of cake". But i started 2 mnd. ago. Progress, progress.. :)

26 comments:

Trude said...

Jøss,skikkelig imponert jeg!!Og ja, sommerlig og fint!.Her går det unna, prøver å finne på små lure ting å sende deg i mrg (",)Ha en fin søndagskveld!

Trude said...

Jeg tror at en får til det en har lyst til, og når det gjelder å sy, så er det bare å lese,samt prøve og feile...ha tolmodighet, og spørre om hjelp.Husk at det er ikke mere enn to år siden jeg startet min lille "karriere". Helt utrolig hvor mye jeg har lært på denne tiden.Ikke noe stress med pakken!!Klem

Outi said...

A beautiful pillowcase, you did a great job! I agree with you on inspiration: the feeling of just humming and smiling and doing your thing, happy and excited. I think that's the feeling of "flow" is. I have Strutt's book as well, it has many very nice projects! I actually finished my pillow case from the same book this morning!

dreamhouse said...

oj här var vi pyssliga! blev ju superfint! ha nu en mysig valborg!! kramkram

Spets och snor said...

Å vilken vacker kudde du sytt! Tack så mycket för dina ord, det var väldig gulligt och snällt. kram Helena

karin a said...

Åhh, så fint det blev! Tyget är bara så sommrigt. Boken har jag ju redan och den inspirerar mig jättemycket.

Tack för färgtipsen. Jag håller absolut med dig om att välja en mer neutral färg som lyfter fram rosorna. Ha en fin vecka!

posidriv said...

Kjempeflott pute, stoffet er berre nydeleg! Bra jobba! :)

Ha ei god veke!

HeiGrim said...

Du er jammen flink, nydelig pute. Det er en god følelse når man får til et prosjekt...og blir fornøyd, blir som en unge jeg.....gamle dama, haha! Ha ei kreativ uke!

Hulda said...

Det ble jo ei flott pute! Du er flink! Jeg bruker også ofte hvitt på baksida av slike puter. For det første for å spare på dyre stoffer, og for det andre fordi det jo faktisk er fint. :)

Connie said...

It's very pretty. Roses are always pretty!

elin1976 said...

Hei Aina!
Så flott puten ble. Skikkelig forseg gjordt. Jeg må nok få fatt på denne boken jeg også. Jeg har nettopp begynt å sy, så jeg har masse å lære. Der er her på bloggene jeg blir inspirert til å lære å sy. Så jeg er på stadig utkikk etter gode ideèr til nye prosjekter.
Her har været vært helt herlig i hegen, og jammen ser det ikke ut som det blir flott i dag også. Jeg skal jobbe i ettermiddag men i morgen er det fri igjen for da er det 1 mai. Da blir det nok å holde på å hagen og grille.
Har kjøpt inn masse grillmat:O)
Er så glad i grillmat. Prøver ut allslags nye retter. Du må ha en fantastisk mandag. Klem til deg, vennen:O)

Gypsy Purple said...

Well done....it is lovely...and now you have inspired me...

JULIE K said...

Jøss så flink du er da. Knappehull og pute, slike saker som jeg synes ser utrolig vanskelig ut. Skal prøve meg på en pute snart tenkte jeg, men har ingen ide om hvordan de lages he he. Ha en flott dag. Stor klem : )

Hemma på landet said...

JAG SÄGER BARA... supersnyggt!
Du är så duktig. Kram Stina

Hemma på landet said...

Sötnos!
Vad är det för närbilder du önskar då?
Puss Stina

Beathe said...

kjempesøt pute!
Skal bli flinkere selv også til å la kreativiteten blomstre :)
Så herlig med bøker som gir inspirasjon og har god veiledning:)
Ha en flott og sommerlig uke:)

Elzste said...

Vilken härlig kudde. Man blir helt kär i det fina tyget. somrigt är det också, som sagt. Du är jätteduktig, tycker jag.
Kram.

Pernilla said...

Du så fin den kudden blev! Du är ju jätteduktig. Vad blir nästa projekt?

Malinken said...

Nydelig stoff du brukte.. Puten ble jo som tatt ut av et hvilket som helst magasin. Tror den boka skal i hus her også. Snart på tide å prøve seg fram på håndarbeidsfronten, selv om jeg ikke garanterer at jeg legger ut resultatet, hihi.
Ha en fin uke!

Lotten said...

Kudden blev jättefin! Vad nyfiken jag blir på nästa projekt.... vad kan det vara?

Cia said...

Du kan vara jättenöjd med kudden! Vilket fint tyg du har valt! Jag är mäkta imponerad, för jag hör ju till dem som inte syr så mycket annat än raka sömmar på maskin, och tom. då kan jag krångla till det för mej.;-) Jag blir inspirerad att prova jag med.
Tusen tack för din respons på mina bilder! Det är roligt att få feedback!
Åh, va fina blombilder i din nya post-lovely!
Kram!

Mia said...

Se her! Så flink du er som har sydd den nydelige puten da. Jeg elsker jo Cath Kidston stoffer, og det du har brukt er bare vakkert. Og puten din med det flotte bakstykket med knapper, knappehull og det hele er bare kjempefint. Kjempeflink er du!

Angående spørsmålet om Cabbages & Roses i bloggen min, så har jeg kjøpt stoffene i London. Så jeg har ikke prøvd mail order servisen deres. Men jeg har snakket med noen butikkeiere i Oslo, som bestilte varer derfra, og de var oppgitte over treg levering. Men dette er et par år siden, så kan hende det er blitt bedre (men de butikkene fører ikke Cabbages & Roses mer, og veeeldig dyrt var det her også). Men det er kanskje verdt å prøve, stoffene er ihvertfall noe av det flotteste jeg vet om. Mine er i 100% lin og kostet mye i London også. Lykke til.

Gekko said...

Hei! Fant bloggen din via en kommentar på "Hemma på landet". Nydelig pute!
Knappehull er jo ikke så göy, det er jeg enig i. Vet du at man kan sy i knappene med symaskinen? Jeg har skrevet en beskrivelse til det i min blogg om du er interessert.

Deb said...

You certainly did a beautiful job! Your buttons looks quite nicely done, and what great fabric.
Debbie

Jen @ The Cottage Nest said...

I'm impressed! I love to sew but go so long between projects that it is like starting over and I'm always nervous. I'm trying to change that. I just finished a very small sewing project of my own that I'll be showing soon.

Lantlivs Anna said...

Snyggt!!!