jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


MY GARDEN OF MIRACLES

Har dere hatt en flott helg? Håper det :) Jeg har hatt det fantastisk, tur til Ikea, marked, tur på puben, og hagekos. Har tilbragt flere timer i deilig sommervær i hagen i dag og har ikke unngått og se hvor mye vakkert som spirer, gror og blomstrer rundt meg. I grunnen er den helt fantastisk vår natur, nesten et mirakel. Det er ganske utrolig å tenke på hvordan det utvikler seg fra et lite frø, så til spirer så til blomstring og igjen til død. Men så begynner det bare på nytt igjen året etter, og denne gangen blir de bare større, sterkere og vakrere enn noen gang før. Det er et mirakel! Her noen bilder av mine små mirakler i hagen min :)
(Alle fot0: Aina)
I call it "my garden of miracles", because it is. The colours, the shapes.. It is amazing really how it develop from a seed, it grows then blossom and then die. But then it all begins all over again. And the plants, the grass, the trees and the flowers becomes even stronger, bigger and more beautiful than ever. It is a MIRACLE ! Here some pictures of my plants in my garden...My miracles :)

16 comments:

Lille Trille said...

Javisst er det et mirakel :-)
Det er like deilig og frydefullt hver vår å se at blomster og trær kommer til liv igjen.Ha en fin kveld.
Klem fra Lille Trille

elin1976 said...

Ja, jeg har hatt en helt herlig helg. Masse hage, maling, god mat, godt å drikke, famile selskap, tur i marka og ikke minst masse sol. Kan man kreve noe mer?
Er så takknemlig for at vi har det så godt som vi har det.
Jeg har verdens fineste prinsesse og verdens snilleste mann.
Og så kjenner jeg verdens flotte bloggere og en av dem er deg. Klem fra Elin:O)

JULIE K said...

Så utrolige fine hage bilder. Gleder meg til å begynne selv å fotografere i hagen, men vi er jo litt senere her vi vet du. Imorgen skal jeg ut i hagen. Var litt lat igår, litt trøtt etter loppis helg. Håper du har det bra der "nede". Klem fra meg : )

moderncountry said...
This comment has been removed by the author.
Hemma på landet said...

Du är väl en riktig sötis du.
Så jättehärliga bilder. Pussar / Stina

JULIE K said...

Hei igjen. Takk for kjempekoselig kommentar. Ja er det ikke rart at man snakker i bloggen. Jeg gjør det selv jeg. Ofte skriver jeg direkte inn det jeg sier. Så når jeg skriver ååååååå eller nææææææ osv i kommentarene er det faktisk det jeg sa da jeg åpnet bloggen. Ganske så morsomt he he.

Så koselig at du er så vant med kaniner. De er herlige dyr. Jeg trodde egentlig kaniner bare var kaniner, men etter å ha fått mine ser jeg jo at de er supre husdyr. Mine små heter Trampe og Melissa. Begge er funnet hjemløse og tatt inn av dyrebeskyttelsen der jeg fikk dem.

Gå også inn på dyrevenn bloggen min. Der ligger det nå et kjempesøtt bilde av en kanin jeg hadde i fosterhjem ifjor. Hun var så god så, men veldig vilter. Måtte jobbe endel med å få henne tam igjen.

Ha en god natt. Klem fra meg : = )

Signe said...

Du verkar ha haft en härlig dag! Vilka fina bilder du bjuder på! Ha en trevlig kväll! :)

BO said...

Du er heldig som bur i eit varmare land! Forstår det sånn at det har vore svært varmt i Nederland. Viss du bur i Rotterdam, så MÅ du innom Riviera Maison butikken i Alexandrium! Du har kanskje vore der? Viss ikkje, så er den til å anbefala!!!

Mia said...

Nyyydelige bilder fra hagen din! Og fantastisk hvor langt alt er kommet hos deg. Det skjer jo masse her også (og mye mer enn vanlig er på denne årstid) men dog. Det er herlig med hage og blomster, imorgen skal jeg tilbringe maaange timer i min...

Hulda said...

Så skjønne hagebilder! Blomster er bare herlig sier jeg. :) Falt spesielt for den blåhvite stemorsblomsten. Jeg elsker å holde på i hagen jeg også - det er ren terapi det. :)

Så du skrev om den interiørboka på bloggen min. Jeg er heldig å kunne bruke et gavekort for å få den. Blir herlig å få den gratis. :) :)

The Decorated House said...

What beautiful pictures. The miracle of spring and summer never ceases to amaze me, too.
Thanks so much for sharing those pictures.
Donna

Gypsy Purple said...

And what lovely pictures...yes...I also am always aware of the miracle of nature...blessings...

karin a said...

Så trevligt att du har haft en fin helg och vilka underbara trädgårdsmirakel! Blev särskilt förälskad i den klematis - tyvärr tror jag just den sorten inte är härdig hos mig.

Hemma på landet said...

Du är ju världens goaste lilla snusmumrik du!

Du beskriver mitt hem på ett sätt, så jag känner mig nöjd själv.
Bamsekramen/ Stina

Betty Jo said...

Gorgeous! Gorgeous! Gorgeous! What lovely photos and plants. Yes, they definitely are miracles aren't they? xoxo

Anita said...

Wonderful MIRACLE garden photos! And I am deeply impressed, you live be the sea! I LOVE the North Sea but we live about 300 km from the sea.... Thanks for sharing the evening sun at the beach!