jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


SUNSET

I går kveld bestemte vi oss for å ta oss en liten tur på stranda. For å få med oss solnedgangen måtte vi skynde oss og vi rakk det bare så vidt før sola forsvant helt i horisonten. Her går sola ned mellom halv ni og ni, og det var bare helt prakfullt syn i går!! Selvfølgelig ville jeg ta noen bilder av noen skjell i sanda, og tror du ikke jeg klarte å få sand i linsa så den ikke ville lukke seg igjen ? Uff så redd jeg var, og det som var en kjempeflott avslutning på en langhelg endte nesten i en katastrofe! Heldighvis klarte samboeren å få ut all sanda og linsa fungerte som den skulle. Phu, ikke til å spøke med når kameraet koster mange tusen kroner!


Har du sett en slik varm solnedgang!

Selv svaiende siv får en betydning mot en slik varm himmel..

Dette er da skjellet jeg bare Måtte ta bilde av og selvfølgelig havnet all sanda i linsa. Ikke ble det helt klart heller, men det var fargene jeg bare så gjerne ville få med meg. De er helt unike !
(Alle foto: Aina)
Some pictures to share from my favourite beach nearby where i live. Yesterday i thought the sky was on fire, what a beautiful sight!!

33 comments:

Cia said...

Va tur att det ordnade sej med kameran!
Jag är helt såld på din gräsbild-jättevackra färger och du har fångat gräsets rörelser så bra!
kram från mej ;)

monique said...

Wat een practige foto's!
Emaille is de afgelopen jaren erg geild geworden, dus is het ook duurder geworden helaas. Maar toch kom ik nog regelmatig, vooral bij kringloop winkels emaille tegen voor een erg leuke prijs.
Groetjes,
Monique.

anniche said...

Hei vennen !

Skal si du får blogget! Og hvilke NYYYYYYDELIGE Bilder du har tatt!
Så bra at det gikk fint med linsen, men jeg kjenner meg litt igjen! Man blir så oppi det....glemmer alt , også PHOH, har man dritt litt på draget, hehe!
Flott at du har hatt en god helg!

Jeg har en utfordring til deg på bloggen min, håper du kan ta den;O) Klem

Kreoline said...

Kjære Aina, takk for støtte, gode og varme ord. Klem.

Signe said...

Helt fantastiska bilder! Ha en skön dag!

Du lyckades kommentera hos mig i mitt senaste inlägg i alla fall, så det funkade. Konstigt att det inte funkade på förra inlägget!
Kram

Nathalie said...

Thank you for your message !
a trés bientôt
Nathalie

JULIE K said...

Å så vakre bilder da. Det er jo ikke noe som er bedre enn å gå på stranden. Da jeg bodde i nord, hadde vi utsikt utover havet. Jeg klarte aldri å gå å legge meg før solen var gått ned i havet. På sommeren var den borte knapt en time, så da måtte jeg skynde meg før den gikk opp igjen, klarte jo ikke å legge meg så lenge solen skinte.
He he må le av sand i linsen, det er jo ikke artig, men er selv slik. Mistet en gang et kamera rett ned i et fjellvann. Det funka ikke etter det. Er ekstra forsiktig med mitt canon nå ja. Ha en fortsatt fin 1 mai : )

Tonje said...

så vakre bilder!
Så du lurte på hvor det ble av meg,jeg har værdt på ferie så derfor har det vært stille,men nå er jeg tilbake. Tusen takk for koslige komentarerer på bloggen min.

For the love of country said...

Oh vilka härliga sommarbilder! Vackert... :) Kram gumman!

Jennyshemochharmoni said...

Vilka helt underbara bilder! Jag kan drunkna i dem :) Ha en jättebra tisdagskväll! KRAM

Guldkant På Livet said...

Hej Aina, vilka otroligt vackra naturbilder du tagit, ljuvliga! Också de bilderna från din trädgård nedan! Ja,. det var ju bra du kollat upp vad Valborg var för ngt, det visste ju inte ens jag var det kom i från! Vi hade en trevlig kväll men tittade inte på ngn eld/bål utan var bara hemma och åt och drack gott... Mari.

Trude said...

Så flotte bilder, hmmm ingen strand, sol og skjell i nærheten her...får drømme om ferien vi skal ha om noen dager.Ser ut som om du har hatt en fin dag!Vi høres (",)

elin1976 said...

Så flotte bilder fra stranden. Det er jo som et postkort der dere har vært. Sand i linsen er ikke til å spøke med. Du må være forsiktig når du ligger md nesen ned i sanden og skal ta bilde. Siden du nevner linse vet jeg ikke hvor langt nede du har vært men etter bilde å dømme er det rett før du kravler inn i skjellet( he ha) Ha en flott onsdag. Vi skal ha varetelllinig på jobb så jeg ser frem til 10
"herlige" timer på jobb...noot.
Masse klemmer fra Elin

molly' said...

Ja, dette kunne vært på utstilling....tøffe og vakre bilder på engang! Elsker slike flotte bilder:) Og her har det vært sying, og knmappehull i det siste...hehe! Skal si dere svinger dere med nål og tråd;) For meg virker jo det som flere årsverk, bare på en pute, på meg hadde det blitt det:)) Flinkesen er du! Kos deg i varmen, håper solen kommer frem mellom tåpken hos meg:)

Hulda said...

Nyyydelige bilder fra solnedgangen! Jeg likte så godt bilde med sivet som svaier i vinden. Flott!

Hemma på landet said...

Men åh, så vackert!
Tror att jag ska komma och hälsa på hos dig. Puss Stina

sunshinegirl said...

Det er noen fantastisk bilder du får tatt med det kameraet ditt. Ikke rart du ble redd når ikke linsen ville lukke seg. Jeg har kameraet mitt med meg overalt. Jeg får angst bare batteriet begynner å lyse rødt;)
Ha en herlig uke videre:)

Mia said...

Å vilka vackra bilder, andas sommar..

Hemma på landet said...

Så mycket fint som du gör, så kan det inte bli fel med de idéer du har. Puss

Deb said...

Your garden looks so lovely. How wonderful to live near the sea and enjoy such beautiful sunsets!
Debbie

Metteflette said...

Så herlige sommerstemning bilder du viser! Blir så glad av det! Puta di ble jo knallfin! Må si du snart er rene proffen :-) Ha en kjempefin onsdagskveld Aina. Klem fra Mette

Malinken said...

For noen fantastiske bilder du har tatt!! Sand i linsa kjenner jeg altfor godt til... Klarte det samme på stranden i fjor med helt nytt kamera. Kjente panikken bre seg.. Takk og lov for menn som beholder roen da! *ler*
Her er været også nydelig, men til stranden har vi ikke kommet oss enda. Kanskje i morgen? Ble definitivt inspirert etter å ha sett disse bildene *smiler*
Ha en flott kveld!
Klem fra meg :-)

daisy said...

Så vakre bilder du har tatt! Virkelig nydelige, var de! Finnes ikke noe finere enn solnedgang, synes jeg! Og bildene dine har virkelig fanget det!

Så bra at det gikk bra med kameraet ditt! :)

Southern Heart said...

Aina, that is such a beautiful picture. You are fortunate to live in such a beautiful area, and we are lucky that you share its beauty with us! :)

Love, Andrea

Alvas Hus said...

Åh, vilken härlig blogg du har. Kan jag länka till dig :-)

Kram Sandra

LiSbEtH said...

Du har en fantastisk blogg, men nydelige bilder. Kommer nok tilbake til deg :)

suzanne said...

Thank you Aina for your message in my blog, it' s always a pleasur to reed you.

Betty Jo said...

How wonderful it would be to live near the sea, and walk on the beach. I adore the photos, especially the one of the grass. You are soooo gifted! xoxo

dreamhouse said...

ååh vilka underbara bilder! va lyckligt lottad du är!! massa kram!!xx

Anonymous said...

Fy fabian så fine bilder!!!! Det sivbildet og skjellet var jo bare helt flott! Jeg gleder meg sååååå til det blir varmt nok til å gå på stranda her, både kveld som dag! mmmm det gjør jeg

Mia said...

Nyyydelige bilder! Det er noe eget med solnedgang, sjø, sand og skjell... Vakkert, vakkert!! Men for en krise det hold på å bli med sand i linsen, huh! Jeg er livredd for at noe skjer med kameraet mitt, for hva er vel blogging uten det...?

Naturegirl said...

Stunning photos! Reminds me of Arizona sunsets I witnessed however my photos did not turn out! To live by the sea..sigh! hugs NG

barbouille said...

So lovely pictures !.....