jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


INSPIRATION DAY

Er det ikke utrolig hvor mye et bord, en liten hylle med en hatt eller ei plante på riktig sted, i den riktige "settingen", kan ha og si ? Jeg har samlet en haug med bilder det siste året. Og når jeg sitter og studerer de nøye kan jeg se at de alle har noe til felles. Det er dekorasjonene som gir det lille ekstra, og ikke bare det hvite bordet eller den grønne hylla. Noen bilder griper meg så langt inn i hjerterota at jeg bruker de bevisst som ide når jeg skal dekorere selv. I dag vil jeg få gjerne dele noen av disse bildene som alltid vil være med meg. Værsågod og nyyyt!
Ha en god Søndag!


(Foto: Oliver Furniture) Hadde det ikke vært for plante, viskestykker og kurv med grønnsaker ville ikke denne kroken fått en slik nydelig utstråling!

(Foto: Pigekammeret)Perfekt eksempel på hvor mye dekorasjon kan tilføre og gi den rette utstråling til en hylle!

(Foto: Honning og Flora)
Et nydelig fransk Speil, en liten vakker lampe, et stemningsfullt lys, og et bord som er tryllet om....ja alt gir denne vasken den ømmeste kjærlighet :)

(Foto: Ukjent)
Ååå !! Jeg kan ikke få nok av slike vakre bilder med blomster i vaser og kurver med lintøy!!

(Foto: Himmelrommet)
Jeg som mange andre har blitt helt forelsket i en nydelig tekst på veggen. Dette er absolutt min favoritt! Stemningen i dette bildet gjør meg helt varm i hjertet!
"De smukkeste ting i livet kan ikke ses eller røres..De skal føles i dit hjerte"


(Foto: Himmelrommet)
Min favoritt her må jo være døra opp mot veggen..

(Foto: Himmelrommet)
Trenger jeg si noe som helst? Eye-cather, Hanen! : )

(Foto: Ukjent)
Dette rommet sier; "less is more" ! Bjelkene, himmelen og naturlige materialer gir akkurat den rolige og avslappende atmosfæren man ønsker i et soverom. Drømme, drømme...

How important isn`t decor? It makes it all off, wouldn`t you say? The shelf, the table and the bed wouldn`t have the same radiation and charm without some plants, quilts, flowers, tin lanterns and some lovely china? Decors makes it all come together and gives it charm, the right feeling, style and makes it cosy. I love to decorate, i do it all the time. Every week i make changes in my home. It makes it interesting and personal. I have collected a huge amount of pictures that gives me inspirations with interesting and unique ideas. Some of them makes my heart sing! Here are a few of them, for ideas and joy :)

50 comments:

Anonymous said...

Åh, vilka fina bilder. Man blir så inspirerad av sånt.
Kram Elzie

Anonymous said...

Aina!
Jag glömde ju nämna länkningen! Vet inte varför det inte fungerar, men jag ska försöka ordna upp det. Jag har förresten en syster som heter Aina *s*.
Ha det gott.
Kram igen, Elzie

Anemone said...

Er så enig med deg i det du skriver...Det ER detaljene som gjør susen.
Jeg har nå lest om mat og rødvin på "koselig koselig" sin blogg, lest om ostekake og kaffe på en annen. Tror sannerlig jeg legger meg litt i den vakre sengen der å slapper litt av. :-)

Tilonino said...

Hei på deg!

Beklager at jeg ikke har svart deg før men har vært bortreist i helgen og før i uka var det så travelt. Men jeg er klar for en swap. Bare si hvordan du vil vi skal gjøre det. Jeg har mail
tilonino@gmail.com
Send meg en mail på denne så kan vi snakkes.. gleder meg. Nydelige inspirasjonsbilder du hadde lagt ut på bloggen din. Hilsen Tilonino

HildeS. said...

ÅÅåå så fantastisk flotte bilder du viste her. Dei osar av sjarm og stemning. Nydeleg.

Trude said...

Hei,så mange fine bilder og flotte detaljer!!Alltids like mye fint å finne og lese om på bloggen din.Her har vi hatt en nydelig dag,fortsatt 20gr.Avsluttet med grilling...blir hver dag det i sommer.Mor skal snart unne seg litt tid alene på arbeidsrommet,mye å gjøre,og i kveld er det bestikketuier.Ha en flott uke,så høres vi igjen.

Lynetmor said...

Så mange fine bilder du viser fram :-)

Hemma på landet said...

Helt otroliga bilder.

Tack, gummam...du är så snäll!
Mys på med gubben din nu.
Sov gott! Puss Stina

Hulda said...

Fantastiske bilder, Aina! Jeg er selv veldig begeistret for hyller, det vet du nok etter å ha fulgt med på bloggen min. :) De er så flotte til vakre stilleben. Gjerne med et speil over.

Rosa Pimpinellifolia said...

Hej!
tack för otroligt vackra inspirationsbilder! :)
Ha det bra!
Kramar

Trude said...

...da venter jeg i spenning på postmannen.Gleder meg til å se resultatet.17 gr og kl er etter midnatt...viftene går for fullt her,sånn er det i Trondheim, ene dagen vår og neste knallsommer.Skal vare en god stund nå, så brunfargen får sitte i etter ferieturen.

Tonje said...

wow!!!!
For noen nydelige og inspirerende bilder=) nå er det bare å kopiere bildene slik at jeg kan vise dem til min kjære og få fortalt ham at det er slikt jeg drømmer om i mitt neste hus.....Jeg elsket alt,spesielt det vakre soverommet og badet. Takk for at du ga meg så mange flotte bilder og inspirasjon...hva skulle man vel gjøre uten deg og din blogg???
Ha en flott uke. Klem

Kathrin said...

Masse fin inspirasjon, thanks!!!!
Klem til deg!

elin1976 said...

Flotte bilder, Aina. Alt det du tenker på...du er så god. Jeg er slik at alt må være i balanse når jeg innreder( skulle nesten tro jeg var litt nevrotisk he he) Men har jeg en mørk gjenstand til venskte må jeg ha noe mørk på høyre side osv. Bare for å ta opp fargen. Åsså er jeg litt slik at de høyeste pyntetingene på stå på venstere side bla bla bla......nok mas fra meg. he he. Her er været sååå flott. Tenk nå har sommeren kommet her for fullt. kl. 06.15 15,8 grader. Det liker vi! Det kommer til å bli en herlig dag. Dette MÅ bare vare. Ha en fin dag, vennen klem fra Elin:O)

Naturegirl said...

So fresh are the top few photos!The one with the eggs soft looking with the flowers! Oh that bedroom..sigh.. I enjoyed all these photos I can see why your heart sings!hugs NG

Mia said...

Nyyyydelige bilder, Aina! Det første bildet fra et kjøkken... og det med fil de fer-kurven med lintøy... og soverommet... vet ikke hvilken var nydeligst. Skjønner godt at disse er dine favoritter og at de inspirerer deg. Takk for at du delte med oss. Og så ønsker jeg deg en herlig uke, med sol, varme og sommer.

bagateller.se said...

Åh, underbara bilder! Håller med om att de har det lilla extra! Jag tycker man får känslan av att rummen används, inte bara stylade liksom... En lite nersutten soffa, ett nyligen kramat gosedjur, kläder lite slarvigt hängda på galjen, en lite skrynklig handduk.. Inte helt perfekt samtidigt som man tydligt kan se att det finns en tanke med varje sak och att det är inrett och stylat med känsla. Det känns som om man kan, och vill, bo där! Vackert smakfullt och hemtrevligt! Tack för inspirationen! /Terese

Sol said...

Hallo på deg. Vakre bilder, og det er jo så sant det du sier...det er jo disse små artige detaljene som blir så spesielle og gir det ille ekstra.Prøver alltid å finne på noe sånt her hjemme også,men vet ikke om jeg får helt dreisen på det.Og som regel mens jeg prøver å gå rudnt å dekorere,så skjer det noe annet.Unger som skal ha oppmerksomhet,en liten pusekatt som river ned noe og knuser lit...osv, sv....Men tusen takk for at du viser dsse flotte inspirerende bildene. Morsomt også når du forteller noe fra Nederland. Har aldri vært der,men har jo så lyst til å besøke det landet en gang....

Outi said...

Oh what a wonderful collection of inspiring pictures! Makes me want to do something for my home immediately, tinker around a bit. A home is never ready, it's an endless, but happy joyous project that spans a lifetime.

Jennyshemochharmoni said...

Mitt hjärta sjunger också av dina bilder! Verkligen helt underbara! Härlig energi :) Hoppas ni har en solig och härlig kväll! KRAM

Nonnie said...

Thank you for sharing these gorgeous pictures. There are some wonderful inspirations here. I want that beautiful sink and mirror to be in my bathroom!

JULIE K said...

Jeg får faktisk litt vondt i magen av slike bilder. De gir meg ett sånt positivt sug. Jeg kan virkelig nyte dem ja. Sitter ofte ute med hage og interiør blader og jeg kan virkelig kjenne på kroppen at jeg nyter det, det er jo så godt, og så drømmer man da vet du : = )

Niesz Vintage Home said...

Oh, I am always so inspired by your site!
You find the most beautiful photos!!!

I am constantly changing rooms around in my home, as well.

Kimberly :)

anniche said...

Åhhhhh, dette var noen nydelige bilder! Jeg dåner:)
Jeg bare elsker alle sammen ,og det er så moro og se hvordan enkle detaljer gjør et rom!

Jeg har faktisk stylet leilighet gjennom bilder og forklaringer i dag. I og med at min bror flytter ned til sørlandet , så skal han jo selge leiligheten ...
Han sendte bilder ab alle kroker og jeg ba ham gjøre slik og sånn!
Det ble så bra og megleren var kjempe fornøyd, hhihi, artig!

Ha en god kveld, vi skal skru loveseat .....haha:O)

Klem

Tina said...

Tänkte bara säga tack för din fina kommenter på min gamla blogg StillMe http://stillme.blogs.se/.

Jag saknar min lilltass fortfarande och tårarna kommer ibland men för varje dag går det lite lättare. Jag kan till och med skratta åt minnen jag har. Det är väl så att en stor glädje tar tid att sörja!

JAg har skapat en ny blogg titta gärna in om du har lust!

Tack igen för din kommentar!

karin a said...

Så väldigt vackra och inspirerande bilder! Härligt! Visst är det så att detaljerna/dekorationen är det som kan lyfta en hel inredning!

Tack snälla för kommentaren på min blogg! Blir så glad av att höra att du blir inspirerad till "mer trädgård". Du skrev om Jamie Olivers senaste program och jag måste säga att jag både älskar hans mat och hans hus/trädgård. Underbart! BBC har jag tyvärr inte men jag har ändå sett en del från Chelsea flower show i tidningar och dyl. Ha en fin tisdag Aina och stor kram till dig!

Hemma på landet said...

I Love You too!
Have a nice sunny day today, my little hen.:-)
Hug Stina

Mita`s hjørne said...

Så utroligvakre bilder...
Drømme, drømme...
Tenk å kunne ha det slikk hjemme...

Ha en flott sommerdag...

mona said...

Ååååå,tenk og kunne vist disse bildene,og sagt :dette er hjemme hos meg.......sukk ! Stylingen har mye å si,ja......skjønner meg ikke på folk som bare "slenger" ting tilfeldig et sted,bare fordi det er en ledig plass akkurat der...og det verste jeg ser er lamper og bilder på rekke og rad,like under taklistene,fy og fy..... :( Men man er jo forskjellige,og må respektere at ikke alle har interesse av slike ting......Kos deg da,håper du har det varmt og godt :)

Eva Agnes said...

Åh, tack kära vän. Hönor har varit en passion sedan jag var liten och gullade med mormors hönor... hi hi
Det är så harmoniskt att pyssla till det ute och inne. Jag blir så förnöjd av det.
De bilder du har lagt in måste jag verkligen tacka för. De är så tilltalande att de griper mig i hjärtat också.
Kramar till dig och ha det bra.
Eva Agnes

Sissel said...

Så herlig inspirerende å titte innom deg som vanlig, får enda mer lyst til å rydde og male hvitt. Har en hvit himmel som skal opp over senga, tror nok det blir litt orging på soverommet til kvelden. Oups, organisering ikke den andre varianten som mulig kan tillegges forkortningen, det er det heller dårlig med i en singeltilværelse... sukk.

Clara said...

Den översta bilden tilltalar mig så mycket....måste nog skriva ut den och ha den på väggen som inspiration!
Kram

Clare said...

What beautiful fresh and inspiring photos!

Malinken said...

Detaljer er alfa og omega. Synes du viser det så bra på bildene fra ditt eget hjem i innlegget under. Jeg så ikke med en gang at det var to forskjellige innlegg, og trodde først at bildene fra hjemmet ditt også var fra nettet... *smiler* Helt nydelig, Aina! Falt pladask for kjøkkenhyllen din, hvor hver og en ting kommer perfekt til sin rett. :-)
Klem fra meg:-)

Guldkant På Livet said...

Hej på dig!!! Tar en snabb bloggrunda i kväll så jag hinner inte läsa allt men du har såna otroligt fina bilder att visa som vanligt och jag skulle inte ha ngt emot att ha det så hemma hos mej! Ha det bra i värmen!! Mari.

monique said...

Hoi Aina,

Wat een ontzettend leuke en prachtige foto's weer.Zo ontzettend leuk om naar te kijken.
Groetjes,
Monique.

Sylvia said...

Så mange nydelige bilder. Er helt enig med deg.
Og nedover på siden din er det like mye fint....som du har i ditt hjem!
God tur til Norge!Nå er endelig sommeren kommet hit også!

Pia..... said...

Hej...ja jag hinner inte riktigt med alls just nu...men hoppar in till några få utvalda..du visar så fina bilder..blir väldigt inspirerad...förstår precis vad du menar med det du skriver till bilderna...tänk om man kunnde tillämpa allt sånt med...får träna på lite stämningsbilder...man lär sej väl...och tack för allt fint du visar...ha de så gott...PIA

Lantlivs Anna said...

Vilka underbara bilder du letat fram! Tack för inspirationen!!!

Mia said...

Underbara bilder! Ja, tänk vad en liten sak "gör" en hel bild..

Tanja said...

Ååh, nå kan du tro jeg har drømt meg bort..... Jeg får alltid lyst å gjøre om litt hjemme etter å sett så mange nydelige bilder:)Deilig med litt inspirasjon!

Marres Hörna said...

Vilken härlig blogg du har! Hit kommer ja säkert igen!

Kram Martina!

Hemma på landet said...

God morgon, hönan!
Hoppas att du sovit gott.
Nu ska jag baka igen. Hoppas att det kommer några på loppisen idag. Vi har ju helgdag idag.
Bränn inte näsan nu. Puss

Twinkle Pink said...

Hi there!

I was just catching up with you and your blog. I LOVE those pictures - are they from a book? - if they are I would love buy it.

I really like the post on France too. I love Provence,we went 2005. We are going to the Cognac region this year. So will have to find out all the best markets to visit.

best wishes Ginny

Hemma på landet said...

Tur att jag hann före!*fniss*

Ja, det är nationaldag idag. Det är så svettigt så jag tror jag dör. Ska smörja in mig med glass tror jag.

Jag bakade en kaka med kaffe i.
Puss hönan / Stina

Twinkle Pink said...

Hi Aina and thank you for the information.

Your blog is a great source of information. I have tried out the links to the pictures. It's quite funny as I don't understand anything but press on buttons to unknown pages. I have been inspired for the day:)

I am going to put you on my favourites list if you don't mind and that will prompt me to visit more often. Thank you again:)

Best wishes Ginny

Jen @ The Cottage Nest said...

Beautiful pictures. They make my heart sing as well!

kristin said...

Le temps semble s'arrêter pour apprécier l'instant !

Anaïs said...

Bonjour Aina,
De très jolies photos chez toi,un vrai plaisir pour les yeux.J'aime beaucoup le blanc,le rose et le gris chez moi.J'aime beaucoup décorer mon appartement aussi,les objets bougent de placent chaque semaines aussi(je vois que je ne suis pas la seule à faire çà!)
Pour la lavande,"recette" ne dis pas pour manger,mais une fabrication pour faire de l'eau de lavande pour utiliser après avoir lavé tes vêtements ou linges de maison.
Belle soirée mon amie

Lella said...

Vilka underbara bilder! Med risk för att bli tjatig med tanke på alla kommentarer du fått ;o)
Otroligt inspirerande och peppande när man bor i ett renoveringsobjekt, tackar!