jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


SWAP X 4 - WORTH A CELEBRATION !

Her er jeg igjen jenter!! Å så fort dagene går og så mye jeg har og gjøre!! Som jeg har fortalt både den ene og den andre drar vi snart hjem på ferie til Norge i 4 uker. Og det er ikke mer enn 3 uker til, JIPPI!!! Så som dere skjønner er det da endel forberedelser. Katta har fått alle vaksinasjoner, for ho skal på kattehotell. Jeg må få levert enda 2-3 oppgaver til i studiet mitt Antikk & Gammel kunst, så jeg leser og skriver som en gal. Så er det jammen planlegging for et overraskelses party for min mamma som fyller 60 i Juli. Phu... Men, jeg tar meg tid til bloggingen så godt det lar seg gjøre. I løpet av de siste ukene har jeg mottatt ikke mindre enn 4 pakker fra bloggevenner. I bytte har de alle fått enten hvert sitt hjerte/r og - eller et Nederlandsk Interiørblad, + ett par malerier jeg snart er ferdig med. De har alle gjordt et stort inntrykk på meg, på hver sin måte. 4 ressurssterke jenter med en kreativitet, motivasjon, iver og vennlighet jeg aldri har sett maken til.
Så takk til dere alle 4 : Stina, Mia, Trude, og Violette ! Dere er en sann inspirasjon, takk for at dere har kommet inn i mitt liv :)

FRA STINA - HEMMA PÅ LANDET


Helt nyyyyydelige hjerter med de søteste detaljer!!

Nydelige perler og jammen en liten kopp av porselen!

En chic, glitrende prisme...
Tusen Takk søte Stina, du er en vidunderlig person :) Det er lenge siden jeg har møtt en som har gjordt et slikt inntrykk på meg som deg. Tross i din sykdom forblir du alltid positiv og sprer massevis av med glede og motivasjon. Du er min lille sommerfugl du, kram :)

FRA TRUDE - HOS TRUDE
Fantastiske monogrammer, og denne kronen var nok en av mine favoritter :)
Denne damen må være en av de mest godhjerta personene jeg har møtt!
Dere husker vel at jeg hadde vanskeligheter med å finne ferdige monogrammer her i Nederland? Vel, Trude tilbød å lage noen og sende dem til meg. Er ikke det helt fantastisk?! Og for en hakeslepp jeg fikk når jeg åpnet pakken og fikk se så mange!!! Tusen hjertelig takk kjære Trude, på grunn av deg har jeg blitt enda mer motivert og inspirert til å sy : ) Varm klem
(Besøk bloggen hennes, hun lager de vakreste kreasjoner! )

FRA MIA OG VIOLETTE - MIA`S LANDLIV / LA CABANE DE VIOLETTE


Dette unike lappe-hjertet har Mia lagd. Alle vet vel hvor flink Mia er til å sy og ikke minst til å Quilte? Det har fått en spesiellt plass :)

Etter å ha lest en kommentar om hvor glad jeg skulle ha blitt for å kunne få kjøpt meg det siste nummeret av Vakre Hjem & Interiør, tilbød Mia seg å sende et til meg. Jeg ble så paff og så glad at jeg ikke visste hva jeg skulle si engang. Siden har jeg kost meg gløgg ihjel med bladet, og det ligger fast på sofabordet. Takk til deg og kjære Mia, du er en stor inspirasjon, det vet du! Drømmen er jo å få det slik du har det, med både hus og dyr på bondelandet. Hver dag er en glede å komme inn i din blogg, alltid flotte bilder til glede og inspirasjoner! Varm klem

And not at least,today i received a gift from Violette from France, Marie Claire Interiordecoration magazine. Violette was one of the first i met here, inside this fantastic world and she has given me inspirations, ideas, motivations, and not at least correct guidelines. Everything from colours,fabrics, sewing and embroidery. Thank you so much Violette, you are delightful !! I am looking forward to follow your way to succes. Kisses from Aina :)

25 comments:

Mia said...

Søte, snille Aina! Tusen takk for kjempekoselige ord. Jeg ble helt rørt, jeg... Så hyggelig at du like Vakre Hjem. Jeg har også kost meg masse med Seasons, et utrolig flott blad. Bildene er nyyydelige og det hjemmet fra Belgia er bare "to die for..." Tusen takk til deg også.

Og så mange flotte ting du har fått av de andre jentene. Hjertet til Stina var nydelig og alle de monogrammene fra Trude utrolig flotte. Det var noen fantastiske ting.

Artig med krydderurtene dine (ref. kommentaren din i bloggen min). Men jeg er ikke helt sikker på om jeg forsto det riktig; trenger de støtte? Jeg har ikke støttet mine. Erteblomstene derimot har fått kvister fra et kirsebærtre til å klatre på. De blir nok ikke stødige nok i lengeden, så jeg må finne på noe annet. Men foreløpig duger det. Har du noen til å passe på hagen din og alt det fine du har sådd mens dere er på ferie i Norge? Håper det.

Mita`s hjørne said...

Så flotte ting du har fått, å så
er jo så koselig å få slikke søte ting da...
Tildafiguren er fra Tildaboka, og der er det jo så utrolig masse fint da...

Ha en flott kveld...

Hemma på landet said...

*fniss* Du är ju för söt du!
Jag är så glad att du tycker om dem. Min goa och snälla vän!

Puss

Hemma på landet said...

Oj, ja visst ja! Klart att du får beställa nåt. Hönapöna! Puss

molly's heaven said...

Så uuuuuuuutrolig vakre ting du har fått av disse fantastiske damene;) De er driftige og ikke minst dyktige, alte er like nydelig, og omtenksomt...heldiggrisen;) men du har nok sikkert fortjent det...hihi:) Jeg har snart ingen stemme, og snyter meg annet hvert minutt...snufs, men det går seg til!
Ha en super aften med din kjære, og nedtellingen til ferien e vel begynt;)

Anemone said...

Ja, er ikke denne blogginga helt fabelaktig.
Selv om jeg har blogget bare litt over en mnd, kjenner jeg at jeg er tatt imot med åpne armer. Føles som om jeg har kjent noen av "dere" i lang tid.
Tok meg faktisk i å tenke på deg i dag, så lenge siden (faktisk bare en dag eller to) du har vært "online" her, det gjorde meg litt bekymra, snodige greier, men godt ment.
Varm klem sendes til deg, og velkommen hjem igjen snart.

Hulda said...

Så flotte gaver du har fått. :) Kunne godt tenkt meg det nederlandske bladet, det virker kjemepbra. Så fint at du skal til Norge snart, kan tenke meg at du gleder deg villt til det. :)

Jeg har malinga nede i garasjen, skal sjekke fargenr i mårra. Men, fargen het iallefall aprilgrønn.

JULIE K said...

Så mye fine saker du har mottatt. Ja jeg blir helt imponert over alle dere flinke bloggere rundt omkring. Alle lager dere jo så mye fint.
Ha en flott helg Aina : )

Tonje said...

wow så mange nydelige ting du har fått av dine venner=) Jeg elsket alle sammen=)

Skjønner du har det travelt for tiden,er mye som skal ordnes før en reise som varer i sååå lang tid=) Lykke til med alle forberedelsene=)

violette said...

Violette can also be a naughty girl (smile) : I tagged you !!!

See on my post, ... 7 things !


You haven't been tagged yet , have you ??

Anonymous said...

Vilka fina presenter. Förstår att du är glad och nöjd för dom.
Kram Elzie

Clara said...

Lyckliga du som fått så vackra presenter...vilka härliga människor det finns. Jag är ju bloggbekant med Mia och Stina ...och har förstått att det är kreativa och generösa kvinnor! Hoppas du får tid att hitta på något kul med alla dessa vackra monogram också....ha det bra nu och TACK för dina snälla ord inne hos mitt!
Kram

karin a said...

Åhh så härliga saker du har fått, alltihop! :) Mias och Stinas saker har jag beundrat tidigare men monogrammen var helt underbara de med. Läsa inrednings-/trädgårdstidningar är ju aldrig fel.

Så härligt det låter med lite ledigt! Hoppas verkligen att ni får fyra härliga veckor i Norge när det kommer. Ha en fin fredag och en kram till dig.

HildeS. said...

Ååååå, så masse nydelege ting du har fått:)
Kan tenke meg at du gler deg til turen til gamlelandet.
Ha ei fin fin helg Aina:)

Saint-Ange said...

Hi Aina,
I discovery your blog grace the Violette's blog...
Your blog is also beautiful.
I don't write sweden and I write english very very bad !!!sorry

Gypsy Purple said...

How lovely....you are lucky...

Tonje said...

tusen hjertlig takk for den utrolig flotte og gode kommentaren !! Håper du også får en strålende flott helg!

Jennyshemochharmoni said...

Det var verkligen fina saker! Ha en underbar helg med massvis av sol! Stoooor kram!

elin1976 said...

Klart jeg ikke har glemt deg vennen.Jeg hadde sendt deg mail men når jeg ser i sendte elementer ser jeg at det har kommet på en & og en % på mail adressen. Nå har jeg kopiert adressen og sendt mailen på nytt. Vi får snart begynne å bruke sms i steden he he. Nå håper jeg det skal være i orden. Ha en fin dag. Ps. for noen flotte gaver du har fått. Monogrammene er bare så flotte. klem fra meg:O)

Anita said...

Hi Ania!

Thanks a lot for your nice comment on my latest garden pictures. I am glad to learn that you like the colours.

Those swapping gifts are wonderful, I especiall LOVE the little hearts!

Well, it's not that warm over here today, we are currently having around 20 °C here and the sky is full of clouds. But as long as it does not rain....

Mia sent me that Norvegian magazine, too! And I love it!

By the way, what do you think of swapping magazines, too? Do you know that German "Wohnen & Garden"? I am sure you would LOVE it!

Have a wonderful week-end!

Groetjes uit Duitsland,
Anita

Anonymous said...

Så flotte hjerter :) Heldig du som har så gode venner som sender deg så fine (bytte-)gaver. Det er kjempekoselig.
God tur mot Norge og kos dere i Danmark, jeg trodde kanskje du skulle flytte tilbake, men ser jo nå at det er ferie det er snakk om! Alltid godt å komme hjem på ferie, nyt det!
Håper det blir flott 60 års dag for din mor også, og fint vær ikke minst!

Trude said...

Heisann,så koselig du har skrevet om oss da, tusen tusen takk!Hyggelig å være hyggelig.Håper du får bruk for monogrammene.Gleder meg til å se.Her skinner sola og vi har kost oss med grilling.Smådamene har lagt seg,så nå skal mor lage en oppslagstavle til en liten frk Sara.Ha en fin helg,så høres vi igjen.Husk at alle disse tingene har du fått fordi du er så koselig i kommentarene dine!!Klem

Hemma på landet said...

Min söta lilla gullhöna. Hoppas att du myser nu! Puss

signe said...

Vilka underbara monogram och hjärtan! Ja, det finns många händiga bloggare därute! :)

Sandrine said...

This monogramms are splendid !