jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


SUMMER BY NIGHT


(Foto: Aina)
Satt og slappet av og koste meg på terassen i kveld. Synes det var så vakkert å bare sitte der i stillheten med lys på bordet. Katten min Julie lå på fanget mitt og malte. Jeg følte meg så lykkelig :) En deilig sommerkveld...

SUMMER

Colour has exploded
everywhere the eye can see;
Summer is smiling down on us
wherever we may be.
Gentle breezes, refreshing rain,
and the dancing sun take part
In giving earth the summer touch -
tonic for the heart.

- Joan Adams Burchell
With Silence, a bright sky, a burning lamp on the table and my cat purring on my lap, it was a lovely night that made me feel completely happy. So refreshing and calming, perfect compination for a good night sleep...

21 comments:

elin1976 said...

Høres herlig ut. Her blåser det og er kaldt nå, så det er ikke så fristende å sitte ute ikvel. Det skal bli bedre:O) Har styrt på masse i kveld med kjøkkenet. Malt og vaska. Henta pakke fra butikken til Anniche og da måtte jeg jo finne plass til dette.
Nå har min bedre halvdel gått å lagt seg, så jeg kan ha hele fjærnkontrollen for meg selv.(JIPPI) Skal benytte meg av det. Ha en fin kvel. Klem fra Elin:O)

Cia said...

Åhhh...så vackert kan inte sluta titta på pionerna som du har på brickan...

karin a said...

Stämningsfull! Så vackra pioner. Förstår att du har njutit där ikväll. Sov gott och kram!

Interiørhuset said...

for ett vakkert stemningsbilde....det så virkelig kjempe koslig ut=) Der hadde jeg nok kost meg jeg også=) Klem

Hulda said...

Høres ut som en veldig koselig kveld. Man skal nyte livet på slike kvelder, det er helt sikkert. Så fint på bordet ditt også.

Du har forresten helt rett i det du skrev på bloggen min, vi har veldig lik smak, vintage, fransk landstil m.m. :)

Southern Heart said...

Beautiful photo...I can almost smell the night air! I also loved the poetry you included today...it is a perfect fit!

xo,

Andrea

Ellie said...

Nydelig bilde! Det ser jo så herlig ut å sitte der og nyte sommerkvelden! Vi har også hatt det varmt og godt, men i dag ble det kaldere, så i kveld var det ikke fristende å være ute. Fortsett å glede deg over øyeblikket! Klem fra Ellie

TICA said...

Glorious L' Bleu Heure!

Marianne/København said...

Det ser meget hyggeligt ud. Jeg selv har haft for travlt med at sidde ud -- det lover jeg at gøre en af de nærmeste dage. For det er jo nu vi skal gøre det - den lyseste tid på året. Meget, meget smukke blomster :-)

Huset i Hagen said...

Nydelig bilde! Fikk veldig lyst til å sitte meg ned ved det bordet ;o) Her hos meg er det veeeldig mange mygg! Har planer om å rigge til med myggnett i hagen. Må jo bare være ute i lange fine sommerkvleder. :o)

LantlivsAnette said...

Såå mysigt och stämningsfullt med ljusen..där hade man gärna suttit ned med dig..Kram

Pernilla said...

Är inte kvällarna det bäste med hela sommaren! Det är underbart och sitta ute när det skymmer. Och vad fint du har omkring dig. Hoppas det blir många såna härliga kvällar!

Coeur de beurre said...

Goedendag, verrukt om je te lezen... Ik neem een grote dag van pauze in beslag vandaag want de periode van onderzoeken die is genoeg vermoeien. Hoe gaat jij mijn vriendin? ik ga vertalen wat ik heb in dit biljet van blog gescrijft omdat jij het humeur van de dag kun verstaan.

Love from Annelyse... I think all time of you... Take care my friend!

Clare said...

What a lovely piece of poetry! Your table looks very pretty - and what a beautiful jug of peonies!

JULIE K said...

Å for ett koselig bilde av kveldsstemningen. Føler jo jeg sitter ved siden av deg der og synes jeg hører Julie som maler : )
Ja her har vi også regn nå, og plutselig var temp nede i 10 til 8 grader og inatt hele 4, så jeg fryser....brrrr...
Bruker tiden fornuftig inne nå. Må rydde ut av ett rom som er bombet etter opp pussing i 2 etage. Får huset fullt av folk i slutten av mnd da det er bryllup i familien. Godt egentlig at det er litt styggt vær nå, klarer jo ikke å arbeide inne når været er fint. Egentlig vil jeg helst bare være ute å hagen og plante ned alt jeg har kjøpt. Mye morsomere : )
Ja kaninene har jo egen parasoll ja he he , de tåler faktisk ikke mye sol. Blir de for varme kan de dø. Mine kan også gå inn i garasjen, der er det alltid kjølig.
Nå skal jeg begynne å bære bøker opp på loftet. Må legge endel i kasser der, har rett og slett ikke plass til å ha alle framme. det er litt av ett slit, men må jo til.
Ha en fortsatt flott dag : )

Valerie said...

so perfect ! makes me want to be there ! and the right words to match the picture !

signe said...

Vilken härlig kvällsbild! Ser jättemysigt ut! :)

Mia said...

Vakkert kveldsbilde! Pioner hører til mine favoritter, har noen hvite og rosa i hagen, som blomstrer snar (masse lubne knopper å se...) I Danmark solgte de bunter med de deiligste rosa pioner til kun 15 kr. bunten! Hadde lyst til å fylle bilen med de... Ellers så er det kjempekos med levende lys ute på sommerkveldene. Vi satt ute og spiste middag ikveld (kl. 21.00) og koste oss med laksen og hvitvinen, men det var fortsatt sol ute, så ingen stearinlys...

Anonymous said...

Så fint kveldsbilde og ja jeg kan heller ikke slutte å se på pionene dine! De er jo bare såå skjønne! :) Det blir en egen stemning i skumringen når du har hvitt og rosa, og setter til et par levende lys. Veldig pent!

Jennyshemochharmoni said...

Så otroligt vacker bild! Jag blir tagen. Det ser verkligen lugnt och harmoniskt ut! Ha en riktigt skön helg nu! KRAM

silje said...

Hei. Jeg ble så inspirert av deg, så jeg bestilte boken childhood treasures- det var en stor skuffelse etter min mening...