jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


VERDIFULLT / VALUABLE


(Foto: Aina)
En blanding av nytt og gammelt porselen og keramikk...
Jeg bruker det hver dag..

(Foto: Aina)
Et smykke fra min kjæreste,og noen rammer med mine aller dyrebareste...

(Foto: Aina)
Noe av mitt lintøy jeg både har kjøpt, sydd og fått...En nystrøket duk på mitt middagsbord gir meg glede..

(Foto: Aina)
Noen av Interiør-bøkene jeg har samlet opp gjennom åra..
Det ligger alltid en åpen på mitt sofabord..

(Foto: Aina)
En engel jeg kjøpte en Jul jeg hadde behov for litt ekstra trygghet... Den står på mitt nattbord året rundt og ønsker meg en god natt søvn...

Huset mitt er ikke stort og det har heller ikke mange rom. Derfor har jeg heller ikke plass til så altfor mange møbler, skap eller gjenstander. Men i grunnen gjør ikke det så veldig mye. Det har lært meg til å velge ting med omhu, se etter kvalitet og være tålmodig i min venten på mitt perfekte skap eller bord. Jeg har jo ingen kjeller, loft eller ekstra rom og stue alle tingene bort i. Jeg er glad i de få tingene jeg har, jeg verdsetter dem høyt og de er aldri bortgjemt i en skuff eller en eske. Jeg bruker det fineste bestikket til middag, bøkene blir lest nesten hver dag, og min dyreste porselenskopp drikker jeg av til frokost. Jeg verdsetter og er glad i de tingene jeg har :)

I live in a small house with just enough space. I have learned to be creative. The house neither contains an attic or a basement. Wich force me to be selective about my choice of furnitures and decorations. It has made me more aware about what i have and to appreciate the few things that i got. I use my best china every day, i eat dinner with my silverware and my Interiorbooks are worn from my happy pleasures almost every day. They never get stuffet away under a bed or in a box in a basement. They get appreciated and valued every single day..To me everything that I own is a treasure..

86 comments:

Heidi said...

I really am enjoying your blog and happy to have found it. I lived in Stockholm many years ago and love seeing your photos which bring some of it back to me. I also live much like you. We have a small house with no attic. I have one storage closet upstairs and one down so I really have to be organized. We too use our good dishes each day as well as our cyrstal glasses. It really does let you appreciate what you have and also teaches you that things worth having are also worth using.

Marianne/København said...

Jeg er enig med dig - de ting vi har skal også bruges. Jeg indretter mig med ting jeg kan lide (min mand er ligeglad). Det er ikke væsentlig om det er dyrt eller billigt - bare jeg syntes om det.Jeg bor i centrum af København i et rækkehus, så min bolig er ikke verdens største ej heller haven - men det vigtigste er, at der er hjerterum.
Jeg skal hen ad vejen lægge nogle billeder på min blog.... men jeg skriver ogsåmeget på bloggen, hvad der falder mig ind, hvad jeg oplever osv..... jeg er meget betaget af din blog.

Rövarmam said...

Hej du! jag brukar se dina kommentarer på olivelund, men jag har inte hunnit hälsa på hos dej tidigare. Jag tycker det är så roligt att läsa norska! Och du har ju fina bilder här - tror bestämt jag kommer stickande in fler gånger framöver!
Ha en bra kväll!

Anemone said...

Hei på deg du..
Egentlig ganske like vi to tror jeg. Kunne godt skrevet det samme innlegget jeg også. Bortsett fra at jeg har loft da :-)
Har tenkt tanken på at denne "blogginga" kan bli litt vel mye skryt og "ting" fiksert. Men det er vel litt som en gjør det til selv, en håper i alle fall at en ikke fremstår som en som bare er interessert i fine flotte dyre ting, for det er jo ting det er til syvende og sist!!!
Minner om trivelige stunder og felles opplevelser er vel så dyrebart, lagres i hjertet og kan nytes flere ganger. Det er i alle fall det jeg føler og tenker.
Har de siste åra brukt mesteparten til ferieturer med familien jeg. Sønnen er nå 14 år, og det er nå like før han ikke synes det er så ok å være med oss på tur lengre, synd men sant. Slik er liver, barn har en bare til låns :-) Da er gode ferieminner og opplevelser gode å ta frem fra hukommelsen.

Jeg heller sparer ikke på "finkoppene", om nå jeg har noen slike, livet er her og nå, så en må gripe dagen.
Fikk meg nesten sentimental selv nå.
(Jeg er en liten skravlebøtte også ser du...)
Ha en trivelig kveld pia.

Elzste said...

Jag förstår att du är glad i dina saker. Vi har inte heller nåt stort hus, men, vi har en källare och det gör stor skillnad. På ett vis är det nog bra att inte ha för stort, för som du säger, så samlar man bara på sig mer än man behöver. Ha det så gott.
Kram Elzie

Anemone said...

Som du ser. Påvirket du innlegget mitt i kveld...ble litt ord til ettertanke og vekst.
Varm klem til deg også.

Valerie said...

and you're right because life is about one single ride only ! carpe diem, as it should be !
PS : love your photos !

signe said...

Superfina bilder på superfina saker! Kram :)

Cia said...

Du har en skön inställning till ditt hem o dina saker, Aina!
Superbra bilder gillar bilden med de olika tygerna för det ser så rent o fräscht ut.
Änglar är så fina att ha i hemmet, vi har ju oxå en i vardagsrummet men den har fått flytta ut på trappan nu på sommaren...:)Kram C

Nygammalt said...

Vilka mysiga bilder! Verkar vara riktigt fina inredningsböcker du har, vilken är din favorit/favoriter? Såg att du hade Th Shabby Chic Home, hur är den?
Många frågor... =)
Ha det så bra! Kram.

hulukvarn said...

Åh så fint! vilket härligt fint porslin och vilka härliga böcker!

JULIE K said...

Ååååå så koselig bilder og ord fra deg, de traff meg rett i hjertet, og jeg ble så varm og glad av dette innlegget. Takk kjære du, klem : )

karin a said...

Vilka otroligt vackra bilder Aina! Jag njuter. Jag bor också litet och har inte heller möjlighet att ha så mycket framme, varken möbler eller pynt. Det får bli att man byter ut och ändrar om ofta istället. Kram!

Rosa Pimpinellifolia said...

Åh så vackra bilder! Jag älskar också gamla blommiga te- och kaffekoppar! Brukar hitta dem på loppisar! :) Ha det bra! Massor med kramar!

Tilonino said...

Hei Aina!
For et nydelig innlegg. Dette var ord til ettertanke. Flotte bilder du viser oss også. Klem fra Tilonino

Kreoline said...

Kjære Aina, flott innlegg, det er ikke store hus og ting som teller, det er de små ting, ting som betyr noe for en, det er det som gjør godt. Nydelig hjerte. Ha en fin helg, kos deg. Klem fra meg.

Thea said...

Nydelige bilder, nydelige ord og nydelig blogg:) Sitter og surfer rundt etter inspirasjon etter at jeg nå har kjøpt meg hus, og da datt jeg innom bloggen din:) Ha en flott kveld:) Thea

Interiørhuset said...

ohhh....du fikk tårene mine til å presse på i øyekroken mens jeg leste dette innlegget....de var så vakkert skrevet og gir en etter tanke som jeg tror mange kan ha godt av å høre i denne materiale verden vi lever i.
Bildene dine er utrolig vakre,du er så flink til å få frem detaljene.men den engelen skulle gjerne ha fått stått på mitt nattbord også.Det er så rart at man ikke kjenner hverandre og ikke har mætt hverandre men jeg har blitt så glad i deg og din blogg=) Ha en fin fredag=)

Mia said...

Så utrolig vakre ting, Aina, og kloke ord til ettertanke. Jeg har heller ingen kjeller (og kun en kald råloft), så å samle på unyttige eller uviktige ting er ikke aktuelt. Da vi bodde i Oslo noen år tilbake, flyttet vi rundt mange ganger, så jeg fant fort ut at de tingene som gjemmer seg i loft- og kjellerboder, de trenger jeg ikke uansett. Så jeg også har blitt nokså kritisk til de ting jeg omgir meg med. Og så skal ting brukes, som du sier. Det er jo mest hverdager, så hvorfor ikke bruke de vakre tingene man har da....

Anonymous said...

Hej!
Så fina bilder du visar!
Ja jag gillar att måla! Har målat mycket på trä, stenar, skyltar...

Anonymous said...

veldig fin engel :) Jeg har et ikon fra Russland på mitt nattbord som jeg fikk av min russiske venninne. Det er for fruktbarhet :)
Jeg er enig med deg, de tingene vi har skal vi bruke - hva er ellers poenget med å ha de ? Men helt klart, noen ting er det litt ålreit å spare til anledninger også. Jeg har en diger kaffekopp kjøpt i New York, det er søndagskoppen min :)

Ha en fiiin dag og god helg. Klem!

Sylvia said...

Ja, sånn skal det være, Aina. Man skal være glad i de tingene man har, og BRUKE dem!!!!
Derfor har jeg aldri spart på sølv, for jeg hater å pusse det, og ser hva andre gjør, de bruker det bare til "pent". Det jeg har av sølvtøy(jeg har arvet eller fått) blir brukt hele tiden.

Du har iallefall masse nydelige ting! Ønsker deg en kjempefin helg!

Jennyshemochharmoni said...

Vilka härliga kort du visar :) Tittar in för att önska dig en riktigt härlig helg! sköt om dig! KRAM

Nonnie said...

You are so right to use everything you own and love. What is the point of saving beautiful objects in a cupboard? I have all those books apart from the 'Flea Market Finds' which is definitely on my wish list.

Mia said...

Hihi, inte bara du som halkar efter, vad fina inläg du har här! Det där halsbandet var ju bara sååå vackert och ängeln underbar! Ha en härlig helg, hoppas det inte blir fööör varmt ;-) kram

elin1976 said...

Hallo snuppa mi.
Måtte bare innom deg for å ønske deg en god fredag. Her skinner sola og det er kjempevarmt igjen. Jeg sapper av med en liten husvask( he he) Nå er det badet som står for tur
(iiiiiik) Måtte bare ha en liten pause.Mannen er på grillfest med jobben
( grill fest og grillfest fru blom ....iallefall øl) Prinsessa er i bursdagselskap og jeg har huset for med selv. Nyter det. Må opp å ta doen nå! Ha en fantastisk kveld. Klem fra Elin:O)

Anonymous said...

Hej Aina, vad roligt att ha funnit din blog och alla svenska och norska dom du satt dit. Hej, fr♪n Eva i Amsterdam.

Berthi said...

Hoi Aina,
Wat een prachtige blog heb jij met schitterende foto's. Ik kom terug om je links te bekijken.
Ik zal een link op mijn weblog plaatsen naar je prachtige blog!

Anonymous said...

I love your web-log very much!

Ingrid H.G.
www. supergoof.web-log.nl

LantlivsAnette said...

Åååhh så fina saker du har..porslinet med blommorna på är ju så vackert...allt fint i linneskåpet..jaa du vad ska man säga..Ängeln är trygg och fin den med..Kram Anette

wilma said...

I love your web-log!!!
Very nice!!!

Deb said...

Hi Aina, I think that's a wonderful attitude, and what I am striving for. I have a large basement that is way too full of 'stuff'. I really need to pare down to those few things that I love the most!
Have a lovely weekend,
Debbie

Guldkant På Livet said...

Å såna vackra saker du har och såna fina foton du tagit!! Så kul att höra att du använder allting och att det inte ligger undangömt någonstans, även om du nu inte ens har ngt extra utrymme för saker men desto viktigare att man köper det man VILL ha framme och det man gillar! Du har såna vackra ting så det är ju ändå inget som skulle kunna ligga undangömt, det är fint med böcker som ligger framme och såna otroligt vackra rosenkoppar!! Oj, oj vilken fin kvällsbild på utebordet du tagit nedan, så ljuuuuvligt!! Ha en bra helg!! Mari. ( vackert halsmsmycke från din hjärtans vän..)

Guldkant På Livet said...

Jag måste bara säga igen, en sån stämningsfull & vacker bild nedan. Jag håller med, en katt och ett fint bord en sommarkväll, DET ÄR LYCKA!! Så fint, å Pioner, mina favoriter, så vackra och doftar såå gott!! Mari.

Olstad said...

Jeg er så enig med deg de fineste tingene skal brukes. Gode gud så fine bilder du viser i dag. Jeg ble helt bergtatt av det porselenet.

Håper du får en fin helg. Jeg er hos foreldrene mine i helgen skal i bryllup til lillebror. Det blir kos.

Tilde said...

Jag tycker om dina bilder Aina ,så söta koppar och den lilla ängeln som ger dig trygghet...

Kreoline said...

Hei igjen Aina, kan du sende meg E-mail adressen din på kreolineshop@hotmail.com
Ha en fin helg, klem.

sublim design said...

Å, ja.. här var det många kommentarer...
Det är ju inte så konstigt, med tanke på allt fint du visar upp här:)
Ditt porslin var ju bara såå.. fint!
Jag har också en stor hög med böcker på vardagsrumsbordet.Och en stor hög med inredning och matlagnings tidningar.
Man kan ju aldrig få nog av det där, eller hur?
Ville också önska dig en trevlig och mysig helg
/S

Malinken said...

Så vakkert du skriver, ble helt rørt jeg.. *smiler* Nyyydelige bilder også! Det du skriver så fint om, er akkurat det som etter min mening skaper et personlig hjem. Det handler ikke om å ha størst, finest, mest, best og flest, men at hver ting - hver detalj betyr noe, og er valgt med omhu... Satt sammen med omtanke til en helhet:-)
Så enig med deg i at tingene skal brukes.. Teen smaker aldri så godt som i en pen kopp, og maten blir nesten enda bedre på det fine porselenet.. *smiler*
Dette ble visst rene avhandlingen.. *ler* Får avslutte med å ønske deg en good helg! Varm klem fra meg:-)

Anaïs said...

Bonsoir Aina,
tu as bien raison,il faut se faire plaisir.Les beaux objets font parties de notre quotidien comme s'habiller,décorer...des petits plaisirs simples de la vie.
Bisous et belle soirée mon amie

Embla said...

Så vakre skatter du har. Et kjempfint innlegg om de små (og store) gleder i livet. Jeg har også lært meg å ta i bruk de "verdifulle" tingene også i hverdagen. Det har resultert i et par knuste glass, men heller det enn at det står bortgjemt. Engelen din falt jeg spesielt for. Den var nydelig!

Interiørhuset said...

10000000000 millioner takk for det flotte,koslige,og varme innlegget i bloggen min....jeg finner ikke ord....hvordan kan du være så utrolig snill og omtenksom??
Håper du får en flott helg! Klem

Corrie said...

Hello Aina, on Bethi's web-log I found your message and was a bit curious so here I am. I have enjoyed your web-log so much, I love the beautiful colours and even more your great pictures of your beautiful home and garden. I also read that you live in Noordholland and so am I. I live in the artists-village Bergen. Thank you for giving me a glimpse of your life, love and laugh :- )

Hulda said...

Veldig enig med deg der, altså. Det er fint å kunne bruke ting man er glad i. Bildene dine er jo bare så skjønne. Så flott porselen og den engelen er jo bare så flott. Jeg har også masse gamle asjetter, kopper og fat. Bruker de også daglig. :)

Metteflette said...

Nydelig innlegg og nydelige ting du viser Aina. Er så enig, her blir alt brukt nytt som gammelt. Hvorfor lukke de vakre tingene vekk så ingen ser dem. Hvis det er "tanken" på at du MÅ ha skapet fullt av det dyreste porselen og skuffene fulle av sølv, ja da er man vel en aldri så liten materialist!Ønsker deg en flott helg og må jo bare si, du virker nesten for god til å være sann du :-) Stor klem fra Mette

Trude said...

God helg! Innom å titter som vanlig jeg.Venter i spenning på postmannen...gleder meg.På tide å få opp noen bilder på rommet til småfrøknene...mor har jo ikke tid til å lage til oss selv engang...så det er bra du stiller opp(",)Her sitter jeg, som vanlig til langt på natt, med maling på fingrene og er akkurat ferdig med et stort bilde som var en bestilling. Kjempefornøyd,så nå kan jeg sove godt.Klarer ikke å gå ifra et halvferdig et jeg, får ikke helt roen i meg da.I mrg er det meldt bedre vær, så da er det ut med de to små.Har satt opp huskestativ og de ler seg nesten skakk. Artig med barne- og babylatter.Vel, kos deg du også, så høres vi. ...glemte jo å svare på det ang det hjertet m den krona...skal eg lage til deg?Klem klem

Hemma på landet said...

Hej vännen!
Oj, vad tävlingen tog tid. Men det är kul. 260 kommentarer!!! Va?? Hihi...
Alla är så snälla och söta...DU MED!
Puss

Gypsy Purple said...

What a great way to live!!!

cris said...

lovely this heart aina

Anemone said...

Nå ligger utfordringen til deg på siden min...

Inmycarport said...

Vilka vackra bilder ..underbara/
Maria

Sylvia said...

Hei Aina. Nå har jeg svart deg på den lange kommentaren du hadde i bloggen min.
Jeg anbefaler deg å prøve noen av mine kakeoppskrifter, for de er veldig safe!

Metteflette said...

Kjære Aina
Jeg kan forsikre deg at det var ment som et kompliment!!!!! Uff, fikk helt vondt jeg når jeg skjønte at jeg kanskje hadde uttrykt meg litt klønete...Jeg mente jo bare at du ER for god til å være sann :-) Den egenskapen du har håper jeg du aldri kvitter deg med. Mange som har opplevd mye vondt går veldig opp i seg selv og dyrker sorgen hvis du skjønner hva jeg mener? Du derimot har vokst på det og fått en fantastisk evne til å bry deg om andre og spre glede. Slutt aldri med det!!! Dette er skrivd rett fra levra og jeg håper du skjønner hva jeg prøvde å si! Ha en fortsatt god helg. Stor klem fra Mette

molly's heaven said...

Ja, her brukes alt til dagen, og stearinlys er ikke bare til pynt...Livet er en fest...hvis man vil;) Det er jo hva man gjør det til, men det er ingenting som er verd å spare på til en "gyllen" anledning, for den er der hver dag:) Vakre bilder og ting som vanlig. Kooooos deg videre;)

Nygammalt said...

TACK för svaret! Har ju tänkt köpa dessa böcker tidigare, men det är ju alltid roligare om man hör positiva saker om dem innan. De brukar ju oftast kosta en del!
Trevlig helg!
Kram!

daria said...

så utrolig mye fint,det vise hvor glad du er i alle disse tingene siden de blir brukt med glede hver dag...

ha en kjempe fin helg...

Ellie said...

Kjempefint innlegg, Aina! Jeg er helt enig med deg, man bør kunne bruke det man har. Det gir jo ingen glede om det står bortgjemt i et skap. Nydelige bilder også, som vanlig. Du har så god smak, synes jeg!

Kathrin said...

Jeg likte så godt ditt servise!! Roser, roser, roser! Mmmmm... Lekre bilder! Klem til deg, Aina! =))))

Mita`s hjørne said...

Så masse flott du har... Helt enig
gammelt vakkert porselen er til for å brukes...

Ønsker deg en riktig GOD SOMMER...

HildeS. said...

Heisann.
Så mange vakre ting du viste her, og eg er einig med deg at det skal brukast. Kva skal ein med vakre ting om ein ikkje skal bruke dei.
Smykket fra kjæresten var veldig vakkert, enkelt og fint. *me like*
Du må ha ein finfin søndag:o)

Line said...

å herligheten så mange kommentarer!!

Bildene dine og ordene er sååå flotte! Og jeg er helt enig i at tingene vi omgir oss med skal kunne brukes og ikke spares...til spesielle anledninger, hver dag er en fest er mitt motto...med moderasjon selvfølgelig. Jeg føler at jeg har hverken tid eller plass til å ha ting kun for oppbevaring. Det gir meg faktisk en glede å bruke det fineste til hverdags ( men bunaden bruker jeg kun på 17. mai...hehe)

Ha en fin søndag Aina!

Flower Power said...

Hei.
Første gang jeg titter innom bloggen din, men det blir nok ikke den siste. Siden din er nydelig, og det du skriver er nydelig! Enig med deg i at ting man har skal brukes. Ikke bra at ting bare står å samler støv, nei... Er det i orden om jeg linker deg til siden min, så titter jeg innom deg igjen...? Ha en finfin søndag.

Claire said...

Thanks for your comment on my blog. And as I said in my post, yours is one of my favorite web-logs dealing with decoration.
So no doubt I will come back very soon ;o)
Claire

EVA AGNES said...

Härligt porslin, vackert linne. Underbart att få sae. Klart man ska använda sina saker. Helt rätt!!
Kram Eva Agnes

MaRia said...

Aina, sinds je op Berthi haar blog was, sta je bij mijn favorieten en elke dag kijk ik op jouw prachtige blog met heel mooie foto's en mooie links.

Emmeline said...

Så nydelige bilder du tar, ble helt bergtatt av det vidunderlige serviset på første bilde, og så har du en super holdning til tingene dine...Den kan vi alle adoptere, skjønner at det er mange som stikker innom for å titte på de fine bildene dine med 65 kommentarer men jeg kommer iallefall tilbake!

Norah said...

Wow så mange deilige saker du har vist frem her!! Den lintøytabelen, - den skal du bare sende nordover...hihi.. jeg samler og får aldri nok syns jeg...

Vel, ferien vår begynner tirsdags ettermiddag. Da kjører vi til Skåne kysten for å begynne husjakten. Først og fremst er vi nå ute for å sjekke områdene. Bynært, landlig, lite vind, masse sol, badestrender, skoler og universiteter og alt det der vi ønsker "å bo sammen med".

Jeg har for første gang tror jeg, reisefeber!?! Vi er slitne etter et kjempe salg siste måned, og vi har mottatt klager på arbeidstidene våre fra de nærmeste...så det er på høy tid å roe litt ned med menn og barn. Eller det vil si, - min kjære kan ikke være med. Han er entrepenør og skal begynne utgraving av ett helt nytt hyttefelt i Finland. Men han kommer etter med fly dersom jeg finner drømmehuset vårt. Håper at jeg gjør det, for om vi ikke finner noe denne gang, så må vi ned igjen senere i sommer.

Men jeg gleder meg kjempe masse. Blir nok tid til litt shopping også.

Vel, du får ha det riktig godt så lenge (tar med PC - så du vet ikke ordet av det før jeg er "tilbake" her igjen....

Goooode sommerklemmer til deg fra meg

Nygammalt said...

Tack!
Ska bli spännande att se de fina bilderna du har tagit i butiken. Vem behöver tidningar nu när det finns så många fina bloggar? =) Kram.

Anonymous said...

Good things come in small packages! Too much stuff (huge home, big cars, boats etc.) becomes one more responsibility. I too use everything I own. What I don't use I give away to someone I know can enjoy it.
Kathy

Pia..... said...

Hej..ja jag håller med dej..har inte speciellt stort hus..men har klarat mej bra:)..med barn som växt upp ...med dagbarn ..kompisar ..hundar...nu barnbarn...så rätt du har ..man ska använda sakerna inte stuva undan dom..så myvketfint du visar..och många fina böcker som jag skulle kunna tänka mej att bläddra i..ha en härlig midsommarvecka framför dej...PIA

Niesz Vintage Home said...

I couldn't agree more!
I, too, live in a very small house. We have a tiny basement, but no garage.

If an item is not being used, it will quickly find a new home.
I live with and use my treasures daily.

My grandmother had all of her most beautiful and valuable items hid away in boxes in the attic.
She said it was to "protect them"...but what good are they if you can't enjoy them?

No, my lovely little tea cups get used and my beautiful vintage curtains hang on my windows.

Kimberly :)

Hemma på landet said...

Hej gumman!
Jag lade mig ganska tidigt igår. Fick faktiskt sova rätt så bra inatt, vilket inte är vanligt. Idag ska jag till min faster och måla lite.
Ha en bra dag! Puss

Anita said...

You really know how to take interesting-looking photos, Ania. Great shots!

And you are definitivly right: we should not take thinks for granted but should treasure each and every single moment!

Groetjes, Anita

P.S.: Your interior books look very promissing, I'd like to read them too!

Clara said...

Fina bilder på dina vackra ting....du gör helt rätt i att använda dina saker till vardags.....de blir vackrare ju mer man använder dem och det är ju en sund inställning att göra vardagen till en fest! Kram

bagateller.se said...

74 kommentarer!! Oj, jag är inte först direkt...

Men jag måste bara säga att du visar ljuvliga bilder! Vilken duktig fotograf du är! Framför allt är det du säger så sant och bra! Vackra saker ska ju inte skuffas undan i ett skåp! Det är ju ljuvligt att få använda dem varje dag! Fortsätt välja ut din omgivning med omsorg och visa gärna oss! För du väljer ut väldigt fiiina saker :) Kram Terese

Guldkant På Livet said...

Hej hopp Aina, du får en hel del kommentarer du med syns det, och det kan jag förstå, du är så go och visar så mycket vackert!! Ha en bra vecka!! Mari.

Cia said...

Hej vännen jag svarade i min blogg på din kommentar Kram/C

cris said...

very beautiful..aina it's impossible for me to went a mail to you...the adress is no good

Hemma på landet said...

Puss och kram, min vän.

Anonymous said...

fine leveregler, ja livet må leves- hver dag. er ikke alltid like flink til det, gleder meg lett til den eller den dagen, men man bør nyt hver av dem. nå gleder jeg meg veldig til helgen- vi reiser til provence!!!! rett v nice;)
så ville bare øsnke deg en fantastisk sommer. så blogges vi igjen senere. klem fra karoline

elin1976 said...

Herre gud for kommenrarer!
Så bra. Måtte bare inom for å ønske deg en super dag, Aina. Klem fra Elin:O)

Trude said...

Kjære B! Dette er den 82`kommentaren du får på dette innlegget....jeg er fornøyd om jeg kommer opp i 9...hi hi.Så koselig at du fikk lyst til å male igjen, og JA mal et bilde til din søster, det kommer hun til å sette stor pris på. Var akkurat i postkassen, men ikke noe hentelapp i dag heller...men kanskje i mrg, da har jeg noe å glede meg til. Har akkurat vært en tur i byen med lille frk L, ikke noe spesielt varm, men koselig å trille en tur og titte på alt mulig.Skal lage ferdig to stk engler. Artig å sy slike søte små klær til de.I tillegg skal jeg hente denne etterlengtede mannen som eeeendelig kommer hjem etter en ukes jobb. Mange prosjekter på gang her vet du som vanlig. Nå en deilig lunch, sende en mail du når du får tid, alltids (!) like koselig å høre fra deg. klem

BO said...

Då får eg bli nr 93! Heheheheh! Flotte bilder du viser av flotte ting! Nydelig hjerta. Eg og brukar mitt hjertesmykke frå min "darling", kvar dag, føles tomt uten!
Viktig å nyta livet, det kjem diverre ikkje i reprise! Enig med deg at fint servise og anna er til å brukast. Viss eg legg ting vekk, så gløymer eg dei! Kva er vitsen då?
Stolen du nevnte/roste i mitt siste innlegg, er ein benk...eg skal visa deg heile ein dag, når den rette plassen for den dukkar opp! :-)

BO said...

Meinte 83, og nå nr. 84...hehehehe! :-)

dreamhouse said...

jag håller med dig! vackra ting är till för att användas! kramkram

Betty Jo said...

That is exactly like me! I have a very small apartment and everything I own has to have a place and be in that place or it is chaos around here. I don't like clutter so when I get too much I either sell the excess or give it away. I also cherish everything I have, but mostly my family. xoxo