jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


FRENCH FLEA-MARKET TREASURES

Heisann, alt bra jenter? Her har jeg nytt helgen til å sy, male og hente mine nye skatter. Ja, jeg er alltid på leting etter det perfekte bordet, stolen eller det lekreste skapet. Jeg har som sagt liten plass og kan heller ikke dra så mye inn i huset. Har lett lenge og vel nå, etter noen møbler til det kreative rommet mitt som jeg begynte på i, kremt, fjor. Ja i fjor ja, her tar ting litt tid. Det er vel kanskje fordi jeg alltid vil ha ting perfekt og ikke nøyer meg med mindre enn kun det beste. Iallefall det beste i mine øyne, hehe..For en stund siden viste jeg dere en fransk hvit terassestol og sammen med et gammelt Fransk bord har vi nå endelig hentet hjem mine skatter. Nå mangler det bare et skap da, ja fordi det fine antikke skapet jeg kjøpte i fjor var full av treorm og den ble vi uheldighvis ikke kvitt, så skapet ble solgt igjen. På leting igjen altså...Så da er det bare innredning og dekorasjoner, og så er rommet klart...

(Foto: Aina)
Er så glad for å endelig ha funnet et bord og så denne stolen da. Tenkte først jeg skulle bruke den på terassen til dekorasjon, men synes den passer så godt til bordet. I går fjernet jeg all rust og har gitt den en grunning, deretter skal den få et nytt strøk med hvitmaling. Til slutt skal jeg sy en nydelig pute til setet. I tillegg fant jeg dette fantastisk dekorative lille panelet!! Også fransk..10 euro betalte jeg, det er jo bare 80 kroner, kjempebillig..
I am so happy to finally have found a table and a chair. I have removed old rusty paint on the chair and i have given it already a lick of primer. Then i will paint it all white again and finally make a beautiful cushion for the seating. The panel i got for only 10 Euro, a fantastic old french decoration..

(Foto: Aina)

(Foto: Aina)
Noen detaljer på bordet. Elsker disse dreide bordbeina!
A few details, love these table legs!

(Foto: Aina)
Et bare helt fantastisk dekorativt fransk panel av tre..
A fantastic decorative french wooden panel..
Hi girls, everything okey? I have spend the weekend finnishing some sewing project, doing some painting work, and we finally went to take my new, but old French Flea-market treasures home. I have been searching for a while, for the perfect table, a chair and a cabinet, all for my creative room. We started making plans last year, but funny enough i have not been able to make some progress. I am a perfectionist by heart and i want everything to be nothing less than perfect or at least the best option i can get. So i wait until i get it, that way.. Can be very frustrating! But now i have found the perfect table and a chair for my room. I just miss my cabinet. I bought one last year but it was invaded by those little creepy bugs called woodworm, æh..we never got rid of it and i sold it again. Now i am searching for a new one...wonder how long that takes..hehe

60 comments:

GundaM said...

Wow,flotte ting da og akkurat slikt bord har jeg;-)Håper skapet kommer til deg snart!
Må si du faktisk klarer å inspirere meg,d er det faktisk ikke mange som får til.Nydelig rep.om knappene dine,fikk lyst til å hente mine fra posen i kjelleren og bare vise de fram!!!
Skjønner du har skikkelig fotoapp. også....Nikon eller?
Takk for dagens titt!

Mita`s hjørne said...

Ååå, for er nydelig bord... det skulle jeg gjerne hatt ja... hadde passet perfekt til dataen dette...har vært på utkikk etter noe lignende til skrivebord... har jeg funnet et spisebord, et bredt et tror jeg jeg hadde delt det i to og brukt det som skrivebord... nydelig stol også foresten... ble så oppslukt av bordet jeg da...

Ha en flott kveld...

Anonymous said...

Å vilka underbara saker!!!Precis ett sånt bord önskar jag mig också!!! Tack för dina fina kommentarer hos mig!

Nygammalt said...

Hej Aina! Kul att du har kommit igång igen med dina fina inlägg. Nåldynan är verkligen söt, och vilka fynd du har gjort i skrivbordet och stolen. Kram.

bagateller.se said...

Åh, så vackert bord! Ett sådant är jag också på jackt efter! Behöver ett skrivbord! Och stolen och panelen - jättefina! Jag förstår att du är nöjd!!

Det är bättre det tar tid och att man blir riktigt nöjd, jag håller helt med! Ser fram emot att se det färdigt fram åt jul då! :)
Kram Terese

Mia said...

Hei vennen! Så mange fine innlegg fra deg her siden jeg var innom sist (selv om du ser ut til å ha tatt en liten pause, du også...) Bordet var nydelig (heldige du!) og nåleputen kjempesøt! Det føles som om jeg har vært borte leeenge, så mye som det har skjedd i bloggverden siden sist... (blogger som kommer og blogger som går...) Jeg er glad for at du fortsatt finnes! Ønsker deg en fin uke.

Tilde said...

Fint fint igen, underbara möbler har du varit över till Frankrike o handlat?Din nåldyna är ju bara så söt, med matchande färger på nålarna. Du är verkligen full av inspiration o lust..Jag ser fram emot att se allt när det är klart!
Kram Tilde

Sandrine said...

Your purchases are fantastic Aina ! Kisses.

Guldkant På Livet said...

Oj så mycket vackert och fina detaljer och så fina foton!! Vilket bord! JA tack säger jag! Mari.

Poppins said...

Nej, vilka fynd! Din lilla träpanel är ju helt underbar. Ska bli kul att se hur du kommer att använda det inomhus.
Känner igen det där med att inte ha plats till allt som man vill ha. Såg några gamla röda stolar häromdagen som jag tyckte var så söta. Men de får helt enkelt inte PLATS! Suck...
Många kramar

Hemma på landet said...

Men du, vilka fina saker. Det där blir ju helt underbart det. Puss

chatrine said...

Heisann,
Stolen husker jeg fra ett av dine forige innlegg, syns den er flott! Godt at du har funnet et bord som passer godt til:) Bordet er veldig sjarmerende, med sine utskjæringer:)
Du må ha en flott søndagskveld!
Hilsen Chatrine

karin a said...

Men åhh så många fina fynd du har gjort! Jätteläckert bord (och stol såklart). Ska du behålla det som det är eller måla det? Jag är precis som du och det tar lång tid även för mig att göra saker färdiga. Sen ger jag mig inte heller förrän jag fått tag på det jag vill ha. :) Ha en fin vecka min vän! Kram!

OhSoVintage said...

Love the panel and the table, both great finds.

Lynetmor said...

Hei, så fin stol og bord du har kjøpt :-)
Og det panelet var også kjempe fint.
Ønsker deg en fin uke.

Angel24 said...

hei snuppa..inne på sida di vet u...og jeg blir så inspirert..SUKK..jeg skal prøve å finne noen nye knotter til kjøpmannsdisken og vitrineskapet som jeg har malt hvitt..likte ideen om porselen..slik du gjorde med nattbordet! kjempefin nålpute da!!KOOOOOOS

Minna said...

Oj så fina!!! grattis till fynden. Jag har inte hunnit på några loppisar alls - och saknar fyndandet : )))
Tusen tack Aina för dina gulliga kommentarer hos mig. jag är usel på att svara och ännu värre är det nu med bebis i famnen. Stor kram och njut av resten av sommaren!

marianne/København said...

Sikke nogle fantastike ting du har fået købt dig - det var billigt. Jeg tror jeg tager med dig næste gang på loppemarkedet. jeg tror det bliver rigtigt flot i dit hjem

Pia..... said...

Men Aina då , så fantastiska saker du fått tag på då..jättefina..får säga som marianne..tror jag tar med mej dej på en loppisrunda:) ha de...PIA

chatrine said...

Hei du:)
Først: takk for koselig hilsen til meg:)
Så: Provence boken handler utelukket om provencalske interriører, og stemninger ved det. Om du skal kjøpe en bok om stemnigner i Provense anbefaler jeg denne:) Jeg er "forelsket" i Frankrike selv, og planlegger å kjøpe tomt, eller hus der i nærmeste framtid. Sølvi dos Santos er norsk, men bor i Frankrike, hun kan det med å finne stemninger.
Ta en titt i boken hennes:)
Klem fra Chatrine

chatrine said...

Ups, glemte å si at det er en del nordmen i boken, som snakker om livet sitt der. Bla Wesenlund, og Wenche Foss:)

Saint-Ange said...

Hi Aina,
each sunday morning I go to the flea market (see on my blog....)
to day you have baught french treasures !!!
kiss of Provence...

Naturegirl said...

Wonderful treasures you have found and I am sure it will be a masterpiece when you get through with the finishing! Love everthing!!hugs NG

CONNIE W said...

It will be fun to see the table again when you've finished painting it.

Anemone said...

Bare helt kjempelekkert, og det mener jeg faktisk.
Nesten ikke så bordet trenger å males i det hele tatt etter min mening.

Er det ikke trivelig og givende å ha sånne små prosjekter på gang.
Får i allle fall meg til å føle meg litt levende og kreativ. Ikke bare vaking matlaging og rydding
:-)

Høst her blitt nå. Rått på bakken og i lufta. Elsker årstiden, men litt trist alikevel.

Ha en fins start på uka, og så kommenteres vi.
Klem fra meg til deg.

JULIE K said...

Oj oj oj dette er drømme saker ja. Nydelig alt sammen. Virker som om det er mange skatter å finne der du bor. Hvordan er egentlig prisene, får for meg at det er mye billigere?
Håper du har det fint. Dere har vel kanskje full sommer enda. Her har vi det ok. Det er greie temp, men en regn skur er det daglig, så male og ute prosjektene blir stadig avbrutt.
Jeg styrer mye for tiden. Drar jo om en uke og da må hus, hage, dyr og julemesse være ordnet. Kommer bare hjemom to korte helger på denne tiden, så alt må gjøres nå. Har begynt å høstrydde i hagen, det er rart å gjøre det så tidlig.
Ha en fin uke. Klem : )

Anonymous said...

Men guud så snygg stol och det bordet var ju för fint det med!

EVA AGNES said...

Alla tre sakerna du köpt är superfina. Särskilt bordet och panelen. Och visst passar stolen perfekt till bordet.
Jag önskar att de hade varit mina.
Kramar Eva Agnes

Nonnie said...

I love that table. It's perfect. Just my style. The panel is really beautiful too and very unusual.

Betty said...

Vilka underbara fynd du gjort , det är bara till att gratulera.
Kramar

Sylvia said...

Jeg skjønner at du er glad og fornøyd!! bare vent skal du se at skapet "ditt" plutselig dukker opp!
Det var virkelig flotte ting, og du er jo så flink til å sette det pent istand også. Gleder meg til å se det ferdig pusset opp!

Jennyshemochharmoni said...

Vad glad man blir när man hittar så där fina fynd som du hittat! Ren och skär lycka :) Det kommer bli helt underbart i nymålat vitt :) Ha en skön måndagskväll! KRAM

elin1976 said...

Herrefred så flotte saker og ting. Du er jo så heldig som har tilgang til slike møbler. Dette var supert. Glad for at du har fått kjøpt slike. dvs. Jeg kommer nok aldri til å få slike men nå kan jeg iallefall si at jeg "kjenner" en som har slike. he he. Bordet er jeg litt misunnelig på ..... he he. Jeg er jo på jakt etter et slik. Tror jeg skal sjekke ut låvene der oppe i dalen vi skal bygge hytte. Det kan jo være st noen av naboene(kremt....nærmeste naboen er 500 m lenger oppe eller nede) har slike stående som de ikke bruker. Det er vel der muligheten er størst for å finne slike gamle bord.
Ellers da Aina. Går det bra? Får du gang på lesing og skolearbeid? Det er i allefall godt at bloggpausene dine ikke er så lange. Jegg tenkte at ja, ja da hører vi fra henne om en måned eller noe sånnt. Men den varte ......5 dager? Supert,Aina det liker vi!
Fikk kjøpt eg boken Thildas hus i dag så nå skal jeg også prøve meg på sying av hjerter og dukker. Men jeg tror jeg skal glemme å tro at de kommer til å bli like fine som Trude sine. Har lagt listen litt lavere. Er ikke så flink ser du. he he. Nå ble det masse bla bla bla. Ha en fin kveld snuppa mi. Klem fra Elin:O)

Nygammalt said...

Ja alla var väldans allvarliga förr! Oftast var det väl inte sådant bus och skoj som man är van vid idag.
Kram kram.

BO said...

Fantastisk fine ting! Da bordet kan du berre gi til meg...heheheheh :-).
Berre tulla! Nyt bord og andre skattar! Det blir sikkert eit flott rom, og sikkert ferdig før jul!

Rosépikene said...

Nydelig stol! Har sett nesten maken på et hagesenter her jeg bor der de kjøper inn gamle møbler fra Frankrike og de selges her for 2000,-. Virkelig fine ting du har fått tak i.

Olstad said...

Åhh for ett fint bord, det er mosomt å finne slike flotte ting, blir i så godt humør.

Det er hyggelig å se i bloggen din og alle kommentarene. Nå er høsten her igjen og det er høysessong for blogging føler jeg.

Det ble litt bloggepause på meg nå de siste dagene for har vært så utrolig mye å gjort den siste tiden, men nå får det være nok pause. Det er jo så artig.

Ha en fin kveld.

Kathrin said...

Nydelige funn!!!! Jeg dåner... skulle gjerne hatt både stolen, bordet og panelet du har funnet. Herlige ting.

Elly said...

Wow!!! I love these things you bought. I think the chair would look lovely after finishing! It's just funny, but I accidentely bought these week the book, standing on your wishlist (chilhood treasures)for only 5 euro and I can tell you, it's a lovely book with very nice pictures.
Good luck with your blog and all your other stuff!

Emmeline said...

FOR et loppefunn...misunne misunne, dette var et røverkjøp. Utrolig flott, jeg bare elsket det bordet!

Anonymous said...

Det bordet var kjempefint! Samme med panelet.Skikkeleg flotte saker:0)
Ha ein fin kveld.

Rosépikene said...

PS. Aina. Takk for alle linker du har på bloggen din. Har kikket på bloggen til en butikk i Engelsviken som jeg håper har noen skatter når jeg skal innom i september :-) Tove

Karna said...

Dette var virkelig flotte funn, nydelig bord!!!

Flower Power said...

Så nydelige ting Aina! Bordet er helt fantastisk:)....jeg elsker sånne bord! Så koselig det høres ut med et kreativt rom da:)....der kommer du til å kose deg tenker jeg. Jeg holder på med et syrom/gjesterom/koserom som jeg skal boltre meg på:)Det er et lite rom, men jeg har store planer....
Kos deg med de flotte tingene dine, og ha en flott tirsdag:)

Rosy Inspiration said...

Wow! Nice chair and table, love those "turned legs" on the table and the chair's shape is just my type! I've awarded you with the "Nice Matters Award", which is posted in my blog. Please take a look.

Ati. Norway. said...

Hei, du har en kjempeflott blog, jeg har funnet deg på Alisons blog.Jeg er Nederlansk og bor i Norge. Kommer oprinnelig fra Noord-Holland :)
Det er flotte saker som du har kjopt på zwarte markt i Beverwijk ;)

Elzste said...

Vad skoj det måste vara att hitta precis det man letar efter. Ser fram emot när du är klar med sakerna.
Kram Elzie

Peg said...

Tu en as trouvé de jolies choses...j'aime beaucoup la table et la moulure..

Trude said...

Heisann,har jo vært inne her flere ganger å tittet på disse kuppene dine. Veldig fint det bordet, og det panelet blir fin dekorasjon.Gleder meg til å se hva du har sydd i det siste. Her er mye på gang som vanlig. Vi høres. ...har du fått festet hjertet på senga?

daria said...

jeg har mangel for ord, rett og slett nydelig!!!


du er så heldig med dine funn wennen,jeg sitter her og missunner som vanlig:)

Tilonino said...

Hei Aina
Kjempesøte ting du har fått tak i. Heldige deg!!
Når det gjelder brikkene mine og veskene så har jeg tynn bordvatt immellom to lag med stoff. Et forside stoff og ett baksidestoff. Som en sandwich hehe. Så quilter/syr jeg gjennom alle tre lagene fra fremsiden. Det kalles quilting. Jeg bruker også skjære utstyr til å få bene kanter på tingene mine for jeg har på lukkekant. Dersom du ikke hvet hva det er skal jeg forklare det også. Hører fra deg igjen. Spennende og se hva du syr etterhvert. Det er så kjekt at vi er flere som gjør det. Da kan vi så lett inspirere hverandre. De brikkene jeg har sydd er veldig enkle. Jeg er glad i det enkle da det er stoffene som betyr mest for meg. Ha en fin kveld så blogges vi.

monique said...

Hoi Aina,
Het houten paneel is echt prachtig! Wat een goede vondst zeg.
De tafel en de stoel zijn ook geweldig.
Ik loop nou nooit eens zulke mooie spullen tegen het lijf.....
Veel plezier ermee.
Groetjes,
MOnique.

Interiørhuset said...

wow så nydelige ting! Så heldig du var som fikk tak i det nydelige bordet! Det kommer til å bli sååå fint når du blir ferdig med det rommet. Den dekorative panelet var bare sååå nydelig,det kan du bruke til mange flotte ting,du som er så kreativ.

Ja ting tar tid,men hvorfor skal man kjøpe noe bare for å vente ti man finner det perfekte?+ Nei jeg er enig med deg,jeg venter til jeg finner det perfekte!selv om det tar lang tid inni mellom=)

Niesz Vintage Home said...

Beautiful!!!
Especially love that french panel.

I can't wait to see the pretty cushion you'll make for the chair.

I hope you find the perfect cabinet. I found my favorite on the side of the road. LOL

After scraping off old paper, a lot of cleaning, several coats of paint, and a couple of new hinges shes good as new. :)

Kimberly :)

Beata said...

How perfect! Ah, to be able to buy treasures at French flea markets...you are a lucky girl!

Beata (from rose hip)

Sweet Roses & Vintage Chique said...

Hoi Aina,

You left a message on my post to Pay it Forward and the Random number thing picked your comment. If you would like to recieve a handmade gift from me just email me! See my blog for the 'rules'.

Have a great day!

P.s. LOVE your table!

Anita said...

Oh Aina, that table ist just wonderful, I really love it!

Congratulations on that find!

Groetjes van Anita!

Jessica said...

Treasures, indeed! Your flea market finds are absolutely lovely. I can't imagine how magical it must be to have such beautiful furniture at your fingertips! Thanks so much for the beautiful eye candy. I love your blog very much!

signe said...

Wow, vilka fynd! verkligen vackert! :)

melissa @ the inspired room said...

Your photos are so lovely, I will come back to visit your blog again soon! Thanks for sharing so many beautiful things!

Melissa