jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


LOTS OF WORK, AND A SHORT BREAK...


(Foto: Aina)
Noen deilige bjørnebær med krem jeg koste meg i helgen som var, helt nydelig!
Last weekend I Enjoyed these delicious blackberries with a dash of wipped cream on top of it. Just amazing!!

Som tiden flyr jenter! Ja, her iallefall. Har så mye som skal bli gjordt og dagene har bare rett og slett ikke nok timer til alt. Og så er jeg opptatt av studiet mitt Antikk & Gammel kunst, det har jo blitt litt tilsidesatt nå som det har vært ferie og sommer. Nå skal jeg ta en liten pause fra bloggingen, for å komme litt ajour. Et par uker iallefall, inntil jeg har mer tid, energi og motivasjon. Nyt dagene, sommeren, bæra, vennskap og kreativiteten, så sees vi om en liten stund igjen! Masse klemmer fra meg :)
Aina


(Foto: Aina)
Dette koste jeg meg også med, noen helt supre Tyske Interiørblader. Disse fikk jeg tilsendt fra ei annen bloggevenninde, Anita i "My Country Cottage Garden". Hun har en helt fantastisk hage og hun både tar og deler noen av de nydeligste bilder jeg har sett!
Saturday i received a beautiful gift from Anita in "My Country Cottage Garden". We made a deal to swap a few magazines, and they are both so fantastic. Jummy colours and full of ideas for decorations and patterns for just beautiful things. Thank you ever so much Anita, they are FAB!!


(Foto: Aina)
I tillegg fikk jeg disse helt skjønne bokmerkene som hun har laget selv. Sitatene er virkelig ord til ettertanke...føles som de er spesiellt laget for meg...
I also received these lovely handmade bookmark, aren`t they pretty?

The time flies!! I feel that the days hasn`t enough hours.. "so many ideas and so little time", they use to say..I have a lot to do, with my studies, my work and countless of projects that i have to finnish. I am running around with a constant feel of bad conscience, and i really need a little break. A little break from ModernCountry, to collect energy, inspirations and to finnish all the things i have to do. I will take a short break for a couple of weeks. In the mean time, enjoy the days, your friends and your creativity. See you all very soon! Kisses from Aina

45 comments:

sublim design said...

Vilken fin blogg vän du har, som skickat dig så fin tidning och kort.
Måste väl vara trevligt med en ny tidning, själv måste jag snart sluta köpa tidningar.Det blir alldeles för många.Men jag är kanske lite beroende av detta med inredning:)
Du gör rätt i att bara ta det lungt ett tag,man kan behöva det ibland.Själv önskar jag mig 6 extra timma på dygnet!
Bara njut och ha, det gott.så hörs vi snart igen.
/S

Anita said...

Dear Aina,

Oh, how nice to "meet" my magazines and bookmarks here on your lovely blog! I am so glad you like them - and I can't wait to get your Dutch ones! And I am so much looking forward to reading them and improve my Dutch languages skills! (Fortunately, my reading is far better than my Dutch wrting!!!)

I wish you all the best for your little blogging break, I will miss your posts!

Oh, and I still need to tell you how much I adore the granny squares! They are soo beautiful!

We keep in touch!

Hugs, Anita

Ellie said...
This comment has been removed by the author.
Ellie said...

Mmm, det så utrolig fristende ut med bjørnebær og krem på den skjønne asjetten!

Skjønner godt at du trenger en pause. Blogging tar masse tid, så jeg har sett meg nødt til å kutte ned både på å poste og å lese blogger. Har jo lyst til å fortsette med dette ei stund, så da er det litt dumt å gå lei.

De barna du så på bildet er ikke mine. Noen er barn av venner av meg, og noen er tantebarn (føler at de er litt mine, da!). Jeg har ingen barn selv, men de fleste vennene mine har minst to. Kjekt å kunne "låne" noen, og så bare sende dem hjem når man trenger fred og ro :-)

Ps! Jane Austen er en kjempebra forfatter! Anbefales!

Lynetmor said...

Hei, ønsker deg en fin uke :-)

Marianne/København said...

Brombær..uhmmmmmmm jeg må ha fat i nogen - jeg blev helt lækker sulten....
Mht at besvare blog mv. en blog på ikke virke som et pres eller noget man skal.- det skal være sjovt og hyggeligt. Du skriver når du har tid osv. Vi glemmer ikke din fantastiske blog..... bare rolig, der er så meget på din blog... Og husk når du og jeg skriver blogs så er det vel mest for vores egen skyld, at nogen så gider at læse dem - det er kun et plus men ikke et must.....
Husk at nyd hverdagen - at trække vejret

Tilde said...

Ja Aina du har många bloggvänner ..Ta du en paus för att komma ikapp det gör du rätt i Ha det så bra så hörs vi Kram Tilde

Anemone said...

Oohoi !!! Sol og varmt her i trøndelag i dag. Blir derfor ikke den store blogg-runden.
Bare en rask runde til mine kjæreste venner.

Ser du koser deg du også, og det er bra.
Ang. den kalk malingen tenkte jeg jo kanskje at det kunne være noe for sprossene mine, men ska se hvordan de blir når de er sandblåst først nå. Mange prosjekter og så liten tid. Føler ikke at en får gjort noe "fornuftig" om dagen. MEN når finværet nå kom, kan en vel legge det til siden med god samvittighet også.

Klem fra meg til deg sendes herved over landegrenser.

Guldkant På Livet said...

Vilken ljuvlig bild med björnbären och grädde!! Så vacker och vilket gulligt bokmärke du har fått!! Ha en bra sommarvecka i solen!! MARI.
( ta en bloggpaus du, man hinner med allt & alla, du är så duktig dessutom och skriver så mycket jämt, i bland får det bli snabba "bloggbesök" för mej, annras hinner man inte med, sen finns det ju mycket annat i livet än bloggning med så ta den paus du behöver så "ses" vi sen! )

EVA AGNES said...

Det ser ju underbart gott ut med björnbären på den vackra tallriken och vispgrädden som bara väller ut på sidorna. MMMMMmmm!!!
Det är vackert att se dina bildarrangemang och var inte orolig. Vi förstår att man inte alltid kan ha tid att blogga.
Kramar Eva Agnes

organic-lizzi said...

Nammm..det så deilig ut. Her på Nesodden er de ikke modne enda så det er bare å vente. For et nydelig bokmerke du fikk..sånt varmer mere enn mye annet:-) Håper du får igjen pusten. Noen ganger føler jeg meg som en mus i et hjul hvor det går veldig fort...ikke bra. Nyt dagene så finner du rytmen... klem Randi

Pernilla said...

Underbar bild av björnbär! Hoppas du har en kreativ paus från bloggen nu, jag tror man behöver det, annars blir det inte kul längre, bara en belastning. Har själv inte gjort mycket blogging över sommaren, men nu börjar jag få lust igen! Ta hand om dig nu – och lär dig massa nya ting. Spännande!

Poppins said...

Så mysig bloggvän, det värmer väl riktigt in i hjärteroten.
Kan vara skönt med en liten paus. Jag håller med om att det ibland kan bli lite stressande med bloggandet. Men det positiva överväger mer än väl detta, all denna gemenskap och inspiration som det för med sig.
Hoppas du får en kreativ paus och återkommer snart med friska krafter. Kommer att sakna dig!
Kram

Interiørhuset said...

så koslig med pakke og litt oppmerksomhet...det fortjener du!
Det kurset/utdanningen hørtes veldig intressant ut,kanskje du har lyst til å fortelle oss litt om det hvis du står fast med hva du skal legge ut som innlegg en dag??? Savner deg og dine kommentarer allerede! Konsentrer deg om skolen og kom tilbake når tiden strekker til!

monique said...

Hoi Aina,

Bedankt voor je bericht op mijn blog.Bedankt voor de link, ik ga er gauw kijken.
Veel plezier met je blog break, ik zal je berichten hier missen.

Geniet er maar lekker van.

Ik vind trouwnes je granny sqaures geweldig!

Flower Power said...

Hei Aina!
Fristende bær!....nam,nam:)

Ja det er godt med en pause innimellom og bare konsentrere seg om en ting! Bloggingen tar jo tid.... og du er jo så flink til å skrive lange og mange kommentarer også:)....Så jeg skjønner at du trenger en pause ja:):)Vi venter til du er tilbake vi vet du...:)

Så flott med gaver da!...alltid velkomment det:)Sitatet på bokmerket traff meg rett i fletta...hihi:)Det var noe å tenke på.....og jeg skal notere det ned i sitatboken min. Jeg samler nemlig på sitater, skjønner du...:)

Masse klemmer og gode tanker fra meg så lenge!:):)Lykke til med studiet:)

Pia..... said...

Hej Aina..det var mycket gott och fint och härligt som du visar..det är roligt att läsa om vad ni gör alla bloggare där ute i världen..så flott detta låt då:) ha det iallafall så skönt och virka /hekla på du ..det blir kanonfint...PIA

Nonnie said...

Sometimes we all need a break when life gets too much for us. I'm having one myself to sort out some painful personal issues.

I'm sure that once you are on top of everything you need to do you will come back to your blog feeling refreshed and re-inspired. Take care and look forward to your return.

PS - I would definitely like to organise a swap at some point. Perhaps in a month or two when things are a little less crazy.

JULIE K said...

Ta deg en velfortjent pause du. Man må det iblant. Synes selv det har vært vanskelig å følge opp alle favoritter jeg har, nå i sommer. Tiden strekker liksom ikke til, selv om man vil innom daglig. Blir vel mer tid til høsten tenker jeg. Ha det fint så lenge. Stor klem : )

daisy said...

Det så ut som en nydelig dessert!

Du er så utrolig flink til å komme med lange, fine innlegg i bloggen din! Selv har jeg blitt litt dårlig til det i det siste.. Jeg vil så gjerne, men det er så mye annet som må gjøres også.

Skjønner godt at det blir mye til tider! Ta deg en pause, slapp av. Vi her inne venter jo! :)
Nyt litt kvalitetstid med deg selv og dine nærmeste, og gjør akkurat det du har lyst til selv!

Sylvia said...

Heisann Aina! Bare kos deg med det du skal gjøre du, vi er jo her, vi!
Jeg har også dårlig samvittighet for alt jeg ikke får gjort. Men å surfe i blogger tar endel tid, men jeg vil heller ikke være foruten!!!!
Kos deg!

Blomman för dagen said...

Hej vännen det var längesedan!
Vad fint bokmärke och texten var verkligen en liten eftertanke...
Jag har inte heller hunnit blogga så mycket,då jag haft mycket på gång.Precis som du skriver är det mycket att läsa alla och man kan inte hinna kommentera allas.
Ha det nu gott på din ledighet.Själv börjar jag jobba morgon.../MVH Karin

Niesz Vintage Home said...

Those berries look delious!

I haven't had any blackberries this year, but I have eaten my weight in blueberries. LOL

Enjoy your break. We'll be here when you get back.

Kimberly :)

Nygammalt said...

Hej Aina!
Klart du ska få fixa iordning lite och vila upp dig! Då kommer det ännu mer inspiration också.
Ha det så bra nu! Kram.

Jennyshemochharmoni said...

Skönt att höra att det finns fler som måste jobba ikapp lite. Sköt om dig så länge, vi ses sen!! :) Och du, vad våra katter är lika!! (blev nästan chockad!!):) KRAMKRAM

min sin lille tue said...

Mmmm, det så godt ut:)
Likte godt de bokmerkene, søtt sitat som er verdt å huske på:)
Jeg lager endel kort sånn innimellom, så det kan hende jeg låner det sitatet.
Ha en god bloggpause, og velkommen skal du være tilbake:)
Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, ønsker deg ei fin uke videre:)

Embla said...

Det bladet skulle jeg gjerne tittet litt i, ja. :-) Håper ikke hverdagen blir alt for stressende fremover. Ta deg tid til en pust i bakken, og kanskje noen oldemorsruter innimellom lesingen også?

elin1976 said...

Skjønner deg godt jeg. Det kan være travelt å studere. Jeg husker hvor stresset jeg var i denne perioden av livet. Følte aldri at ejg kom i mål med noe. Alltid var det noe som kunne gjøres bedre. Heldig vis er tar man jo til fornuft med den tenkingen og penser seg inn på " bare jeg står på eksamen" he he. Gleder meg veldig til du kommer tilbake men jeg vil jo at du skal gjøre det godt på studiene dine( hører jeg ut som mor de nå?) Jobb alt du kan slik at du få uttelling for pengene, vennen min. Ha en fin kveld. snakkes på mailen Klem:O)

Mita`s hjørne said...

Bjørnebær - så jo riktig godt ut dette...
Bestemorrutene dine er flotte, nydelige farger...
Så nydelig bokmerket var, virkelig søtt, noen ganger må en bare ta seg en pause, det gjør bare godt det, ta vare på deg selv...

Ha en flott kveld...

Anonymous said...

Mmmm så gott, vill du vara så snäll och skicka över lite *slickar mej om munnen*

Heidi said...

Although I will miss your posts, I think it is good that you are taking a break to get things organized. I am sure it will bring you back to blogging with more energy and some incredible things to share with us! Thanks for you comments on one of my blogs. I look forward to your return and wish you a peaceful and well earned rest!

Saint-Ange said...

Good and beautiful break Aina,
when you get back, I'll return to walk in your blog

Mia said...

Mmm, det där såg ju otroligt gott ut! kram vännen!

Berthi said...

Dag Aina,
Bramen... dat ziet er heerlijk uit, mmmmmmmmm!!

Mooie tijdschriften zijn het. Een kopje koffie/thee er nog bij en je kunt uren genieten!

Clare said...

Hi Aina

Those blackberroes look tasty! Looks like you had some nice swaps.

I think this is the time of year for taking a break. If you'e lucky to have nice weather where you live, then you should make the most of it and go out and about outdoors.

I look forward to seeing lots more lovely photos and hearing your news when you return!

Best Wishes, hope you are having a lovely Summer!

Clare x

elin1976 said...

Grattis med 10 år! Det er lenge det. Plutselig hadde vi også 12 års jubileum..... det er jo nesten halve livet. Men jeg vil ikke bytt for alt i verden.
Kos dere masse sammen.
Har savnet deg men forstår deg godt. Mam må gjøre noen prioriteringer av og til. Å det viktigeste nå er at du blir ferdig med studiene. ( der var mor tilbake) Jeg snakker godt. Mens jeg studerte var jeg bukket fullt opp av oppdrag og jeg hadde jobb lenge før jeg var ferdig med studietiden. Så jobber jeg noen år...å hva gjør ejg. Bytter jobb til for å gå ned i timer. Havner på butikk. Trives men det er en veldig forskjell fra å jobbe innen grafisk. he he. Siste jobben je hadde når jeg var i full stilling ja da var jeg utleid til Statoil. Aldri mer. Det tok 1 time bare å komme meg innforbi dørene på Forus med alt det sikkerhets opplegget. Da er det bedre å jobbe i butikk pog jobbe som freelancer innen grafisk. Akkurat nå holder jeg ikke på med noe. Har blitt spurt om jeg vil se på en logo for Elgane motorcross klubb(!) men har ikke bestemt meg enda. he he. For hver ny jobb må jeg omstille jernen og stille meg på null. Tenke kundens tanker og ikke mine. Ganske krevende prosess og så er det ganske krevende og frustrerende å være kreativ på det planet hele tiden og spesielt under press og tid.
Nei nå var det masse om min jobb. "for et mas fra hu der'ne elin mor" he he.
Ha en flott fredag, hils din bedre halvdel. Klem fra Elin:O)

Hemma på landet said...

Åh, vad gott och mysigt och fint. Kramis

Norah said...

Jeg har ikke god tid nå, men ville bare si:

Godt jobba!
Til dere begge to.
Det står det respekt av - 10 år.

Jeg kommer i allefall til å huske dere to med denne dagen - fordi - min søster og hennes mann har bryllupsdag i dag (11 år gidt og 14 som par) pluss at min niese i Danmark har fødselsdag i dag pluss at min beste venninne gjennom alle år også har bryllupsdag i dag (også 11 år faktisk) Jeg reiste mellom 2 kirker og 2 restauranter den lørdagen for 11 år siden - hihihi. Så som sagt - dere to føyer dere i rekken av happanings den 10 august.

MORSOMT!!!!

Kos dere - jeg har min kjære på besøk i helga (bor jo ikke her) så det blir kos her og...mmmmmmm..

Stor grattis klem

Valerie said...

we all need to refuel from time to time ! take your time and enjoy this break !
no out of sight out of mind meanwhile ! i'll be there as everybody when you come back !
((hugs))

Beathe said...

mmmm bjørnebær er det lenge siden jeg har smakt, husker diplom is hadde en krone is variant med bjørnebær, den var nydelig!
masse lykke til med studiet ditt, hørtes veldig spennende ut!
Så flott å få tilsendt gaver fra venner da, bokmerkene var skjønne!
Ha en herlig helg Aina:)

Elzste said...

Vilka fina saker du fått från Anita.
Jag skulle vilja veta vad det är för garn du använder till dina mormorsrutor. Det är ju såna härliga färger på dom.
Kram Elzie

molly's heaven said...

Puh...godt at det er flere som har det travelt...iiiik! Her går det jammen unn, og prøver så godt jeg kan å få på plass alt til åpningen 23! Bredbånd, butikkdata, økonomisystemer, varer, oppussing og U NAME IT...hehe;) Men det ordner seg vel, kan jo alltids sove en annen gang:)
Fortsatt fin søndag...vi snakkes! Lykke til med studier, og jatakk, tar gjerne litt bjørnebær;)

Mindi said...

Åhhh så fin blogg jag hamnade på nu... vilka helt underbara bilder!

Stor kram
M I N D I

Anonymous said...

Så koselige gaver og bokmerker! Veldig hyggelig å få sånt da :)
Kos deg i bloggepausen din. jeg også har litt pause... ikke ny post hver dag har jeg lovet meg selv, det blir litt slitsomt ...

Naturegirl said...

How nice to recieve gifts from Anita..I too have recieved magazines from her in the past. She always adds some extras that is so delightful!
I am sure that you are enjoying drooling over the pages and that book mark so sweet!
mmm..those blackberries but the whip cream is what I drool for!
drooling NG