jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


MY FIRST "CANDY-LIKE" GRANNY SQUARES


(Foto: Aina)

Hei jenter, hvordan går det? Jeg er trøtt som en dupp i dag. Ja skikkelig, like før jeg sovner her foran pc`en, hehe... Og alt dette på grunn av en forbaska mygg!! Ja Anniche, igjen!
Men jeg ville gjerne få dele et av prosjektene jeg holder på med om dagen, har jo lovt det. Så her kommer noen bilder av mine aller første "Granny Squares", eller bestemorruter heter det vel kanskje på Norsk. Fargene er sprelske og garnet er deilig og tjukt. Det tok jammen litt tid og komme i gang med denne heklinga, for jeg hadde en ganske så vanskelig start. Da jeg var hos mamma i sommer fant jeg fort ut at jeg hadde brukt både feil heklenål og at jeg hadde heklet altfor hardt. Så med tålmodighet, hjelp av både mamma, Mia og Sol har jeg da endelig fått det til. Til dere der ute som gjerne vil prøve og også til dere som allerede er godt i gang, ta en titt på denne siden, "Granny Along", massevis av med inspirasjon!!


(Foto: Aina)
Sånn skal de altså syes sammen etterhvert. Har bare, la meg se, 150 igjen? hehe

(Foto: Aina)
Mye ull i garnet, så det blir et deilig varmt og mykt teppe til sene høstkvelder :)


Ja, og så holdt jeg på å glemme at jeg har blitt nominert av både Hilde S. og Min sin lille tue til Rocking girl blogger!! Jeg føler meg beæret jenter, så TUSEN TUSEN TAKK !! Hva skulle jeg vel ha gjordt uten dere da. Livet mitt hadde jo ikke vært det samme uten denne bloggeverdenen, så mye som den gir meg fra uke til uke. Så jeg vil gjerne få utrope 3 andre jenter til den samme prisen. 3 jenter som har utmerket seg, og som enda ikke har fått den samme awarden. Awarden fra meg går til : Tonje i Interiørhuset, Anniche i Anniche`s Design og Anemone i litt av meg. Gratulerer jenter, YOU ROCK !

I am oh so tired today, and it has everything to do with a small but a very irritating mosquito!! But i have just enough energy to share a few pictures with you, what i have been up to lately. I did promise you that :) As i told you in my last post my darling mummy has been so kind helping me make those granny squares correctly. I was doing it great, my mother told me, but i used the wrong crochet hook and i had to loosen my grip a little bit. Do you know what i mean? Anyway, now it works perfectly. I am a little bit proud ofcourse :) With lots of patience and help from my mother, Mia and Sol, i have finally made my ever first Grannies!! The colours are frisky and the knitting wool is thick, it will be a lovely and warm plaid for late and cold autumn nights...And last but not at least i want to share a site full of inspirations. For those who wants to make a try for the first time, or just for those who loves crocheting. All sort of grannies and projects, you will find it here : "Granny Along".... Good luck!

63 comments:

Marianne/København said...

Whauuuuuuu. Hvor er de flotte. Jeg kan godt lide farvekombinationen. Jeg kan selv kun hækle "bølger" - måske mit næste projekt skal være at lære at lave bedstemors firkanter...Det er så dejligt meditativt at hækle, syntes du ikke?

Malinken said...

Du så utrooolig flotte! Har stor sans for fargekombinasjonen du har valgt, og er ikke så rent lite misunnelig på tålmodigheten din... Jeg hadde nok gitt opp for lenge siden *flau* Så bra at du hadde mange gode hjelpere!

Er du også allergisk mot myggstikk?? Den norske tåler jeg kanske greit, men i "syden" er det et pes med å unngå å bli stukket. Selvfølgelig er jo favoritt-reisemålet mitt Hellas, og der er det ikke akkurat lite mygg.. Heldigvis går det stort sett greit :-)

Oj, glemmer jo helt å kommentere alt det fine du hadde i innlegget under. Nydelig dekket bord, og så koselig at du får arve en duk etter bestemoren din. Sånne minner betyr så mye.

Ha en fin kveld min venn.
Klemmer fra meg.

Guldkant På Livet said...

Vilka läcka bestemorrutor, vad du är duktig!! Och mycket läcka foton! In inlägget under med, så vacker dukning och sån fin kopp med blåbär, såg mycket smakligt ut!! Ljuvliga foton!! Mari.

monique said...

Kijk nou toch eens!!!!Wat een mooie granny squares. Dat gaat er weer geweldig mooi uit zien.
Groetjes,
Monique.

posidriv said...

Teppet vert nydeleg! Og korga som du har garnet ditt i er skjønn, den òg!

Olstad said...

Så flink du er. Dette fikk jeg lyst til å prøve også, men jeg er så utolig klønete til slikt. Men jammen tror jeg at jeg skal prøve når jeg har malt litt mer på kjøkkenet. Det har første prioritet for øyeblikket.

Ser innlegget ditt under. For noen utrolig vakre kopper. Vi vært på blåbær tur i dag men det var alt for sent vi fant 2 dl kanskje. Men enorme mengder kantareller.

Ønsker deg en fortsatt veldig god kveld.

Anemone said...

Ååå tusen takk... *bøyer seg ydmyk i takknemlighet*
Det var skikkelig koselig ja Aina.

Ja *knis* bakgrunnsfargen ble byttet fordi optikeren ikke har gitt deg rette linser...
Synes bare det er så ok jeg, når noen tør å si ifra. Ærlighet er en egenskap hos folk jeg setter stor pris på.

Synes også at det er enkelte jeg kommer veldig godt overens med her i blogg verden. Tror det kunne blitt litt av ett jentelag om vi hadde møttes "in the real life"...
Så det hageselskapet mitt vet du....
Regber i bøtter og spann her nå da, 9 grader var der når jeg dro på jobb i morres kl 0730. Prøver ikke å la været knekke, meg...(trosser det og er mye utendørs) men det holder hardt. Minner mer om høst.

Stor klem sendes deg vennen min.
Glad for at vi har funnet hverandre vet du.

LantlivsAnette said...

Men du..vad duktig du är !! Det där blir ju hur vackert som helst !!Kram Anette

Norah said...

En lille hilsen til deg, kanskje du da klarer å holde deg våken???

Det teppe ditt kommer til å bli nydelig, men vet det er mye arbeid. Søster lagde et makent nå i vinter. Jeg skjønner ikke hvor dere henter tålmodigheten til sånne sysler fra? (Jeg og tålmodighet passer ikke sammen i det hele tatt...)

Vel, ellers er alt som det skal her. Travelt på jobb, godt sommervær (bortsett fra i dag), snille barn og god helse. Mangler bare en million eller så for å kjøpe alt det fine jeg finner ut på nettet - hihihi.

Så kjære du - jeg håper du får sove godt i natt - og sier som min svenske svigermor pleier si "Fina drömmar".

organic-lizzi said...

De blir nydelige... For noen fine fargekombinasjoner..Jeg lurer også på om du blir holdt våken eller er allergisk mot mygg. dr.Bach sin blomsteressens som heter Rescue Remedy er fantastisk mot bl.annet stikk. Et par dråper,og du ser hevelsen går ned ganske så fort.Når sønnen min var yngre satt han med benet ut av vinduet når vi kjørte!(var varmt den sommeren..)og en veps sugde seg fast i farta. Det eneste jeg hadde var disse dråpene,prøvde(fremdeles i farta)..og det funka:-)Håper du får sove godt i natt..Klem Randi

Mia said...

Se her da, Aina! Lappene dine ser jo bare helt perfekt ut! Og så deilige farger også da. Så var det "bare" de x antall lappene igjen før det blir et teppe... (jeg har lagt ut mine lapper på stuegulvet idag, trodde jeg hadde sååå mange, men den gang ei... Må nok hekle maaange flere...) Jeg har ikke gjort noe med mine garn"ender" enda (ref. spørsmålet ditt i bloggen min). Det blir nok litt av en jobb. Foreløpig så har jeg bare kuttet de sånn i ca. fem cm. lengde, har tenkt å bruke nål å tre de inn i heklingen for å avslutte de. Det blir nok litt av en jobb...

Tusen takk for kjempekoselig mail. Jeg skal ut å reise på fredag og blir borte i halvannen uke, håper å skrive tilbake før jeg drar (er nokså travelt her på "bruket" nå, idag har jeg plukket rips til den store gulmedalje, samt solbær... det er så masse som modnes i hagen nå, og jeg prøver å høste inn det jeg kan før jeg reiser). Klem fra meg.

elin1976 said...

Gud så fine de ble. Hadde aldri klart det der. Jeg eier ikke tolmodighet til sånnt. Må se resultat fort. Gleder meg til å se hvordan dette blir når du får satt det sammen.
Kan komme godt med når kulden setter inn.

Her i kveld er det skikkelig høst stemning. Regnet fosser ned og det minner om november måned. Sitter her med levende lys og koser meg. Har jo tross alt ferie kan ikke legge meg tidlig da vet du. he he.
Du får ha lykke til med myggen:)

daria said...

kjære aina,nå sitter jeg her med stor smil over at du har fått det til,til slutt så flott at du ikke ga opp,og disse var jo kjempefine,oh jeg gleder meg til å se den ferdig,det er riktig nok en god følelse når mann får til ting,igjen de var kjempefine...

jeg sitter her og biter sammens tenner og strikker en ORANSJE ullbukse til en 2 åring som får bestemme fargen,selvsagt måtte det bli den mindre fine farven,men jeg skjønner han godt,tror egentlig han er lei av babyblå.

kos deg masse med heklenålen...

klem

Interiørhuset said...

for en gledelig overraskelse at du ville gi meg en pris,elin(prinsessa) har også nominert meg så jeg lover at mine 3 skal komme i løpet av de neste dagene!

De bestemorrutene blir jo kjempe flotte,de fargene var også bare så nydelig. Kunne godt ha trengt litt mere tålmodighet så hvis du finner noe til overs er det bare å sende i retningen meg..hihi

Noe som kan funke godt mot slike stikk er faktisk å la en hund eller en katt slikke på det,høres herslig og teit ut,men det hjelper. Noe annet som du kan bruke og som kan brukes til 1000 andre plager er grønn leire.
Håper du får sovet godt i natt=)

Stor klem!

June said...

Your granny squares are so lovely--I really think the colors look fabulous. You are right, they do look like yummy candy!

Outi said...

Pretty, pretty, pretty. Excellent choice of colors! :)

Poppins said...

Det är en hobby som kommer att räcka länge, länge... :) Men roligt är det att virka. Man ser hur det växer fram efter hand. Det ger en bra självkänsla att man faktiskt KAN!!!
Underbara färger, nästan lite jugend över färgvalet. Det kommer att bli underbart vackert när det är klart.
Många kramar

Flower Power said...

Hei Aina! Så flott at du har fått til lappene dine!:):) De ble sååååå flotte! Nydelige farger du har valgt også synes jeg!....delikat og rent:) Skal det bli stort teppe?
Jeg holder på med ett sånt jeg også, men det ligger på hytta så det blir bare heklet når jeg er der. Kommer nok til å ta maaaange år før jeg er ferdig....hihi.

Grattis med utmerkelsen!Den fortjener du:)

Angela Louise said...

Hi from Australia Aina. There will be no stopping you now...you will be a crochet machine. Fun isn't it?! I wrote quite a large comment on your last post but it seemed to just disappear into thin air when I published it..ahhh!
I thought your blueberry lunch looked so inviting and wished I could have shared it with you.
You asked how cold cold is. It had been only getting to 9-13 degrees during the day with a really mean windchill factor and going down to -1 overnight. Would you believe it though, it's been around 20 degrees the last couple of days...beautiful!
I love to see all your pretty things that make life for you and everyone you share it with, so much more fun.
Thankyou for sharing,
Angela.

Oh by the way, there was a wallaby with its little joey on our footpath yesterday afternoon...made me think of you as I know how much you like Australia.

Flower Power said...

Nå må jeg bare svare med en gang på kommentaren du la inn hos meg altså!:)

Jeg sitter her med en stor klump i halsen etter å ha lest det flotte du skrev til meg!!! Du aner ikke hvor mye det varmer!:)
Etter å ha vært for syk til å ta del i hverdagen så lenge, og følt at livet har gått meg litt forbi de siste fire årene, er det fantastisk godt å bli "kjent" med sånne mennesker som deg! Den varmen du viser merkes helt inn i hjerterøttene, så tusen takk for oppmuntringen! Jeg suger alt til meg...hihi.
Tusen klemmer til deg:) fra Line.

Claire said...

So lovely !! For a first time, you really made it so well done !
Claire

signe said...

Oj, va duktig och kreativ du är! :)

Hulda said...

Hei! Så fine farger du har valgt til teppet ditt. Rutene ble jo flotte også. Dette teppet blir nok herlig å slumre i når du får det ferdig. :)

Hemma på landet said...

Vad du är duktig. Jag håller på för fullt här hemma och pysslar med alla saker jag skaffade på auktionen och loppisen. Jättekul är det.
Kramis Stina

karin a said...

Hej Aina! Så fint det ser ut och vad duktig du har blivit på att virka mormorsrutor. Är det svårt att få dem lika stora? Jag har alltid haft mycket svårare för virkning än för stickning tyvärr för man blir ju jättesugen på att prova på själv när man ser ditt fina projekt. Du får dela med dig för hur det går framöver. Kram till dig!

sublim design said...

Det är helt otroligt hur vackert du kan virka, så fina färger på garnet du har valt ut också.
Jag kan bara virka cirklar.
Skulle gärna vilja virka som du :0)
Men jag ska kika in på länk tipset du nämnde.
Och tusen tack för din fina kommentar hos mig, det värmer alltid!
/S

Trines Hus og Hage said...

Gratulerer med utmerkelse tilbake! Nominert av to, det sier vel litt det også. Vel fortjent! Ja, jeg er helt enig med deg at det er deilig med disse positive kommentarene og gode ord og tilbakemeldinger her i denne bloggverdenen. Godt for både kropp og sjel! Derfor sier jeg til deg, Aina, at du har fått skikkelig taket på heklingen (jeg kan det ikke selv, lærte luftmasker av mormor for mange år siden). Derfor blir jeg imponert av deg som virkelig har gått inn for oppgaven og ikke gitt opp selv om det ikke gikk så lett i begynnelsen. Det kommer til å bli et herlig pledd du vil få masse glede av. Herlig fargevalg! Klem

mona said...

Heisann Aina ! Så flink og tålmodig du er,der har jeg litt (mye) å lære......de lappene var nydelige,utrolig fine farver du har valgt !!!! Ønsker meg veldig et sånt teppe til skuv-senga mi,men vet at jeg ikke makter og lage det selv,så jeg må nok fri til noen andre ! Kos deg videre,og ha en fin dag imorgen :)

OhSoVintage said...

Well done. I have never mastered the knack of crocheting. I can knit but just can't hold the crochet hook correctly so gave up trying. Your mats are lovely.

Nygammalt said...

Vad du �r duktig! Det blir ju j�ttefint. Du ska verkligen vara stolt �ver dig sj�lv! =)
Din bl�b�rslunch s�g ju bara f�r h�rlig ut.
Kram p� dig!

Jorunn said...

Hei Aina,

Først må jeg takk for den koselig kommentaren du la igjen på bloggen min for en tid tilbake!!! Så koselig av deg! Klart du får linke meg hvis du vil, det er en ære ;o)

Bestemorteppet du har startet på blir kjempefint! Nydelige farger! Skikkelig romantisk og fint, sånn det skal være!
Ble veldig inspirert til å begynne å hekle sjøl. Mormor er en racer med heklenåla og har lyst til å lære fra seg, jeg tror dette er en gylden anledning!

Ha en fin helg Aina, kos deg!

Klem

EVA AGNES said...

Aina, nu är jag verkligen imponerad. Så vackra rutor du har virkat. Jag blir jättesugen att sätta igång jag också. Ska genast gå och titta på den länken du har föreslagit.
Kramar Eva Agnes

olivelund said...

Hejsan Aina! Vad fina mormorsrutorna blir, väldigt vackra färger! Och blåbärslunchen såg för läcker ut. Den vita koppen är väldigt fin och säkert användbar till mycket. Jag kom själv just hem från ett loppisbesök, men idag hittade jag inget, men jag tycker att det är roligt att gå omkring och titta på alla saker iallafall och få inspiration. Ha en riktigt skön helg Kram!

Rosépikene said...

Så fine, det var artig med et håndarbeid tips selv om det ser litt vanskelig ut:-) Takk for innlegg i bloggen min. Jeg har kikket på de fine linkene du har på siden og fått mye inspirasjon. Hvis jeg og min kjære skal til Amsterdam en helg, kan du anbefale noen områder, butikker, spisesteder ol som er koselig?

Lynetmor said...

Hei, så nydelig teppe du lager :-)
Likte de fargene kjempe godt.
Ønsker deg en kjempe fin helg :-)

Trude said...

Hallo der,har jo vært inne flere ganger å tittet på ditt siste prosjekt...jeg er imponert, du er jo kjempeflink, jeg kan verken strikke eller hekle.Jo, ja...ble lagt ut en god del i kveld, nå er alt pakket inn og skal sendes til Sverige og Alvas Hus, jeg er fornøyd og håper det vil passe inn i butikken.Stadig noe nytt på gang her vet du (",)Har sendt deg noen tanker...blitt mindre tid til å skrive i det siste. Nå kun en liten uke igjen av permisjonen...rart å tenke på at jeg nesten har vært hjemme i 4 år...tiden flyr...og jeg skal fly videre.Vært litt regn her i det siste,men i mrg blir det fint vær her også.Syr gjerne en engel til deg i høst...men bare vent til du får sett hvor mye nydelig det kommer i Tilda-serien, jeg har fått en liten sniktitt...og jeg er kjempeimponert, litt annen stil på englene og maaassse nydelige stoffer...gleder meg som en liten unge jeg. Blir mye å gjøre frem mot jul(",)Vel,nyt helgen, skal prøve å få sendt deg en bitteliten pakke iløpet av uken som kommer.Vi snakkes,klem

Sylvia said...

Heisann, og takk for de mange koselige kommentarene du legger igjen i min blogg!
Så flink du har blitt til å hekle, da! jeg er imponert, jeg! Er det ikke morro? Det går faktisk raskere å hekle enn å strikke. Enklere å ta opp om man gjør en feil eller to også!

Ønsker deg en superduper helg!

elin1976 said...

Hallais baby
Du er ogs oppe sent. Har mala helt til nå jeg. Nå begynner jeg å se en ende på det . 3 strøk måtte til for å dekke den turkise fargen på rommet til Tina. I morra er det mer tak og mer vegger som skal males. Skal få rydda på hobbyrommet også. Må begynne å finne frem alt jeg skal lage til høsten.
Ser at du skal få Trude til å sy en engel Godt valg. Hun er kjempeflink. Jeg har en og den heter Trude. Den er litt sånn overalt i huset for den passer over alt.
Nå sover jeg nesten her....zzzzzzz....zzzzz. Natti natti. klem:O)

Emmeline said...

Så kuuult det teppet blir. Får så lyst til å sette igang, men jeg kan jo ikke hekle...så da må jeg jo bare nyte bildene fra dere som kan. Du har blogget mye i sommer, pleier å stikke innom deg og lese litt for du skriver alltid så koselig men i dag var det mye å ta igjen her gitt..så nå skal jeg kose meg og lese! Har vært borte fra nett i over en måned, kjekt å være tilbake. Du må ha en riktig god helg.

Niesz Vintage Home said...

Bravo! Your Granny squares look great!

I crochet VERY little. I always seem to have trouble keeping my tension even and consistent.

Love the color combination you've choosen!

Feel better soon. :)

Kimberly

JULIE K said...

Å så nydelige ruter da. Blir jo et kjempeflott teppe til slutt det der. Blir så imponert over alle dere som får dette til : )

Beathe said...

så lekre de ble da, har kjøpt meg heklenål og tråd på tynt bommullsgarn, ikke det enkleste fant jeg ut, må prøve å få mamma til å vise meg, det teppet ditt kommer til å bli helt nydelig, med de lekre fargene:)

Ha en deilig helg Aina:)

min sin lille tue said...

Hei og gratulerer med suksessen med rutene, det blir så fint. Liker fargene du har brukt.
Jeg hekler bølger, og er faktisk snaaaaaaart ferdig med teppet mitt.
Så selv om det er 150 igjen er det håp, jeg hadde ikke trodd at jeg skulle gjøre mitt ferdig.
Kos deg i helga:)

Sweet Roses & Vintage Chiq said...

Hi there Aina!

Wow... love your granny squares! Whish I could do that! Have a nice weekend en succes met het haken!!

Groetjes,
Elizabeth

JULIE K said...

Tusen takk for en kjempefin kommentar på min blogg. Den varmet veldig skal du vite. Klem : )

Anemone said...

Tusen takk for utmerkelsen. Nå ble jeg virkelig forundret og glad.

Du skjønner der er 10 000 tanker i mitt hode, det liksom bare bobler helt over noen ganger...greit å få noen ut også.

Jeg blogger i en forykende fart ja. Kommer vel også av alle mine ideer, tanker og massevis av bilder lagret i mapper på pc`n. Så slipper å tenke på at jeg skulle ha produsert noe. STORT arkiv av strålende interiørbilder.
Dessuten kommer det av at der er noe så inn i granskauen dårlig vær om dagen. regn-regn-regn skjønner ikke helt hva vi har gjort som har fortjent dette ???

Har i dag vært å ønsket min tante god tur (skal til Irland hun også...og hun kommenterte faktisk at hun aldri har sett meg så blek noen sommer, dvs ca 40 år det da !!!! )

Har trosset været og gått en tur i dag allikevel, en (blogger og) sitter litt bedre i sofakroken på kvelden da.

Ha en forykende og romantisk lørdagskveld snuppa.
Og her kommer en stor varm klem fra meg til deg.

... foressten, hvor fant du "koden" for "Rockin Gir Blogger" ??

Betty said...

Tack för besöket i din jättefina blogg med fantastiskt fina bilder.
Vi ses snart igen , kram.

Anniche said...

Takk for hyggelig samtale!
Utrolig koslig å prate altså.

Takk for nominasjon også .
Setter jeg masse pris på vettu!

Herregud så flink du er med det teppet ditt da !!
Men etter å ha lært deg å kjenne da, så har jeg skjønt at du er en liten perfeksjonist ...*kremt.....sorte spiker, hahahaha!!*

Ha en godt natt , og håper pizzaen smaker "yummie"!

karu said...

så flott teppe. litt av en jobb. det må bli deilig til vinteren å kose seg nder et såmt teppe. men vinteren skal vi ikke tenke ppå nå. ha fortsatt en deilig helg.

violette said...

Great !! Lovely squares, You are doing perfect !

Nice to hear from you and I wish you to recover your energy !
Take good care of yourself my dear Aina and have a nice time with crochet !

Heidi said...

Wonderful and what fun colors you choose!

Hemma på landet said...

Jodu, vännen!

Jag har loppisen öppen hela sommaren. Det kommer folk hela tiden. Nån dag ibland har jag stängt.

Men jag kan ju sy och pyssla under tidan jag har den öppen. Hoppas att du får en bra dag. Kram

Anonymous said...

Vad fint det blir med vitt runt om. Jag påbörjade ett för flera år sen som nu ligger och väntar på att bli färdigt. Men får bli efter min Ripple som inte på långa vägar är klart.

Anemone said...

Du må lese innlegget mitt fra lørdag kveld !!

Og så håper jeg på "resepten" om den kalkmalingen din.

Klem til deg ,og vær nå flink med lesingen i uka som kommer.

Embla said...

Så flotte bestemorsrutene dine blir! Det blir spennende å se det ferdige resultatet. Nå minnet du meg på at jeg har ca. 100 lapper liggende som venter på å bli montert. Ja, ja. De forsvinner jo ikke, så de må nok ligge en stund til.

daria said...

kjære Aina.

hvordan går det? har det ukket opp flere bestemor lapper?

tenkte bare å stikke innom og ønske deg en fin dag:)

elin1976 said...

Hallo
Måtte bare innom deg før jeg går å legger meg. Kjenner at de helgene sigve er borte er utrolig mye travlere enn når ha er hjemme. Må bare får ut alt av kreative ideer og dette skal jo skje på 2 dager. he he. Nå er prinsesserommet snart ferdig mangler bare litt maling i taket og noen strøk på listene. Dette må jeg ta etterhvert for jeg kjenner det godt i nakken og armen. Skal bestille et hjerte av Trude i kveld til prinsessas rom. De er så nydelige de hun syr.
Her er det som vanlig. Sigve sitter på nettet å surfer og jeg har en overtrøtt unge som står å kster på et skjert opp i lufta slik at pynteting og annet nesten flyr vegg i mellom. He he.
Hun er ikke sann!
Mens hun gjør dette snakker hun med seg selv. Nå er det natti natti for henne ja. Og meg også for den saks skyld. Begynner å jobbe igjen i morgen. Vi skal om møbelere butikken så jeg skal begynne kl.12 til 20. Tirsdag har jeg fri igjen så det kan vel kalles en myk start. he he
Du må ha en fin kveld og en fin morgendag. Klem fra Elin:O)

Hjerterommet said...

nydelige farver du bruker til teppe ditt:) Syns du er kjempe flink til å hekle!!
Du får ha en fortsatt fin kveld!

Ellie said...

Hei Aina! Så flott teppet ditt blir! Nå har du virkelig fått dreis på heklinga, ja! Har faktisk begynt såvidt på et teppe, jeg også, men det skal bli et babyteppe, så det skal ikke være mer enn 20 ruter :-). Kommer nok bilder av det på bloggen etterhvert. Er en stund siden jeg har lest blogger nå, så nå har jeg kost meg med bloggen din. Masse fint her siden jeg var innom sist! Ha en fin uke!

Kathrin said...

Teppet ditt blir kjempefint! Så flink du har blitt med heklinga di. Og Wow- så mange besøkende på bloggen din. Artig! Skjønner godt at du er populær, nydelig blogg har du! Og nå har jeg endelig fått bestilt den boka. ...sewing with a french touch... bestilte den på Amazon.com. Fikk det tipset av deg og Karna.Klem =)))

Rosy Inspiration said...

The granny squares are just sooooo beautiful, it's the colours you chose, they look so "scrumptious" together, I feel like eating them.

Anonymous said...

Det var UTROLIG SKJØNNE bestemorsruter du har heklet! er det ikke moro??? Jeg ble helt hekta på å hekle sånne jeg også for et par år siden... men det ble ikke til noen ting for mitt vedkommende. typisk... hihihi

Sol said...

Oi, så flotte ruter du har fått til !!!Der ser du, du fikk det til til slutt.Det gjelder ikke gi seg. Jeg er ferdig med lappene til teppet mitt nå......har bare noen hundrevis av tråder å feste...var flink til det i begynnelsen,men slurvet etter hvert.
Stor klem.