jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


SUNNY WEEKEND


(Foto: The Linen Works)

Ja, så er det helg igjen da. Det er deilig det. Står på farten til å dra til markedet. Ja, Fredag er jo min dag og da har jeg fri, superdeilig! Sola skinner og det kan ikke bli bedre i grunnen. Tar med meg en stor handlekurv og vil fylle dem med friske blomster ( som jeg alltid gjør på Fredag), nye tråder, saks og fyll til sysakene mine, frukt og grønnsaker, og kanskje en kilo fersk fisk hvis det er noe igjen.I helgen tenkte vi at vi skulle dra på en langtur og se etter loppiser, gøy :) Vil ønske alle mine trofaste lesere en NYDELIG HELG!!! Klemmer fra Aina

Oh, finally it is weekend again, lovely! Friday is my day and i have the day off. The sun is shining, it couldn`t be better really :) Soon i will head for the local Market. My basket will be filled with fresh fruit and vegetables, a couple of kilo fish, a bouquet of flowers and some materials for my needlework. This weekend we have made some plans to take a longer trip and visit some flea-markets. Fun! I wish all of my loyal readers a lovely weekend, and do enjoy and have lots of fun! Kisses, Aina

40 comments:

chatrine said...

Misunner deg været.. Høres ut som det blir en bra helg det der:) Her blir det festival i helgen, med bla aha og Kurt Nilsen. Kommer til og bli gøy det, men det regner og blåser..Så her blir det å kle på alt en har av varme klær (lue og votter og, tenker jeg..)
Du må ha en alldeles nydlig helg, å nyt SOLEN!!
Hilsen Chatrine

Saint-Ange said...

Have a good week-end Aina !
with the flowers, the fresh fruits, your neeldlework matérials...
and the sun and the flea market of course !
flea market also for me, as each sunday...)
kiss

Nygammalt said...

Kul att du gillade dem. Jättevacker bild du visar! Hoppas du får en riktigt trevlig helg, låter underbart ialla fall. Kram.

Poppins said...

Vilken vacker bild! Ser underbart ut med linneduken och kannan med blommor.
Hoppas du gör lite fynd på loppisturen. Vi får väl se vad du hittar?
kramar

daria said...

det er herlig med helg, jeg er jo lykkelig over å få sove litt lengre:)

vi bor 2 timer fra tr.heim i nord- trøndelag så det er ganske lyst her ennå,begynner å bli mørkt kl 01.00 men jeg kan kjenne igjen følelsen av høst sniker seg på,så da blir det mørkt snart = tid for lys.

det er ganske billig for de stoffene, skjelden du finner noe over 50 kr pr meter,alt ligger stortsett til 40 kr, ikke nok med det men så får du 5000 meter tråd til 30kr og det er helt super tråd,som holder godt,men kan ikke du bare sendte meg adr. din på min mail så kan jeg sende deg katalogen til de (det finnes desverre ikke bilder av de fine stoffene på nett)slik at du kan se og beunre de slik som jeg gjør,men jeg legger jo ut så store planer samtidig og det fører bare til MANGE uferdige prosjekter,tihi

e-mail adr min er:

dariajohnsen85@hotmail.com

ha en super helg Aina og lykke til med loppis funn;)

Tilde said...

Tack för snälla ord om min butik,
Lycka Till på loppisturen , du måste visa vad du hittar
Ha en skön helg Aina
Kram Tilde

Nonnie said...

That sounds like such a perfect Friday. I'm really glad it's the weekend too. We have a holiday on here on Monday so it's a nice long one. I hope you find some lovely things at the flea market. I'm longing for a weekend going searching for treasures. This weekend I am going to a family Christening though which will be equally lovely. Have a lovely fun and sunny weekend. Hugs. x

Anita said...

Hi again!

How was your day off Friday? I hope you had a great time at the market and found all you were looking for, including the needlework materials!

Have a great time at the flea markets!

By the way, that talbe on the picture looks wonderful, I love that linen tablecloths!

Groetjes, Anita

Hulda said...

Nydelig bilde! Ønsker deg ei super helg, Aina! Så snakkes vi snart. :)

Trude said...

Heisann,så flott logo du har fått!Hmmmm,skulle kanskje hatt litt hjelp av din sambo der...ønsker meg noe nytt (",) Håper du får en fin helg, nyt været.Her er det meldt storm.Jeg har vært på arbeidsrommet i hele dag, fått gjort masse.Vi høres snart, gleder meg til å se nye loppefunn over helga.

mona said...

Tusen,tusen takk for alle de fine ordene om mine juleting !!! Håper du har hatt en fin dag på markedet,høres ut som en plass for meg,det der.....hihi.... :)Og heldig er du,som skal på loppis,jeg vil være med !!! Du må love å vise fangsten,ikke sant ? Spennende.......! Vi skal kansje på et imorgen,men ettersom det hadde åpent idag også,har jeg ikke det store håpet om å finne noe...og det er kansje like greit.....har det med å skru forventningene litt vel høyt,skjønner du... :) Du får ha go tur da,og kos deg :)

Sea Angels said...

What a great weekend, full of hope and potential fun, how super. It is so uplifting and inspiring to know at the end of the day, we all just love family, and friends, good food, somecreative pastime a bargin or two and some peace......go enjoy.
PS I just adore your cushion xxx

JULIE K said...

Ååå så herlig med tur til markedet. Skulle gjerne vært med deg dit, med en stor korg under armen : )

Her blåser det som bare det idag. Rene høststormen.

Jeg tørker kattemynte idag i ovnen. Skal ha den i lekemus og til vinteren. Kattene er gale altså. det dufter jo i hele huset og gjør dem både kosete og røveraktige. de herjer vil nå tjihi.

Ha en flott helg Aina. Klem : )

Marianne/København said...

Hvor lyder som en god start på en weekend. Jeg køber ofte blomster (en gang om ugen) til mig selv. Jeg elsker blomster. Ha en god weekend

organic-lizzi said...

Sååå deilig å gå på marked hvor det er stemning og deilige ting. For "hundre"år siden bodde jeg i Paris..og litt i Roma.. Elsket markedene..
Nyyydelige lavendelposer..
Det bordet digget jeg skikkelig. Stolen er kommentert før,men makan til lekkerbisken..
Fortsatt kos og deilig helg.
Klem Randi

Elzste said...

Det låter som om du har en toppendag på fredagar. Vad skönt att kunna göra på det viset.
Jag hoppas ni har en riktigt skön helg.
Kram Elzie

Malinken said...

Hei Aina. Håper du hadde en fin dag på marked. Hørtes så deilig ut, en super start på helgen!

Denne helgen skal vi ENDELIG få satt opp lister på kjøkkenet og lagt nytt gulv i gangen. Gleder meg veldig til å få det overstått... En smule lei av å se på alle de halvferdige prosjektene vi har gående nå *kremt*

Kos deg masse på langtur med din kjære :-)

Klemmer fra meg:-)

Anemone said...

Lekkert...

Her blåser det og regner på tvers i dag, så sitter litt forran pc`n med god samvittighet.

Du..hvor er det blitt av Fru. Champagne?

Flower Power said...

Så stemningsfullt bilde!:) Jeg likte så godt duken med den røde stripa, den var kjempefin!
Deilig med egen markedsdag da Aina, høres ut som fredag er go`dagen din:))
Loppemarked høres bra ut....har vært på et i dag jeg, men fant ikke så mye. Kjøpte en kurv, en sinkdings og en liten roseskål. Det var søte ting, og jeg betalte ikke mer enn 14 kr. til sammen, så da er jeg fornøyd likevel:)))
Kos deg på tur:)

Hemma på landet said...

Underbar bild. Kram Stina

Anna Lisa said...

Ha en nydelig helg du også, eg har vært på loppemarked i ruskeværet her men det gikk bra for eg fann jo meg 3 stoler. " kurvstoler og en pinestol eg har planer om å male i kvitt og ha på kjøkkenet. Gøy med loppis ja:) Betalte bare 100 kr for alle tre stolene samlet. Koser meg inne i ruskeværet nå med nybakte boller min datter har laget. Ha en fin kveld min venn.Klem

Anna Lisa said...

hahah!!! det skulle jo ikkej stå "pinestol" men pinnestol...hahaha...for en galskap!!!

elin1976 said...

Det høres jo helt fantastisk ut. Er liksom litt sånn markeds jente jeg. Hadde elsket å handle inn mat fra markedet. Jeg pleier å gjøre dette når vi er hos mamma i Spania. Det markedet er litt for stort etter min mening. Man går, å går, å går å går. Men vi har ikke slik her hjemme. Det er snakk om at det skal lages et marked her vi bor som skal brukes til torghandel. Det hadde jo vært super koselig om de hadde fått det til.
Vi er på fjellet hos min søster. Her er været skikkelig høstlig. Det har vært sol i hale dag men man merker at det begynner å bli kjølig i luften. Nei nå ble jeg sulten av å tenke på mat fra markeder så nå skal jeg lage meg noe mat. Klem:O)

Mia said...

Heia vennen! Håper du har en super helg, loppemarkeder og andre markeder høres bare helt herlig ut. Og fint vær har dere også. Vi har også hatt det fint, men nå begynner det å bli kjøligere (med kald nordavind!) Vi har vært på deilig båttur idag, og jeg er sååå trøtt og slapp at sengen (med en god bok og et glass vin) kaller... Vil bare si tuuuusen takk for kjempekoselig mail, ble så utrolig glad for den. Skal skrive tildake snarest. Klem fra meg.

Niesz Vintage Home said...

Have a great weekend and find LOTS of treasures at the flea market!

Kimberly :)

Tilonino said...

Hei på deg!
Gleder meg til å høre hva du har funnet på markedene. Og så gleder jeg med til å se hva du syr. Ha en fin søndag

HildeS. said...

Så hjekt det høyrest ut å gå på marked, og på loppemarked.
Her er det lite av den slags, men me har jo Fretex. Eg var der på onsdag, og fann litt småting,og så kikka eg på eit gammalt skap, men kjøpte det ikkje....dumme meg.
Så på fredag så kjørte eg tilbake, og tenkte at om det er meininga at eg skal ha det, så står det der, og det gjorde det, og nå er det mitt. Eg er så fornøgd. Tenk at ein kan bli så glad for eit skap, men det blei eg.
Ha ein finfin søndag.

Guldkant På Livet said...

Herj Aina, å så mycisgt det lät med att fylla korgen med blommor, fisk och annat smått & gott inför helgen, hoppas ni har haft en skön sådan!! Läckra bilder du tagit i inlägget under!! Mari.

Guldkant På Livet said...

Oj då, jag tror visst vi skrev varandra samtidigt!? : ) Jodå, allt är bra men mina kära sommarvänner flyttade härom dagen,så tråkigt, men de kommer kanske tillbaka en gång till innan hösten slår till på allvar, om gräset hinner växa upp igen, men så länge hälsar jag på dem i en annan hage... Mari.

Anniche said...

Hei vennen!
Så koslig det hørtes ut , med denne dagen din!
Ta med seg kurven å dra på jakt etter disse tingene,mmmm!!
Håper du har hatt en flott helg da , og at du har funnet mange skatter!
Jeg og min kjære reiste jo inn til Oslo på fredag , og brukte hele dagen i går på interiørmessen , så det var derfor du ikke fikk tak i meg skjønner du ;)
Men åhhhhhh så mye fint jeg har kjøpt! MMMMMMMmmmmm!
Synd du ikke bor litt nærmere , og kunne har delt disse gledene med meg fremover(ja , du vet hva jeg mener , hehe)
Vel, uansett - gelderm eg til å høre fra deg og hva du fant!
Pst, pakken var her i går, herlige! Og tuuuuusen takk for det nydelige hjertet med engelen , du er nå god da!

Klem

Trude said...

Heisann,jo da her er alt fint! Høstvær (",)Gleder meg til pakken kommer fra deg. Har bruk for akkurat en slik en. Her males det, mange bilder som skal være ferdig til bryllup og dåp neste helg.Reiser på kurs hele denne uka...blir litt uvant å sitte i ro på en stol.Vel, vi høres....sender deg en mail. Håper du har funnet spennende saker i helga også.Klem

Cocotine said...

I have just found out that my blog was in your "Fun and crafty" list ! Thanks a lot ! If you don't mind I'll do the same for your blog which is so nice ! Enjoy your sunny day. Lucky you ! Here it's cloudy and sad !

sublim design said...

Det där lät som en underbar dag!
Hoppas du också haft en trevlig helg.
Fin bild på duken, vill ha!
/S

EVA AGNES said...

Hoppas du har haft en gosig week end och tittat in på många loppisar. Det låter så härligt att dra iväg på en sådan tur.
Berätta om du hittade något.
Kramar Eva Agnes

Mita`s hjørne said...

Blir spennende å se hva du har funnet nå...
MEN da jeg leste kommentaren din - bildestørrelsen... hæ,, på min skjerm er det normalt...he,he... men så har jeg ikke SÅ stor skjerm da - så jeg rasa ned i kjelleren, rev nesten gubben av stolen og ... jo bildene var nok litt store de ja... huff det hadde jeg ikke tenkt på... he,he...

Ha en flott kveld...

Pernilla said...

Hej Aina! Hoppas allt är bra med dig och att helgen din blev nydelig. Visst är det ganska mysigt nu med sensommar och lite hög och klar luft. Ser fram emot att se dina nya loppisfynd!

Beathe said...

Heisann Aina:)
Ser jeg har gått glipp av flere innlegg her;)
Likte utrolig godt bordet og stolen i innlegget lenger ned, husk å vise bilder når det er kommet på plass!
Så gøy med loppis, her skal det være loppis neste helg, det gleder jeg meg virkelig til, håper du fant noen godbiter på din lopperunde i helgen:)
Klem

Blomman för dagen said...

Hej!
Hoppas att du haft en mysig helg med trevlig picknick korg och många loppisar=)
Verkar trevlig bok,den som du har på bloggsidan av Caroline Zoob.
Jag gillar hennes saker=)
MVH Karin

Clara said...

Härliga saker du ska stoppa i din korg...vackra blommor och sysaker...och sist men inte minst lite god mat!!!
Hoppas att din helg var härlig!!!
Kram

Sylvia said...

Håper du har hatt en nydelig helg, for det har jeg!!!