jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


VINTAGE BY NINA

Heisann! Ja, der var jeg igjen :) Formen er mye bedre, og i helgen har jeg fått luftet meg litt. Været har vært litt opp og ned, men mest opp. I dag har vi hatt en herlig dag med bare solskinn, som vi selvfølgelig har utnyttet veldig godt. Turen gikk i dag til stranda, og det gikk visstnok turen for tusenvis av andre også. Men det var koselig og vi fikk besøkt våre faste favoritter, som fiskehandelen, fyrtårnet og noen interiørforretninger. Og ikke minst fikk vi nytet utsikten ut mot havet, hundene som løp etter baller, kjærester arm i arm og surfere som utnyttet di fine bølgene. Deilig var det! Da jeg kom hjem kom jeg på at jeg ville dele noen bilder med dere fra et Interiørblad jeg får hjem i posten hver måned, "Ariadne At Home". Hjemmet er eid av Svenske Nina, (Vintage by Nina) stilen er lys landelig, og rommene er en drøm. Ja deilig det å kunne nyte noen vakre bilder sånn på en Søndag kveld ikke sant? Og kanskje få litt inspirasjon i tillegg :)
Så vil jeg få takke hver eneste en som kommer innom her. For kommentarer som varmer, for innlegg som får meg til å le, og ikke minst kreative blogger som er super motiverende. Jeg ville ikke være foruten en eneste en av dere! Dere er så gode alle sammen (",)
Ha en flott uke! Aina

(Foto: Aina, fra Ariadne At Home)
Dette kjøkkenet er en drøm! Flott med et stort bord midt i rommet med benkeplass til mange. Serviset i tallerkenrekka er av merket Aluminia-porselenet fra Royal Copenhagen.
A Dream Kitchen! A big table in the middle of the room with a large bench, room for all the love ones. The beautiful China, brand: Royal Copenhagen..

(Foto: Aina, fra Ariadne At Home)
Benken på kjøkkenet er plassert ved vinduet. Fin utsikt, og mulighet til å nyte en kopp kaffe med en nydelig pute i ryggen..
Window-seating with a beautiful view..


(Foto: Aina, fra Ariadne At Home)
Den gamle jernsenga er funnet på loppemarked, resten er nytt..Denne sengen er forresten en stor favoritt hos meg også, drømmer om å finne en maken!
The old bed is a flea market find, the rest is new..This bed is a huge favourite!


(Foto: Aina, fra Ariadne At Home)
Fordi det ikke var plass til en firkantet dusj har de her valgt en rund. Sånn tar det heller ikke bort for mye av lyset fra vinduet. Istedet for en vanlig vask har de brukt en stor kommode som de har laget rom for en oval vask.
The bathroom is small and they have chosen to make a round shaped shower. Like that the light become better filtrated and they have enough space to have a large sink as well. The bathroom furniture is made out of a big buffet/sideboard.


(Foto: Aina, fra Ariadne At Home)
De små tullene i huset har fått en symmetrisk inndeling i rommet. Når de blir større kan rommet lett deles i to.
The two little girls has their own space, symmetrical divided. Later it is easy to divide the room into two single bedrooms.


(Foto: Aina, fra Ariadne At Home)
Antikk dukkevogn fra loppemarked fyllt med kosebamser..
An Antique little wagon filled with lovely stuffed toys...


(Foto: Aina, fra Ariadne At Home)
I stua står en miks av gamle og nye møbler. Stolen og sofaen er nye, resten kommer fra loppemarkedet. Dette er noe jeg også liker, miks av gammelt og nytt..
The livingroom is filled with old and new furnitures. I find that very appealing..


(Foto: Aina, fra Ariadne At Home)
En samling av gamle kofferter og hatteesker står i gangen. Perfekt for oppbevaring av skjerf, vanter, luer og paraplyer. Den franske kirkestaken er funnet på et loppemarked i København.
A collection of old suitcases and boxes for hats, is now used for storaging gloves, shawls, hats and umbrellas. The old French Candle-holder is a flea market find from Copenhagen.


Hi girls! Here i am, feeling much better :) We have had a lovely weekend, the weather has been great and we have been wandering at the beach. Yes, the beach is my favourite place to be. The dogs were playing, the lovebirds were kissing and a few boys were enjoying the waves surf-riding. We have been visiting our favourite shops, taken a closer look at the local lighthouse and just enjoying the sound and the beautiful view of the ocean. I hope you all have enjoyed your weekend, fresh and fruity for a new week full of challenges. Today i want to share some pictures i found in one of my favourite magazine Ariadne At Home. The pictures takes us to the Swedish countryside, a light decorated house full of beautiful furnitures. Old and new mixed together, a delightful Scandinavian home. Please Enjoy!

25 comments:

Kreoline said...

Hei på deg Aina, koselig at du er her igjen. Godt å høre at du er blitt bedre, her sitter jeg med feber, snue og hoste, kjempekoselig helg med andre ord. Får bare håpe det går fort over.
Nydelig reportasje, den står i et annet blad også, har det en plass i bladhaugen, husker ikke hvilket. Husker spesielt badet, det er bare helskjønt, skulle gjerne ønske meg et nesten lik, likte så godt dusjnisjen. Kjekt å høre at du har kommet deg ut litt i helgen, det har ikke jeg, og været her som har vært så nydelig 14-15 grader og strålende sol. Takk for koselig mail og koselige kommentarer fra deg, setter stor pris på det. Ha en kjempefin uke Aina, kose deg masse. En stor klem fra Mona.

hos trude said...

Heisann,så fint at formen er bedre.Har sendt deg noen tanker (",)Nyyyydelige bilder fra et vakkert hjem med masse inspirasjon.Blir jo helt fortapt i slikt jeg.Spesielt artig var det å se rommet til småjentene,mine to deler også et stort rom.Ellers synes jeg at slik kommode på badet er så flott...leter etter noe lignende jeg. Gir meg jo aldri jeg, så det ordner seg nok.Her har dagen vært flott, god temperatur og sol. Lille frk L som blir 1 til uka trener hardt på å gå...ler hele tiden,så artig å se på henne.I kveld har mor sittet noen timer på arbrommet...får prøve å legge ut litt av de siste verkene i mrg. God natt B!!

Hulda said...

Heisann! Takk for inspirerende bilder! Alltid koselig med slike innlegg, skal komme innom senere for å lese det nøye og kikke bedre på bildene. Nå er det sengetid for meg, god natt. :)

Anniche said...

Hei vennen
Så hyggelig å høre at formen din er bedre da !
Der jo såååå kjipt å være syk :(
Tenker også det var digg med en lutftetur, det er bare så herlig å kjenne luften etter at man har MÅTTE vær inne noen dager

Her er pappa kommet på beøsk i dag , kos!
I går var det gjester og 3 retters middag. Nå er det sengen her.
Men det var en flott reportasje du la ut i dag , det må jeg virkelig si !
Ha en god natt min venn! klem

Ellie said...

Godt å høre at du føler deg bedre, og har hatt en god helg! Bildene du har lagt ut var virkelig flotte. Litt av et drømmehjem, dette!

Mia said...

Heia vennen! Godt at du føler dg bedre og har hatt en fin helg. Helgen her har vært travel med selskaper og festligheter, så det har blitt lite blogging på meg. Været har også vært ymse, med regn og blåst. Nå skal det bli bedre, og jeg klager ikke, for hele september har egentlig vært nydelig, virkelig en drømmehørt så langt. Vi skal jo til Danmark nå til uken , og jeg var så glad for å se at det er meldt høytrykk over Skandinavia (spesielt glad for at det ikke blir storm, når vi skal ta båten til Køben...)

Bildene du viser er bare herlige, og de ble trykket for et par år siden i Elle Interiør her i Norge. Nå har Nina forandret hjemmet sitt en del (mer "rustikk" hvitt og "fransk landstil", mindre roser og pastell) ifølge en del blader, som det svenske Lantliv. Men nydelig er det, uansett (og jeg sverger jo til pasteller og rosestoffer da... og de roseputene i slagbenken hennes er fra Shabby Chic, som ikker er å få tak i her i Norge, såvidt jeg vet, men San Francisco derimot.... åh, som jeg gleder meg!)

Niesz Vintage Home said...

So glad you are feeling better. :)

Those pictures are wonderful. Such a fresh and inviting style.

Thanks for sharing!
Take care.

Kimberly :)

elin1976 said...

Hei vennen.
Så flott at du føler deg bedre. Det er ikke noe hyggelig å gå sånn på halv 8 som jeg kaller det. Jeg har hatt et snev at det selv denne uken men det gav seg med det og er frisk og rask og veldig energisk( må jo ta igjen for de tapte dagenen he he)
Har sett flere repotasjer fra hjemmet til Nina. Liker veldig godt stilen hennes. Spesielt kjøkkenet. Landlig og lyst og mange gode ideer.
Tar vare på alle sånne repotasjer som jeg liker og prøver å kvitte meg med bladene( har kasta to av 146 stk he he) Planen er vel og lage en inspirasjonsperm men å sile ut bladene som tar plass. Så kan jeg hente frem permen med inspirasjon når jeg vil uten å måtte lete i en time etter det rette bladet.
Ønsker deg en fin dag og at formen stiger enda litt sånn at du føler deg helt på topp. Klem fra Elin:O)

LantlivsAnette said...

Åhh så vackert hem hon har..hon var även i en svensk tidning nu Antik och Auktion heter den..ser att hon har hunnit ändra en hel del i sitt hem..men det är ju så vi gör också..ändrar om..
Kram Anette

WhiteVintageDreams said...

Åååh Aina...nu blev jag såå glad :)!!! Jag hade sparat en massa bilder från gamla tidningar. Allt försvann i min flytt...å nu visar du ett av de hemmen :). TACK!!!
Älskar hennes hem :).
Kramar

Pernilla said...

Hej på dej Aina! Hoppas du känner dig piggare nu! Här är det full fart – alla stora barn har gått till skolan nu men jag och den minste är lediga idag! Bokmässan var jättekul!

Grafisk designer/formgivare kan jobba med det mesta som har med det tryckta ordet att göra; logotyper, profilprogram, annonser, broschyrer, kataloger och böcker. I mitt fall just nu; gör jag mest form, layout och original till böcker. Jag har fått göra det mesta, till och med en bok om dragracing… skulle ju gärna vilja jobba mer med inredning förståss. Men de uppdragen verkar vara rätt begränsade. Om jag inte gör en egen bok förståss! Ha det riktigt bra nu, ta hand om varandra!

Körsbärsgården said...

Vilket vackert hem och vilket fint inlägg Du gjort! :)

I en del hem känner jag att jag vill gå in och stanna länge. De hemmen känns välkomnande och fulla med liv och värme, till skillnad från de som känns stylade och mer eller mindre livlösa. Det här hemmet känns levande! Kul när man känner att de som bor i huset har känsla för huset och inredningen och inte bara använder sig av en massa tagna idéer. Jag brukar säga att "man lever med sitt hus, inte i sitt hus". För mig är det stor skillnad...

Önskar Dig en fin höstvecka och tackar för titten på Din fina blogg!
Kram från Karin i Körsbärsgården.

Anonymous said...

Sier som Kreoline: Jeg har dette i et gammelt interiørblad, og det er bare så flott, husker jeg likte så godt de kjøkkenskapene...sukk!
Håper du er bedre, og ønsker deg en super uke:)

Sanctuary said...

Thank you for sharing these! This home is one of the most beautiful and harmonious I have seen - I've come across some of her house images on the net before and bookmarked them in my 'love files'. Glad you're feeling better!

EVA AGNES said...

Nina har ett underbart och inspirerande hem. Hade gärna bott där också.
Fint att du lagt ut bilder från henne.
Skönt att du mår bättre.
Kramar Eva Agnes

Nonnie said...

Hi Aina, so glad to hear you're feeling a lot better and that you had a lovely weekend. The beach really is a lovely place to be. It always makes me feel very refreshed to get some sea air. Love the pictures today. Definitley my kind of house. Have a great Monday. x

chatrine said...

Heisann! Godt at du har kommet deg igjen:) Kjøkkenet på bildene dine i dag var nydelige, ALT var nydelig!! Benken på kjøkkenet kunne jeg gjærne tenke meg. Jeg har ganske stort kjøkken egentlig...hmm.. ja kansje en benk med tid og stunder:) Må du ha en flott uke!
Klem fra meg:)

Lynetmor said...

Hei, så mange fine bilder. Høres ut som dere hadde en fin dag :-)

mona said...

Hei :) Så godt at du er i bedre form,så kjiipt å ikke føle seg bra....Høres ut som turen deres har vært nydelig !! Og kjære deg for noen bilder du viser....jeg fikk nesten tårer i øynene av det kjøkkenet,så gjennomført...og helt min stil ! Tusen takk for titten :)

moderncountry said...

Körsbärsgården :
Har du någon blogg där jag kan besöka dig? Om inte - tack för att du hälsar på mig och tack för din gulliga kommentar. Välkommen tillbaka! Kram, Aina

Jennyshemochharmoni said...

Vilket underbart hem! Jag har sett det i en annan tidning tidigare men nu ser det ÄNNU finare ut. Jag skulle verkligen vilja ha den där tidningen för inspiration!!! Finns den i sverige tro? Ha en bra måndag! Stor KRAM

Anonymous said...

Å vilka härliga bilder, det köket var ju bara för underbart!

signe said...

Så underbart! Känner igen det här vackra hemmet från en svensk inredningstidning sen flera år tillbaka! Känner igen köket direkt och även bilden med barnen! De har såå fint!..kan ha varit i Allt i hemmet för några år sen! Kul att få se igen! Kram :)

Jen said...

I love ALL of these pictures. Thank you so much for sharing them. I just got the book Swedish Interiors and I can't wait to sit down and enjoy it. I am part swedish and part norwegian so I think I was born with a love for those kinds of interiors.

Hope you are well. Jen

desi said...

i like your house!!! it's so beautiful. You can watch my house at http://picasaweb.google.nl/desi.interieur. Thank you