jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


RECEIVING GIFTS

Heisann!
Her holder jeg på med sying så jeg ser tråder i drømme,hehe..Og så har jeg fått heklet litt mer på teppet jeg begynte på i sommer. Dere husker vel bestemorrutene jeg strevde sånn med? I tillegg har jeg fått ferdig noe annet hekletøy. Deilig å få unna noe av stabelen her! Jeg fikk jo vite at jeg faktisk ikke var den eneste som har huset fullt av med halvferdige prosjekter. Så jenter, en oppfordring til dere der ute, kom i gang! Du vil føle deg sååååå mye bedre :) I løpet av den siste tiden har jeg hatt flere swapper, og mottatt 2 gaver. Gavene kommer fra Daria i den kreative bloggen Rose, og fra Karin i Ute og Inne.

(Foto: Aina)
For en stund siden så jeg noen helt nydelige stoffer hos Daria og ho kunne fortelle at de kom fra Stoff og Stil. Ho tilbød seg å sende meg en katalog. I tillegg til dette har ho vært så søt og sende med noen stoffbiter og det siste Bolig Pluss. Tusen takk snille deg Daria! Ja, bladet har jeg kost meg masse med, faktisk et av det bedre jeg har sett på lenge, og stoffene har jeg allerede brukt litt av. Midt i blinken! Kjempekoselig og helt uforventet :) Klem til deg Daria :) Daria er kjempekreativ og syr og strikker de flotteste ting, og de som vil se mer av dette kan besøke henne HER.


(Foto: Aina)
Ja, så dukket det opp enda en gave nå på Mandag. Denne fra Karin i Ute og Inne. Karin besøker jeg ofte fordi jeg er så glad i hagestell med planter og blomster av alle slag. Ja, å så er jeg glad i hagen hennes :)Dere har vel sett hvor nydelige bilder hun deler med oss? Hvis dere enda ikke har hatt glede av alt det vakre hun har rundt seg og tar bilder av, kan dere besøke henne her. Denne flotte oppbevaringsposen har hun sydd selv. I tillegg har hun skrevet Moderncountry på. Så delikat og flott! Skulle ønske jeg var like stødig på hånda.

(Foto: Aina)
Ja, og denne posen var fyllt med små skatter. Hjertet og det flotte korset i fil de fer, eller luffarsløyd som de sier på Svensk, har Karin laget selv. Kjempeflott og jeg er meget imponert! I tillegg sendte ho med noen plantefrø, et lite nydelig kort og ett par søte øredobber.

(Foto: Aina)
Og til sist fikk jeg det siste Lantliv. Tror dere det var Julekveld for meg eller? Tusen takk Karin, jeg ble kjempeglad, og det var i grunnen alt for mye. Du er så god du :) Varm klem til deg :)

The last week i have been so lucky receiving a few gifts from two of my blogfriends. Karin who writes Ute og Inne, and from Daria who writes Rose. They are both so creative and i feel very fortunate to take part of their journey through life. Daria knits and makes the most beautiful things with her needlework. Karin is a great gardener. She has an amazing garden, and takes beautiful pictures from her own garden, and from public parks and gardens as well. And addition to all that she makes pretty small things of wire. Visit them both! The pictures showes the gifts i have received. I am so happy about everything that i got, beautiful treasures and memories for life. Thank you girls!

22 comments:

Elzie said...

Om man bara hade lite av din energi så skulle man nog kunna tänka sig att göra färdigt en hel del *s*. Just nu är den på botten, men förhoppningsvis kommer den igen. Om inte annat än så till jul. Jag har just skickat efter SToff och Stil och där var mycket fint.
Kram Elzie

WhiteVintageDreams said...

Åh tack goa du, för länkarna i min blogg & här hade du ännu fler :). Det är så skoj med "nya" bloggar. Vilka underbara bloggvänner du har :))!!! Världen krympte ganska mycket sedan bloggen, eller hur ;)?
Det är så spännande och kul tycker jag :). Jättefina gåvor & skoj tidning...har faktiskt inte hunnit köpa en själv ;).
Massor med kramar

Outi from White Country said...

Oh Aina what wonderful gifts you've received! The fabric samples look so sweet! Enjoy!

signe said...

Åh va mycket fina presenter! Såå kul att få! Den linnepåsen med Modern Country skrivet på var ju helt underbar med hjärtat och spetsen! Förstår att det kändes som julafton! Underbart! Kram på dig! :)

Flower Power said...

Så mye fine ting du har fått Aina! Det er jo så mange snille damer der ute:)) Nydelige ting de har laget.
Jeg skal ta meg en titt inn til disse to linkene.....artig å se innom noen "nye" blogger også.

Takk for kommentar hos meg. Du spør om de bildene på veggen.... De er fra en kalender som jeg kjøpte i italia i fjor sommer. Jeg har alltid elsket sånne plansjetegninger, og her var det både blomster og frukter. Jeg har bare bestilt passpartau (skrives det sånn?) og rammet de inn i billige rammer fra IKEA.Jeg har to bilder m. blomster og to med frukter til overs, så om du er interessert kan du sende meg en Epost, så kan jeg sende til deg....(adressen min står på innlegget jeg hadde på bloggen med skiltene på.)

Klem fra Power:))

Paletten said...

Heisann.. Tusen takk for flott hilsen på bloggen, så du likte lua:) så hyggelig! Utrolig flott blogg du har, å så heldig med den gaven du har fått... snille mennesker rundt om! Det korset der var skønt!:)

Tilde said...

Gulliga Aina, hos mig är allt bra
vilka fina gåvor du fått Karin är ju jätteduktig.
vilken skön helg du haft vid kusten , du beskrev det så målande så det kändes nästan som om jag var där,fin hylla har din man gjort den? Kram på dig från Tilde

Emmeline said...

Er så imponert over din store spennvidde på denne bloggen.
-En ting er at du skriver innleggene dine både på norsk og på engelsk, jeg har undervist i engelske-men gidder jeg å blogge på to språk?? Huff nei, alt for mye grammatikalsk stress syns jeg...mens du bare skriver i vei! En annen ting er jo at du også klarer å holde kontakten og oversikten over alle disse bloggerne fra mange ulike land og med mange ulike bloggerfelt!
Du er virkelig flink, og fortjener disse gøye swapgavene..
Jeg har hentet masse gøy inspirasjon hos deg, og har gått i gang med en stor produksjon av hjerter som skal bli koselige ekstragaver til jul. Takket være inspirasjon fra Ainas Charm..Tusen takk;)

Anniche said...

Hei vennen!
Godt å hre at du jobber , pisk -pisk, hahahaha! Neida ;O)

Sååååå heldig du er da , noen virkelig flotte pakker!
Skjønner virkelig ikke hvor alle de flotte jentene kommer fra altså! Det er helt impoenerende.

Fikk dessverre ikke sendt pakka de i dag..hjemme med syke barn ja...uff!

Kos deg , jeg sender i morgen -klem",

Ellie said...

Så mye fint du har fått, da! Det er så koselig med pakke i posten. Nå er det jo snart tid for gavealongen igjen, gleder meg til det! Må vel bare innrømme at jeg har en del uferdige prosjekter for tida. Det er nok bare å sette igang med noen av dem, ja, for som du sier, det er veldig tilfredstillende å bli ferdig med noe. Du er iallefall til stor inspirasjon!

Poppins said...

Tänk vilka goda bloggvänner det finns! Förstår att det känns som rena rama julafton. Karins påse och luffarslöjd är jättevackra.
Kramar! Läs och njut av alla dina presenttidningar.

Beth said...

Hei vennen..
Så mye fint du har fått! Gleder meg veldig til å få pakke i posten fra deg. Skal bli veldig koselig å pynte opp her i det nye huset mitt med hjerter som du har laget!! Det blir helt sikkert kjempefint!!!

Varm klem fra Beth på Buer :)

Mita said...

Så utrolig heldig du er... Bolig Pluss er et fantastisk blad - det leses fra perm til perm, MANGE ganger...
Nydelig pose du har fått også...
Akurat nå, kunne jeg ha tenkt meg å sy MASSE, men etter som jeg har to av barnebarna her - blir det lite, har helt abstineser nå, men på lørdag drar de, og da bilr jeg vel bare sittende på rompa å se ut i lufta, det blir så stille og tomt her da... je, ja - når en vil - kan en ikke, å når en kan - vil en ikke...

Ha en koselig kveld, du å symarskina...he,he...

Tilonino said...

Hei Aina

Kjekke gaver du har fått. Du er heldig. Gleder meg til å se mer av det du syr. Ha en fin kveld.
Klem

karin a said...

Hejsan vännen! Ja men så otrolig snälla och fina ord du skriver om mig. Jag blir alldeles rörd. Vad roligt att du uppskattar sakerna jag har gjort också. Att skriva på tyg är riktigt roligt och inte speciellt svårt om du skissar med blyerts först eller för över med kalkyleringspapper. :) Du ska bara veta hur glad jag blev för dina saker (bilder kommer) och bladet innehåller så mycket inspiration även om holländskan är ganska svår för mig. Tyvärr blir det inte mycket bloggtid för min del förrän nästa vecka men jag hoppas du för en härlig och kreativ helg! Stor kram!

P.s. Ja visst har jag tagit bilderna själv i inlägget. Den sista bilden föreställer Cotinus coggygria, perukbuske på svenska. Den har väldigt härlig bladverk. :)

Hulda said...

Hei Aina!
Så heldig du har vært! Flotte ting både fra Sverige og Norge. Likte veldig godt stoffposen fra Karin, den var virkelig flott, fin skrift også. Det er jo så koselig med bloggvenner. :)Bladene er kjempefine, må alltid ha med meg Lantliv. :)

Gunhild, NO said...

Hei, så koselig at du var innom meg igjen :) Jeg beundrer bloggen din og alt det fine du produserer!!Ville bare svare deg. Det første bildet finner du under kategorien innredningstips. Det er det første bildet der. Enig i at de lysa var fine. God ide...

elin1976 said...

Hallo vennen min.

For noen flotte ting du har fått i posten. Fikke selv pakke fra Linda og den kan du lese mer om på bloggen min. Det går så lenge mellom hver gang jeg får pakker i posten at det er nesten julaften for meg. Blir som et lite barn igjen da. he he.(nå skal det ikke så veldig mye til for å få meg som et lite barn siden jeg har en ganske barnslig humor og den sitter ikke så veldig langt inne hos meg)
Så koseliig å sånne blader når du ikke har tilgang til slike selv. Bra tenkt av disse damene.
Her suser det å går. Ble ferdig med alt til messen i går, så nå er det bare å rydde opp her hjemme og bake en kake som jeg skal ha med til å lkke potensielle kjøpere med. he he.
Ønsker deg en super dag, vennen. Kos deg - det er snart helg. Masse klemmer fra Elin:O)

Sylvia said...

Dette var flotte gaver, altså! er det ikke morro å motta slike flotte ting, og vite at de også har laget dette selv....til deg!!!?
Jeg må bare få sagt at det er så koselig å lese kommentarene fra deg i bloggen min også. Du skriver jo litt mer, og det er jo nesten som å sitte ved siden av å snakke med deg!
Det er bare så hyggelig å bli kjent med nye mennesker her i Blogglandia, som man aldri hadde truffet ellers.
Ønsker deg en fin og kreativ dag, Aina.

Jenny said...

Hejsan!
Nu har jag också hittat hit!
Vilken underbar blogg du har:)
Hit kommer jag snart igen!
Kram
Jenny

the feathered nest said...

I's lovely to receive such thoughtful gifts! I looked at Karin's blog as I love gardening and she takes some amazing photos!

Manuela

organic-lizzi said...

,,den stakk litt,ja!! hadde bestemt meg for nå kommer "gjøre ferdig"periode...og vips så skjer det en hel masse(valper,kattunge....masse annet og selve livet)
Du fortjener virkelig hver vakre ting du får og mere enn det..Alt var kjempefint.Helt utrolig hva disse skjønne jentene klarer å lage...
klem Randi