jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


DOING STUFF - TRYING TO JUGGLE

(Foto: Aina)

Vel, her sitter jeg da og tenker på hvor mye det flyter, at magen trenger mat og hvorfor jeg ikke gjorde ferdig puta i går og det nye broderiet i stad. Noen som flyter over av ideer, rot og halvferdige prosjekter? Jeg har vel alltid visst at jeg var litt kaotisk av meg, og takk og lov for at vennen har dratt på forretningsreise og ikke kan sende meg "hva holder du på med ?" øynene. Men jeg må bare le av meg selv, for en klovn og rotehue jeg er. Vel, der har du meg altså, ti tusen ideer og vil helst gjøre alt NÅ med en gang . Ting er underveis her jenter, sånn halvferdig akkurat nå..


(Foto: Aina)
Dette broderiet ble jeg altså ferdig med for ett par dager siden. Mønsteret printet jeg ut fra
Pattern Bee sin side som er så snill og gir bort gratis mønstre. Jeg hadde aldri brodert før men fant en liten instruksjon på hvordan du gjør helt enkle sting på siden til The Purl Bee. Egentlig skal slike Redwork arbeider som dette sys med stilkesting, og instruksjon til det fant jeg på siden til Primrose Design. Så neste broderi får altså stilkesting. Men synes allikevel det ble bra med disse stingene jeg..Broderiet skal få noen detaljer og så er puta ferdig :)
I finnished this embroidery 2 days ago,well i am almost ready. The pattern was free, printet out from Pattern Bee`s site. I had never made a stich before but found an easy tutorial from The Purl Bee site. One day later i read about Redwork when i visited Redwork in Germany. I already had learned to make Back Stiches but read that Redwork is normally done with Stem And Outline stiches. I found a great tutorial with those stiches from Primrose Design. So yes, next time i will use the right stiches..But it worked out quite good though..I need to make a few details, but then the pillow will be finnished.

(Foto: Aina)
Her prøvde jeg ut stilkesting..
Here i tried out those Stem stiches..


(Foto: Aina)
Her har jeg gjordt noen broderi øvelser. Kom på en ide og brodere flere småbilder og deretter ramme dem inn, ikke så dum ide vel? Fortsettelse følger..
Here i have practised my technical skills..Suddenly i came up with this idea, how cute wouldn`t it be to make a few small embroideries and frame them? Still work in progress..

Here i am, looking around and thinking about how much mess i have to clean up, how bad i need some food and why i didn`t finnished the embroidery last night. Someone out there with too many ideas, to much stuff to see your table and unfinnished projects all over the place? I have always been a little bit chaotic, and i am soooo glad that my hubby is out of town right now, not giving me those eyes "what the h... are you doing?" Eh.. Instead of beeing negative about it i am just Laughing, about the clown who`s trying to sort things out. Well, that`s me, ten thousand`s of ideas and i want to to everything RIGHT now..I just have to finnish stuff..

73 comments:

Tea Time and Roses said...

The embroidery is so beautiful... I must visit purl bee and get a few tips. Your stem stitch is just lovely... You know I really like the idea about framing a piece sound nice, a wonderful idea...

Have a lovely day...

Beverly :o)

Rosépikene said...

Så mye fint og så flink du er! Koser meg med siden din :-) Ha en fortsatt god uke.

karin a said...

Här sitter jag med ett stort leende på läpparna. Jösses vad jag känner igen mig i det du skriver. Det är hur lätt som helst att påbörja nya roliga projekt. Däremot är det svårare att avsluta dem och vi ska inte tala om hur andra (tråkigare) saker kan bli lidande. Skönt då att veta att jag inte är ensam. :)Kul att du har börjat brodera. Det är en riktigt trevlig sysselsättning tycker jag, speciellt nu på hösten och vintern då det är praktiskt när man tillbringar mer tid inne. Jättesöta mönster du har hittat och gjort. Ska bli kul att se kudden när den blir klar och vad du kommer att göra med ramen och broderierna! Ha en fin onsdagskväll (blir du klart med broderiet ikväll då? ;)). Vi hörs och kram.

Ellie said...

Så flink du er! Skulle ikke tro at du var ny på dette. Kjempefint ble det. Det blir sikkert lekkert med flere små broderier i en ramme!

organic-lizzi said...

Kjenner meg skikkelig igjen jeg også...Er bare myyyye værre.!! Har kjøpt broderi,nål,tråder..og tilogmed en herlig bok,.Men har jeg brodert et sting..å,nei da:-)Tingene du lager er kjempesøte.. Likte veldig godt det første bildet også..Deilige ting,farger og komposisjon..(litt misunn..)Ha en fortsatt deilig kveld.
klem Randi

the feathered nest said...

Your embroidery is very good! I have a few pieces of redwork and I love the simplicty of it.

Manuela

mona said...

Så dyktig du er !!! Og jeg kjenner meg godt igjen i det med ti tusen ideer,på en gang...hihi....og de skulle helst vært satt ut i livet igår !!! Jeg er en svært utålmodig sjel,nemlig !! Tror jammen jeg må se på denne siden du har funnet dette på,det så svært spennende ut ! Gleder meg til å se videre,hva du finner på :) Kos deg,og ha en fin torsdag :)

Lynetmor said...

Hei, he, he, kjenner meg skikkelig igjen i det du skriver he, he. Så fint broderi du har laget :-)

Anniche said...

Herremin jente , du er jo virkelig frøken gullhår, alt du tar i blir jo såååå fint! Et naturtalent rett og slett :))
Broderiene er jo nydelige da :))

Rotehue eller ikke , tipper jeg er MYE verre enn deg !!

chatrine said...

Så flink du er til å brodere!! det er noe jeg ikke har gjort noe særlig av, faktisk ingen broderier.. Spennende og kreativt med ramme og flere ting i sammen:) Gjør mye håndarbeid selv, vet du, prøver å tenke kreativt så det er litt gøy! For tiden er det hus-maling som opptar dagene..og det utendørs(!) MÅ gjøres, og det er bare sorgen med været. Regn, og atter regn, er sånn passe lei hele greiene. Så da blir det fyr i peisen og litt vin om kveldene i stedet:)
Da må du ha en flott kveld, gleder meg til å se de ferdige broderiene:)
Klem:)

Petra said...

Åh jag gillad verkligen de tavlorna, vilka ideer du har!

svartpeppar said...

första bilden... jag är svag för teburkar! fina!

Zee said...

My husband is coming home tomorrow...when he is here he keeps following me...gee, can't do anything by himself. Well, I came home yesterday with a pack of embroidery floss, hope to do something soon.
I love your idea of framing your work. It will look lovely.

elin1976 said...

Hei vennen min!

Jeg kjenner meg så godt igjen i det du sier men der har jeg jammen blitt flink med årenen.
Før kunne jeg sitte apatisk i stirre i veggen mens hjernen jobbet nesten på siden av meg selv, bordet fløt av tegninger, dummyer og innstrukser og ønsker fra kunder....å jeg var liksom ikke tilstede en gang. he he.
Nå har jeg blitt veldig strukturert til å være en kreativ sjel.

Ei venninne og tideligere arbeidskollega sa faktisk til meg i går på butikken at hun hadde alltid fått hørt at kreativitet var en begavelse men så hadde hun snakket med en lokal kunstner som heter Ivan storm Juliusen å han hadde et bedre syn på det:

" kreativitet kan være en forbannelse"

Det surrer å går der oppe og han måtte stå opp midt på natten hvis han har en god ide og notere det ned eller jobbe.
Der kjenner jeg meg veldig igjen.
Tror mye av grunnen for at jeg er tidlig oppe er for at jeg jobber best mellom 4 og 7 på morgenen.
Helt alene her nede uten mas og stress!

Men tilbake til rotet. Jeg har som sakt blitt veldig bevisst på at jeg ikke klarer å jobbe effektiv hvis ting flyter, å iallefall ikke med grafisk arbeid for da er det kaos og krig inne i hodet mitt. Har så mange ideer og tanker men samtidig må jeg legge meg i selen for å huske at her er det en kunde med tanker, følelser og meninger som faktisk har det siste ordet.
Så før hver ny jobb tar jeg å vasker hus, rydder og fikser.
Det gjør jeg hver gang og det føsrte jeg gjør når jeg står opp.
Rydder.
Slik at det ikke skal være noen form for unødvendige forstyrrelser i hodet mitt. Så setter jeg i gang og da jobber jeg effektivt!
Etter jeg begynnte å gjøre det på denne måten, koser jeg meg der jeg sitter på Macen men alle mine kreative løsninger.
Ha en super Torsdag, Aina.
Go klem fra Elin:O)

Cherry's Jubilee said...

First time here...and love it. Your pictures are so sweet. Love that you are learning redwork. I too would love to learn it. Will add you to my blogroll. cherry

Shabby in town said...

Jeg er altid sså fuld af beundring for dine kreative evner. Egentlig er de ofte meget simple (godt ment) men utrolige gode og flotte... Tak for inspiration

Karna said...

Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det ja, og så må jeg bruke kjøkkenbordet, spisestuebordet og sybordet på en gang....og da ser det ut deretter!

Kjempe fine broderier du har laget, jeg har IKKE fått dreisen på det enda....

Clara said...

Jag småler för mig själv när jag läser om din mans blickar....vad håller du nu på med? Känner igen det där!!!
Min man brukar säga till mig....om du gjorde något av dina idéer istället för att prata så mycket, så hade det blivit bättre:=) Han har så rätt...för jag har precis som du tusen idéer och babblar om dom HELA tiden!
Ditt broderade arbete är så vackert och fint sytt...du är noga !!!
Din tavla vilar jag gärna ögonen på ....mycket vacker! Åååhhh, vad jag älskar kreativa människor!!!!!
Lycka till nu med dina projekt och idéer och TACK för dina underbara kommentarer inne hos mitt....de ger mig ny energi och ÄNNU fler idéer...KRAAAAAAMMMM

Sylvia said...

Jeg har det akurat på samme måten jeg også. Tusen ideer, og må begynne på alle på en gang, og da ender det jo med at ingenting blir helt ferdig...sukk!

Å brodere er egentlig ganske gøy. Hva med å kjøpe en håndarbeidsbok med forklaring til de forskjellige stingene? jeg har en slik bok, elsker den.

Før i tiden måtte jentene lage en stor brikke, med div. sting på, der de broderte pikenavnet sitt, fødselsdatoen, kanskje et broderi av kirken i bygda......Og det hadde dem i en kiste, sammen med sølvtøy og duker, kjoler, åkler osv. Det var viktig at dette var pent gjort, for dette skulle hun ha med seg inn i ekteskapet. Og da kunne svigerforeldrene se om hun var et godt koneemne.

Moren min laget en slik "prøveklut" for noen år siden, den ble virkelig flott. Jeg skal be henne vise den frem når hun kommer hjem fra Spania.

Lykke til videre med prosjektene dine, Aina. Klem.

Nonnie said...

The embroidery is so cute. I keep meaning to do some embroidery but I am very like you in that I just have too many ideas and too many things I want to do. I really need to get better at writing lists so I don't forget all the things I want to do and the things I need to do. I really like your idea of framing the embroideries. Looking forward to seeing them finished.

Skrotmaja said...

Men vad du pysslar och jobbar och står i! Det är så roligt att se : )

Ha en fin dag. Kram.

WhiteVintageDreams said...

Vad duktig du är :). Du, vem lider inte av för-mycket-att-göra---för-lite-timmar-på-ett-dygn-dilemmat ;)???
Kram

chatrine said...

Heisann:) Ja tenk i dag er det SOL, jippi!! nå er det bare ett strøk igjen på den ene sida, så to kortsider igjen. Det kommer seg:) Ja:) det var fyr i peisen, og jeg og kjæresten koste oss med vin. Deilig:) Godt at du tok et glass vin sammen med meg;)
Å nu er "pausen" min over igjen.. å på med maler utstyret..
Ha en super dag!
Klem:)

monique said...

Wat ben jij ontzettend leuke dingen aan het borduren zeg!
Dat idee om ze op die manier in te lijsten is ook erg leuk.
Ik ben precies zo, ben altijd met meerdere dingen tegelijk bezig omdat ik alles zo leuk vind Ü. Ik heb een hobbykamer op zolder zodat manlief mijn troep niet altijd ziet Ü.
Groetjes,
MOnique.

Trude said...

Heisann,da er mor hjemme igjen,flotte dager med mye latter og glede på jobb.Nå fri en god stund, så nå skal jeg sette opp farta og bli ferdig med alle disse bestillingene mine.Kjenner meg godt igjen du, tenker hele tiden på noe jeg, ligger våken på nettene med hodet fullt av ideer. Artig å prøve ut forskjellig,og kjenne gleden over å virkelig få det til. Vel, det du holder på med ser jo veldig fint ut!!Kjempeflink er du.Kos deg videre, så høres vi snart igjen, god klem

Naturegirl said...

I think every artist lives with chaos..that's just how we function!
Love your idea with the framed artwork! That second image could be a self portrait of you.. a stitch in time! hugs NG

restyled home said...

I, too, adore Redwork. You did a great job with your first attempts. I cannot sew or embroider at all but I wish I could when I see all the lovely Redwork examples out there.
I did a post about this pretty needlework a while back, you may find more inspiration there...

http://restyledhome.blogspot.com/2007/06/simple-beauty-of-redwork.html

Mita`s hjørne said...

Heisann...
Jo du det var noe kjent med dette 1000tingpåengangoverhelehuset... slik er det her, har eget syrom, men det har en tendens til å strekke seg fra kjeller til loft sånn i iverens vei...
Likte utrolig godt det bildet, med noter og små broderier, flottt de andre blorderiene også...

Ha en koselig dag/kveld...

Flower Power said...

Hei aina!
Jeg kjenner meg såååå mye igjen i det med kaos og kreative ideer! Jo fler ideer, jo mer iver, desto mere rot.
Det har en tendens til å bli litt rotete inni hodet mitt også, ikke bare rundt i huset....*fnis*

Så morsomt å se broderiet ditt! Du er jo så flink atte:):) Sånne småbroderier er så greie å sitte med, og så kan de brukes i så mange sammenheng, ikke sant?....

Så mange flotte bilder du deler med oss fra den fine boken din også....
Det lyse, romantiske soverommet falt jeg pladask for! Tror jammen jeg skal bruke det som inspirasjon på det ekstrarommet vi holder på å innrede nå. Du vet...ett "barn" er ute av rede, så dermed ble det ett rom til overs:) Det skal bli kombinert gjesterom, syrom og slappavrom....det er ihvertfall planen. Har en sånn hvit daybed fra IKEA som kunne passe med masse røde puter i. Akkurat sånn som på bilde i boken din vil jeg ha det! Greit om jeg "hermer"?...

Lykke til videre med arbeidene dine:=)Det blir så flott!
Stor klem:))

Interiørhuset said...

her flyter også alle ideer og prosjekter...men jeg får ikke begynt med noe før vi finner vårt neste hus...begynner å bli utrolig lei av å vente...vil liksom starte nå,men hva hjelper det når det er store sjangser for at det blir ødelagt på reisen,eller for rotete når det blir visninger...hihihi

i morgen kommer megleren og jeg er sååå spent!!!


Nydelige broderier...jeg ble helt hekta da jeg broderte nissene jeg viste tidligere i bloggen.

Lykke said...

Hei!
Tusen takk for hyggelig kommentar på siden min!
Så flink du er, gøy å finne nye uttrykksmåter og broderiene dine ble virkelig fine.
Kjenner meg litt igjen i det å ha flere prosjekter gående samtidig; blir ikke alltid ferdig med alt jeg starter på. Men, når man har kreative perioder så bobler man nesten over av iver og ideer, og da kan ihvertfall jeg finne på å starte opp med litt flere ting enn det jeg får til å fullføre.
Ha en riktig kreativ kveld:)
Lykke

Guldkant På Livet said...

Jag är djupt imponerad av din förmåga att sy och brodera, så fint!!! Och dina bilder är minst lika vackra!! Ha en bra helg! Mari.

Kreoline said...

Du og du så nydelig brodert, så koselig motiv og så flink du er, synes du bobler over av ideer og arbeidslys for tiden, misunner deg, her sitter jeg og glor i veggen eller på TV, orker ikke så mye for tiden. I helgen skal jeg prøve å sy gardiner til kjøkkenet, nå skal de strykes etter vask så begynner jeg å klippe i morgen, blir spennende, ser det for meg i hodet, men kansjke blir det annerledes når de kommer opp. Nydelig ramme med broderi og noter, blir spennende å se det på veggen. Spennende blir det også å følge med på det neste du finner på, hi,hi, skal nå følge godt med på bloggen din. Ha en fin og koselig kveld Aina, i morgen er det fredag, og på lørdag kan vi sove litt ekstra, skal bli herlig, er ganske trett for tiden. Klem fra Mona. (Har lovet å sende deg mail, har ikke hatt tid og ork, skal ta meg sammen snart, lover det).

Skimrande Stillhet said...

hej!
vilken trevlig blogg du har! jag la en länk till dig på min blogg. hoppas det går bra.

signe said...

Åh så fint du har broderat och va fin tavlan kommer att bli! Det är så fint med röd söm på vitt tyg! Hoppas du orkar vänta lite till på tagsen..de är på väg! Kram :)

Marian said...

I love your idea of framing your embrodery! A long time ago I printed the free pattern also, but untill now I didn't manage to make a start with the work. You inspired me (again!:) ) to make a start.

Hulda said...

Så søte ting du lager, Aina! Jeg er selv veldig begeistra for red work broderier, nydelig. Blir flott i den rammen der. :)

Du spurte hvilken jobb jeg har, jo jeg er utdanna barnevernpedagog og jobber på en barneskole. Så det er nok å gjøre hele tiden. :)

Lovise said...

For en herlig blogg du har.
Kommer til å titte inn flere ganger:)
Hilsen Ellen.

Mia said...

Aina da... jeg er virkelig imponert over alt det flotte du kaster deg over med de nydeligste resultater! Broderiet var så utrolig vakkert! Ikke rart du fikk lyst til å prøve deg på den slags.... Likte også idéen din med å sette sammen flere små broderier i en ramme. Du er bare flink, du. Tusen takk for mailen din, den gledet meg veldig, og svaret får du om ikke så alt for lenge. Men nå er det kvelden for meg... (eller natta...)

Birgitta said...

Vilka fina broderier du gjort och är så flink med nålen. Jag är full av beundran över människor som orkar fullfölja sådana hantverk. Jag har själv broderat i min ungdom, så jag vet vad det krävs. Kram och ha det gott.

trude said...

Hei igjen,god helg til deg også.I dag har jeg sydd noen bestikketuier.Skal snart ut å hente de små, så er det en skikkelig kosehelg.Bytur i mrg hvor smådamene står i fokus.Cafe og litt handling.Har fått endel bestillinger til jul, noen kom tidlig i år.Har fri en god stund fremover, så nå får jeg sitte på arbeidsrommet vel og lenge.Er jo endel nytt fra Tilda som må prøves ut.Ellers blir det jo litt av det samme, men i julens farger. Vi høres,kos deg masse.Klem

Lisa said...

Very pretty projects. I also bought the "Comfortable Country" book you posted about. Love it!

Emmeline said...

Sååå flink du er, alltid noen nye og spennende prosjekter, og så er du veldig hendig. Alltid lekre detaljer og mye inspirasjon å hente hos deg. Ville bare ønske deg en superduper helg! Skal bli spennende å se hva du klarer å produsere denne helgen...:) Klem

Niesz Vintage Home said...

Love your cute redwork pieces!
Oh boy, do I understand the "Trying to Juggle"!
But, you are much better than me...at least you get something done.
I look at all the half done projects, become over-whelmed, and just walk away to start another. LOL

Can't wait to see the framed embroideries when its finished!
Kimberly :)

sublim design said...

Vad vackra broderier, själv kan jag bara sy kors styngn..men ska titta på dina tips.
Och jag känner verkligen igen mig själv där det gäller flera projekt på gång samtidigt!
Jag har ju till och med utlovat att jag ska visa allt på bloggen, sen flera månader tillbaka:)
Man får tar det som det kommer...
ville också önska dig en trevlig helg
/S

annmarie said...

Hej
En sån ren och klar blogg du har kan jag länka till dig? Jag tycker du passar in i mitt gäng. Jag har en bok av Enrica men den ser inte ut så på framsidan...kanske nyutgåva?...jag känner igen bilderna.
Nu väntar jag på Franske Stremninger. Ska hämta den i morgon :o)
Annmarie

Ervalena said...

You never stitched? Congratulations!
Very very nice !

I opened my second blog only on painbtings. I painted some aquarellas in my booklet in Greece, Brittany and near my village...

chatrine said...

Etter: nytt på nytt, idol, seinkveld å "you name it" på tv en fredagskveld, ønsker jeg deg en fantastisk helg!
Klem fra meg:)

Tilonino said...

Hei Aina

Så flink du og produktiv du er. Broderiene dine var nydelige. Gleder meg til å se de ferdige. For øyeblikket syr ikke jeg, har ikke hatt tid. Håper det er litt tid denne helgen til litt søm. Ha en fin helg.

Hemma på Landet said...

Vad fint vännen. Just nu är jag så trött så jag orkar nästan inte se med mina ögon. *gäsp* Kramis

sylvia said...

Takk for lange og koselige kommentarer fra deg også, Aina.
Ville bare innom igjen for å ønske deg en god helg......og så er det mulig å få en liten sniktitt på maleriet mitt igjen nå. Veldig dagsaktuellt faktisk! Kos deg, vær kreativ!

Hemma på Landet said...

Tack! Du är ju go du...Kram:-)

elin1976 said...

Hei Aina!

For noen fornuftige tanker du har:O)
Klart vi skal svappe med hverandre. Send meg adressa de på mailen til meg så sender jeg min.
Gud så gøy. Litt treg egentlig....hvorfor har jeg ikke fått adressen din før egentlig ?
vel vel jeg elsker å få pakker og brev men i disse mail tider blir jo sånne saker og ting skjeldnere og skjeldnere.
Her er det opp og hopp for min del. Har tenkt å få gjordet så mye i dag og jeg gleder meg til å sette i gang. Før de to andre våkner så har jeg tatt hele hoved etasjen og da er det loftet sin tur. Etter det er det maling og baking.
Hadde håpet at jeg skulle fått meg en liten tur med Dina i marka også i dag. Tenkte å samle litt kongler og motse til å bruke i dekorasjoner. Nei nå må jeg videre på listen.

Ha en flott lørdag, Aina. Klem fra Elin:O)

daria said...

oh jeg kjenner meg så godt igjen i det du sier,jeg har 16 sokker som trenger en make og ikke minst alle uferdige teppene, jeg blir jo så inspirert av mia sine tepper,av merklig grunn har jeg nå lyst til å brodere,det er litt skummelt med alle disse bloggene,for mann for jo 1000 ideer:)

ha en fin uke:)

elin1976 said...

Glemte en ting. Kan ikke du bare finne på noe å sende. Skal sette i gang i dag å lage til deg min venn:O)

Anna Lisa said...

Heisann!! Kjenner meg veldig igjen. Har så me eg skulla fått gjort....og har ennå meir eg skulla blitt ferdig med. Tida strekker ikkje til for meg. Men eg får ta det etter kvart. Brodelriet ditt ble nydelig. Du er kjempe flink!! Håper du får en fin helg og koser deg. Eg har nettopp gått en lang trilletur med Tuva i regnværet, oppkvikkande var det. Godt med frisk luft. Ha det godt vennen. Klem

elin1976 said...

Har sendt deg en mail:O)

Trines Hus og Hage said...

Hei! Må bare si RÅLEKKERT og at du er UTROLIG flink til å brodere! Tenk å få til noe slikt når man ikke har brodert før. Talent! Kos deg med alle dine ideer og prosjekter!! Klem Trine

Krabat said...

Hei, så hyggelig å finne denne bloggen! Her var det mye fint å se på. Gleder meg til å følge deg videre. God helg fra Krabat!

Clare said...

Your embroidery is lovely, the red is so pretty!

Isn't it great when you can make as much mess as you like and not have anyone moaning about it?!! Clare x

Rhonda Jean said...

I love your style and your stitching. My grandmother was Swedish, it must be in my genes. I've visited a few of your links too and they're also inspiring.

Anemone said...

Hei igjen du pia. :-)

Nydelige innlegg du har laget i løpet av den siste uka, mens jeg kun har ligget halv slapp under en parasoll i sola...

1000 ideer og tanker du også ser jeg, kjenner meg så igjen, men alt kan ikke gjøres på en gang, og noen ideer kommer det jo heller ikke noe utav i det hele tatt. Sånn er det for meg i alle fall.'

Vi har hatt en fin fin tur da, er jo av den litt utålmodige typen jeg da, så solsenga fikk stå mer for seg selv enn noen gang tidligere. Reiser ikke til varmere strøk bare for å bli brun på kroppen lenger faktisk (som når en var yngre og mye mer forfengelig.
Vil nå oppleve og sanse annen kultur og fremmede plasser. Gikk turer, tok med mine to mannfolk i alle smug krinkler og kroker :-)
Spennende. (Men godt å være hjem igjen også da :-)

Til bloggen f.eks...

Inmycarport said...

Hej Aina!
Tack snälla gulliga du för de fina kommentarerna hos mig!!!

Vilka fina broderier du gjort!!
Det skulle vara fint att göra något i lappteknink med dessa fina broderier..och blanda med vackra tyger i rött och vitt.
Jag tror att du kan få inspiration på Carin & Carls hemsida. www.carinochcarl.se under fliken inspiration/barnrum.
Du måste visa oss när du gjort något av dem. Lycka till!
Kramar maria

elin1976 said...

elin.hakvaag@lyse.net

Anonymous said...

Utrolig skjønne broderier! Kjempesøtt! :) Jeg har ryddet opp i skaper etc her i dag, og min gode venninne Marianne (har bloggen Mariannes Kort og Stempling) sendte meg en del stoff for ikke lenge siden. Jeg kikket på disse i dag og fikk helt panikk! Det er jo så mye pent, jeg klarer ikke sy lenger.. tror jeg, og nå har jeg fått helt noia. Er redd for å ødelegge det med noen teite prosjekter. Og ikke vet jeg hva jeg skal lage en gang. Det var en del kule stoffer der med kaffemønster og kaffebønner etc... har du noen linker til sy/lappeteknikk sider?? jeg klarer ikke for vanskelige ting, det må være lett!

Evig takknemlig og ha en god søndag videre :)

tilde said...

Ja Aina jag känner igen mig , jag drar också igång med en massa nytt o ideerna flödar , men jag har svårt att få nånting klart , Det kanske blir så när man är kreativ, kul har vi i alla fall, Du broderar jag försöker måla lite..
Kram Tilde

kristin said...

Un cadre très prometteur !

Anonymous said...

Det är precis som att du skriver om mig! Jag har hur många påbörjade projekt som helst och fler blir det för varje dag, för jag blir så inspirerad av alla fina bloggar. Jag tror jag måste ge mig själv blogförbud nu i veckan så att jag får någonting vettigt gjort! Här är länken till hon som länkade till oss. http://littlefairy1971.hyves.nl/index.php?l3=bl&l4=it&blogitem_id=3973429&blogitem_secret=qrI8

elin1976 said...

Har send deg mail på den nye adressen. Hvis det ikke går nå kan du maile meg telefon nummeret ditt så ringer jeg deg:O)

Deb said...

I love seeing your redwork projects, Aina. They look beautiful; what a wonderful job!
I am just as bad about projects~so many ideas and started projects and just not enough time!! But at least life is never boring!
Take care,
Deb

Berthi said...

Leuk, leuk, ik zie harten... ik ga met het hartenproject meedoen??

anita said...

I cannot wait to see the finished project! It's so pretty all together. Great frame, too!

Carol Daniels said...

Hi there! I admire everything you are doing, many things really inspire me! Thank you so much!