jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


HYDRANGEA, LOVE AT FIRST SIGHT(Foto: Aina)

Hei jenter !
Hatt en fin helg? Her har vi hatt det herlig med sol, knallblå himmel og massevis av med tid til å nyte. Ja, det er det jeg har gjort i helgen, bare nytet. Et glass vin, sydd litt, hatt picknic på stranda, plukket bjørnebær, matet endene, sett på seilbåtrace og så har jeg laget en krans. Forrige Onsdag var jeg en tur innom Minna i Blomsterverkstad. Ho hadde laget en vakker krans basert på den flotte blomsten Hortenisa. Jeg falt helt pladask for kransen og synes den var perfekt for meg. Minna lager de vakreste dekorasjoner, og ho gav meg både inspirasjon og motivasjon til å gå igang med min egen. Jeg fant ikke alle materialene som var nødvendige, men brukte det jeg fant rundt meg, ja også fra min egen hage. Hortensia er en av mine favorittplanter, rosa, lilla, blå, grønne eller hvite, jeg elsker de alle sammen. Ja, jeg kan vel si det sånn at det var "love at first sight" ! Her er min Hortenisakrans..


(Foto: Aina)
Til kransen har jeg brukt: mose, tørkede bær, buksbom, lavendel og Hortensia..
To make this garland, i have used these materials : Moss, dried berries,box,lavender and hydrangea.


(Foto: Aina)
Underveis...
Almost finnished..


(Foto: Aina)
Å, som jeg elsker disse fargene! Rosa, grønt, rødt, grågrønt og hvitt..Et fargebad av glede!!
Oh, i so love these colours!! Pink, green, red, grey, green and white..A colourbath of joy!!


(Foto: Aina)
Så var den ferdig, min første Hortensia krans. Fargene er en glede og bordet ble som en fest :)
Finally finnished, my first garland with hydrangea. Delightful colours, the table is like a celebration..


(Foto: Aina)
Skumrings glød..
Twilight is falling..
Hey girls!
I hope you enjoyed your weekend as much as i did. It has been a weekend with rest and enjoyment. I have enjoyed a glass of wine,a picnic at the beach, finnished some needlework,
gathered some delicious berries, watched a boatrace and then i made my first garland with Hydrangea. Last week i payed Blomsterverkstad a visit. She had made a fantastic Garland, and i fell in love immediately. It was perfect for me! Minna makes the most amazing decorations with flowers and she motivated me to make my own garland. So off i went..i had a hard time finding the right materials but i have used what i could find in our surroundings. I have a garden filled with various of plants and flowers, and of course the most important ones, the Hydrangea. Hydrangea is one of my favourite plants, it was "Love at first sight" really..this is my garland made with love and patience..

80 comments:

Lynetmor said...

Hei, så nydelig krans du har laget :-)

posidriv said...

Knallfin krans! Og eit lys i midten gjer seg skikkeleg godt! No vart eg jammen inspirert, eg òg! :)

Olstad said...

Åhhh for en flott krans du har laget. Det ble virkelig flotte farger. I gamle dager (altså 10 år siden...) var jeg riktig flink til å lage kranser men det er jammen lenge siden. Det var smart å bruke lavendel grener. De er jo så vakre.

Nydelige farger.

BO said...

Nydeleg bilete! Trudde du hadde funne det i ei inspirasjonsbok! Deilige fargar og skjønne blomar! Gled deg over det flotte været -nyyyyt det! Her er det vått, vått og enda meir ausande vått! Godt me har tak over hovudet, ved og stearinlys! :-)

Rosépikene said...

Utrolig vakkert, nydelige farger og fantastiks krans! Jeg regner med at du har blitt tagget før, men jeg har i alle fall tagget deg... Ha en fin søndag!

Kreoline said...

For en koselig helg du har hatt, her har det regnet og blåst, regnet og blåst, bare helt høst og trist, det er visst sommer du har hatt. Nyyyydelig krans Aina, dette kunne du, den var helt lekker, så er det første krans du lager? jeg er imponert. Min hadde bare vært et viss vass av rot og tull, det ligger ikke for meg det med blomster ser du. I min gamle hage hadde jeg en svær blå hortensia, nydelig, bare synd jeg ikke kunne ta den med, men det skal bli ny i min nye hage til neste år, rosa og hvit kunne jeg tenke meg. Ellers har jeg sydd gardiner i helgen, synes det ble kjempeflott og koselig på kjøkkenet mitt nå, det blir så koselig med gardiner, spesielt på mørke kvelder, ruller ned og vips så blir det straks bedre. Ha en fin kreativ uke Aina, kos deg masse i det fine været, heldige deg. Klem fra Mona.

karin a said...

Ja vem blir inte inspirerad av Minnas underbara skapelser! Nu kan jag inte annat än säga samma sak om det du själv har gjort. Hortensia är en fin växt och den passar väldigt fint i din krans. Bra jobbat! Gillar också färgerna i kransen väldigt mycket.

Bra att höra att du haft en lugn och skön helg. Själv har jag slitit med nya entrégången och den intilliggande planteringen och jag måste säga att jag hittills är jag riktigt nöjd. Vi hörs! Ha en fin ny vecka. Kram!

Sol said...

Åh! Så vakker krans. Nydelig. Skulle ønske jeg kunne laget noe så vakkert.
Klem.

Flower Power said...

Åh, jøje meg for en nyyyydelig krans!
Fargene er jo bare helt råfine:))
Du er nå flink til alt mulig, du Aina!

Takk for så koselige kommentarer du legger igjen inne hos meg. Jeg setter så stor pris på det:))...koser meg med lesingen.

Jeg har ikke fått med meg at du flytter tilbake til Norge til våren, jeg! Og ikke langt fra Akershus....? Blir det fint å komme tilbake igjen synes du? Det er jo alltid litt spennende å flytte på seg:)

Godt å høre at du har kost deg i helga. Man må kose seg og sette ned tempoet innimellom for å riktig kunne nyte tilværelsen....bare nyte og være....

Kos deg videre Aina.
Klem:)

Berit said...

Den kransen var bare lekker!!!
Kjekt med hortensian som tørker ok kan brukes lenge, bare med litt påfyll av av og til..

mona said...

Det må man si !! Nydelig var den !! Utrolig fine farver....har selv plukket litt materiale idag,så det blir nok en høstkrans på meg også :) Storkoser meg med sånt arbeid,og det ser det ut til at du også gjør :) Ha en fin uke !!

min sin lille tue said...

Å, den var flott. Hortensia er en av mine favoritter også. Jeg har ikke helt teken på å lage kranser jeg, men har planer om å lage hjerte av bjørk til å henge på døra vår.
Ha ei fin uke.

trude said...

Nydelig ble den!Flotte farger.En får gjøre det beste ut av høsten,og det er du virkelig flink til!!Her skal mor ta kvelden,hektisk med tre stk i helgen...men har jo fått gjort litt også da(",)Høres ut som om dere har hatt en drømmehelg,vi høres igjen.Klem

organic-lizzi said...

Fytterakkern så utrolig vakkert.Skal si du tar fine bilder i tilegg til det flotte du har laget.
Superdeilig uke til deg..
klem Randi

Tanja said...

Oh, your garland is very beautiful! Hydrangea is my favourite too.

HildeS. said...

Så nydeleg krans du har laga, og så vakre bilder du har tatt.
Eg vert heilt misunnleg når eg høyrer kor fint ver du har. Har regnar og bles det konstant...
Eg har tagga deg, forresten.
Sjå på bloggen min.

Lilinath said...

C'est Superbe Aina ! ces Hortensias font une jolie décoration de table.
Bonne semaine, a bientôt
Nathalie

elin1976 said...

Ja da har jeg tid til å skrive noen ord her. Denne var virkelig nydelig, Aina, Fargene er jo så flotte. Her er Hotensiaen så dyre at det kan nesten ikke lønne seg å lage noe slik. Dere har mye finere hortensiaer også. He har de veldig rosa og veldig blåe....hvis du skjønner. De andre fargene, bruker de selv i blomsterbutikken til sånne flotte dekorasjoner og koster skjorta.
Håper du snart sender meg en mail så jeg kan sende deg tilbake om du skjønner. Fatter ikke hvorfor pcen ikke vil ta mailen din, men det er jo ikke første ganen dette skjer. I aalefall så får vi finne på noe annet. Telefon er jo en fin ting. Sant! Adressen skal du iallefall få! Ønsker deg en fin dag. Her har den først høststormen tredt i kraft og jeg sitter inne å koser meg, for jeg skal ikke på jobb før i ettermiddag. Klem fra Elin:O)

Petra said...

Åh så otroligt vackert! JAg förstår kärlek vid första ögonskastet reaktionen, ler.!

Elzste said...

Vilken jättefin krans du gjort. Ser så härligt höstlig ut. Ha en bra dag.
Kram Elzie

Outi said...

Oh how pretty, the colors are wonderful!

Hemma på Landet said...

Otroligt fint. Du är duktig du, vännen. Kram

Karna said...

Nydelig!!!!

Minna lager så utrolig mye fint, har prøvd meg jeg også, men aldri med slikt resultat.....kjempe fint!

Hulda said...

Kransen din ble virkelig vakker! Så flott den ble!! :) Likte veldig godt måten du har gjort det på med fatet under og lyset i midten.

Ellie said...

For en utrolig vakker krans du har laget! Herlige farger, og så fint med lys i midten! Lurt å ha lyset i glass også, så slipper man å bekymre seg for brannfaren. Hortensia er en virkelig dekorativ blomst, dessverre trives den ikke så godt i hagen min. Jada, jeg handler på Ebay jeg, vettu! Har stort sett handlet fra England, det går mest i tekstiler, for da er ikke frakten så dyr. Angående fargen på veggen min så er den nok mer grønn enn blå. Til slutt må jeg bare få berømme bildene dine. De er så proffe! Tror du må ha et godt kamera, i tillegg til at du er knallflink til å style og finne gode vinkler. Ha en fin uke!

bagateller.se said...

Åh vad du är duktig! Blir helt lycklig av att se dina fina bilder!! Han inte hunnit titta in de senaste dagarna - du visar så mycket fint! Blir jätteinspirerad!!
Din krans var sagolik! Underbra färger! Tack vännen för inspirationen! Kram Terese

Irene b said...

Oh simply wonderful! I like so much Ortensia!Every day is a new inspirations.Thanks so much!
Irene Firenze italy!

ina said...

prachtig die ga ik nog es namaken heel mooi ! hopenlijk kun je nederlands lezen?

Mita`s hjørne said...

Nydelig... man blir jo bare i så godt hummør av å se slikke flotte blomster... nydelig med lysglass i, og fargene var flotte...

Ha en koselig mandag...

Sylvia said...

Heisann...så skjønne kranser du har laget, Aina. Det er flott å kunne bruke det man har rundt seg.
Jeg har brukt bark og blader for å få til mønster og struktur på det røde bildet jeg holder på med. Er faktisk snart ferdig med det, men må la det stå litt og "modnes" for å se om det er ferdig eller ikke....
Ønsker deg en god og kreativ uke. Klem.

Sublim Design said...

Du är ju helt otroligt duktig på att göra blomster krans!
Jätte vackert.
Jag gillar också hortensia,stor blomma med fina färger.
Nu fick jag lust på en jag med.
Ha, det så bra så länge.
/s

Mia said...

Dette var bare nydelig, Aina! Hortensia er nydelig, og gjør seg jo like godt tørket som fersk. Kransen din ble utrolig vakker og høstlig, og jeg regner med at den vil holde seg fin lenge også. Lyset i midten av kransen var en kjempefin idé. Og alt sammen sto så fin til de værbitte hagemøblene dine. Nå skulle jeg ønske at jeg også hadde hortensia i hagen min... (vel, det er jo å få kjøpt, selvfølgelig...) Nydelige bilder av alt sammen også, Aina! (PS. you have got mail)

mimmi said...

Hei hei Aina.

Jeg er helt ny her. Har laget noe spm ligner på en forside av en blogg i går kveld.
Så utrolig mye fint du lager :)
Synes det var litt moro og se at du bor i Nederland. Vi flyttet hjem fra Noord Holland i fjor sommer, og jeg drømmer meg stadig tilbake :).
Savner spesiellt blomsterforretningene, hvor man kan handle vakre blomster for hele uken for 10 euro. vanvittige priser. Men det jeg savner aller, aller meste r alle snuffle markt som vi var på hver eneste søndag :).
Kan jeg få legge deg til i denne lista mi?
Nydelig er siden din.

Mimmi :)

fine bessot said...

It's lovely, I love your blog. Friendly. Fine.

signe said...

Oj, så vackert du har gjort! Jag älskar oxå de färgerna som du använt på växterna! Va duktig du är! Superfint blev det!..och fina foton oxå! Ha en fin kväll! Kramar från Signe :)

elin1976 said...

Må bare høre om du fikk mailen med adressen min?

Nonnie said...

So pretty. I love the colours you have used. I have a hydrangea that colour outside our front door. Sounds like you had a perfect weekend.

EVA AGNES said...

Som en karamell. Hortensia är en favorit. Och du har gjort så vackert med den.
Kramar Eva Agnes

Minna said...

Wow så fin din krans blev!!! Och du har hittat superfina växter. Ser framemot din nästa blomsterkreation!!! Stor kram från kranskompisen : )

Helene said...

ÅHHHHHHHHH.....så fine bilder av kransen:-)
Helt nydelig....som vanlig.
Gleder meg til å følge med på det du legger ut frem mot vinteren.

Ha en fin kveld.
:-) Helene

Rhonda Jean said...

beautifil! I love hydrangeas too. You've used them in a lovely way.

Gunhild, NO said...

Koselig kommentar jeg fikk fra deg. Kjempefin krans du har laget. Du blir jo bare mer og mer kreativ for tiden du. Populær blogg du har også!! Satt akkurat og sendte melding til naboen om vi skal ut og lage bjørkekranser snart. Har lyst til å lage noen store, litt luftige. Jeg har det bra. Men det er ikke det kreative som dominerer her. Som at nå må jeg legge opp ei bukse til dattera mi og skrive regninger for min mann. Han har eget firma og kontorarbeidet faller på meg.

Pia..... said...

ja den var dejlig du...så skön..vackra färger..synd att alla hortensiorna runt omkring mej inte är mina:)...:PIA

the feathered nest said...

The delicate beauty of your little wreath is just breathtaking! I love hydrangeas and this garland with the candle is simple and beautiful!

Manuela

Beata said...

How absolutely pretty!

chatrine said...

Dette var jo bare vakkert! Hotensia er bare helt nydelig!! Koselig å se litt sommerlige bilder. Måtte sommeren kommer fort tilbake...!
Ha en super dag!
Klem:)

violette said...

It is fantastic !!! beautiful !!

BO said...

Du er tagga!

Embla said...

Åh! Så deilig helg du har hatt. Fikk ro i kroppen av bare å lese om den, jeg. Kransen du har laget er virkelig nydelig! Utrolig flotte farger!

Emmeline said...

Så nydelig krans du har laget, veldig inspirerende å komme innom på siden din her, alltid noen nye og flotte prosjekter til inspirasjon for oss alle.
Kjekt at du hopper uti, og bare prøver når du ser noe nytt og spennende...

Tusen takk for koselige hilsener på bloggen min, du skriver alltid så artig...veldig kjekt!

WhiteVintageDreams said...

Ååh vad fint...vad duktig du är :)!!! Jag har aldrig gjort ett arrangemang...kan inte ;).
Du kommer att få en vacker höst & jul hos dig, med så där fina arrangemang :).
kramar

Interiørhuset said...

wow så vakker den ble=) Jeg har så lyst til å lære meg å lage slike...tror jeg skal melde meg på ett kurs eller to.

Den fargen på blomsten er så vakker,men alikevel er den ubeskrivelig når det kommer til fargen,så jeg skjønner godt at det er en av dine favoritter=)

Hadde vært flott å se bilde ovenfor også=)

Twinkle Pink said...

HI Aina,

I seem to have missed a few posts. Such lovely pictures, I have the book you mentioned in the earlier post.

I love your garland, gorgeous colour and the candle within is magical.

I will be back soon.

Best wishes Ginny

Jorunn said...

Jeg føyer meg inn i rekken: for en utrolig nydelig krans du har laget Aina. Du er en tusenkunstner uten like - alt du lager er så gjennomført og flott.
Liker så godt tekruset ditt i forrige innlegg. Kjempefint!!
Ha en fortsatt finfin tirsdag Aina!
Klem fra Jorunn

Anonymous said...

NYDELIG :)

Clare said...

Hi Aina,

It is quite beautiful! How clever of you! I should try something similar as we have lots of hydrangeas in the garden!

Have you made that pie yet?! ;-)

Clare x

Jennyshemochharmoni said...

Men å vad fint Aina!!! Jag bara älskar dina stämningsfulla bilder! Så fina arrangemang! Du är så duktig :) Tack för all fin inspiration! Stor KRAM

Betty said...

Tack för helt ljuvliga bilder !
Kramar

Guldkant På Livet said...

Hej Aina, vilken fantastsik vacker krans du har gjort!! Vilket smycke och med ljus i också, verkliegn tjusigt och helläckra foton! Mari.

Tilonino said...

Hei Aina
Takk for koselig besøk i bloggen min. Du er alltid så raus med komplimentene dine. Tusen takk:)
Denne kransen er det fineste jeg har sett på lenge. Så fine og samstemte farger. Jeg ble glad av og se på den. Du er kjempeflink. Alltid kjekt å se i bloggen din, flotte bilder. Du er god.
Ha en fin kveld.

Lykke said...

Utrolig flott krans! Du skulle jobbet som blomsterdekoratør, eller fotograf; bildene var også nydelige.
Ha ei riktig fin uke:)
Lykke

Tea Time and Roses said...

How beautiful!! The hydrangea is one of my favorite flowers with all its little blossoms...just lovely. Such a beautiful idea, thank you...

Smiles...

Beverly

Marie said...

Vilken underbar krans du gjort. Många vackra bilder.

Trevlig kväll.
Kram Marie

Angela Louise said...

Aina once again you have made something so beautiful and stylish. The colours are so soothing...the muted pinks with green and a touch of grey, perfect. It sure sounds like you had a perfect weekend too. Isn't it funny how some weekends go like that and then others that you plan just don't work out?...I'm not sure why ...if only we knew. I think the weather has a lot to do with it though and our state of contentment at the time. Wishing you many more weekends like that,
Angela.

Tanya Whelan said...

Sounds like a lovely weekend, your hydrangeas are beautiful!! They're my favorite too, can't seem to keep one alive though. Oh well, I'll just enjoy yours.

coeur de beurre said...

All is beautiful, I adore the Hortensia........ I do a post for you in my blog ... because I like all I see here... all is quiete... I need soft attitude, quiete atmosfeer like this.......

Kristin Co said...

Simple et sublime !

Peg said...

Très jolie composition...so nice!!!

Broarne said...

Hej, ny här det här var en riktigt mysig blogg, lägger en länk till dig om det är Ok?
Annmarie

Lisa said...

Hmmmm, what a pretty table setting!

Anniche said...

Hei snuppis ",

Ja, ja hva er det du ikke kan da? Hehe, du er så flink altså!
Og både bilder og kransen var som tatt ut av et interiørblad:)

Ha en god dag , nå sier jeg Hadet ...OK? hihi, klem

Deb said...

How lovely!! What a wonderful idea; the colors in hydrangeas are so beautiful aren't they. I just picked mine recently~it was a good year for them and I had many blossoms.
Deb

Clara said...

Herre jösses Aina du har 72 kommentarer såg jag när jag klickade här och skulle skriva!!!! Du har väl fullt upp med att läsa kommentarer så du kanske inte hinner sy en ängel...:=) Men om du hinner så prova....det var verkligen roligt!!! Som att bli barn på nytt och leka med dockor..hihi! Kreativa kramar från Clara som just nu har tusen projekt på gång....härligt!!!!

Hemma på Landet said...

Vi kanske är kranskullor båda två. *fniss*
Kram

Line said...

Wow!! Dette var virkelig vakkert!! Så flink du er :)

Skrotmaja said...

Jäsiken så vackert du har gjort!! Wow...

Kram.

elin1976 said...

Hallo vennen.
Nå er jeg endelig ferdig med gaven din. Nå skal den bare pakkes inn og jeg skal skrive et lite kort til deg.
Tenker jeg sender den i morra.
Har hatt det så travelt i dag så, det er først nå jeg har hatt tid til å sette meg ned å skrive. Måtte bli ferdig med noen engler som skal av sted til noen som har bestillt.
Må videre. Snakkes:O)

Anita said...

Oh Aina, those picutures are more than lovely! Very VERY well done! I absolutely adore that wreath! You did a great job!

And thanks a lot for guiding us to that other creative blog, I already bookmarked it and will have a closer look soon....

Hope you are doing fine, I'll let you have a piece of news from me very soon - I am too busy these days and do not have enough time to do all the thinks I'd like to....

Groetjes!
Anita

LantlivsAnette said...

Hej !
Åååhh vad fina bilder !!
Nu får du se vad jag gjort av mossan på min blogg !
Kram Anette

Mia said...

Jag vet inte vad jag ska säga, det blir bara, åååå.. kram!