jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjHei alle sammen!
Da var jeg her igjen :) Har hatt noen deilige dager sammen med min samboer. Den siste tiden har dagene vært lange for han med 14 timers arbeid, og selv har jeg vært travelt opptatt med både jobb, studie og kreativitet. Det var litt deilig må jeg ærlig innrømme med noen dager vekk fra bloggen. I morgen blir det rydding, vasking og dekorering. Noe jeg enda ikke har fått gjordt. I forrige uke ramlet det siste nummeret av Country Living Uk ned i brevsprekken min, og gjett om jeg ble inspirert! Så det blir vel litt dekor i riktig countrystil dette året :)
så skal jeg handle inn noen planter å få laget en krans. I tillegg vil jeg ta noen bilder av mine siste syprosjekter så dere får se litt av det jeg har holdt på med i det siste.
Håper der alle har hatt ett par fine uker med både Advent og Forberedelser.
Ha en hyggelig kveld, og så sees vi i morgen!
Aina x

Hi girls!
I have spend some lovely days with my friend. Lately he has been working 14 hour a day and myself have been very busy with my work, study and needlework. I have to admit it has been enjoyable with a few days away from my little world. Tomorrow I will take a few pictures of what I have been up to lately. And ofcourse I have to tidy things up here. I will clean, clear things up, and then decorate. I recently received the latest issue of Country Living Uk. and I got very Inspired. Oh, I love that magazine!! I hope I will achieve what I have in mind...And of course, how could I forget..I will make a Christmas wreath.
I hope you all are doing fine, that you are enjoying all the preparations for the Christmas days. Do have a lovely evening, and see you all tomorrow!!
Aina x

16 comments:

Naturegirl said...

Lovely quiet photo..speaks volumes!
hugs NG

My little footprints said...

Hei vennen!
Så koselig bilde. Har så lyst på slike store kranser her hjemme, kunne godt tenkt meg en stor krans med lys i på utgangsdøren min. I fjor så jeg noen som hadde en skikkelig flott og stor krans med lys hengende i stuevinduet, det var faktisk kjempenydelig! Gleder meg til å se bildene av det du har tryllet fram!
Låv yah!
Stor bamseknuseklem fra Beth

Poppins said...

Visst är det skönt med en liten semester med sin hjärtevän. Man behöver lite tid tillsammans och lägga vardagen åt sidan. Helst nu när det är lite stressigt med alla julförberedelser.
Men jag har saaaaaaknat dig och dina mysiga inlägg. Kul att du är tillbaka vid datorn!
Jag har gjort en hel del här hemma men ännu är inte huset färdigt. Det mesta av julpyntet kommer fram till Lucia och granen kläs inte förrän någon dag innan jul.
Just nu saknar jag en krans till dörren men tror jag ska KÖPA en i helgen (ja, jag erkänner - jag ska inte göra den själv... vilket alla andra verkar göra).
Ha det bra och städa inte för mycket! ;)
kramar från Poppins

Anonymous said...

Dear Aina,

Nice picture, very christmassy...
I am happy you got to spend some nice days with your friend. Your blog was missed, but sometimes we need a break from it all! :-)

I hope you enjoy your country living magazine and
I wish you a nice weekend already,

regards,

Solange

Anemone said...

Hallo du snuppeluppen.
Så koselig julestemning det begynner å bli på boggen din da.

Jeg styrer nå på jeg også vet du, har hatt fridag i dag og svingt både rundt med vaskebøtta og støvkluten. Litt pynting og dekorering har det også blitt litt av. Vakset et galsskap med krystallglass som var noe nedstøvet :-) Skylte i eddik og greier !! Nå ble de gullende blanke og helt uten et fnugg. Godt å få det gjort, men gud så kjedelig.
Julestemning HADDE vi, men i dag regner det faktisk. Så det er farlig å bevege seg utendørs, så !! glatt. Setter ikke lårhalsen på spill med turgåing etter veien i alle fall.
Men nå sitter jeg her og får ikke tankene bort fra ideen til din søster..., med den lysende kransen i vinduet som hun skrev om her... Tenker så det knaker, og kan jo bli så vakkert. Men det er det ledningsstyret igjen da vet du.

Skal du hjem til jul du , eller feires den utenlands ? Nå tror jeg faktisk jeg har stilt det spørsmålet 3 ganger i det siste
:-) Du har sikkert svart også, bare jeg som er usedvanlig treig i oppfattelsen.

Du får fortsatt ha en fin førjulstid, og så snakkes vi sikkert snrt igjen.

Klem herfra.

Karoline said...

hei, der var du igjen:)
ja, nå har det vel vært opptog og det hele hos dere med tegninger fra bana og gulerøtter i skoene...er det ike sånn da? men du tar vel med deg de norske tradisjonene tenker jeg:)
her er det full fart, vært bortreist flere helger, travelt med julespill ol på skolen og alt som skal gjøres hjemme, men nå sitter jeg nå bare å maser om det hele også da...;) er litt lat også, har bedt om elins oversudd...;) klem fra Karolinr

elin1976 said...

Hai på deg.
Ja av å til er det bare deilig å ikke være på bloggen. Nå har jeg strengt tatt ikke vært så lenge borte....en uke på over et år. Men når jeg kjente etter hadde jeg ikke slike abstinenser som jeg forventet at jeg ville ha.
Her går det i data både for prinsessa og mora.
Mannen er på Årsmøte på jobben. Kunstforeningen har trekkning og vi vinner bilde i hovedtrekkningen dette året. Skal bli spennende å se om vi får noen av disse bildene som vi ønsket oss.

Gleder meg til å se når du har pyntet og hva du har laget i det siste. Her har det ikke blitt laget noe til veslehuset, bare gaver og ting til hovedhuset....hvis du skjønner. I dag har jeg sydd nye putetrekk til soverommet og systematisert og kastet på prinsessas rom. Ellers så har jeg vært på jobben siden 15. Kom nettopp hjem.
Nå skal jeg videre på min ferd. Masse klemmer fra Elin:O)

Tea Time and Roses said...

What a lovely and warm photo.

Merry Christmas

Beverly

organic-lizzi said...

Stillhet og ro i bildet!!Alt annet enn denne dyrehagen her:-)
Fint å gjøre litt forskjellig..Det er deg vel unnet.
Fortsatt deilig advent..
klem Randi

Cocotine said...

Country Living UK ! I would not live without it ! I'm looking forward to seeing what you've made... I love your blog. Have a nice evening.

chatrine said...

Heisann!
Koselig hus du har bilde av i dag! Kunne godt ha vært mitt det, ser jeg;)
hehe
Kos deg masse,
nattaklem fra chatrine:)

Cathy Louise said...

What a lovely inspiring photo this is... Here in Australia it is starting to heat up so seeing all that white and the snow is very soothing...
Take care
Cathy

Lisa said...

You always have the prettiest pictures. I just can't get enough of visiting this beautiful blog. Wonderful browsing as usual.

Happy holidays!

Lisa
http://lisatutmanoglesby.typepad.com/my_weblog/

Karin A said...

Hej vännen! Det låter som om du har väldigt mycket att stå i. Skönt att en del av det är kreativt och inspirerande ändå. :) Vilken otroligt vacker bild. Vi har haft alldeles för mycket regn det sista...jag längtar efter snön jag. Ska bli kul att se dina senaste syprojekt och hur det blir med jul och blomsterdekorationerna. Ha en härlig helg! Kram Karin

Forgjengelige ting said...

Kjempefinte poser. Helt nyydelige!! Fortsatt kos førjul!

Designe said...

Du verkar ha haft det härligt! Vilken vacker bild på huset!..tror jag har sett en bild på det huset i någon inredningstidning tidigare! :)