jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj(Foto: Aina, from Childhood Treasures - Caroline Zoob)
Dette bildet inspirerte meg i første omgang. Rester fra gammelt stoff, applikasjoner og gøyale farger.
This picture Inspired me. Remaining bits of fabrics, appliqué work and fun colours.

Som lovt kommer jeg altså i dag med en liten oppdatering av hva jeg har holdt på med i det siste. Som dere kanskje alle vet har jeg endel søsken, og i år ville jeg lage en liten ting til alle. Hvorfor ikke lage gaveposer og fylle de med godter og småpresanger tenkte jeg.Jeg tok frem min nye bok fra Caroline Zoob, "Childhood Treasures" og forsiktig bladde jeg gjennom alle de nydelige sidene. Boken er fyllt av nydelige patchwork pledd, broderte merkelapper, applikerte vesker, dukker og kosebamser. For første gang har jeg satt meg inn i det å applikere, lage egne merkelapper, fôre tøy og brodere små gøyale figurer. Bordet ligger nå fullt av tøystykker som jeg har forsøkt meg på. Dette var så gøy og og jeg kommer helt sikkert til å prøve meg på flere større prosjekter.
Så vil jeg Ønske dere alle en nydelig 2. Advents helg!

Christmas
(Foto: Aina)
Gaveposer med broderte merkelapper, fyllt med godter og små gaver.
Giftbags with embroided labels, filled with candy and little treasures.Christmas
(Foto: Aina)
Gaveposer med applikasjon av hjerter. Dette var så gøy å gjøre!
Giftbags with appliqué work. This is so fun to do!
Christmas
(Foto: Aina)
Romantiske gaveposer i lin med broderte hjerter og fôr . Tror mamma skal få en av disse :)
Romantic giftbags in white linen with embroidery and lining . I think my mother will receive one of these :)

As promised today I will show you some of my creative projects I have been working on lately. You probably know that I have a lot of siblings, and this year I wanted to make giftbags for everyone of them. Then fill them up with candy and small treasures. For Inspirations I turned the beautiful pages of my new book, "Childhood Treaures", written by Caroline Zoob. There are ideas for decorating a nursery, crafting special gifts for a new baby, and creating simple toys and stuffed animals. At the heart of the book are ten exquisite projects, ranging from an appliqued cot quilt to a hand-painted treasure chest. For the ever first time I tried out appliqué work, Lining of fabric, I made my own labels and made small fun embroideres. My table is now filled with bits and pieces of fabric with my first attempts. This was so fun that I am certain that I will try out a few bigger projects.

I Wish you all a Joyful Weekend!!

70 comments:

Anonymous said...

Hi there....I loooove your blog! It is one of my must reads daily, mainly because of the decor ideas. However, this post is relevant to my other blog, package + paper. Do you mind if I post about these precious bags?

Thanks!

Tamara
p + p
packageandpaper.blogspot.com

Clara said...

Ååååååhhhh...du har suttit och handbroderat!!!!!
Så vackert....och så rofyllt...jag bara älskar alltihop du gjort! Jag vet inte varför men jag fylls av en inre ro när jag ser handbroderade saker.
Mycket mycket vackert!
Fortsätt så Aina....en stor kram till dig från Clara

mona said...

WOW !! Kjære deg så mye fint du har laget,ikke rart du har levd litt i skjul....hihi..! Må si du har heldige slektninger,ja....er du ikke egentlig bare bittelitte grann i slekt med meg også.....hadde håpet på det......du får ta det som et komlement !!! Nydelige ting,og skjønne stoffer ;) Kos deg videre da,og nyt helgen !

Flower Power said...

Åhhhh,kjære deg for noen vakre ting du har laget! De gaveposene er bare såååå nydelige og delikate. Skal si du er driftig og flink! Nå ble jeg inspirert gitt.....hvit lin, broderi, blonder.....drømme,drømme:)Du er flink!!!!

Den boken din virker jo veldig inspirerende må jeg si...det er alltid så fint å bla i bøker med vakre bilder:)

Ha en superfin helg.
Klem:))

monique said...

Nou zeg, je bent inderdaad heel erg creatief geweest. wat heb jij een ontzettend leuke dingen gemaakt!
Fijn weekend.
groetjes,
Monique.

toile à matelas said...

Hi Aina, I understand now why you disappeared for one week ! I wish you a big success.

Kisses from Laurence

elin1976 said...

For å si det slik B. Du har bestått sy prøven....dette var veldig flott. Begynn å segle slike så får de virkelig bein å gå på. Nå ble ejg litt sånn" herregud alt den dama klarer" Jeg er ikke så flink til å brodere så jeg holder meg til å sy rette sømmer og noen få svinger.
Jeg vil også være søsteren din denne julen he he. Klem fra Elin:O)

Lille Trille said...

Du er bare sååå flink og kreativ.
Tingene du viser er kjempefine, tenker de blir glade de som får noe av deg :-)
Ønsker deg en riktig fin helg !
Klem fra Lille Trille

Ellie said...

Disse posene var utrolig vakre, Aina! Så flink og kreativ du har vært. Synes alt du gjør blir så delikat og smakfullt. Disse må jo bare bli satt skikkelig pris på av mottakerne!

Calorimetry er et slags pannebånd, eller hodetørkle, spesialdesignet for jenter og kvinner med langt hår, som er oppsatt eller i hestehale. Det er jo ikke alltid så behagelig eller pent å trykke ei lue ned på en hestehale, men disse pannebånda smalner i endene, og festes med en knapp under håret. Samtidig er de brede på midten, slik at de dekker godt på hodet og over ørene. Alle jentene som jeg har strikka til er slike langhårede jenter, som forhåpentligvis vil sette pris på et hodeplagg som ikke ødelegger sveisen :-).

Sol said...

Ja dette var flotte gaveposer. Så fine stoffer du har valgt! Tenk å få noe så fint til jul, det må jo bare være en fryd.
Veldig stilig det første bildet du viser også, fra Caroline Zoob, det ser så morsomt ut at en får lyst til å prøve å mixe og matche.Det spørs om man ikke skulle ha skaffet seg den boken ;-} God helg!

Anonymous said...

Your giftbags are beautiful! I love your inspirational photo too. Have a great weekend! ~ hugs, Lynda xo

Nygammalt said...

Underbart Aina! Påsarna är så fina så! De ska du vara stolt över. =)
Dina släktingar kommer bli jätteglada över dessa.

Boken verkar vara vädligt bra.

Ja du, det är inte lätt att hinna med julpyntning också, är ju så mycket man ska hinna med så här dags på året.

Trevlig helg!
Kram.

Niesz Vintage Home said...

I Love your sweet gift bags! The gingham hearts is my favorite.
And yes, a very inspiring photo at the top...wonderful little bits and scraps to create with.

Have a great weekend!
Kimberly :)

Penny @ Lavender Hill Studio said...

I love everything! You are very talented. I really love the fabric you are using. The natural linen and the red gingham.
Penny

Naturegirl said...

So much fun I see! These gift bags are wonderful and so festive!!Love the red and white!! Great job!!
Blessings to you.. NG

http://espritboheme.canalblog.com said...

C'est magnifique ! Bravo !
Bises !

Olstad said...

åhhh så utorlig vakkre de posne du hadde lagd var. Du er virkelig flink. Så flott alt sammen.

Håper det er julestmning i ditt hjem og at du har tid til å nyte disse førjulsdagene.

Vi koser oss veldig hos oss. I går fant vi på at helgen over nyttår skal vi reise på helgetur til Haag - Delft, var ganske mye der før når mannen jobbet i nederlands selskap. Jeg hadde mammaperimsjon og var stort sett med på lasset. Så 3 åringen og jeg er veldig drevne på trikken mellom Delft og schreweninge (mon tro om det skrives slik) nå. Så det blir artig. Mannen begynt å jobbe i samme firma igjen. Så blir nok kanskje mange turer fremover.

krinkelkroken said...

Nydelige julegaver! Har så lyst å prøve meg på å sy også, du er kjempeflink:)
Har vært lite på bloggen i det siste, nå prøver jeg meg på blogspot jeg også;)
Ønsker deg en koselig førjulstid!
Klem Beathe ( angeldreams)

Karin A said...

Hej vännen! Vilka otroligt fina påsar du har gjort. Så otroligt söta med sina broderier, spetsar och hjärtan. Vem som helst som får en sådan kommer bli otroligt glad och verkligen ta den till sitt hjärta. Du är verkligen kreativ och duktig! Ibland brukar jag gå in på Caroline Zoobs hemsida och bara njuta. Där finns så många fina och lantliga saker helt i min smak. Boken verkar trevlig den också. Visste inte ens att det fanns en sådan bok. Vet du om hon har gett ut fler?

Tänk att det redan är andra advent! Jag hade gärna stoppat tiden nu för det är den här tiden jag gillar bäst. :) Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka få lite olika saker gjorda och imorgon blir det en liten endagsresa. Jag hoppas att du får en riktigt härlig helg! Stor kram till dig. :)

Metteflette said...

Heisan vennen!
Så godt å se at du har fått tilbake inspirasjonen din! Helt utrolig nydelige ting du har laget! Posene er så nydelige og de som får de blir helt sikkert superglade! Håper du har en fin helg Aina. Stor klem fra Mette

organic-lizzi said...

Så utrolig produktiv du har vært da!
De kommer til å bli superglade så fine disse var..
Superknall deilig lørdag til deg..
klem Randi

Mia said...

Heia vennen! Dette var da utrolig vakkert, Aina! Nydelig, delikat, åååh, jeg har ikke ord! Du er bare flink, og det er jo klart at dette må ha tatt tid. Men så er det noe dine søsken vil verdsette og glede seg over i årene framover også. Og bildet fra boken til Caroline Zoob (ønsker meg den boken, helt klart...hihiii) var utrolig inspirerende! Jeg har flere artikler i fra engelske og amerikanske blader, hvor hennes hjem og arbeider blir vist, og jeg er betatt!

Håper du har fått den siste utgaven av "Vakre Hjem" nå, for ja, det er i det bladet hjemmet til Amanda Meade er avbildet.

Kos deg i helg med julepyslerier og alt det vakre du tryller fram. Klem fra Mia

En Doft Av Danmark said...

Det är alltid såå inspirerande att besöka din blogg!!!

Klem fra Dorthe

Guldkant På Livet said...

Det är ju icke klokt Aina, sååå snygga små julpåsar och vilka broderier!!! Ljuvligt vackert och snyggt arrangerat och fotat också! Vilken julkänsla de gav!! Du är duktig! Jättesnygga!! Ha en skön helg du med!! : ) Mari.

Anonymous said...

Bonjour Aina,
je vois que tu travailles beaucoup..c'est vraiment très joli ce que tu fais.Il règne chez toi un Noël chaleureux.Moi je commence mes préparatifs pour Noël ausi,je n'ai pas beaucoup le temps mais j'essaye de faire de petites choses moi même pour le sapin.
Gros bisous de Bruxelles mon amie

Anaïs said...

C'est encore moi,je me suis trompé en postant mon petit mot,je ne suis pas "anonyme" mais c'est Anaïs(sourire)
Bisous

Kreoline said...

Så nydelig og så flink du her, heldige mottakere som helt sikkert blir kjeeeeempeglade for disse. Takk for koselig mail Aina, så koselig lesing. Kos deg fortsatt i helgen, håper du har fått tid til å pynte litt også. Klem fra Mona.

Poppins said...

Vilka ljuvliga små påsar! Tänk vilken tid och energi du har lagt ner på dessa. Fantastiskt! Och så söta de blev, Aina! Vilken glädje att få en sådan i julklapp, fylld med godis. För visst är det något speciellt att få hemmagjorda julklappar. Det känns så gott i hjärtat! :)
adventskramar från Poppins

Zee said...

Hi Aina, the bags are lovely and wil definetely bring lots of happiness. They are very beautiful.
Next time at the book store I hope to find that book!!
See you!
Hugs,
Zee

I. said...

Hi Aina,
I love your blog! Is it true that you understand Dutch ??! I am a Belgian woman, so it would be nice to talk Dutch ;-) Anyway, you make many special things, I wish that I was so crafty...
Greetings from Belgium,
Isabel(Tarte Tatin)

Hulda said...

Ja, dette var virkelig lekre gaveposer, Aina! Jeg har vært innom et par ganger før, men ikke hatt tid til å skrive før nå. Jeg ser på bloggen min at folk har det travelt for tiden, ser på telleren at de er innom, men ikke alle har tid til å skrive nå. Merker jo det selv også, at det er mye mindre tid foran datan nå i disse dager.

Jeg likte spesielt de posene du har brodert merry christmas på, særlig de i lin. :)

berthi said...

Hartjes, hartjes en nog eens hartjes zie ik!! Mooi!!

JULIE K said...

Næmen OJ så fine. Vet du altså, du imponerer meg stadig. Lager jo de nydeligste saker. Dette må jo være utrolig å få i gave. Stor klem : )

Emmeline said...

Så nyydelige poser du har laget, med de lekreste detaljer. Veldig søte og vakre syns jeg! Inspirerende:)

Trude said...

Heisann,så masse flott du har laget!!I kveld har jeg sydd små linposer, koselig arbeid.Håper alt er bare fint med dere.Nyt resten av helgen,så høres vi snart igjen.Klem

Helene S said...

Så mye flott du har laget. En skikkelig kreativ uke du har hatt. Gir meg mange flotte ideer som jeg får lyst til å prøve ut:0)
Ha en flott søndag.

Elzie said...

Vilka fina saker du syr hela tiden. Säljer du också för du kan väl inte behålla allt själv *s*?
Ha en skön andra advent.
Kram Elzie

http://cieldorage.canalblog.com said...

Oh Aïna, j'adore cette ambiance bon enfant ! ces réalisations sont de toute beauté, ma préférence va aux sacs de la photo 2 !!!

Körsbärsgården said...

God kväll!

Du är verkligen fantastisk! Kreativiteten verkar flöda och det Du skapar är så fint. :)

Önskar Dig en skön vecka och en fortsatt fin adventstid!

Kram från Karin i Körsbärsgården.

Metteflette said...

Hei hei! Ville bare innom og ønske deg en fin 2.søndag i advent. Klem fra Mette

EVA AGNES said...

Hej lilla Aina!
Jag blir också väldigt inspirerad av din första bild från C Zoob. Även dina egna alster inspirerar. Men, som du vet har luften nästan gått ur mig.
Jag vill så mycket men orkar så lite... :-)
Kramar Eva Agnes

Hemma på Landet said...

Duktiga du...Puss:-)

Tilde said...

Jättefint Aina verkligen fint
Kram från Tilde

Anemone said...

Hei igjen snuppa.

Ja da er det sannerlig gått en uke igjen da. Tiden bare flyr avsted og jula nærmer seg med stormskritt.

De posene Aina var bare så skjønne, ikke for mye dill dall heldigvis, for det er ikke helt meg. Nydelig var dem alle sammen. Blir de lagt ut for salg også kanskje ?
Skjønner i alle fall at du koser deg med sying på denne tiden. Håper mnå det ikke blir stress ut av det i alle fall. Slikt pussel skal jo bare være gøy.
Jeg har kjøpt metervis (om ikke kiolmeter vis :-) med ståltråd som jeg holder på å "fikle" med. så her lages det engler, hjerter og blomsterpinner. Fint å pusle med mens en hører julemusikk eller ser på tv.
I kveld har vi vært på lysmesse i kirka. Konfirmantene underholdt, sang, musikk og barnedåp var det også. Utrolig å tenke på at arveprinsen skal konfirmeres du. Satt nesten med tårer i øynene når jeg så all den flotte ungdommen. Vakre, fulle av liv og med så mange muligheter fremfor seg. Synes ikke det var lenge siden en del av dem gikk i barnehagen jeg.
Huff ja, tiden går, en føler det bare som om en er 20 år selv ennå.

Nå er det knekkebrød, varm te og film på tv som står på programmet her.

Kos deg du også min venn.
Koselig varm klem fra meg til deg.

Marie said...

Vilka helt ljuvliga påsar du har sytt, underbara! Du inspirerar med dina fina saker och dina vackra bilder!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Tack för din gulliga kommentar hos mig, jag blev jätteglad!

Tilonino said...

Hei og så mye fint du har sydd. Ble veldig inspirert av det første bildet i dette innlegget. Så jeg måtte prøve å gjøre noe lignenede selv. Ha en fin uke og lykke til med ny blogg for Ainas Charm

Marie said...

Mange ulike, men vakre gaveposar!

Ha det bra :)

Anita said...

Dear A.

I was busy this week-end and tried out something new, FOR YOU! I very much like the result and I would love to keep it for myself.... I am sure (I hope!!!!) you will like it, too! I will try to make a second one for me.... ;-))

Hugs and have a great & creative new week!

Anita

Anita said...

Sorry, I forgot to tell you that all your new bags are so pretty, very well done!

Groetjes!

Anonymous said...

Dear Aina,

I also must comment that your work looks really good and so professional!
you could really start your own 'aina shop' :-)
I hope you enjoyed your time with your friend and that you enjoy this week.
regards,

Solange

Nonnie said...

The bags are so gorgeous. Love the combination of red, white and linen. Your siblings are very lucky indeed. I just have the one Sister and I'm making her a few things for Christmas. I have that book too and it's so inspiring.

marypoppins said...

These bags are embroidered Christmas real treasures are beautiful, are full of biscuits? Mary hello

WhiteVintageDreams said...

Vad du är duktig o gör så mycket fint :)...åh vill ha lite av din energi och kunskap!!! Åtminstone verkar du kunna få ut mycket av tiden ;). Själv tycker jag att det känns som tiden bara rusar iväg *skratt*. Jag kanske bara är dålig på att planera tiden *hmmm*.
Kramar

homespun living said...

Oh Aina, your gift bags are very beautiful! What a wonderful gift they will make for your siblings.
I really like the applique and will have to try that sometime.
Wishing you a lovely week,
Deb

Mita`s hjørne said...

Utrolig søte disse gaveposene du har laget, og fylt med små gaver... supert...
Har jo sett noen lappetepper o.l som er pyntet med masse bånd, knapper og blonder - utrolig flott...

Ha en koselig kveld...

Sylvia said...

For noen skjønne poser!!! De er bare nydelige, Aina. Du er så flink, og det er så morro å komme inn her å se hva du har laget.
Har du mange søsken, altså? Nei, det visste jeg ikke. Du savner de nok, som bor så langt fra de.
Håper du koser deg og nyter dagene. Det skal jeg gjøre neste jul...i år er det siste innspurt i heavy jobbing.
Nå glede jeg meg bare til å få jula overstått, og dagene blir lysere.
Ha en kreativ uke. Klem.

Heidi said...

Your giftbags are just so sweet! I know Caroline Zoob's book is just so wonderful. I see it has really inspired you to create your own wonderful treasures. I am sure you family will love them! I am so busy with Christmas projects and trying to take time to stop and really appreciate the season too. Decorating with your own homemade things is always very joyful!

~~ Heidi ~~

an angel at my table said...

Otroligt fina saker du har skapat. Väldigt fina bilder du tagit av dom!Din nya bok verkar vara full av inspiration. Kul med människor som också gillar gamla saker och gamla hus!!

My little footprints said...

Hei vennen!
Guri malla, til min store forferdelse så ser jeg at jeg ikke har lagt igjen en kommentar til deg? Og jeg som har vært inne og beundret det du har laget mang en gang, så har jeg ikke lagt igjen noen ord til deg? Fy og skam og smekk på fingeren :)
Du vet det nok, og det må jeg jo bare si en gang til; SÅ NYDELIG!! Du er så kreativ og flink så jeg skulle helst ha flydd over og gitt deg en stor klem og suss på kjaken :) Og da mener jeg en sånn ordentlig god knuseklem som jeg pleier og gi så du nesten ikke får pusta når jeg er ferdig med deg..hehe.. Du kjenner jo klemmene mine :) Du gir meg så mye inspirasjon, får så lyst til å lage noe! Så nå ønsker jeg meg symaskin til jul, og får jeg det ikke så kjøper jeg meg en i romjula :) Kommer aldri til å klare å trylle fram så fine ting som du da, men da er det jo så innmari godt å ha deg å ringe til å få noen idèer og litt hjelp. Skal si jeg gleder meg til du kommer hjem igjen! Skal bli så godt! Gleder meg til å vise deg loppisen min på grensa :) Jeg var der i går med svigemor, tenkte på deg da jeg gikk rundt og tittet på alle koppene og snudde dem for å se hvordan merke det var :) Nå har jeg jo lært litt vettu :)
Ønsker deg en aldeles strålende uke!
Varm og go bamseknuseklem til den beste søstra i hele verden :)

Christine of Epiphany said...

You have lovely taste~

Stefy said...

I really love this giftbags!!!!
stefy

Tea Time and Roses said...

Beautiful blog, a perfect name for a lovely place! The bags are just lovely and I know your family will just love them! Continue to enjoy the season.

Merry Christmas to you and your family.

Beverly

En inredoholic said...

Vilken underbar sida... hittade dig först idag!!! Åååå vad inspirerande

Anonymous said...

Åh, vad mycket fint du har hunnit med att göra. De påsarna är ju perfekta att ge bort nu till jul, tänk att få en sån fylld med julgodis! Jag blir alltis då himla inspirerad då jag kommer hit! Kram!

Tilonino said...

Hei Aina
Franske knuter er ikke så vanskelig. Det som er vanskelig er å forklare hvordan du skal sy dem.Men jeg prøver å forklare deg.
Jeg syr med dobbel tråd dersom jeg ønsker at knutene skal ha litt størrelse. Du stikker nålen opp gjennom stoffet til retten. Deretter stikker du nålen ned og oppigjen litt bortfor ca. 1 mm i fra. Dersom du strammer til nå vil det bli et lite sting. Du skal ikke stramme tråden så mye, det skal være en liten løkke og i den skal du tvinne nålen noen ganger før du drar nålen/tråden gjennom alle tvinningene. Når du så strammer til vil det bli en liten "knute" deretter stikker du nålen ned gjennom stoffer og "knuten legger seg litt nå når du strammer til. Deretter er det bare å gjøre det samme litt bortforbi.Det hadde vært bedre om du så på en tegning hvordan det skal gjøres, men håper du forstår hvordan det skal gjøres. Ha en fin kveld.Klem

Designe said...

Så mycket fint du har tillverkat! Va duktig du är! Hoppas du haft en fin luciadag idag! Kram från Signe

Anonymous said...

Aina, I posted about this today at my packaging blog, not at "the simpler things". Just wanted to let you know. : )

Thanks!

Tamara
p+p

Jenny said...

Så underbara saker du gjort!
Kram
Jenny

Mia said...

ja, jag säger bara - åååå... kram!

CONNIE W said...

Lovely little bags!