jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


1 Year Celebration Give-Away!


Håper dere har hatt en herlig helg jenter! Og til alle dere som har vært på Formex messan i Stockholm i helgen, håper dere har hatt det fantastisk! Skulle så gjerne ha vært der selv og møtt flere av dere, samt knyttet nye kontakter og nytt alt det vakre. Men vi får håpe det kommer flere sjanser.

I dag er det 1 år siden jeg startet min aller første blogg. Og for et år det har vært! Bloggen var ment som et sted å hente og gi inspirasjon og inspirasjon har det blitt. Ved en tilfeldighet ramlet jeg borti bloggen til Mette. Daglig var jeg innom for å bli inspirert. Anniche var den første som kom på besøk, og siden har jeg fått en godt vennskap til begge to. Tenk så fort tiden går og så mye positivt det har ført med seg!

I den annledning vil jeg feire dere, og for å vise min takknemlighet har jeg satt sammen en liten gave. Gaven består av en liten eggekurv fra Comptoir de famille, et stort deilig stykke med Fransk såpe basert på Olivenolje, en gavepose og i tillegg en liten overraskelse. Gaveposen i Lin med fór har jeg laget selv. Den er ny av design og er snart å få kjøpt i Blogshoppen som åpnes om ett par uker. Alle som legger igjen en kommentar er med i trekningen av denne gaven.

Onsdag vil jeg trekke og kunngjøre den heldige vinneren.
Takker dere for et supert år, og Lykke til!!

Foto: Aina
Foto: Aina
Foto: Aina

Today it is exactly 1 year sinds Moderncountry was born. And what a year it has been! So many things that we have shared, so much I have received. As a thank you to all my visitors, to show you how grateful I am, I want to arrange a Give-Away. I have put together a little parcel. The gift contain a little egg basket from Comptoir de famille, a big block of olive-oil based French Soap, a Giftbag Made by me, and at last a little surprise. The lined drawstring gift bag is made of thick White linen. (And It is avaliable for purchasing in my soon to be open blogshop!)

To take part in this giveaway, just leave a comment on this post on January 22 the latest. On the following day I'll then draw the lucky winner out of a jar.
Thank you Everyone for a fabulous Year and Good luck !

148 comments:

Marie-Louise said...

Tillykke med blog-fødselsdagen. Det er en dejlig ting at møde andre mennesker via bloggene med de samme interesser som en selv.
:-)
Marie-Louise

Anonymous said...

Congratulations! You have a great blog!

Mette said...

Congratulations, Aina. I'm looking forward to new inspiration from you during the next year! Have a great Sunday.

Marres Hörna said...

Vilken härlig blogg du har!!! :-)

Ha en trevlig kväll!!!

Kram Martina

Körsbärsgården said...

Hej Aina och GRATTIS på Blogg-födelsedagen!
Det vanliga här i Sverige är att man får gåvor på födelsedagen, men den Norsk-Holländska traditionen kanske är en annan? ;) Hur som helst var det ett fint initiativ att ge bort en fin gåva och en av oss som lämnar en kommentar kommer helt säkert att uppskatta initiativet ännu mer än de övriga!

Kram från Karin som önskar Dig en bra vecka.

Anonymous said...

Ja sånt klarer jeg ikke å motstå, selv om jeg har liten vinner lykke.

Sender deg en stor bløtkake med ett lys på.
GRATULERER!!
http://blogg.hobbyboden.com/randi

Elisabeth said...

grattis med födelsedagen :)
så mycket inspiration här... skönt!

Elisabeth

Michelle said...

Congratulations on your one year Blogiversary!

I found you recently and have been very inspired ever since, by the beautiful images in your posts. I'm looking forward to heaps more inspiration!

And I love that you also post in English. :) Thank you for that!

Hem & Lyckas Mia said...

Men ojoj vilken vacker gåva! Stort grattis till ettårsjubileumet, till en blogg som är helt underbar! kram

My little footprints said...

Gratulerer så mye med ett år med blogg! Det er lenge til jeg er der enda gitt, men tenke, jeg har allerede vært med i over tre måneder alt! Skulle gjerne ha vært den heldige vinneren, for der var det mye fint, men med min flaks så skjer vel ikke det ;)
Ønsker deg en fortsatt fin søndag!
Stor klem fra meg

Hulda said...

Gratulerer så mye! Jeg har med stor iver fulgt deg hele dette året, du er til stor inspirasjon, og tar de lekreste bilder!

Så herlige ting du skal gi bort. :)

Lene said...

Ååå, gratulerer sååå mye med bloggbursdagen!! Hehe, Anniche var også mitt første møte med denne verdenen. Snoka lenge inne hos henne og hennes linker, jeg - før jeg laget min egen blogg. Og dette er virkelig mye glede i hverdagen :)

Nå har jo jeg vært så supersuper heldig å vinne så flott premie inne hos Mollys Heaven - så jeg håper det er noen andres tur her. Men jeg kan jo likevel ikke la være å sende deg en varm hilsen.

Og tenk på alle de du har gledet gjennom dette året - inklussive meg :)

Tusen takk - og bursdagsklem fra meg :)

sweetmangoleaf said...

Happy 1st blogday!
I love reading your blog and am happy that you translate into English, although I would happily look at your lovely pictures anyway. Your blog inspires me to want to write one too!
Best wishes
Julie

Lena said...

Gratulerer med blogg bursdag!
Du har en utrolig fin blogg må jeg si, er ofte innom, men ikke alltid så flink til å legge igjen kommentar:)
Ønsker deg en fin kveld!

mona said...

Hei på deg,og gratulerer med blogg-bursdagen ;) Helt utrolig hvor mange koselige damer man har blitt kjent med,jeg har jo også snart blogg-bursdag...og en ny verden åpnet seg den dagen jeg havnet innpå den første bloggen. Så snill og generøs du er,som deler ut DEN gaven ! Du har så sarte,nydelige farver,kunne sagt at det bildet var fra deg,uten og sett navnet ;) Gleder meg veldig til butikken din åpner.....nå skal jeg male takstein,og hente inn møbler fra helgens loppis... ! Kos deg,og ha en superduper uke ;)

Mita`s hjørne said...

Gratulerer så masse med bloggdagen, tiden går jo så utrolig fort... og som du skriver så er det jo utrolig mange flotte damer med de utroligste flotte blogger der ute, og utrolig masse inspirasjon å hente...

Ha en koselig kveld...

Dinah said...

Gratulerer så mye med 1 års dagen! Er utrolig inspirende og gøy å følge med dere kreative damer!For en flott gave! Vinneren blir nok veldig glad for den kan jeg tenke meg! :)

Ha en fortsatt fin søndag!

pudelflicka said...

Jag har bara haft min blogg några månader och tycker det är himla roligt. Har också fått några härliga kompisar som hälsar på varje dag.
Tack för din trevliga blogg.
Kram Hedvig

Tema said...

Dear Aina,
Congratulations for Your wonderful blog and for this year of beautiful ideas, pictures and messages.

I don't know your blog for a long time (and that's true for all the blogs!!) but I've seen all the page of it because I love It
I wish your blog a very long and happy life!!

Jonna said...

You have so lovely blogg! You give me lot of inspiration! Thank you and congratulations! :)

Stämningsfullt said...

Grattis till ett år med bloggen!!

Guldkant På Livet said...

Stort grattis bloggvännen till ett år av fantastisk inspiration och vackra bilder!!! Dessa var ju helt fantastiska, såna vackra stilleben, vilken underbar påse, tvål och den lilla korgen var ju så fina!!! Vi hoppas på minst ett bloggår till!! Din bloggvän Mari.

French Knots said...

I have read your lovely blog for a couple of months but never commented before. Your pictures are beautiful, such lovely ideas.

welltraveled said...

I am enjoying you web site..Scandinavian design with it bright colors and crisp design has always been a joy to me..Thank you so much for including English too.

M&Co said...

Gratulerer med blogg bursdagen! Din blogg og dine vakre bilder er en evig inspirasjon!

thebrontelife said...

i'd like to participate. your blog is really good. thank you for a year of inspiration.

thebrontelife.etsy.com
Rebeca

Metteflette said...

Tusen takk for koselige ord vennen og gratulerer så mye med 1-årsdagen! Og som du sier, for et år!!!! Dette var tydeligvis noe som lå for deg og jeg er jo litt stolt over at jeg har bidratt bittelitt til at du satte igang med denne nydelige bloggen :-) Har vært en fryd å følge deg og håper på å gjøre det i lang tid fremover! Jeg vinner ALDRI men så nydelige ting du gir bort!!! Hm, jeg skal faktisk snart feire 3 år som blogger. Kanskje jeg skal gjøre noe lignende!!!! Veldig koselig da og så setter det virkelig fart på kommentarene ;-) Ha en fortsatt fin søndag snuppa!

Anonymous said...

Congratulations on your one year blogging anniversary, Aina! I'm so happy to have found your blog and I can't wait to see what you will have in your blogshop! ~ Lynda xo

Bertha Jorkins said...

congratulations and have a good anniversary:o))) your photos are always a big ispiration for me, both for the subject and the image...

Julie said...

Du har en kjemp flott blogg, jeg har ikke blogg selv, men koser meg alle andres:)
Det må være korslig å treffe nye bekjentskaper på denne måten

Sol said...

Nydelige lyse og sarte bilder som det er en fryd å hvile øynene på;-}
hjertelige gratulasjoner med et-åresbloggen! Ja, det er sånn det begynner,man dumper borti et par blogger, kikker inn til dme daglig, og tenker....dette hadde det vært moro å prøve selv også...så er man i gang. Jammen er det en vakker gave du gir vekk Aina, snill er du. Lykkelig er den som blir trukket ut. Jeg er ikke noe heldig ved slike trekninger,men vil gjerne være med likevel. Ha fin uke!

ikkinlala said...

Congratulations on a year of blogging!

Lykke said...

Gratulerer med boggbursdag!
Og takk for mye flott inspirasjon og nydelige bilder i året som har gått, og ikke minst mange hyggelige kommentarer:)

Ha en kjempefin uke.
Klem fra meg:)

White Season said...

Hej, jag är precis ny med min lilla blogg och hittade nu äntligen hit. Åå så fint och trevligt, jätte fina foton, hit kommer jag gärna igen och stort grattis på 1 årsdagen, själv har jag bara varit i gång 1 vecka, så vi får se hur länge jag orkar köra det här racet. Trevlig vecka, Kram Malin

Outi from White Country said...

Happy blogoversary, sweet Aina! You're blog is an everlasting source of inspirations, wonderful photos as usual.

Please include me in the giveaway! Hugs, Outi.

Line said...

Gratulerer med 1års bloggdag!!!

Jeg skulle også gjerne vært på Formex messen i sverige! Jeg får prøve komme meg inn på gave og interiør messa på Lillestrøm istedet (¨,)
Men om 2 uker skal jeg på Copenhagen Fashion Fair...gjett om jeg gleder meg!? Regner med å få maaassse inspirasjon...
Ha en fin søndagkveld Aina!

Lene said...

Hei!
Gratulerer med bloggdagen!!
Hver dag har jeg en lista med forskjellige blogger jeg er innom,og du er en av dem! Finner alltid masse inspirasjon og ideer. Tusen takk!
Har ikke bøogg selv enda,men dsen kommer...
Ønsker deg masse lykke til videre med bloggen!
Vennlig hilsen Lene

Anonymous said...

Hej och grattis till 1-års dagen till din vackra blogg!
Jag ser fram emot ännu ett år med ny inspiration.
Ha en bra vecka!

/M som i Mica

*Marie* said...

I ´m so happy that I found your blog in the internet. I don´t know you personely but your writings and your comments let me see that you are a absolutely sweet and friendly person. Since we moved to Danmark (10 month ago) I have not so much kontact to other people here. yes ok the parents from the school of my kids, but we are foreingers and it is hart for both parts to get in kontakt, because of the language. And here I´m with a few klicks near by people who have the same interests and the same eye for beautiful things and pictures. That means so much to me and it makes me so happy!! Thank you Aina and I wish you all the best for the next 10 blogger-years:))

Tiril said...

Gratulerer med bloggbursdagen,er titt og ofte inne og titter hos deg, syns du har en kjempe fin blogg

Ninis said...

WOW vilken mysig blogg, och så fina bilder du visar!
Kommer in igen och hälsar på snart!

Solange said...

Dear Aina,

That's a nice idea, the 1-year give away gift!
It's unbelievable how many contacts, and nice people you meet once we open our world to others.

I wish you a good week too and good luck with Aina's Charm, I am sure it will be succesfull!!

hug, Solange

liven said...

Hei:) Gratulerer med ett år i bloggverden!! Har ikke vært her en mnd ennå jeg. Den første som skrev til meg var Elin. Det var bare så gøy:) Fine bilder av nydelige ting her!! Ha en fin kveld

melissa@yummygoods said...

Hello! Beautiful blog and beutiful giveaway! I want it!

Tea said...

Gratulerer med 1årsdagen! :) Nydelig gave! :)

Helene S said...

Grattis med blogbursdag.
Som vanlig har du laget noe flott til glede og stor inspirasjon.
Heldiggris den som vinner premien.
Ha en fortsatt fin søndag!

Karoline said...

tusen takk for fine ord på bloggen min!!!
koselig!
ja, dette var jo en skjønn gave, da håper vi vel alle sammen...;) søtt av dg. enig at det er inspirerende å være med her!
bloggshop?? fortell litt da...;) så spennede og masse lykke til!!! stor klem til deg!!!!!!!!!!!!!

Kylie said...

Congratulations on your one year blog-anniversary. I found your blog recently and love the images, as well as the words. - Kylie

Michaele said...

Congratulations to you! I'm celebrating a blog anniversary as well and am thrilled to have found sites such as yours in this global blog community- have a wonderful new year!

Anonymous said...

Congratulations! I have bookmarked your site as one of my favorites, and I so appreciate that you include the English translation. : ) Thank you for your beautiful, inspirational blog, and I wish you the very best in this new year!

Jen

rainylakechick said...

Congratulations on your one-year blog-aversary!

GundaM said...

Jøss,her tar d av med antall kommentarer....

Klem fra herlig dame til herlig dame;))))

elisabethj said...

hei kjære venn...Du sprer inspirasjon og glede her inne, ihvertfall til meg:) Tusen takk for mange vakre bilder fra hjemmet ditt og av ting du lager....Og gratulerer med ett års feiring her inne:)

Søndagsklem!

chatrine said...

Så snill du er! Heldig er den som får denne koselige gaven fra deg!
Bare koselig med link:)
klem:)

Karin A said...

Stort grattis med dagen min vän! Jag delar din glädje och tacksamhet för alla fina kontakter och inspiration jag fått och fortsatt får varje dag. Så fina gåvor du lottar ut. Den som får dem kommer att bli så glad. Ha en fin vecka! Kramar Karin

Betty Jo said...

Oh Aina you're going to open a shop! How wonderful. I'm in the process of opening an eBay shop, Betty Jo's Cottage Shoppe. How fun it is. When is your shop going to have it's grand opening. I can't wait to visit to see what beautiful things you will stock. xoxo

Teresa @ PlumWater Cottage said...

Congratulations on your 1 year blog anniversary. Your photos are so beautiful!

Naturegirl said...

Aina you can see how much you are loved by the number of comments left here!! CONGRATULATIONS on reaching 1oo posts! I for one am so pleased that you began blogging because you inspire me so much and your images and the look of your blog so clean and fresh! I always leave with a sigh..so nice stopping by!
P.S. later this week I will post a 300th post giveaway away so do stop by!
Wishing you much inspiration and all the best with your on line store!!! hugs NG xo

Emmeline said...

Gratulerer med ettårsdagen med blogging, jeg er faktisk veldig overrasket...for jeg hadde trodd at du hadde blogget mye mye lenger. Jeg har ettårsdag om en stund jeg også, men det er fremdeles noen måneder til. FOr en flott feiring med gave og jeg vil selvfølgelig være med i lotteriet. Vanligvis har jeg lodd nummer 60 men lodd 59 får duge her hos deg, hehehe! Lekre bilder av gavene blir spennende å følge med på trekningen... Ha en fin uke gleder meg til åpningen av "butikken" din:)

Forever and Ever House said...

Congratulations on your one year anniversary. I just started my blog and you blog is great inspiration for me!

Susan said...

Aina. Thank you so much for posting in English, too! I ADORE YOUR BLOG!
Susan

sherri said...

I love your blog; it is so beautiful and inspiring. I started my blog last May because I was so inspired by lovely blogs like yours. Thanks for posting in English, too.

Johannah said...

Very generous offer. Thank you. I am new to your blog but happy to be here.
Johannah

BailiwickDesigns said...

I recently found your blog and love your photographs! Congratulations on your first year... here's to another!

Jill

Terri said...

Oh Aina, please include me in your draw!! Looking forward to another beautiful year of your blog, and your new shop!

Anonymous said...

Congratulations! I am inspired by your vision for things beautiful. Thanks for sharing so many ideas.
Dee

monique said...

Van Harte Gefeliciteerd met je 1-jarig blog!

Anonymous said...

I love reading your blog daily. Congrats on your 1 year anniversary!

Lisbeth said...

Gratulerer med blogg fødselsdag! ha en trivelig uke!
Hilsen fra Lisbeth

Jorunn said...

Gratulerer med 1 årsdagen kjære Aina!! Ønsker deg en herlig mandag og ei fin uke. Bursdagsklemmer fra Jorunn

I. said...

congratulations aina!!! i still LOVE your blog ;-))
love from belgium,
isa

Nonnie said...

Congratulations on your one year blogiversary! I've really enjoyed reading your lovely blog and also chatting to you via email. Your giveaway looks so pretty. Please add my name to the jar. Very excited that you are going to have a blog shop. Can't wait to see what pretty things you are going to sell. Have a good Monday. x

Kimberly said...

Happy first year anniversary! I just love your pictures, they are so fresh and vibrant! Your blog is truly beautiful and I have really enjoyed visiting,peeking into your life and getting to know you. I look forward to your second year!
Kimberly

Jorunn said...

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min Aina, bestandig så fint å få ord fra deg. Setter veldig stor pris på det skal du vite.
Artig at du har sett program om Reykjavik, det stemmer at det nesten alle innbyggerne på Island bor i hovedstaden eller i området rundt. Her er det masse biler, store veier og stress high time. Men ute på landet er det godt å være!
Jeg må si det samme om Island som du sier om Nederland, det er et flott land å reise i og oppleve, men jeg har veldig hjemlengsel og synes Norge er et mye bedre sted. Nå skal vi mest sannsynlig flytte til et mye mindre sted her på Island for en periode, og jeg er spent på hvordan det blir. Så blir det Norge på oss om noen få år :) + at jeg har ikke mindre enn 4 turer til Norge i løpet av vinteren/våren.
Ha det fint så lenge kjære Aina!
Klem fra Jorunn

tanja said...

Congratulations Aina! It's always such a pleasure to read your interesting and beautiful posts!

M. said...

Proficiat! :)

Therese said...

Gratulerer med 1 årsdagen !!
Her var man jo bare nødt til å henge seg på ...
Nydelige bilder i bloggen din -sukk og nydelig gave. Posen du har sydd er jo bare helt skjønn :-)

lilinath said...

Aina, je te souhaite un "Joyeux Anniversaire" de Blog !
Grosses Bises
Nathalie

ramona said...

oh what a great way to celelbrate. I am a regular visitor of your blog. Ramona from germany

Nancy said...

Hello,
I found your blog at Christmas time, and I have enjoyed each new post. Your photos are so beautiful and very inspiring!

Grip dagen said...

"Gratulerer med dagen, gratulerer med dagen..." Med min sangstemme kan det passe å stoppe der...

Tenk du har holdt på et helt år! Tenk på all glede du selv har spredt på et år! Tenk på alle gode idéer du sår. Og tenk på alle de spor du selv setter rundt hos kreative sjeler i mange land!

DÉT er fantastisk, det!!!

Ha en deilig dag!
Marit

zabielle said...

J'aime beaucoup tes photos, elles sont toujours pleines de douceur et de poésie...
Bonne journée
Isabelle

Marie said...

Hej Aina!
Grattis till 1 år med bloggen! Din blogg är ljuvlig, hoppas du fortsätter att blogga länge!!!!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

Naturegirl said...

Aina I did mean to say Congratulations on your 1 year of posting!! WOW look at all the love now 84 comments!! Good luck to everyone!hugs NG xo

Seema said...

Gratulerer saa mye med ettaarsblogg-jubileum! Og tusen takk for svar paa mailen min! Det ble jeg veldig glad for. Naa skal jeg sette igang og undersoeke linker. :)
Ha en kjempefin uke!

Valdemarsro.dk said...

Jeg har lige "opdaget" din blog... -også på din blogfødselsdag! :-)

Det er nogle virkelige smukke billeder du tager og en meget inspirerende blog du har! Jeg har straks føjet den til min bloggroll ;-)

Glæder mig allerede til at bruge mere tid på at hygge mig herinde!

Ha´ en god aften

AmyB said...

Congratulations! I just discovered your blog at Christmas time, but now I visit every day. Your simple but elegant clean design is very inspirational! - Amy Bauer (California, USA)

Jamie said...

Your blog is inspiring! Please include my name in the giveaway. Jamie V

Poppins said...

Hipp hipp HURRA! Grattis till 1 årsdagen! Jag är så glad att du och din blogg finns här ute i cyberrymden. Älskar att hälsa på och njuta av dina vackra foton och få inspiration.
Och så klart vill jag vara med på lottningen av din vackra linnepåse och tvål.
Är nyss hemkommen från en minisemester i London!
kramar

It's All About The Pretty!!! said...

Love, Love, Love your blog!! You are very talented with great taste! You are bookmarked as one of my favorites... so love that you have the english translation! Cograts on the one year anniversary, keep up the inspiration, looking forward the the blogshop. Best wishes! Fondly, Christi

Toile à Matelas said...

Happy birthday to you Aina!! I love your blog and creations and I'm very impatient to see your blogshop!!
kisses from Laurence

OhSoVintage said...

Gosh, this will be your 92nd comment. So many people want to win those lovely things you are offering. I really enjoy reading your blog and love all the pictures you post, particularly of your creations.

Viva76 said...

Jeg vil ha jeg vil ha jeg vil ha:)
du er sååå flink storesøs:)
Glad i deg, husk jeg er stolt av deg;)
Kos Viva

Claudia said...

Congratulations on your bloganniversary! I have been reading your blog for a while and I love your images!

Cindy from Upstate NY said...

I am new to blogging but I have enjoyed looking through your blog so much. I don't know if I could use as much white in my home (seeing i have 10 children that attract dirt to anything white) but I love the look a lot. Thanks for sharing your many ideas. I hope to duplicate some of them soon.

cindy

Lilla Blanka said...

Åh Aina GRATTIS och vilka underbara bilder du visar..!!!
Kram
Mia

Pamela Jane said...

Happy Blogiversary, Aina! Love visiting your serene site!

Forgjengelige ting said...

Gratulerer med 1 år som blogger!Vil gjerne være med i jubelkoret her! Du har en kjempeflott blogg!

Tonje said...

gratulerer med 1 års dagen! Er det ikke helt fantastisk hvor masse man får igjen av å blogge!

Dans på roser said...

Å, hjelpe-meg-rett! Her var det mange bursdags-hilsener! Jeg stiller meg i rekken, og ønsker deg tillykke med 1 år i bloggverden. Du inspirerer stort, Aina. =) Stor klem til deg, og lykke til med blogshop!

Irina said...

Congratulations! I enjoy your blog very much! Great job, Aina!

aishi said...

Congratulations Aina I am looking forward to your
blogshop!

jan said...

I am new to the blog world ( I am older, you see!!), but I have been reading yours for some time now and have fallen in love with your photos and news. So, I decided to make yours the first blog I leave a comment. Keep writing- I enjoy it so much!

SierraMoon said...

happy blog-anniversary Aïna !
cheers to many more posts to come, keep up the good work ! :)

Lisa said...

Congratulations on your One-Year blog aniversary! Each day it is a joy to come see what new beautiful things you have posted! Thank you for including an English translation!

Beata said...

Dear Aina,

Congratulations on a fabulous first year! Thanks for sharing with us your beautiful sense of style...I'm looking forward to reading many more of your inspiring posts!

Beata xxx

P.S. Lovely giveaway...I hope I win!

Hespe said...

Hei, og gratulerer med bloggerbursdagen! Selv er jeg ganske så ny i "gamet" og har akkurat oppdaget bloggen din! Her var det mye inspirasjon å hente!!! Gleder meg til å komme på besøk senere. Har linket deg, og håper det er ok...

Óg så koselige gaver du gir bort da... Heldige er de som blir trukket ut :-)

Ha en stålende uke!

Liz said...

I love your blog and your beautiful photos. Congratulations .

Designe said...

Hej! Nu är jag visst ute i sista minuten! :) Vilka vackra bilder på fina saker! STORT GRATTIS på 1-årsdagen 2 dagar i efterskott! Ha en bra vecka! Kram :)

Flower Power said...

Oj, så flotte gaver! Jeg må bare ta av meg hatten for deg altså Aina! Du lager så masse fint, den posen er en drøm.....helt nydelig! Skulle ønske meg tilgang på alle de fine tingene dine i nettbutikken vår...du lager virkelig delikate, sjarmerende ting:)

Grattulerer så masse med ett år som blogger!!! Tiden går fort ikke sant?.....jeg er enig med deg i at denne bloggeverdenen er helt ubetalelig. Så mange spennende mennesker med flotte ideer og hyggelige hilsener. Jeg er så glad for at jeg har blitt "kjent" med deg, for her henter jeg masse inspirasjon:)Håper du fortsetter å blogge i mange år til:):)
Klem:)

elin1976 said...

Å, jeg som hadde bestemt meg for å ikke kommentere her denne gangen....ikke for jeg ikke ville for jeg hadde nemlig tenkt å kommentere dette innlegget i neste innlegg fra deg men jeg ville vise deg at jeg ikke legger igjen en kommentar bare for at man kan vinne. ( ikke at alle gjør det men jeg ville ikke)
Å det er absolutt ikke derfor jeg kommenterer og følger med på bloggen din.

Den er en av de bloggene som er så fantastiske inspirerende og hyggelige å lese.
Du virker som en av de snilleste og fornuftigeste jenter jeg har kommet bort i. Smart er du også.
Blir helt overveldet over alt det flotte du lager.
Så jeg håper du ikke tok det ille opp. he he
Men du betyr mye for meg og bloggen min.
Kanten rundt er rett å slett bare et sløyfebånd i brun fløyel.....så enkelt men så flott. Enkelt å sy på.
Men veldig effektfullt.
Ha en fin dag, vennen. Masse klemmer fra Elin:O)

Inredningsgalen said...

Oj oj! Detta vill man inte missa!

Anniche said...

Hei vennen !

Nå tuller du ?? Grattis :) Er det virkelig gått et år siden vi "møttes" første gangen ..oj oj!! Det kan få en til å undre så fort dagene går :))

Stort grattis til deg min venn.
Synes den nye posen du hadde sydd bare var helt fantastisk flott!

Sier som Elin ja :)) Takk søta , glad vi har deg

klem

Vintage and romantica said...

Hej!
Vilken underbart mysig blogg du har. Har aldrig vart här förr, men nu kommer jag komma hit många gånger. Jätte vackra foton och allt va vackert.
Kram Caroline --<-@

Sylvia said...

Heisann. Wow, her var det mange kommentarer! Ikke rart, da. Med sååå lekre premier vil vel alle være med!
Grattis md 1 års jubileumet.klem

Pia..... said...

Jisses sååå många kommentarer...men såå är du populär med:) ...grattis till ettårsdagen..ja nu har bloggat ett år både du och jkag..visst är det kul och tänk så mycket roligt man fått vara med på..även om det inte är irl.....men men...du ..det är inte min trapp..utan min sons...har bor 9 mil från mej ...i ett stort hus..med sin lille son ( skild sen ett år tillbaka:(.....men jag önskar det vore mitt hus..för det är stort..gammalt..och mycket skrymseln och vrår..precis raka motsaten till mitt lilla "ny" hus och framför allt lilla:)..men jag älskar att måla och det vet min son om så därför har jag tillbringat helgen i hans källare och målat väggar ..puuh..det var lite jobbit men det blev fint..sen ska han måla alla dörrarna ich rör och lister..med det får han göara själv:)..hus han gör med trappen ??..förmodligen slipar han den..för annars blir det för mycket vitt för honom..det är ju jag som påverkat honom lite där....ha det så gott..nu ska jag måla lite småkrafs hos mej:)...PIA

Pia..... said...

hahaha..NU först såg jag att det var en liten tävling hos dej med.....PIA

elin1976 said...

Ha ha litt treig i pappen.
Etter du har sydde sammen pyten så vrenger du den og stryker den på retten og så syr du en søm på retten av puten, 4 cm fra kanten på alle 4 sidene.

Sea Angels said...

Have I made it.....??? never mind if I havn't, cos I love visiting in anycase. Good luck with your blog shop I bet you are sooo excited.
Hugs Lynn xx

Guldkant På Livet said...

Ha, ha, sagolikt många kommentarer, detta är såå kul!!! Ha en fortsatt skön vecka, jag målar lister, blä så trist.. Mari.

Blomman för dagen said...

Oj det var inte dåligt vad många kommentarer du har fått=)
Ser att du firar 1år på bloggen.Grattis!Ha fortsatt trevlig bloggtid framför dig.
/Kram Karin

Laurie said...

Hi Aina,
What a lovely contest to celebrate your first year! I am a fan of Scandinavian design and your blog is such a beautiful resource. I am looking forward to your blogshop. Thanks for sharing your talents with the rest of us.
Laurie

Vivian said...

Gratulerer med ettårs dagen! Er innom stadig og ser på de lekre sakene du lager, gleder meg til blogshop!
Ha en fin dag!

restyled home said...

Yippee!!! Dare I hope to win??

Linda
xoxo

Lisa said...

I love your blog, It is so full of inspriation, and gobs of lovliness!
Thanks for posting such a beautiful corner of our world!
Lisa
coastal nest

homespun living said...

Congratulations Aina!! I has been so wonderful to 'meet' you, and it always makes me happy to visit you and see what beautiful things you have been creating.

Deb

Anna Lisa said...

Gratulerer med bloggbursdagen!!! Håper bloggen fortsetter vidare og blir like inspirerende og koselig vidare. Ha en fin kveld. Klem

Becca said...

This is my first time at Modern Country but I just had to leave a message saying how beautiful your blog is ... and congratulations. I am delighted to have found you.

Evelinas hus said...

Jag är glad att du startade din fina blogg. Grattis till ditt 1-årsjubileum.
Må så gott
Kram Caroline

Priscilla said...

Hi, I am quite new to your beautiful blog, I find your posts so inspiring! Thank you for writing in english too........ I love the fact you link you other amazing shops and blogs also....

Prisiclla x

Ingrid said...

130 kommentarer før min - du verden på populær bloggen din er. Og det er jo slettes ikke så rart! :) Kjempefin er den! Gratulerer med 1-års bloggdag! :)

Pamber said...

Happy 1st Year!!
I also just recently found your blog. Fell in love with your beautiful place and all the amazing pics.
Thank you for posting in English too!! :)
Pamber

enjoy said...

Happy 1st blogday!

I dayly looking at you blog - i´m form Germany and am happy that you translate in English.

Thanks for the inspiration!

Cheers,

Britta

Anonymous said...

Aina, it seems like a long shot, but I'm in!

bagateller.se said...

Du är för söt! Tack för ditt år av inspiration! Du har en alldeles underbar blogg! Kramkram Terese

Anonymous said...

Just got your comment....I'd be honored if you'd link!

Juliann said...

Gratulerer med 1-årsdagen! Håper du vil fortsette like flott det komande året!

Solstad said...

Gratulerer med 1 års dagen.....du har en flott og spennende blogg som jeg liker godt :)Klem

Wandering No More said...

Happy Birthday! I just had to try and win, I would love it.
Amy

Anita said...

Oh my, so many visitors passed by! But I just see that I am too late to take part in your give-away contest (I am so busy at work & at home these days that I have hardly any time for surfing the web).

Congratulations for your blog anniversary!

What a lovly line bag you made!

I'll try to answer your last mail very soon. Dank je wel voor je leuke foto me je zus!

XoX,
Anita

WhiteVintageDreams said...

Hej raring! Hoppas att allt är bra med dig. Jag hade också gärna varit på Formex :). Men du...herrejösses vad många kommentarer du har :). Kul, för det är du värd! Jag blir alltid så glad av dina vackra bilder!
Kram

peg said...

Happy new year and happy blogsday.....Bises Aina!

Anonymous said...

Congratulations!! I just found your blog en I like it very much. Ik think I come and visit you more often.

Bye
Corinne

Aina said...

Hei kjære navnesøster, gratulerer med bloggbursdagen!

Du har jo en kjempekoselig side, håper du blogger mange flere år ;0)

Hilsen fra Aina.

gosj, jeg er nr. 144!! Gøy.
Mange som kom i bursdagsselskapet ditt;0)

Philura said...

Åh, vilken härlig "påse", jättevacker. Härliga foton på din blogg.

Anonymous said...

Hej vad fin den linne påsen var.
Har du gjort den själv och i så fall kan man beställa en sån av dig?

Du har en jätte fin blogg.
tacksam för svar

mvh
Eva

Moderncountry said...

Heisann Eva,
Tusen takk for kjempehyggelig hilsen!! Det gjør meg glad :)
Ja, jeg har sydd posen selv, og lager også mange andre tingen.
Klart du kan bestille en gavepose, ja ikke bare en, men akkurat hvor mange du vil ha. Bare send meg en e-mail så kan du få mer informasjon. E-mail adresse ser du til høyre på siden her.(E-mail me) Fungerer ikke den kan du kontakte meg på : brittasyversen@hotmail.com

Vi hørs! Aina

cris said...

happy birthday and congratulations for your wonderful blog aina...kissss and good year 2008!!