jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Garden Living fair 2007 - by Kronen


Nå som det er så kaldt og guffent, trenger vi noen herlige bilder og "varme" oss på.
Jeg har gått gjennom arkivet hos Kronen. En av mine aller største inspirasjonskilder, med vakre detaljer til både hus og hage. Da jeg rotet i arkivet fant jeg noen aldeles skjønne bilder fra deres stand på Garden Living fair 2007, i Fredriksborg Slotshage. Deres stand må vel ha vært en av de vakreste der. Ja bare det å ha en fair i en slottshage gjør opplevelsen til noe ekstra. Følg med på en rundtur i hagen!


Foto: Kronen
Hvem ville vel ikke være med på en deilig lunsj med teppe, parasoller, en stor kurv med snitter, jordbær og champagne?

Foto: Kronen
Vakker oppbevaring i en gammel kurv..

Foto: Kronen
Disse er bare sååå vakre. Jeg så fant en i helgen, men den var lekk. 10 euro skulle de ha for den. Jeg får lete videre...


Foto: Kronen
Så fin terrine, kan brukes til mange vakre stilleben!

Foto: Kronen
Selv en gammel kasse er for meg verdt å ta med meg hjem. Perfekt til pynt i hage eller terasse.. Jeg har spurt så pent om min bedre halvdel vil snekre en av mine gamle værbitte planker. Jeg lot noen være igjen med tanke på akkurat det...

Neste gang blir det bilder av mine siste skatter. Jeg er bare sååå glad for alt jeg har funnet. Og denne gangen er de ekstra ekstra fine. Men det sier jeg vel hver gang :) Å dere, tusen takk for alle bursdagshilser!! Både Kort, mail og besøk i bloggen. Dere gjør meg så glad!!
Ha en toppen helg! Klem Aina

Now when it is cold I think we all need something that can keep us happy and warm :)
I have been browsing my favourite places where I go for Inspirations and enjoyment. Kronen is truly one of my biggest source. A shop filled with everything old, worn, French, romantic and rustic. Everything is so beautiful, displayed in a way that just takes my breath away. Last year they attended the Garden Living Fair in Fredriksborg Denmark. Their stand was absolutely the most beautiful one. Today I want to share a few pictures that were taken. Enjoy and have a great weekend! Aina x

45 comments:

CONNIE W said...

The photos are full of fabulous things!

Kol&Rosors said...

Underbart vackra bilder från utställningen... Soppterinen med vindruvorna är så underbar, här i Södra Dalarna hade vi -11 grader i morse. Kallt!

Ha det så gott & trevlig helg!
Varmt välkommen in till mej.

/L-Lott

Bo med barn said...

Så herlige bilder. Ser vi er like sultne på sommer begge to (begge har sommerinnlegg idag). Skjønner jeg må ta meg en tur innom Kronen. Har faktisk ikke vært der før jeg..:) Da har jeg kanskje noe godt i vente..?

Ønsker deg en flott dag!

Bo med barn said...

Du hadde helt rett. Dette stedet var virkelig verdt et (virituelt) besøk! For noen bilder! Inspirasjon i tonnevis. Åh..sommerlengselen ble ikke mindre:)

God helg til deg også! Klem Lena :)

Sandrine said...

I understand that you draw inspiration of Kronen, it's splendid !
Kisses Aina.

Stämningsfullt said...

hej!
Åh vilka underbara bilder!!
Ska bli kul att få se vad du har köpt :)
Kram!

My lovely cottage said...

Vakantieplannen worden omgegooid we gaan naar Demarken. Ziet er geweldig uit, goed weekend, groetjes, yvonne

Solange said...

Dear Aina, those pictures look very nice. I agree that the way it is presented, looks so charming and tasteful. I especially like the first photo of the garden chairs with those pillows, very comfy!

enjoy your weekend and a big hug,

Solange

Guldkant På Livet said...

Å du Aina, du är väl speciallist på att hitta vackra bilder, vilken ljuvlig trädgård med vackra detaljer, njutbart! ´Vilken fin terrin, låda, kannor och krukor, såå fint! Alas vår dröm,... Ha en skön helg min bloggvän! Mari.

Lene said...

Hei, Aina :)

Såå aldeles nydelige bilder. Ahhhh, drømme seg bort... Nå fikke jeg plutselig så lyst til å styre litt ute :)

Du, så synd med siste innelgget ditt som har forsvunnet... :( Da gikk jeg glipp av det. Fant jo plutselig ut her at det er en stund siden jeg var her inne hos deg. Men fikk med meg at du hadd hatt bursdag, da - og feiret hele tre dager til ende :) Jeg feirer litt til nå, jeg - hipp - hipp - og gratulerer sååå mye med dagen som var :))

Ha en strålende helg, Aina :)

Good klem fra meg :))

marypoppins said...

What wonder!
Must have been a very beautiful exhibition stands with beautiful!
Even in Italy ui we want to warm sun, the scent of flowers and birds chirp that!
But where is the spring?
Who has hidden?
Good afternoon dear friend in the north
Mary

ABACAXI & HORTELÂ said...

Hi Aina,
What a gorgeous pictures you posted! Wow, I can imagine myself in these chairs... having a cappucino or glas of wine...
Enjoy your weekend!
Hugs from Brasil,
Chantal

Lille Maison said...

Så vakre bilder av helt nydelige ting... Nå har jeg akkurat vært inne på nettsiden deres, og får nesten vondt i magen av å se alle de vakre tingene som jeg ikke får kjøpt og tatt med meg hjem, hihi... Det var ikke mye der jeg ikke kunne tenkt meg! Ønsker deg en flott helg :) Synnøve

Poppins said...

Fantastiskt vackra bilder! Jag kan se Aina i dem och förstår att det är en av dina inspirationskällor.
kramar från Poppins

elin1976 said...

Vel overstått. Slike bilder er ikke feil. Dette er skikkelig rekreasjon for sarte sjeler som vil haaaaaaaaaaaaaaaaa vååååååååååååååååår NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! Kos deg i helga og nyt livet. Masse klemmer fra Elin:O)

Lilla Blanka said...

Hej kära vän!
Tack för dina gulliga ord, du är så snäll!
Jag känner mig nästan som jag drömmer när jag ser på de här fina bilderna från Kronen..det är såå härlig stämning..underbart! Tänk om man hade levt på den tiden och suttit i en fransk slottspark under parasollen och bara njutit...mmm, härligt!
Hoppas du fåt tag på något på loppmarknaden! Jag skall nog besöka en loppmarknad i morgon igen. Jag letar efter ett vackert skrivbord, ett som inte är för stort och klupigt utan lite romanstiskt med en hylla att ha lite brevpapper och sånt..hoppas jag hittar en..det är svårt när man har en bild i huvudet:)
Hoppas du får en jättefin helg!
Kramar
Mia

Landliv said...

Enig med deg! Akkurat slike bilder vi trenger nå for å minne oss selv på at det tross alt kommer varmere tider! Herlig. God helg til deg også! :-)

Karin A said...

Hej vännen! Tack snälla rara för din kommentar hos mig - den gjorde mig så glad. :) Vilka härliga inspirationsbilder du bjuder på idag. Så enkelt men ändå läckert arrangerat. Precis den stil som jag/vi gillar. I vintras hittade jag en liknande soppterrin på en antikaffär här hemma men dumt nog avstod jag ett köp. Har grämt mig i efterhand för de kan som du skriver användas till så mycket!

Vilken samling med zinkvattenkannor! Väldigt stor skillnad om man jämför med de gröna platsvarianterna som finns idag. Jag har en i zink som jag ärvt och vårdar ömt. ;)

Så synd att ditt förra inlägg försvann...missade det. Ser istället fram emot ditt nästa inlägg med dina egna skatter. Nu ska jag mysa/kosa mig med lite god mat och en trevlig antik/inredningstidning. Ha en härlig helg vännen! Vi hörs snart!

Stor kram Karin

Anonymous said...

Aina,

These images are charming and perfect for the weekend!

Happy Weekend!

GundaM said...

Hmmm, nydelig men inne hos meg er det pizzza å få;) Og masse striper og farger, tror jeg må ha fått solstikk...

Ha ei fin helg og grattis med dagen som har vært!

Anita said...

Nydelige og harmoniske bilder!! Balsam for sjelen! Ha en strålende helg!

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ said...

Hey !!

Masse deilig inspirasjon !
Hvordan går det med hus-salget ?
Spent å høre :))

Skål med rød min venn, god helg !

Klem

Hulda said...

Kronen er også en av mine store inspirasjonskilder når det gjelder hagen. Jeg er helt vill når jeg får tak i gamle trekasser, bl.a. ;)

Jean said...

Great photos! I especially love the first two. There is a beauty in each season, but spring is definitely the prettiest.

les fifoles said...

Thank you to share this fabulous address! Have a beautiful sunny week-end Aina! Anne

borghild said...

Mmm, skulle gjerne vært med på piknik, jeg! Og jordbær og champagne... Ja takk!!:-)

Du, det må rett og slett ha gått meg hus forbi at du spurte om den Tildaen, og det beklager jeg virkelig:-( Det er den romantiske Tildaen du mener, sant? Jeg selger Tildaene for 300,- og 250,-. (Dvs 300,- for den romantiske Tildaen og engler med stappede vinger, altså de med litt ekstra detaljer og 250,- for de som er litt 'enklere', f.eks. den blå med rødt perlehalsbånd)
Nå har jeg faktisk allerede solgt den romantiske Tildaen, men kan veldig gjerne lage en lik til deg dersom du fortsatt er interessert. Bare gi meg beskjed:-)
Ha en strålende helg! Klem B:-)

Therese said...

Så herlige bilder, nå lengter jeg etter vår og sommer enda mer :o)
(det er snøslaps ut og det regner...)
Gleder meg til å få se de siste skattene dine, blir jo så nysgjerrig når de skriver at det kommer :OD
Ha en god helg.

atmosphere said...

Men vilka vårstämning helt plötsligt! Det behöver vi verkligen. Ser fram emot när all snön har smält bort om några dagar. Kanske kommer då våren på riktigt?
Nej, det blev inget Holland för mig, utan solsemester i ett par veckor, som du kanske kommer ihåg. Men vi åker om två veckor istället, och förhoppsningsvis har våren kommit en bit på väg då också.
När går ert flyttlass från Holland? Det ska bli roligt att du kommer lite närmare geografiskt, och kan hälsa på. Genom bloggen har man ju träffat så många människor med lika intressen.
Önskar dig en riktigt fin weekend!
Kramar i massor från
Ingrid

Aina said...

Herlige bilder for oss som lengter etter vår, og enda mer etter sommeren. Bare 14 dager til jeg får en prøvesmak, sydenferie og det skal bli godt;0)

Ønsker deg en god helg!

tema said...

those pictures taste sunny days!! I need it very much those last days!!

Mita`s hjørne said...

Så hærlige sommerbilder du viser... skulle jammen hatt det slikk NÅ... de fluktsolene - er jo bare helt perfekte for en nydelig sommerdag...
Her har vi faktisk sol i dag og mange varmegrader, får bare håpe dette været varer til uti november en gang...

håper du får ei riktig god helg,og at været hos dere bedrer seg snart...

monique said...

Hoi Aina,

Wat een prachtige foto's weer!
Wanneer gaan jullie verhuizen, al snel? Wat spannend allemaal he!
Ik vind het in ieder geval erg spannend, en een heel werk om alles iedere keer netjes en opgeruimd te hebben.
We hebben al een aantal kijkers gehad en als alles goed is hebben we ons huis van de week al verkocht. Dat is wel een opluchting hoor.
Hebben jullie ook al veel kijkers gehad?

Heel fijn weeknd en tot de volgende keer.

Lykke said...

Ikke bare jeg som lengter etter v�r og sinkkanner, parasoller og lavendel?
Jeg elsker alle �rstider, men jeg liker ikke s�nne dager som er midt i mellom s�nn som vi har n� med sne som er i ferd med � smelte bort og ligger i store slapsete hauger: er det vinter eller v�r, liksom?
Deilig � dr�mme seg bort i lekre bilder av og til. I �r har jeg store planer for en del av hagen, er s� spent p� � se om jeg klarer � gjennomf�re de..
Den som blogger f�r se;)
Ha en kjempefin l�rdags kveld. H�per det g�r bra med flyttingen..
Klem:)

krinkelkroken said...

Heisann Aina:)
gratulerer så mye med overstått!!!
Så fine loppeting du viste i innlegget under, gleder meg til å se resten ;)
Vakre hagebilder,gleder meg sånn til jeg kan begynne å gjøre klart for sommeren ute;)

Marie said...

Hej Aina!
Underbara bilder du visar från Kronen! I somras besökte vi Kronen när vi var i Danmark, en helt ljuvlig butik som låg så vackert vid vattnet. Utanför butiken växte det fullt med lavendel och där fanns massor av zinksaker och gamla trälådor. Ett drömställe! I maj ska jag och maken till Danmark igen, det blir definitivt ett besök på Kronen då!
Ser fram emot att få se dina fynd!

Ha en härlig söndag!
Kramar Marie

chatrine said...

Heihei Aina!
Grattis med overstått;) Ja i dag har jeg vært å feiret deg, med masse go vin;)
Håper du fikk en fin feiring hjemme også;)
Tusen takk for koselige kommentarer!
Å vet du, i dag har jeg vært å kjøpt mere green gate, kopper og diverse, så nå er du herved invitert på "tea-party" i fine kopper;)
Ja, og med tilhørende duk;) Å du, ja du skal få den beste teen, i koselige omgivelser, sånn litt bursdag sånn litt på etterskudd;)
Men husk, ta på deg varme klær, for her er det vinter!!
Jeg har fyr i peisen, så det er godt å komme innendørs;) Saueskinn, og go mat å drikke!
Å jo, lille Chablis vil garantert ønske deg hjetelig velkommen (ja, om du vil, eller ikke;) Hun "sleiker" deg ned uansett;)
ja, å ullsokker har jeg;) så det trenger du ikke ta med;)
"vi sees" kjære Aina!
Ha en fantastisk helg!
Klem fra chatrine:)

chatrine said...

Ups... glemte å si at bestillingene mine er de "brun/orange" dressene til mennene:):)
Vil du kansje overaske maken med en sånn en?;)
Bukse, å ja med belte på genseren...
(uff aina, di er jo så stygge;)
til å le seg ihjel på;););)
*ler enda*

Sea Angels said...

Hello Aina, I really agree, their items look so gorgeous, it makes me just want to buy them!! I don't know what it is like for you, but I find it really hard to locate and buy vintage items for a reasonable price now, unless I go to a huge fair..or stumble over a real bargin, even hemp fabric and old linen are slowly becoming expensive....I think I should maybe move to France..ha ha
Thankyou for showing these pictures they have made me think of summer and cut grass and a daisy tucked behind my ear.
Hugs for warmer springtime breezes.
Lynn xx

bea de caracas said...

Dear Aina,
thanks for your visit to my blog...
I also enjoy your beautifull blog...
Sorry for my very poor english...
Kisses...

beas barnslikheter said...

Så vackra saker!!!

viva76 said...

Hei søs:) nå begynte jeg virkelig for alvor å lengte etter sommeren:) Drømmer meg bort nå;)
Klem fra Viva<3

Lisbeth said...

Herlige bilder, blir yr innvendig bare jeg ser grønt gress, he he.
Ser ut til at snøen regner vekk i løpet av natten og DA skal ikke jeg be om mer hvitt ovenifra.Vil ha hagemøblene ut nå! Gratulerer med overstått , fikk med meg det lengre nede her, og så håper jeg dere får solgt hus i en fei til en god pris.Krysser fingre;o))))
Ha en flott kveld.
Klem

vosgesparis said...

zinc and herbs... make me happy to look at ;)
thanks for the nice pictures

Prinser & Prinsesser said...

Hei,

Nå fikk du meg virkelig til å glede meg til sommeren her altså!

Fin blogg og nydelige bilder!

Trines Hus og Hage said...

Hei Aina!
Dette var virkelig bilder å varme seg på. Fantastiske! Inspirerende og herlige å se på! Ble så begeistret over disse. Helt i min stil. Takk, Aina! Klem fra Trine