jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Ha en nydelig Sommerhelg!!








Foto: Jeanne d`Arc Living


Hei jenter!

Jeg vet ikke hva som skjedde i går men da jeg skulle redigere en post jeg nettopp hadde laget nektet blogger meg og publisere den igjen. Så jeg måtte rett og slett slette den. Ja og så har jeg hatt problemer med å komme inn i både min egen og andres blogger. Jeg har hørt det er flere som har opplevd noe av det samme så jeg håper dette bare er en midlertidig feil hos blogspot!

Det jeg skulle gjøre var å ønske alle en riktig fin helg! For min del har det vært en travel uke med hardt arbeide for å komme ajour med bestillinger, men nå ser det ut til at jeg snart er i rute. Tiden til overs har jeg brukt til å nyte den nye fine hagen vår og se til at alle plantene har hatt det godt. Jeg glemte jo helt bort tomatplantene mine noen dager og det gikk ikke så veldig bra. I tillegg hadde jeg surret ståltråd rundt stammene, og hadde helt glemt at de vokser seg store og de da automatisk vil bli tykkere. Det hele endte med at ståltråden grodde seg inn i stammen og jeg måtte kaste ett par av dem. Snufs, jeg ble lei meg der jeg satt for jeg var jo litt stolt over å ha fått det til!! Sånn første året uten noen som helst erfaring i å gro annet enn gressløk i bakhagen. MEN, nå har jeg vannet og stellet dem skikkelig ett par dager så nå håper jeg at det går bra. Og for ett par dager siden så jeg vår første tomat!! Juhu!!!!Tomaten var ikke større enn en liten drue, men allikevel, det var en tomat :)) Skal straks ta noen bilder, så får vi også se hvordan det går med de andre urtene jeg har sådd.

Vil samtidig ønske alle mine Svenske bloggevenner en riktig herlig Nasjonaldag, Svenska flaggans dag!! Håper dagen blir UNDERBAR!! Håper også at dere får riktig bra vær så dere kan nyte det litt ekstra. Ha det godt alle sammen og så sees vi over helgen igjen!

Varm klem


Hi girls! I don`t know what happend yesterday, I tried to edit a new entry, but somehow I was not able to publish it again so it was deleted. I know others have had a lot of problems as well with blogger, but I hope it soon wil be regulated and repaired. Anyway, I wanted to wish everyone a happy weekend! I hope you all had a great week. Myself have been getting caught up on all orders I have present, but feel that I am now on schedule. I hope this weekend will be extra warm and beautiful, because my Swedish blogfriends are celebrating national day today!! I hope your day will be wonderful!! And for the rest of us, let us enjoy and celebrate the beautiful season!! Happy weekend!!
Friendly hug

34 comments:

My little footprints said...

HEi vennen ;)
Ja jeg har hørt det er flere som hadde problemer! Leste ett sted at tellere på siden(ikke de fra susnet) skapte disse problemene. Så fort disse tellerene var fjernet så ble problemene borte! Jeg har sikkert bare vært heldig for jeg har ikke opplevd det enda...
Så herlig klokke på fatet på øverste bildet da! En slik klokke kunne jeg ha tenkt meg ja! ;)
Ja er det ikke morsomt med planter, og særlig dem man sår selv? jeg har sådd lavendel!! er såååå kry, for det er bare 1 av de 4 som har dødd.. haha.. *ler meg ihjel* jaja.. jeg får håpe de 3 overlever. jeg steller godt med dem i vinduskarmen på kjøkkenet mitt ;)
God helg til deg, gutten, storepus og lille pus ;)
Klemmer fra meg

anareis said...

Estou fazendo uma campanha de doações para meu projeto da minibiblioteca comunitária e outras atividades para crianças e adolescentes na minha comunidade carente aqui no Rio de Janeiro,preciso da ajuda de todas as pessoas de bom coração,pode doar de 5,00 a 20,00.Doações no Banco do Brasil agencia 3082-1 conta 9.799-3 Que DEUS abençõe todos nos.Meu e-mail asilvareis10@gmail.com

Kristinmor said...

Nå har jeg fått øynene opp for bloggen din. Tror ikke jeg har vært innom den før. Må si dette var en kjempeflott blogg, som jeg nok vil hente mye inspirasjon fra. Du har ett nydelig hjem. Legger deg til listen min! Ha en nydelig helg!

Frk. T said...

Hei Aina!: )

Så mange flotte innlegg siden sist jeg var her, -lekkert- dekket bord i innlegget under, du er så flink!!

Ønsker deg en super helg,

Klem Frk T: )

Ingunn said...

Så fin blogg du har.

Ha en kjempefin helg.

Ingunn :)

Federica said...

Wish you a wonderful weekend!

Kerstin said...

Heisan vennenO=)
Sååååå nydelige bilder... sukk og sukk...

Ååå så synd med tomatplantene dine , men godt at noen overlevde.. jeg har noen jeg har sådd selv... blir glad om det kommer tomater på de.. de vokser sent.
Men kjøpte to stk, de blomstrer nå..Jippi... det blir nok noen tomater på meg kanskje også...
Moro og få det til da... sant Aina..
Plukksalaten jeg plantet kan vi snart plukke... den er bugnende...kjempespennende og moro.. Og et drivhus skal på min tomt..bearbeider min kjære mann... så litt kvinnelist så går dte kanskjeO=)O=)

Ønsker deg en fantastisk fin lørdag O=)
Sommer klem Kerstin

Viola said...

Hej min norska vän...här firar vi med sill och svensk färskpotatis och även svenska jordgubbar, tradition i vår familj denna dag och flaggan den är hissad och t o m att solen skiner på oss...:-)

är i vattenhålet för att fira helg och jag har oxå full rush i butiken, maj är den intensib´vaste månaden hos mig, många handlar till sina sommarhus, önskar dig en skön helg,

Klem din Viola

Les Cotrions said...

Hello Aina,
sometimes I've had problems with blogger too, but usually they solve soon by themselves! I'm not very expert to explain what happens!!!
I wish you a very nice week end...here it isn't a very sunny day today...hope tomorrow!
Warm greetings
Vale

liven said...

Hei Aina:o)
Ja blogspot oppfører seg litt merkelig avogtil....jeg hadde problemer forrige uke!!
Synd med tomatene da....men kanskje det kommer noen på dem du har igjen!!
Ønsker deg en fortsatt fin helg...og kos deg:o)

Maria said...

Hej Aina!
tack för dina besök & kommentarer.
Vad många fina inlägg du gjort..nu ska jag ta mig tid att njuta lite på din fina sida.
Önskar dig en skön kväll!

Kram Maria

Kristin said...

Hei
Håper det går bra med tomatene og urtene dine:-)
God helg til deg!
Hilsen Kristin

B E L D E C O R said...

Hello Aina,
sometimes it es verry crazy with the technology.... Don't let it trouble you.
Have a great sunny weekend
(here it is 14 degrees....)
Bine

Hem och Lycka said...

Tack för grattishälsningen på vår dag ;-), här har det varit sisådär väder men ätit gott tillsammans med mina föräldrar.

Underbara bilder!

kram Mia

lottens vita och gröna said...

hallå goa vän! tack för din 6 juni hälsning till oss svenskar, min lille ettåring har idag lärt sig ordet flagga, det var ju en del idag, hihi, så sött!
ohh vad vackra bilder, har den buren och fick nu en idé att flytta den, hihi!
ha den bästa av helger aina!

varmkram lotten

My home is my Castle - by Kari said...

ha en riktig gid helg du og kjære Aina :))

Klem,Kari

Jannicke said...

..huff, ja slike dataproblemer er fryktelig kjedelige! Jeg skjønner meg rett og slett ikke på blogspot til tider!!
Men en ting har jeg erfart : Det pleier å ordne seg til slutt!!

Så fint du har arrangert bildet!
helt nydelig :o).
Gleder meg til å se tomatene dine!
Spennende prosjekt!!
Ha en deilig sommerhelg du også ;o)
klem J.

Underbara Hem said...

hoppas att din dag har varit bra, själv har ja vart hos min syster som fyller år idag
ha en fin kväll
kramis Jeanette

moni said...

så lekre bilder du deler med oss, herlige detaljer på dem!:) Klokken på fatet var nydelig vakker:) Så godt du snart er i havn med bestillinger da... håper det går greit med deg! Jeg gleder meg masse til å få den nydelige posen jeg bestilte! Klem monica

Carole~Maynard Greenhouse said...

Always fun to stop by. I get frustrated with blogger sometimes too. I thought I lost a whole post the other day too but somehow it showed up.
Have a great weekend...well what's left of it!!!
Carole

JULIE K said...

Håper du har hatt en flott helg : )

~ ♥ LISBETH ♥~ said...

Heisan ! God helg til deg også... kremt dne er jo snart over men en hel dag har vi da til rådighet. Kjedelig med tomatene, men håper de tar seg opp igjen, litt svinn får en regne med.
I fjor plasserte jeg ti buskbom under trampolinen slik at de skulle få skygge i den verste sommervarmen...og glemte de. Kan tro jeg ble paff da jeg her om dagen fant plantene...og alle levde !!!!
Ha en fin søndag da så blogges vi ved.
Klem

Guldkant På Livet said...

Tusen tack för din fina Svenska nationaldagshälning!!! Vi hade flaggan i topp i går men vi Svenskar är inte så vana med nationaldag då det är ett ganska nytt fenomen för oss, vi firar inte lika som er Norrmän men det har ju med ett par genertaioner tillbaka att göra, frihet, kriget osv... vi är lite avundsjuka på er, er nationaldag är ngt att ha som förebild men vi jobbar på det: )

Underbara bilder du hittat. Ja, jag har hört många haft problem med blogger, hoppas det löser sig.

För ett par veckor hade jag storvisning av lillstugans sovrum, nu kommer lillstugans förrum/entre/veranda.

Visar det i morgon: )

Ha en skön söndag, hoppas det går bra med Julie och lilla kattungen!

Mari.

Husets frue said...

Hei! Elsker det fatet med klokke på øverste bildet...absolutt en ting til på ønskelisten!

Du har en veldig inspirerende blogg - jeg heller stadig mer og mer mot den franske landlige stilen, og har skaffet meg noen gjenstander i fattigmannssølv, pga noen flotte og inspirerende blogger...Nå blir din også lagt til listen min;o)

Ønsker deg en fortsatt fin søndag, betraktelig mye kjøligere enn forrige...

MVH Mette

Such a Wondrous Place this Faery Space said...

The post with the pinecones is so gorgeous and reminds me of The Forest Children's Father when he wears his pinecone armor! Beautiful!

Hemma på Landet said...

Su har det så vackert du gumman. Mycket fina saker. Du kan få skicka allting till mig.;-) Stor bamsekram//Stina

thornwoods at home said...

Hi Aina,

I really are a great fan of your blog. You deserve the award.

I love to look around!! I come her a lot!

Thanks for leave a message on mines!

Kind regards,

Monique

milly Garden said...

Hej Aina,


Så mycket jag misat hos dig.....synd på kaffet i din vackra trdägårdsmöbel! Får hålla mig framme nästa gång det är daggs för kaffet!Fniss. Här har det jobbats på alla håll och ingen tid för bloggandet..saknar er i bloggvärlden!

Klem Marina

Bygatan said...

Hej Aina!

Åh du är alltid så generös med dina kommentarer! Tackar ödmjukast för dem och jag blir så glad. Detta gör att man fortsätter med bloggandet.

Synd på dina tomater, men det verkar som om du får lite skörd nu ändå, ljuvligt! Här har det inte hunnits med än att plantera grönsaker.

Dina bilder från din dukning är som taget ur Vakre Hjem;-) Så proffsiga.

Ha en bra vecka, sköt om dig!

Kramar Lena

anythinggoeshere said...

Love the wire cage. You might want to visit my blog to see my interpretation of this. xo Joan

Anneli said...

Hej Aina!
Tack för din goa hälsning - de gör mig alltid varm ända in i hjärtat!!

Jag har förstorat upp och beundrat bilderna på ditt hus och din trädgård...så underbara detaljer...alla gamla stenar och vackra blommande buskar...verandan och huset...du bor verkligen vackert!!

Jag förstår att du längtar efter en riktig semester efter förra årets flytt - man behöver verkligen tid för riktig återhämtning efter ett helt års slit!! Men att leva sin vardag i den vackra miljö som du omges av gör nog livet mycket lättare:))

Varmaste kramen till dig min goa bloggvän!!

Kreoline said...

Hei, måtte smile litt ang. tomatplantene, man lærer etter hvert, det har jeg erfart maaaange ganger. Her er det regn i dag, jeg som hadde tenkt å male, men det blir nok sol en annen dag, får ta det da. Ha en fin uke Aina, kos deg masse. Klem fra Mona.

Fransk inredning said...

Njuter av din vackra blogg! Ha en skön vecka! Kram Susanne

abeachcottage said...

hmm so annoying with the computer problems

love the wire cage and the photos

Sarah