jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Reportasje i Magasinet
Jeanne d`Arc Living!!
Denne vakre forsiden har min gode bloggevenn Carina fotografert. Hun har også en reportasje med i dette nummeret. Kikk inn i hennes fantastiske fine blogg Made in Persbo. Hun både fotograferer og styler helt magisk!!


Hei alle!
De som har lest bloggen min den siste tiden kan vel huske da jeg dro for og fotografere et vakkert hjem. Mellom alt annet kreativt jeg gjør var dette den ultimate utfordringer. Jeg synes det er fantastisk moro og fotografere, og prøver så godt jeg kan og fange de vakre øyeblikkene jeg ser og opplever. Og skape stemning elsker jeg, og vil så gjerne formidle den videre til andre.

Nå kan jeg fortelle litt mer ettersom publiseringen nærmer seg. Dere vet nå omsider hvor begeistret jeg er for arbeidet til Lonnie og Vivian som driver Jeanne d`Arc Living. De har blitt et godt forbilde, og de motiverer enhver kvinne tror jeg, til og jobbe mot og oppnå kreativ suksess.

Så dere kan vel skjønne hvor ubeskrivelig glad jeg ble da de kontaktet meg i høst. Og spør om jeg ville bidra til deres flotte blad??!!

I Januar nummeret vil en liten soveroms reportasje dukke opp i bladet, den står altså jeg for. Og det er sååå spennende!!! Bildene er tatt, tekst er levert, Layout er kikket på. Det skal bli så utrolig spennende og se både bilder og også mitt eget navn på trykk for aller første gang. Og så får vi bare håpe det er godt nok blant alle de andre vakre reportasjene. Det har jeg tenkt ofte på, jeg som ikke har noen erfaring som helst. Usikkerheten tar tak i meg rett som det er, for jeg ønsker som mange andre at alt skal være perfekt. Men jeg lærte mye første gangen, så det kan jo alltid bare bli bedre ikke sant? Jeg kan røpe at noen flere bilder vil dukke opp i Februar nummeret også. Denne gangen en større bolig reportasje. Er det ikke fantastisk??!! Oj så glad jeg er, dere skulle bare vite hvor varmt hjertet mitt er, det bobler over av Lykke!! :)) Nå søker jeg etter flere hjem, og håper tiden strekker til så jeg kan få jobbe mer med dette til året. Tenk jenter hva denne bloggingen fører til, så mange kvinner som tar tak i sine drømmer og også virkeliggjør dem, herlig!!

Til slutt vil jeg dele noen ord jeg fikk av en god kunde. Av og til deler de livserfaringer og ord som jeg tenker lenge på. Og dette livsmottoet gikk rett i hjertet , "Drøm ditt liv, og lev din drøm" !


Nyt denne fine vinterdagen!
Varm klem Aina

51 comments:

Jannicke said...

Gratulerer, Aina!! Dette unner jeg deg virkelig! Du kan være stolt av deg selv, og legge tvil om egne ferdigheter langt vekk! Du er SÅ flink, jeg er ikke overrasket over at du nå er i gang med slike oppdrag!!
Gleder meg masse til å se reportasjene :o)

Ps : Godt flere strever med å finne årets tre :o) hihi.

Klem J.

Edda said...

Så morsomt da......det er ikke verst til kompliment det:)
Ja...har skjønt hvilket hjem du har fotografert:)Så vi gleder oss.....
ha en fortsatt kos førjulstid...
klemmer fra meg

Skatan said...

Hej Aina!

Vilken oerhört värmande kommentar hos mig - TACK :)

Men du - GRATTIS till dina nya spännande framsteg! Så himla roligt. Det där kommer du att sköta galant, din blogg och dina bilder skiljer sig från andra tack vare stämningen du skapar ohc förmedlar. Jag tror med andra ord att det kommer att gå bra med dina reportage. Det är verkligen så läckert att se kvinna efter kvinna ta spännande steg i olika riktningar mycket tack vare bloggandet. Många prövar sina vingar och förverkligar drömmar...precis som citatet du har med i ditt inlägg. Jag tycker det är så himla häftigt att se och följa alla kreativa kvinnor. Jag måste nog skriva om det här. På något vis kan jag väva in det i min forskning. Ja, så får det bli ;) Kanske jag kan få intervjua dig då?

Nä, nu skall jag sluta surra...jag blir lite uppspelt bara ;) Varmt grattis än en gång!

Kram,

Anna

Sea Angels said...

Oh Aina this thrills me so much my heart bursts with excitement for you, I love this magazine, and they are being very clever by using your fabulous talents, I can't wait to see it.
Oh its snowing here, so together with your lovely post my day is now perfect!!!!
Love and Hugs
Lynn xxx

Kreoline said...

Hei Aina, så kjempekjekt for deg, jeg gleder meg til å se reportasjen i neste nummer. Det er mitt favorittblad. Her lever du ut drømmen din, og det er kjekt å se at du har lykkes. Bildene dine er jo så nydelige, en fornøyelse å se på. Nå ønsker jeg deg en god og fin julehøytid, lykke til videre i arbeidet ditt, blir spennende å følge med. Klem fra Mona.

Mitt hvite hus said...

Gratulerer så masse Aina... Så morro...og så spennende da...

Dette må jo du være den perfekte personen til å gjøre...

Jeg gleder meg vedlig til baldet kommer ut...


Masse klemmer Kerstin

My home is my Castle - by Kari said...

Gratulerer kjære Aina :)))
dette var kjempemoro og sååå vel fortjent !!!
Jeg er fast leser av bladet og får det med meg og jeg gleder meg :)))

Nydelige og så sanne ord du deler med oss....

Ha en fin dag og masse lykke til videre :)

Klem,Kari

Chrissy said...

Just got my first ever issue,can not wait to see your work in the next,all the best,Chrissy

Millas hem said...

Hej Aina!

Åh, vad roligt för dig! Ett jättegrattis sänder jag dig! Det ska bli så spännande att se båda magasinen! Du har en fingertoppskänsla som heter duga, är helt säker på att bilderna är fantastiska!!

Kram Camilla

marie said...

Hej min vän!
Jag är så kempeglad för din skull och är helt säker på att det är bland det finaste i magasinet. Du har ju en sån känsla och tar magiska bilder och skriver så fint med en härlig värme, det kan inte bli annat än bra. Jag önskar dig all lycka. Nu ska jag fixa lite mat så hörs vi snart igen.
Kram kram
Marie

Anonymous said...

Herlig vennen!!! endelig :o))) og du ikke vær så redd for at du ikke har gjort det bra!!! Lonnie og Vivian godkjenner INGENTING om det ikke er godt:o))

Skal sørge for å kjøpe det bladet (for første gang) når din reportasje kommer:o))

Masse gratulasjonsklemma fra mæ

vosges paris said...

Aina that is just so great! I am looking forward to see your work in the mafasin, must get my hands on it! I had a little email conversation long time ago with the creative couple that Lonnie and Vivian are They are such nice and warm persons.... 2010 is gonna be our year ;) lets hope we will archieve a lot more, I am proud of you girl;)
hugs desiree

Grip dagen said...

Du store min!
For en ære det må være å få bidra med noe i det skjønne magasinet!

Og så flink du må være for at de tar inn stoffet du presenterer!!!
Da VET jeg at det er himla godt, det du har skrevet og tatt bilder av.
Som jeg gleder meg til det!!!
Og nå er det ikke så lenge å vente heller, nå som de har flere utgivelser i året. Takk og lov for det. Får ikke nok av de deilige bilden. Blir i kjempehumør av denslags inspirasjon!

Varme klemmer og gratulasjoner!
Marit

Emmas Verden said...

så flott Aina..gratulerer så masse!!! gleder meg til å se og jeg er sikker på at det er en vakker reportasje med mange nydelige bilder ;)
ønsker deg ei koselig jul..nyt denne deilige tida :)
varm juleklem fra Anne***

Therese said...

Så flott Aina!!!
Det er deg vel unt, ikke overraskende at de ønsker bildene (og teksten) din - du her jo bare knall flink!

Jeg skal løpe å kjøpe når bladet kommet ut i januar, må jo se :) Neste nummer også forresten!

Ha en deilig kveld!
Klem

liven said...

Hei Aina!!
Åh så kjekt for deg!! Grattis!! Gleder meg til bladet kommer neste gang....åh som jeg skal studere :o)
Så gøy å få lov å gjøre noe som du ønsker så sterkt....
Lykke til videre og ha koselige førjulsdager!!
P.s. her er det meldt snø :o)

Anonymous said...

Gratulerer Aina-sååå velfortjent!
Du er dyktig:-), så glad for at Susanne tar inn dine ting!!
Ha en fin jul, klem Hege.

H elle K said...

Hei og gratulere. ja, han er prinsen min.
Det rusler å går her vet du. Nå er de jo siste helgen, åpner kun på forespørsmål fram til mars , tenker jeg. Så nå er det innkjøp som gjelder fra januar. Du kommer vel snart en tur, vi har jo noe som skal ordnes med?
Ha en fin kveld og kos deg.
Klem Kristin

♥ Pia..... said...

Men Aina ...vad glad jag blir..vilken lycka..stort grattis..det magasinet och vakre hjem är mina två absoluta favoriter...Förstår faktiskt varför de kontaktade dej för att få dina repotage och bilder:).. ja bloggingen har gjort mycket för många av oss...och att blogga har gett mycket vänskap över hela vår jord ..kanske var att ta i men i många länder iallafall:)..Ja du är väl förunnat att få denna chansen..önskar dej en riktigt trevlig förjul och om inte vi "ses" en goooooood jul..kram..Pia

Made in Persbo...Carina said...

Å GRATTIS Aina! Så kul! Det ska bli jättespännande att se dina reportage och jag är övertygad om att det kommer att vara fantastiskt vackert.
Hemmet i februari ser jag mycket fram emot...eftersom jag vet vilket det är, hihi!

Ha det jättegott!
Klem fra Carina

Guttemamma said...

Nå har jeg akkurat vært hos H-A og jeg jubler høyt for dere begge!!! For en ære for deg,så utrolig moro!! Jeg er stolt av deg skal du vite,Aina og så glad for at du har grepet denne sjansen. Gleder meg ånn til bladene kommer (ja,det er jo julekvelden hver gang et nytt nr utkommer).
Hipp hurra for flinke damer!!
Stor og glad klem

Inspiration i vitt said...

Finns det någon som kan fota och hitta det vackra så är det du Aina.
Jag är inte förvånad att du blev kontaktad av den underbara tidningen.
Åååå hur ska jag kunna vänta på att få se det du har gjort.
Tappa inte själförtroendet nu utan tänk att du är duktig och vi kommer att tycka om dina bilder. Det är ju det som är kul när olika människor bidrar med olika foton, då blir det variation och det är det vi gillar.
En stor grattis kram till dig vännen.
Du ska se att du kommer att få fler uppdrag framöver. .
Kramar igen/Ingela.

ANETTESHUS.COM said...

Gratulerer så mye, Aina!! Sååå gøy! Gleder meg til jeg kan kjøpe magasinet i butikken!! Bildene dine er sikkert kjempe-vakre!! Det er de jo alltid:) Du er så flink!

Stor klem Anette:)

Tigerlilje said...

hei hei,
gratulerer Aina,
veldig kjekt !
Dette magasinet må jeg få tak i :)
Gleder meg alltid til hver ny post hos deg.
Klem Borghild

Fågel Blå said...

Godmorgon Tack för din snälla kommentar...Grattis till ditt samarbete med denna underbara tidning, men jag förstår dom dina bilder är så fina...
Ha en helt underbara Helg!
Kram Kathrine!

Magdalena said...

Hej Vännen,
gratulerar dig från hela mitt hjärta! det ska bli otroligt spännande att se effekter av ditt arbete...vackert är jag säker att det blir.
Stor kram på dig och ha en underbar helg,
magdalena/Color Sepia

Louise said...

Stort grattis till dig för denna bedrift! Men dina bilder på bloggen är ju underbara!

Shabby Charm said...

Så utrolig moro kjære Aina! Jeg vet jo hvilket vakkert hjem det er du har fotografert!!! Herlig at dere har fått til dette. Gleder meg masse til å se resultatet.

Så hyggelig at du vil bidra til Inspirasjonsguiden. Bildet du linket og som du ville ha med er litt uklart som du sier. Prøvde å finne det igjen på bloggen min men uten hell. Kjempe fint om du kan sende det til meg i en mail?

shabbycharm@gmail.com

Mange klemmer fra Maia

Shabby Charm said...

PS. Jeg la ut det nederste bildet. Synes det er helt NYDELIG!
Om du vil bytte det ut så endrer jeg så klart.

KLEM

Crinoline said...

Gratulerer så mye,Aina.Dette er virkelig hyggelig.Gleder meg til magasinet kommer i januar.Ønsker deg en fin adventshelg.Klem

LantlivsAnette said...

Halloj min vän !!!
Åhhh om du visste vad glad jag är för din skull !!! Jiippiieee...du är sååå himla duktig !! Jag längtar tills dina reportege kommer i tidningen !!!
Ha nu en toppn helg vännen
Kraaam Anette

Margrethes hus og hage said...

Nei så spennende, Aina! Det gleder jeg meg virkelig til å se :) Må jo være veldig gøy å få publisere noe i et så vakkert blad.

Her snør det bittesmå snugg jevnt og trutt, men hvott blir det ikke... Håper på en hvit jul :)

Ønsker deg en fin adventshelg. Hilsen Margrethe

Viva said...

ÅÅÅ så glad på dine vegne!!! Det skal bli så spennende, og GJETT OM jeg skal kjøpe bladet :-)) Utrolig stolt av deg!! Glad i deg og skal bli så utrolig koselig dele julen med dere <3 Varm klem Viva <3

Nordingården said...

Grattis, grattis, grattis till dig, detta är ju som gjort för dig, detta är din grej, dina bilder och styling kommer att passa som handen i handsken!!! Så spännade det ska bli med sovrumsreportaget, det kommer att bli bland det vackraste, det är jag säker på!!! Du hör hemma i denna världen.... bara bilden nedan, med de vita blommorna i terrinen, såååå vackert!!! Stort lycka till och njut av juletiden!!! Mari.

gry said...

Utorlig vakre bilder.:-)

Mona. said...

Hei,og GRATULERER !!!! Hærremin for en mulighet du har fått.......kjære deg !!! Du sover vel ikke godt om natten,eller....? Tror jeg hadde sprukket av spenning om jeg var deg :)Og gjett om jeg gleder meg til å se ditt arbeid !!! Flott blir det,det er jeg iallefall ikke i tvil om !! Kos deg masse da,og nyt disse siste førjulsdagene. Klem fra meg oppi nord.

Ellinor Forsblom said...

GRATTIS, jag premunerar på båda Magasinen så nu får ja längta till dom kommer
God Jul o Ett Gott Nytt År
Ellinors Hus

Marie said...

Hej min vän!

Är så otroligt glad för din skull Aina, du är ju som gjord för att arbeta med styling och fotografering och så kan du konsten att skriva texter som berör. Längtar massor efter att få se dina reportage, vet redan att de kommer vara något alldeles extra!

Många kramar till dig!

Marie

what dia like said...

congratulations :)

MollyMy said...

Kan godt forstå du er glad. Jeg er spændt på at se de flotte billeder i bladet til Januar :o)
God jul til dig.
Kram Birthe

Flower Power said...

Hei Aina.

Nå er det skikkelig lenge siden jeg har lagt igjen spor etter meg her hos deg, men jeg titter stadig innom deg å følger med. Så spennende å høre om dine nye oppdrag!!!! Jeg skjønner godt at de gjerne vil ha repotasje med bildene dine, for å ta vakre bilder, det kan du virkelig!!!
Jeg er stolt og glad på dine vegne....og gjett om jeg skal kjøpe bladet!!!

Jeg ønsker deg en herlig, fredfull og gledelig JUL!!!!! kos deg massssse:)

Klemmer.

Shabby Charm said...

Kjære Aina

Gratulerer så mye som en av vinnerene i konkurransen om beste bilde til Inspirasjonsguiden!!!

Jeg setter stor pris på deg og den vakre bloggen din. :) Finner alltid masse inspirasjon hos deg!

Trenger bildet høyoppløslig innen
1. uken i januar. Send det til inspirasjonsguiden@gmail.com
Håper det går greit?

Kos deg med de siste førjulsforbredelsene.

Mange varme JULEklemmer fra Maia

Landcharm said...

Takk for alle nydelige innlegg du har inspirert oss med. Ønsker deg en riktig god jul!

Gúa said...

Du underbara Aina! N
u var det bara så länge sen jag var här...och så blir jag alldeles lycklig.::) Vilka fantastiska nyheter! Guuud så KUL!!!
Och nu blir jag alldeles spänd av förväntan att få se! Det kommer att bli flot, superflot! Jag vet, precis som allting du rör vid.

Och visst är Carina bra! Jag är så djupt imponerad över hennes och Annas bilder = magiska!

Lycka till min kära vän! Det ska bli så roligt att följa dig i tidningarna också..:)

En God Jul och ett gott nytt år till dig kära du. Med massa värme och mys...
- Hoppas vi ses nångång, det vore sååå roligt..:)

Nordingården said...

...kikar bara in igen för att önska dig en skön julhelg min bloggvän!!

GOD JUL önskas från Nordingården

Mona. said...

Er bare innom for å ønske deg en vidunderlig julehøytid,sammen med dine kjære :) Kos deg masse..... klem fra meg !!!

My home is my Castle - by Kari said...

Innom en liten tur for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL :)

Juleklem fra Kari

Home No.1 said...

Grattis Aina!!!
Helt fantastiskt, GOD JUL!!!

Kram Annica.

liven said...

Hei Aina!!
Ønsker deg en fin jul...måtte dine ønsker gå i oppfyllelse :o)
Klem!!

Ramme alvor said...

God jul, kjære deg!
Det er so godt å fylja deg her på bloggen, på alt du vågar og alt du får til! Eg vil takke for alle herlege innlegg i året som gjekk og ynskjer deg ei velsigna julehelg og et nytt år utan begrensningar i våre foresillingar om kva ein kan få til om ein vil!

Varm juleklem!

salige lavendel said...

Oj, så spennende!!!