jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Heisann jenter! Så, hvordan har deres helg vært? Min har vært koselig med hjemmehygge, stearinlys, filmtitting og en bitteliten tur til brukt-shoppen. Det var så fryktelig mye regn og vind ute, så det var i grunnen mye hyggeligere å sitte inne. Nå hadde vi planlagd en tur til Ikea, men fant ut at bilen måtte ha 2 nye jul, så den turen må vi vente med. I mellomtiden blir vel handlelista litt lengre...hehe.. Før jeg går videre vil jeg takke dere ALLE for supre kommentarer dere har lagt igjen i uka som gikk !!! Dere er eneståendes!! Jeg blir så happy av dere alle sammen :)) Varm klem fra meg !!
Så til dagens post. Som dere vet samler jeg på tekopper og dere har fått sett noen dem. I dag tenkte jeg skulle vise dere en del av samlinga mi, de koppene som har rosemotiv.







I am a huge collector of tea-cups. I regularly visit flea-markets for treasures. Today i will show you some of my tea-cups with rose pattern.

23 comments:

Anniche ♥ Annas Rom said...

Høres ut som du virkelig har kosa deg!
Tror jammen vi har hatt samme været i helgen gitt!
Vi var likevel ute en tur i går sammen med venner og spiste indisk- og etterpå ute og feiret st.patricks day--:)
Så i dag har vel formen vært så som så, nå sitter jeg her med jobbing!

Mange utrolig flotte rosekopper har du !!
HA EN KJEMPE GOD UKE
Klem fra Anniche

A said...

Snygg hylla du har! Det är ju kul med många bilder! :D Ha en fin vecka, kram fårn Anna

Interiørhuset said...

Så masse vakkre og nydelige kopper!!! Når jeg ser slike bilder syns jeg kopper med roser/blomster motiv blir enda finere...blir nesten fristet til å samle selv=) Ha en flott mandag=)

CONNIE W said...

The collection of cups sure does look pretty displayed on the shelf. Very nice :D

elin1976 said...

Helgen min har vært travel men kjempekoselig. Har jobba, vært kreativ, på Macen å spist middag(he he og familie kaffe på søndagen.

Rosekoppene dine er bare nydelige. Så mange du har! Jeg har 4 stk og et kaffeservise med roser på. Her finner jeg ingen brukte, bare nye.
Har arvet kaffeserviset med roser på og to av koppene.
Ønsker deg en fin mandag, Aina.
Masse klemmer fra Elin:O)

Stina said...

Oj, vad fint. Verkligen. Tack, för att du är så go. Kram Stina

Ellie said...

Nydelige tekopper. Jeg er også veldig glad i tekopper. Drikker ikke kaffe, så kaffekopper blir som regel i minste laget for meg :-). Fint at du har hatt en god helg, det har jeg også hatt. Ha en fin dag!

n o r d i n g å r d e n said...

Tallrikshyllor, rosor, krokar och porslin-den ljuvligaste mixen, och allt på en gång!!! Men, jag var helt säker på att du tagit bilder från en inredningstidning!! Så fint du har det! Vilka underbart söta koppar!! Lycka till med hjulen på bilen, så du snart kommer till IKEA!! Mari.

n o r d i n g å r d e n said...

Glömde fråga, liknande hylla är jag på jakt efter, det är inte så att den finns att köpa, även om den ser gammal ut? Eller är det ett vackert arvegods eller loppisfynd? Mari.

Karin said...

Åhh, vilka underbara tekoppar och vad fint du har arrangerat dem! Synd med den inställda ikeaturen. Själv planerar jag en tur under veckan dit... :)

litenIda said...

Høres ut som helga di var fin. Her var det heldigvis fint vær i helga, i allefall på lørdag. Desverre har jeg jobbet, så da ble det ikke så mye tid til å nyte den..!
Så mange fine kopper! Virkelig nydelige, alle sammen! Og den hyllen var kjempestilig!
Synd det ikke ble noen Ikea-tur! Dere får vel snart tatt det igjen, tenker jeg! :)

Ønsker deg en fortsatt fin mandag!

Spets och snor said...

Hihi vad du är rolig som erkänner dina barnsidor du med :-) En afternoon tea med de muggarna kan jag gärna komma på... Vilka fantstiska bilder förra inlägget å, den trappan! Kram

Anonymous said...

Dag van België aan een vriendin van Nederland!
Mijn nederlandstalig is niet so goed omdat ik allen op school heb het geleerd ... maar ik will proberen! Dat is een goede oefening voor me de woordenschat te herineren... Ik ben gelukkig te zien dat we de dezelfde smaken van decoratie hebben!
groote kussen van België!

Anonymous said...

Ååå, så lekre kopper i en utrolig lekker hylle. Rosekopper er så nydelige, blir i godt humør, så er det en fryd for øyet å se på. Litt pynt må vi ha, kjekt å samle på noe også. Ha en fin uke. Klem.

n o r d i n g å r d e n said...

Hej igen, va generös du är som erbjuder ngt sådant! Oj, om hyllan är billigare där och dessutom frakten billigare än från Norge kanske det skulle bli ett riktigt fynd!! Ja, det är ju svårt för dig att veta och finna en sådan, jag vill inte du ska få besvär med det men jag är jätteglad över din tanke & ditt erbjudande!! Mari.

Mikkeline said...

Jøss, nå er det noen dager siden jeg har vært innom bloggen din. Her var det kommet mange nye fine bilder. Jeg får bare sitte å nyte en stund:-)

Mia said...

Oi, så mange flotte og utrolig nydelige rosekopper du har da... Lekkert, rett og slett (og det er vel ingen hemmelihet at jeg er svak for roser da...) Jeg driver og samler, jeg også, men synes ikke det er lett å finne så fine... Kanskje skyldes det at jeg ikke har noen loppemarkeder i nærheten, så det blir å kjøpe bare når jeg drar litt lenger unna...

Helgen min har vært fin den - en god del sol, men masse vind (iskald sådan) men det er lyst, vårlig å deilig når jeg sitter i stuen mine og ser ut... Heh he!

n o r d i n g å r d e n said...

Oj, snälla du, men du behöver inte l e t a efter den, ramlar den över dig så är det ju ok men jag vill absolut inte belasta dig med detta problem! Jag vet ju inte ens vad de kostar, får ju inte bli för dyrt förstås... men OM du skulle se en så är 80 cm den jag vill ha, med hylla upptill och krokar nertill. Ja, den du hade var jättefin! Men som sagt, leta inte, men jätteglad om du meddelar om du råkar se någon! Tack Aina och ha en bra kväll!! Mari.

Clare and Mike said...

I love all your very pretty rosey china!

Jennyshemochharmoni said...

Härligt att helgen varit bra! Hyllan och kopparna var superfina! Ha en bra tisdagskväll!

Anonymous said...

Vilket underbart porslin och hylla! :)

Anonymous said...

I adore these soft colors which announce spring... the beautiful atmosphere of this setting in scene carried out carefully,

thank you for this beautiful voyage... it is a pleasure of coming up to your blog now and of taking time to impregnate your good tastes as regards decoration

Unknown said...

I love, love, love your blog!!! And your shelf, dishes, planters, furniture - it is all so gorgeous!! Thank you so much for all of the inspiration.

allie from minneapolis
www.mycozyhome.typepad.com