jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Blanda drops

Oj, så var det Søndag. De 2 dagene gikk vel litt fort vel? Så hvordan var deres helg? Forhåpentlighvis deilig med fint vær :) Her var det noe kaldere enn det har vært i det siste og i ettermiddag måtte vi skynde oss å få plantene i jorda før regnet kom. Helgen vår har vært preget av luking,klipping, rensking, såing, harking, vanning og gjødsling. Som dere skjønner har jeg da sittet mer med nesa i jorda enn foran tv`en :) Men det har vært deilig det, og kinna har blitt gode og røde.Det var deilig å få brukt kroppen på en litt annerledes måte selv om knea på et visst tidspunkt ikke synes det var like moro lenger, hehe..Og endelig har jeg funnet en Pelargonium til hagen!


Grovarbeidet overlot jeg til samboeren, hehe..Kjøpte meg 2 nydelige rododendron til rabatten..

Sånn, det så bedre ut! Å så den store vakre Pelargonien jeg ved en tilfeldighet kom over til bare 5 Euro! ( 40,50 NOK )

Jeg hadde ingen potte så jeg kjøpte denne kurven. Den var kanskje litt i det største laget, men pytt pytt..Den får iallefall pent stå inne til pøsregnet har gitt seg..

Og etter forespørsel, et bilde av puffen jeg kjøpte forrige helg på Ikea..Den ble jeg så glad for!
(Alle foto : Aina)

Til sist et lite tips om 2 nye blogger jeg har funnet, verdt et besøk !!
1. Hem Och Hjärta
2.Min Lilla Veranda

I used this weekend sensible, doing some work to the garden. I bought 2 rhododendron`s and it made such a difference!They are so beautiful shaped and the colour, again, my favourite :) The Scandinavian have a soft spot for the plant pelargonium, commonly known as geraniums, and i am not a exception. I paid 5 euro for it, what a bargain! Heavily rain prevents me to put it outside, but makes my livingroom even more cozy :) After request the last picture shows my new white Footstool i bought last weekend at Ikea. Enjoy your evening!

30 comments:

Tonje said...

så flott det ble i hagen!!
Den puffen fra Ikea har jeg også så lyst på....det skal bli en eller to slike her hjemme hos meg en dag. Ha en fin uke

JULIE K said...

Så koselige bilder fra deg da. Ja er det ikke herlig med hagearbeid. Det er så godt når man får det fint. Går alltid etterpå å nyter synet jeg, Fikk også gjort endel idag og det kjennes på kroppen. Tydelig at det er mange muskler som ikke bukes på vinteren he he.
Den kurven til blomsten var kjempefin og puffen er topp den, ønsker meg en slik jeg og. Ha en god natt. Klem : )

Hulda said...

Koselig å se bilder av hva dere har gjort i hagen. Vi har også gjort endel hagearbeid i helga, men i dag ble det tur. :) Du kan se bilder på bloggen. :) Flott den puffen du har kjøpt, og nydelig den puta som ligger oppå den. Flotte farger og mønster. Var det den du sydde? Likte den kurven veldig godt også. :)

JULIE K said...

ha ha ja oppdaget nettopp at vi hadde besøkt hverandre samtidig ja, artig : = )

Mia said...

Se her, ja... Her har dere vært flinke å stått på i hagen. Og så flott som det har blitt. Nydelige blomster, også den inne i kurven (synes det var stilig med den stooore kurven til). Billig var det også (blomsten, altså). Og dere har fått litt regn idag også... her begynte det å regne i ettermiddag, og det har det nå fortsatt med i hele kveld. Men regn var jo kjærkomment da, siden det har blitt ganske så tørt her etterhvert. Og støl i kroppen, det er jeg også, etter hagearbeid og bruk av muskler som har vært i vinterdvale alt for lenge...

Lisa said...

Oj vad fint det var med pelargonen i kurven! Tjusigt att den var så hög också. Ska själv snart inhandla pelargoner och sätta i kruka på golvet hemma. Vad glad jag blir att du tycker om min blogg och tipsar om den! :) Kram!

Hemma på landet said...

Härligt och mysigt , som vanligt. Bamsekramen till dig. Kram Stina

karu said...

tusen takk for hilsen. det var kjempe kos. har vert ute å plokket blomster i dag også. mai er så vaker. håper du titter innom en annen dag også.

Pernilla said...

Så mycket du har grejat! Inte konstigt att helgen din gick fort…! Fint blev det i alla fall, du är så duktig du. Nu ska jag kolla in dina nya bloggtips: Min lilla veranda är redan en favorit, men Hem och Hjärta tror jag inte jag sett förrut. Fortsatt trevlig måndag!

Trude said...

Heisann,alt fint her,mor har vært på en liten runde.Alltids noe å handle(",)...skal sy litt flere etuier her.Og igjen...ikke stress med bildene!Ha en fin ettermiddag, så høres vi igjen.

Beathe said...

Nydelig pelargon, elsker den blomsten, passet jo supert i kurven:)
Deilig med hagearbeid da, hvertfall hvis været er bra:)

Jennyshemochharmoni said...

Vad fint du har gjort i trädgården och i vardagsrummet också för den delen! Jag gillar vekrligen pelargonträdet (eller vad jag ska kalla det). Ha en jättebra måndag! KRAM

Hemma på landet said...

Du är en go vän du. Puss

daria said...

så fin den ble,jeg må nok innom ikea en dag jeg å,den store kurven var kjempe fin syns jeg,syns ikke at det gjør nå om den er litt for stor,kjempefin:)

ha en fin dag:)

Anemone said...

Å så trivelig det så ut i stua di.
Sofaen var jo bare til å krype rett oppi.

monique said...

Wat een geweldig mooie geranium!Bij mij is geranium ook erg geliefd, heb ze in de tuin en ook binnenshuis.
Je rhododendron is trouwens ook erg mooi.

Guldkant På Livet said...

Å vilken läcker palergon på stam som du köpt, verkligen fin att ha i en sådan korg! Och Rodedendron som är så fina, härlig rosa färg du hade valt! Och sittpuffen blev jättebra!! Jättebra bloggtips! Mari.

Lensom said...

Så herlig det så ut å grave i hagen, her er det altså enda så kaldt at fy ! Har kost meg masse her i bloggen din, og jeg kommer snart tilbake. Ønsker deg ei flott uke ;)

daisy said...

Åja, tiden går veldig fort. Det er vanskelig å få tid til alt, det viktigste er å ta seg tid til å nyte våren ordentlig synes jeg.
Flotte bilder fra hagen din! Kjempesmart å bruke kurven som blomsterpotte!
Puffen fra Ikea er utrolig stilig - en sånn en kunne jeg også tenkt meg!

Norah said...

Åhhh som jeg savner hagen min!!! Når jeg ser på hva du har gjort i helga så misunner jeg deg virkelig! Vi har hatt det surt og kaldt selv om sola har gløtta litt frem mellom skyene. Lillemor og jeg har sådd noen blomsterfrø i plantekasse og satt de i kjøkkenvinduet. Får se om vi får det til. Har aldri gjort det før, så jeg måtte skriver til Hulda og be om "førstehjelp" Hihi...

Ellers tok jeg HELT fri i helgen. Hode fullt og kroppen sliten, så det var deilig å ligge sammen med Lillemor foran Tv`n å se på tegnefilm.

Den kurven som du sier er for stor...(kjempe fin forresten) jeg la noen hvite flotte steiner i min kurv engang, og det ble kjempeflott. Ikke veltet den så lett heller da.

Nå er det nesten natta her, bare måsene som herjer ute nå - og for et sabla liv :-(

Du får ha det riktig godt så lenge God klem Nordfra ;0)

Ellie said...

Hei! Tusen takk for koselige ord på bloggen min! Så mange flotte bilder du har på bloggen din nå. Nydelig med den pelargonien i kurven, og skikkelig stemningsfulle bilder fra stua di! Ønsker deg en god natt!

elin1976 said...

Jeg og naboen har også planer min å plante rododendron i hagen, skkurat på skille mellom eiendommene våres. Tror det blir fint. Er så glas i disse. Pallen fra IKEA er berre lekker. Jeg vil kjøpe nytt trekk til min. Jemå ha hvitt. Tror jeg skal kjøpe nytt trekk til sofaen også. Har Ektorp oppe i TVstuen. Liker denne serien. Kunne tenk meg å ha slike møbler nede i stuen. Ønsker meg hvit sofa!!!! Ikke er de dyre heller. ME LOVE IKEA. ønsker deg en fin dag, Aina. Masse klemmer fra Elin:O)

Mikkeline said...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min, jeg koser meg masse her hos deg også:-)

. said...

Thanks for visiting my blog and for your nice comment. THANK YOU VERY MUCH for adding my blog to your list. This is really important to me because I like so much your blog - it's in my list - and I visit it daily.
I realized you always put the country next to the name og the blog. If you want, you may put Portugal on mine, because it's where I live. And I'm portuguese, I was born in Angola, Africa, at that time a portuguese territory.

. said...

For Portugal is PT.

Jen @ The Cottage Nest said...

I love geraniums too! Your footstool from Ikea looks great in your very cozy home.

mirka said...

hi!Aina the lovely idea on my blog comes from "marie claire idées" a french craft magazine,it was a special issue about kitchen,I don't know if you can get one in your country,but if you want to ,just tell me.
Bye,Mirka

coeur de beurre said...

Oh waouwwww I am very impatient to receive your gift... all you can do and say... go right to my heart... I love the kind of our friendship... That's so sweet! thank you for all... I think of you too ... but I take time to find the right thing... Enjoy your evening too!

Southern Heart said...

I love your new footstool, it adds so much to your pretty living room. And, geraniums are one of my favorites, especially in pink! :)

Love, Andrea

Anemone said...

Kan ikke du komme med noe forslag ang. speilet på siden min?
Står helt i "stampe" i mitt hode.
a en fin dag :-)