jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


HJERTER OG GOD HELG!

Ja, så har jeg sittet noen timer foran symaskinen igjen da. Jeg har fått henvendelser om bytting og har flere bestillinger på gang, så jeg har nok å gjøre kan du si. Men det er moro da, og det varmer når jeg ser at det jeg lager også er til glede for andre!! : ) Jeg har nå måttet lage en liste med ting jeg må få ferdig, og til nye prosjekter som jeg stadig kommer på underveis. Her er det kaoskontroll som Mollys Heaven sa til meg for en stund siden :) hehe.. Mye av det jeg ser i butikkene eller på nett kan være litt i det dyreste laget, så jeg prøver hele tiden å komme med løsninger på å lage det selv. Sånn er jeg.. På den måten sparer jeg litt penger, og dessuten får jeg det akkurat som jeg vil ha det! I dag har jeg fått gjordt unna enda noen hjerter som visstnok er like populære som før. Til slutt alle bloggevenner: Tusen takk for alltid hyggelige kommentarer, flotte inspirasjoner og gode vennskap! Jeg blir så glad av dere alle sammen :) Ha en hyggelig helg ! Klem fra meg ;)

Jeg lastet ned inspirasjon fra internett til mønster og tegnet av på hjertet med en blyant..

Ferdig brodert.. Til hjerte nr. 2 har jeg brukt kjøkkenhåndkle og linstoff fra Ikea..Dette røde hjertet er til min søster
som fortjener en liten oppmuntring.
Ville ikke du blitt glad?
( Alle foto : Aina )
Så her henger de da alle tre på rekke og rad. Hvis det er interesse for noen av hjertene mine, er det bare å si ifra!

Å så kom endelig katalogene
som jeg har ventet sånn på
fra Cath Kidston og
Kate Forman. Jeg har like
mye glede av kataloger
som bøker og blader jeg :)

I find it a blessing to have met so many new friends. And i find it amazing how much motivations and inspirations they give me! I now have more swaps than i could manage really, and i have a few orders that i have to finnish too. But i find it all very fun and challenging, i really do :) It seems that my hearts can`t do any mistakes and they are as always very popular among friends and family. From time to time i try to change the design a little bit. This time i used different fabrics and embroidering .Today i have made a few, for swaps, friends or just for a sister that could use some encouragement. Finally, I thank you all for lovely messages and wish you all a very nice and creative weekend! Hug from Aina :)

34 comments:

JULIE K said...

Hei på deg. He he så artig at du også drømmer om slikt. Jeg drømmer faktisk mye jeg , og føler meg ganske så rar he he. Når jeg går i slike hus, liker jeg å føle på atmosfæren og tenke på hvordan det var. Jeg er utrolig fasinert over dette gamle og synes alle hus før var så mye koseligere.

Du har jo virkelig laget noen søte hjerter. Ble veldig imponert over det mønsteret du har tegnet av , og ideen med kjøkkenhåndklær var topp. Din søster blir nok veldig glad for det hjertet. Håper virkelig det går bra med henne. Klem fra meg.

Hulda said...

Skikkelig flotte hjerter du har sydd! Broderiene var så nydelige. Jeg bruker ofte å gjøre det samme som deg - få inspirasjon fra interiørblader, nettbutikker ol, og lage ting selv. Billig, effektivt og fint, kan det bli. Fått mail?

Pernilla said...

Åh trevlig helg själv du! Jättefina hjärtan har du gjort också - precis så gör jag med, kollar in det dyra fina, och sen försöker jag göra likadant själv. Annars hade man ju inte haft råd att få mat på bordet ; )

Huset i Hagen said...

Hei Aina!
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Du har jo en utrolig herlig blogg du også. Og så flink som du er!!! Hjertene dine ble kjempefine ;0) Jeg liker også å lage ting selv, men noe må jeg bare ha der og da og har ikke tid til å vente på at jeg skal få laget ferdig noe lignende he.he. Jeg har såå mye tanker og ideer i hodet. Tror noen av oss blogger er litt likesinnede :0) Hadde det ikke vært deilig å drømme og bare kunne bruke tiden vår på å produser det vi ville? :0) Det er iallefall kjempekoselig og hente inspirasjon og tanker gjennom bloggene! Klem :0)

Hemma på landet said...

Du måste vara blogghistoriens mest underbara gumma du!
Vet du, det spelar ingen roll vilken färg.
Inte klokt vad fina hjärtan du gör.

Men du kanske vill ha nån speciell färg på ditt hjärta. Säg till i så fall.
Världens största kram till dig! / Stina

Mia said...

Åh, Aina, de hjertene dine! Sååå flink du er. Likte alle sammen (selvfølgelig, skulle bare mangle...) og den med Ikea kjøkkenhåndkle og lin var ekstra hjemmekoselig og lun (hvis du skjønner hva jeg mener...) og så den broderte da... og den røde med prikker...herlige! Og det er ekstra moro å lage ting selv. Det var slik jeg også begynte, fant ut at her var det penger å spare, og i tillegg fikk jeg noe som ikke alle andre har. Og du, hvis du har lys på det siste "Vakre Hjem", så si ifra. Jeg sender gjerne et blad til deg. Ønsker deg en kjempefin helg.

karin a said...

Hej vännen! Så fina hjärtan du har gjort. Det är så kul att handarbeta och att det dessutom blir mer personligt och billigare än att handla i affärer gör det hela bara bättre. :) I helgen ska jag försöka komma iväg på någon loppis men jag har också planer på att sy klart åtminstone en av mina kuddar och ett par hjärtan! Appropå Belgiskt öl så prövade vi det också. Jag är inte alltid så förtjust i öl men just belgiskt öl smakar riktigt gott. Ha en fin helg! Klem!

Anaïs said...

C'est un plaisir que de venir chez toi Aina et de voir tes réalisations.
Merci à toi aussi pour l'inspiration que tu nous apporte.
Très belle soirée
Amitié

Embla said...

Så utrolig vakre hjerter du lager. De er jo helt herlige. Bloggen din er også kjempeflott. Har lest og kost meg her inne, og fått masse ideer og inspirasjon.

Tonje said...

så mange vakre hjerter...Du er kjempe flink!!jeg er så utrolig glad i hjerter og kan vel aldri få nok av dem=)Ha en fin helg

Jennyshemochharmoni said...

De är superfina dina hjärtan. Ha en underbar helg! KRAM!

Cia said...

Kikar förbi och önskar en mysig helg, och du,jättefina hjärtan!Kram/C

Lella said...

Din blogg är så fin! Och dina nya hjätan är söta, gillade det broderade extra mycket. Ha en skön helg!

Nilla said...

Hej, vilken fin blogg du har!
(Jag hittade hit idag via LantlivsAnna.)
Ha en skön helg.

Ellie said...

Det var nydelige hjerter du hadde laget, Aina! Ja, hvorfor kjøpe når du lager så flotte selv? Er sikker på at søsteren din kommer til å sette pris på hjertet!

violette said...

Great energy !!
Have a nice week-end !

Mia said...

Heia Aina! Hvis du sender meg mail på mia.landliv@hotmail.com med adressen din, så skal jeg sende deg bladet. Kos deg videre med rødvinen... Og håper du får en fin (og litt varmere) helg (det er ikke så varmet her heller nå...)

Spets och snor said...

Jättevackert! Vad duktig du är!

Hemma på landet said...

Hej, sötnos!
Nu har jag skickat adressen. Kan du tala om för mig om du fick den? Kommer inte ihåg om jag tryckte på rätt knapp. Hihi...
Stora kramen till Dig / Stina

Lotten said...

Vilka fina hjärtan du gör! Underbara! Jag skall nog göra mig ett hjärta med när symaskinen ändå är framme ;-)

Ha en underbar helg! Kram!

Malinken said...

Helt nydelige hjerter! Noen og enhver kunne kanskje blitt litt flinkere til å lage selv istedenfor å bare kjøpe...*Kremt* Føler meg truffet? Jeg?? *ler*

Ha en flott, kreativ helg!
Klem :-)

Karna said...

Kjempe søte hjerter, blir spennende å se hva som blir byttet i swappene...

God helg!

karu said...

koser meg masse med bloggen din. å det varmer godt med alle di søte hjertene. god søndag

Guldkant På Livet said...

Verkligen tjusiga hjärtan Aina!! Så otroligt gulliga och skulle pryda vilken /skåp/vägg/hylla som helst, ursöta!! Säljer du alltså såna? Ja, din syster bör bli mycket glad, det hade jag blivit!Det röda var fint men jag gillade nog bäst det med kökshanduk blandat med lintyg!
Ha en fortsatt bra helg önskar Mari.

Inredningsbloggen said...

Vilka vackra hjärtan Du gjort! Tack för inspirationen.

HildeS. said...

Så fine hjerter du har laga, nydelege:)

Anemone said...

Å så "nevenyttig" du er. Hjertene var jo bare så fine. Kunne virkelig tenke meg ett jeg også gitt. Er de vanskelig å sy?

Anonymous said...

Kjempeskjønne hjerter du har sydd. Tenk å ha et juletre med bare hjemmesydde hjerter på, det hadde vært råflott. Eller en stor gulvvase i gangen med kvister på og fulle av helt hvite små hjerter.

Jeg også blir like glad for kataloger som for blader og bøker. Særlig begeistret er jeg for GANTs HOME kataloger, de er lekre. Jeg har de i en perm full med interiørting.

Ha en fin søndagskveld

barbouille said...

Your hearts are really lovely !

monique said...

Wat een mooie hartjes heb jij gemaakt. Daar zullen de ontvangers erg blij mee zijn.
Ik ga nog een keer proberenn om dit bericht te plaatsen. Blogger is me al de hele tijd aan het pesten en plaatst geen enkel bericht van me.
Groetjes,
Monique.

Sandrine said...

I love hearts, and your are so pretty.
Biz.

Saint-Ange said...

Bonjour Aïna,
I am living near Cotignac in a little beautiful village...
I am very surprice and happy to see photographies of my provençal country !!!
friendly of Provence...
domie/saint-Ange

Nina på Johangården said...

Fina hjärtan du gör!

Allison said...

Aina, the hearts are really so cute. And they look so cute hanging from the hooks - the look like they could be right out of a decorating book, our Country Living magazine :o)

allie
www.mycozyhome.typepad.com