jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


BEFORE AND AFTER

Så har jeg malt da jenter. Men det visste dere vel alle nå, hehe..det var virkelig ikke lett og finne den riktige hvite fargen og jeg endte opp med å kjøpe hele tre forskjellige typer, og da nevner jeg ikke grunnmalinga. Så jeg prøvde meg frem da. Den ene var litt for gul og festet seg ikke så godt, den andre hadde for mye grønnskjær (!!), men den siste knallet til. Noen som har prøvd kalkmaling? Vel, jeg begynte med den, men fant fort ut at den fungerer best på ubehandlet treverk, og nattborda var jo beiset brune fra før. Malinga ville da ikke sitte så godt. Etter veldig mye skuring og pussing gikk det seg til. Nattborda er fra Ikea, noen år gamle og trengte en fresh makeover. Så her er bildene da, av mitt. Før og etter :)

MAKEOVER


(Foto: Aina)
Sånn så det altså ut, og sånn underveis..

(Foto: Aina)
Det gjorde underverket! Fresch..

(Foto: Aina)
Kjøpte disse porselensknoppene og byttet ut
de gamle.. CHIC !

(Foto: Aina)
Detalj fra putetrekka som jeg har fått av min
svigermor..Snill ho :)

(Foto: Aina)
Jeg synes det ble bra jeg :) Kontrasten mellom det gammelrosa og det hvite synes jeg er så nydelig, skaper en både lun og frisk stemning. Og lampa kom mye bedre til sin rett! Hele soverommet får dere se siden da jeg enda har som småting som må ordnes og installeres.. Alltid noe ikke sant?

Well, finally it is finnished. Maybe i should have shown you how my bedroom looked before? Maybe later, now i am too embarresed, hehe..I have painted the bedside tables and what a huge difference that made! Then i changed the standard door-knob into a chic one in white porcelain. I am very pleased with how it turned out! Who would have known that they were just ordinary Ikea furnitures? Well, next project is waiting...

39 comments:

Cia said...

Det blev jättefint och den vita färgen gör sej jättebra ihop med den gammalrosa väggfärgen. Ha en fin midsommar! :)Kram!

Marianne/København said...

Kæreste Aina
Det ser meget flot ud. Jeg kender godt til det med at skulle finde den rette hvide farve - det er svært. Sidst jeg skulle male fik jeg en anelse rosa blandet med. Farven ser hvid ud - det er kun mig der ved der er rosa i, men det gav en god "varme" i farven. Dit natbord står meget flot til vægfarven og lampen - smart fundet på med at udskifte med nye knopper på skabet. Pensler du farven på eller ruller ud? Er det vandbaseret maling eller alkrydmaling?
Mange hilsner Marianne

EVA AGNES said...

De sängborden blev jättefräscha med vit färg och nya knoppar.
Väggen i siovrummet gillar jag skarpt. Underbar mot det vita och lampskärmen med rosor.
Svar till dig: Jo jag känner mig mycket bättre och ska snart iväg på midsommarfest hos Björn. (En dag för tidigt, jag vet).
Glad midsommar önskar jag dig.
Kramar Eva Agnes

Hemma på landet said...

Oj, vad fint du gjort. Du är så duktig du. Idag är jag lite down. Men det blir nog bättre. Mulet väder har vi. Men jag tycker att det är skönt. Jag myser också inne. Kram Stina

Sylvia said...

Det ble jo helt som nytt, det!
Ja, en farge er ikke en farge....her må det prøves. Dagslys og skygge spiller inn. Men resultatet ble bra det!!!

Anonymous said...

Hejsan!Var in på Cias blogg,och blev nyfiken på din...OJ vad fint du fixar o lagar.Jag blev helt enkelt inspirerad!!!Satt bara och sa OJ!OJ!OJ!VAD FIINT!!Bara så du vet...hälsn.Petra från FINLAND

sublim design said...

Å,å.. så fin make over'n blev!
Ville också önska dig en trevlig midsommar!
/S

Anemone said...

Du var jo heldig med malinga til slutt, og jammen ble det ikke fint også. Likte fargen på veggen din kjempegodt jeg da, litt svart i seg den fargen, og det gjør at den ikke blir så "sukkersøt" og "søt suppe" aktig :-)
Ellers er det finværsdager her i trøndelag vet du, fått litt varme også i dag, vinden har snudd retning. Og lyst ja. Ikke mørkt i det hele tatt. Sola går ned først 2230 her nå :-) Norge vet du...
og det gjør ingenting om du ler litt av meg, bare morro det.

Kreoline said...

Det ble nydelig, lekkert og delikat, skikkelig fin farge på veggen, det gjorde seg virkelig med det hvite til. Ønsker deg søte og behaelige drømmer på ditt koselige soverom Aina. Klem fra meg.

Poppins said...

Det blev jättefint. Och vilken vacker färg du har på väggen! Skönt med lite mörkare sovrum, så sover man bättre!
Och dina foton i inlägget här nere från den franska bloggen var otroligt vackra. Jag bara njuuuuuter.
Kram

PS Du får gärna länka. Jag länkar tillbaka!

karin a said...

Det är alltid lika roligt att se bilder före och efter! Särskilt denna gång då du skrivit om hur du "slitit" med målningen i dina kommentarer. Det blev verkligen jättefint! Tänk vilken förändring med lite färg och en ny snygg knopp. Ha en fin midsommarhelg! Kram!

Skrotmaja said...

Tummen upp! Det blev toppen : )

Glad midsommar!!

BO said...

Ja, det var artig! Før og etter hos oss begge! Synd at eg ikkje finn før bilete. Tok nemlig bilete av skapet før eg malte da, men fann det som sagt ikkje. Men sjekk bloggen min, kanskje det dukkar opp!? :-)
Kommoden din vart kjempefin. Deilig med frisk maling! Eg kjøper alltid rein kvitfarge, utan noko snev av det eine eller andre. Malinga gulnar alltid, eller tek opp fargane som er rundt i rommet. Så kvitt er safe, reint, godt og enkelt!
Veldig fin knott du hadde fått tak i. Det fins utrulig mykje fint på markedet nå.
Ha ein fin kveld!

Beathe said...

så fint det ble, hvitt er lekkert:)
Fargen på veggen likte jeg godt, gleder meg til å se resten av rommet:)

Ingrid said...

Nydelig! Og veggfargen din var også fin - passet jo så godt til lampeskjermene! ;)

Guldkant På Livet said...

Hallå där målande Aina, så bra det blev då!! Ett helt nytt nattduksskåp!! Verkligen fräscht mot den väggen som du säger, och ett mycket fint foto också!!! Färgen på väggen blev vacker mot det vita.. Njut av sömnen med det nya bordet och ha en härlig helg önskar Mari.

Lynetmor said...

Så kjempe fint det ble etter at du fikk malt det :-)

Anna Lisa said...

Heisann!! Bare et lite livstegn fra meg. Holder på med siste rest i oppussing. Nattbordet ble nydelig!!! Håpa du har en fin sommer så langt...Eg sender deg en melding når eg er tilbak med nye bilder av hjemmet mitt. Klem

min sin lille tue said...

Så bra at du endelig fant rett farge da. Det ble kjempefint. Har veldig lyst til å male noen gamle møbler jeg har stående hvite jeg også, men frister ikke helt siden de er lakkerte. Litt jobb med sandpapir vil jeg tro, men hvem vet, plutselig får jeg ånden over meg. Ha en fin kveld:)

Ellie said...

Så nydelig nattbordet ble! Helt som nytt, jo! Knotten gjorde susen, synes jeg. Falt også veldig for lampa på bordet. Den var flott! Ha en fortsatt god kveld!

Rosa Pimpinellifolia said...

Så väldigt vackert det blev! och vilken underbar väggfärg du har i ditt sovrum, där drömmer du säkert bara vackra drömnmar! :) ha en jättebra midsommar! Kramar :)

Trude said...

Heisann,ikke noe fra postmannen i dag heller...men nye muligheter i mrg. Så fint nattbordet ble, har det samme jeg også. Her har jeg malt ferdig to bilder, og holder på å brodere noen puter. Ellers en liten tur på jobb i dag og noen timer i mrg, så skal vi nyte helgen. Gjester kommer og mor tenker på mat med en gang...Håper du ellers har det bare fint. Vi høres snart, klem klem

Pia..... said...

Hej..men så fint det blev..verkligen snygt..kul när allt blir så bra...vilken färgkod blev det till slut..? ha en trevlig ..helg..midsommar..PIA

Interiørhuset said...

Åh...så vakkert det ble! Jeg slutter aldri å bli forbauset over hvor vakre ting kan bli og hvor stor forskjell litt maling har å si. De knottene var super lekre! Var de dyre??

Jeg har ikke vært borti kalkmaling før...jeg har alltid samme maling når jeg maler,men forrandrer litt farger og toner etter hva som skal males=) Håper u får en kjempe flott st-hans helg! Klem

Olstad said...

Så utrolig fint det ble på soverommet ditt, kjempe flott. Så nå kan du sove godt i st.hans helgen.

Jeg liker så godt fargen du har på veggen den er nydelig

Ønsker deg en kjempe fin helg.

Betty Jo said...

Aina your bedroom makeover is gorgeous! I love, love, love the white bedside tables and those knobs are soooooo pretty. You did a wonderful job. Thanks so much for sharing. xoxo

molly's heaven said...

Nydelig ble det, og jeg liker fargen på veggen;) Det er godt med litt farge...jeg har slike nattbord, og de er veldig greie, selv om jeg ønsker meg noen bittelitt større:)) Men sånn er det jo alltid...God helg til deg, nå stuper jeg i seng etter oppussing på bloggen...
Goooood natt...zzzzz

elin1976 said...

Hallo snuppa.
Så flink du har vært. Nattbordene ble jo kjempefine. Litt godt å se at de ble så flotte med maling, for jeg har nemlig kle skapet i denne IKEA serien. Jeg har gått å lurt på å male dette. Det står på soverommet vårt. Der er jo alt annet enten hvitt eller frått så det hadde vært fint om dette ble hvitt i løpet av sommeren.
Knottene var flotte. Jeg var nedenom en av favoritt butikkene mine på mandag å jeg tar meg selv i å stå å se på alle disse flotte knottene som finnes.Jeg kom hjem med 4 forskjellige for jeg klarte ikke å bestemme meg. he he. Så nå fant jeg ut at jeg har begynt å samle. Har sikket 10 forskjellige som jeg ikke vet hva de skal brukes til .....men de er jo sååå fine. "hva samler du på?- knotter"
Du må ha en fin fredag, Aina. Snakkes. Klem fra Elin:O)

Angela Louise said...

Hello Aina, I'd just like to say how excited I was when I found your message on my blog. I have admired your blog with all your lovely pictures ever since I found it. Your whole blog makes me feel really happy. Your beautiful photos a real feast for the eyes. We have many things in common as I too love animals and nature. Even as a little girl I use to read all the nature books instead of stories.Because we live on the edge of the bush, we have possums visiting our verandah,wallabies in our garden and so many sorts of birds I've almost lost count.
It sure has been cold here...I think a couple of days ago we had a maximum of 5.8 degrees- really unusual for Queensland.
Thanks so much for including me on your blog list...I feel it's a real privilege,
Happy days to you from Australia,
Angela.

Fine Bessot said...

Très beau, très frais.
J'aime votre blog. Je reviendrais même si je parle pas votre langue, les photos parlent d'elles mêmes.
Amitiés. Fine

Lella said...

Så snyggt det blev! Knoppen som du köpte till sängbordet var verkligen pricken över i. Spännande färg på din fondvägg också. Glad midsommar på dig ;o)

Clara said...

Vilket snyggt jobb du gjort med nattduksbordet......och vad härlig färg du har i ditt sovrum!!!
Jag vill tacka dig för dina ord inne hos mitt ang mina bilder...jag blir väldigt glad och det sporrar mig att fotografera ännu mer!!!
Boken som du har på din önskelista med Caroline Zoob blev jag väldigt intresserad av...tack för tipset och en GLAD MIDSOMMAR!!!! KRAM

Andrea said...

Så fint soverom du har, det blir fint! Jeg spørte for noen dager siden om hvor i Nederland du bor? Er det ved Amsterdam? Når flyttet du dit? Det er ikke lenge til jeg flytter dit...

Outi said...

It is absolutely beautiful, Aina! I love the door knobs especially, very chic!

Emmeline said...

Ja det ble virkelig chic og elegant. FOR en forandring! God tur til Norge. Håper du får en fin ferie og at været står deg bi for en gangs skyld!

Mia said...

Kjempefint ble det med ny hvit farge. Jeg slutter aldrig å forundre meg over hva litt maling (noen strøk av den, selvfølgelig...) kan gjøre med møbler og ting. Flink har du vært, og nattbordene fra Ikea får nok et langt og godt liv hos deg.

Nya & gamla ting said...

Vad smart att måla en en ikeamöbel, den blev som ny! Knopparna var riktigt snygga till. Mysig färg på väggarna också!

Valerie said...

what a makeover !!! I'm absolutely in love with the color of your wall ! and the night stand looks beautfil in white, the door knobs are so beautiful ! my sitting room furniture are antique pine and i'm considering painting them this Fall, too. just a bit scared of the amount of work this will be !!!

Anonymous said...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區