jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


HAPPY HOLIDAYS !!

(Foto: House on the hill)

Ja, så er det Fredag igjen da og snart Midsommer og Sankthans feriring for noen. Her er det pakking, stryking og siste innkjøp før ferien. Om 3 dager setter vi kursen mot Norge, og jeg har hatt reisefeber i over en uke allerede. Bare jeg tenker på reisa kjenner jeg sommerfugler i magen! Hihi....I går hang jeg på telefonen i ett kjør, mellom butikkhyller og med nesa i vesker. "Hvor mange vin ville du jeg skulle ta med sa du?" Ja, jeg kan jo ikke glemme noen.. :) Vel, jeg er klar jeg, nesten iallefall og jeg gleder meg enormt!!! Til gjensyn med familie, venner, Norsk natur, grillfester, båtfestival, bursdager og gravide søstre. Ja, jeg blir nesten emosjonell når jeg tenker på det...Så rart å sitte her når alt foregår i Norge, men endelig kan jeg få ta del av det igjen. Men jeg glemmer ikke dere heller da :) For jeg tar med meg nok utstyr og kameraet mitt selvfølgelig så jeg får blogget litt, innimellom iallefall :) Vi blir borte mellom 3-4 uker, så da vet dere det.

Så da vil jeg ønske dere alle en riktig God helg, og til dere jeg ikke snakker med før jeg drar, og som kanskje nå har tatt ferie, HA EN RIKTIG GOD SOMMER !! Masse klemmer fra meg til dere alle sammen!! Vi sees!! :))

(Foto: Aina)

Ja så har jammen meg ikke hortensiaen min begynt å blomstre!
Hortensia er en av mine favoritter :)

(Foto: Aina)

Julie har tatt seg ferie allerede ho ser det ut som :) Ho skal på kattehotell med 10 andre.Kommer til å savne ho veldig da men. Jaja, kanskje ho lærer seg noen regler ? Her i huset er hun den Prinsessa. Men en nydelig prinsesse da, godklumpen min :)

Finally the holiday is here!! Joepie!! Monday morning we are leaving The Netherlands, and drive all the way home to Norway again. (17 hours ride) I hardly can`t wait, and i am soooo looking forward to see my family, my friends, enjoy the Norwegian nature, festivals, barbecues, late summernights and lots of fun! We will stay for 3-4 weeks, but of course i will pay you all a visit from time to time. My camera is going with me and before you know it i will make a post an tell you all about what i am up to. I wish you all a happy and joyful summer !! Love from Aina :)

68 comments:

EVA AGNES said...

Så roligt för dig att få komma hem till de dina i Norge. Jag önskar dig underbara feriedagar där, i det vackra landet. Rolig bild på den packade bilen ha ha Kör nu försiktigt bara...
Tack min vän för inlägget om nätbutiken.. Och inte kan jag låta bli datorn ens när det är midsommar...ha ha
Kramr Eva Agnes

molly's heaven said...

Ja, kan tenke meg du gleder deg:) Likte første bilde...ikke like romantisk, som når man pakker i bilen med tre barn...hahaha:) Vi har heldigvis stoooor bil, men ikke like kul som denne;)
Nå tusler jeg hjem fra jobb...Gooood helg!!!!!

Metteflette said...

Vil bare innom for å ønske deg en herlig ferie i Norge!! Håper du får kost deg masse :-) Ang. "Maiden's Blush" så er den ganske herdig. Jeg unngår de mest sarte rosene for vinteren her i Telemark kan være lumske. Du kan trygt prøve deg på den tenker jeg. Vel, god sommer til deg og dine! Klem fra Mette

Poppins said...

Gläds med dig över att du ska hem och träffa familj och vänner. Förstår också att du kommer sakna den där söta kissen. Ha en härlig semester hemma!
Kram

BO said...

Ha ein riktig god sommar ferie! Studerte i England i tre år, og då var det alltid så utrulig, fantastisk kjekt å komma HEIM! Så eg forstår gledesrusen du nå har! Ein set så stor pris på alt det norske når ein bur utenlands. Hugsar at både kaviar og gamle norske blader gjorde meg glad, nesten lykkelig! :-)
Viss du har tantebarn så får du kjøpa med litt sånn SuperHagel... Det har broren min kjøpt med seg fra Rotterdam, noko som har gjort stor lykke på skivene til diverse småtroll!
GOD SOMMAR!

Hemma på landet said...

Ha det så bra nu i Norge, min gumma!
Du är så snäll jämt du.
Trevlg resa!
Kram och puss

molly's heaven said...

Her har vi tilgang på PC hele tiden:) Vi feirer sankt hans, men jeg har alltid vært på jobb...men imorgen skal vi på fest...juhuu:)) 6 måneder siden sist...

Hulda said...

Ikke rart at du gleder deg enormt til å komme hjem igjen en tur! Skal dere flytte tilbake til Norge igjen? Flott at du kan blogge litt innimellom alt som skal skje, jeg er jo blitt avhengig av å komme innom her hos deg. :) Ha en super ferie, tipper du finner mye nydelig å kjøpe deg også. :) Det er jo litt av sjarmen med ferietur! :) VARM hilsen fra Hulda.

Metteflette said...

Hei igjen du også :-) Ja, det hadde vært kjempekoselig å få kort fra deg! Ordene dine varmer meg masse skal du vite. Kan du gi meg epost adressen din så sender jeg adressen min? Har liksom ikke lyst til å legge den ut her...Du må gjerne gi meg adressen din også ;-) Koselig å skrive kort syns jeg. mettek@tele2.no. Natta vennen :-)

sylvia said...

Det er nok ekstra stas med ferie for deg, å komme "hjem" til venner og familie. Det er jo når man bor langt vekk fra de, at man kjenner hvor mye man savner dem.
Vi drar på ferie om en uke, vi, og da skal vår kjære frøken Rosalitapus på dyrehotell også. Hun kommer til å være kjempesur på oss.
Veldig koselige bilder, Aina.

daria said...

oh jeg kjenner igjen den følelsen,det er noe helt spesielt å dra til sin hjemland,ønsker deg en herlig ferie:)

Gypsy Purple said...

Enjoy your holiday and drive savely!!!!
I LOVE this image...

elin1976 said...

Hei vennen.
Høres ut som en skikkelig ferie her i sommer Norge. Vi skal tenne bål ikveld, grille, drikke vin( JEPP)og bare kose oss. Gleder meg. Håper været holder seg slik det går å sitte under åpen himmel. Hvilken festival skal du på? Vi har 3 hele uker ferie. Skal bli herlig. Mannen er nå i full jobb så i år har jeg ikke han gående hjemme å rote på dagene he he. Han tar ferie de samme ukene jeg har. Sender deg en mail før du stikker av til Norge. Masse klemmer fra Elin:O)

monique said...

HOi Aina,

Wat ontzettend fijn dat je maandag op vakantie naar Noorwegen gaat. Geniet er maar lekker van hoor!
Ik kijk al uit naar de prachtige foto's die vast op je blog komen.
Een hele fijne vakantie!
Groetjes,
Monique.

Anemone said...

Ååå, synes jeg kjenner forventningen og gleden din. Det er liksom litt halve turen og opplevelsen det. Glede seg virkelig til noe, forventninger om hva som blir.
Trivelig å få besøkt mennesker en bryr seg om da, familie og venner. Jeg er så heldig å ha alle sammen i den nærmeste familie i nærheten jeg, og skjønner ikke helt hvorden en skulle greid seg uten....(barnepass,kaffebesøk, trygghet.. jaja)
Ble littglad over at du fortsatt skal blogge litt da...blir ikke så kjedelig her inne da. Fortsatt hjemme en uke til jeg, før ferden går først en uke til Danmark, så en tur til Dublin.
Har ennå ikke gått opp for meg at det er ferie gitt. Trenger vel noen dager til rekreasjon og reorientering.
Kos deg masse i helga vennen !!
Og dere må kjøre PENT oppover hit, husk hvor mange gale trafikanter der er!!!

viccha said...

Enjoy summer and have nice holidays in Norway!

Marianne/København said...

God tur og ferie til Norge. Husk nu at nyd det. Mon ikke du også finder et par "skatte" som du kan tage med hjem.

Anonymous said...

God tur hjem, kjør forsiktig!!! Kos dere i Danmark og ikke minst lykke til med festen for din mamma! Nyt sommern, den er så kort ... i dag er det St. Hans og det pøsregner her, nesten til å grine av. Jeg skal uansett bake ostekake og kle den full av jordbær!

åh det blir digg!

GOD SOMMER :)

Nonnie said...

Have a really wonderful holiday. I look forward to seeing your pictures.

Milly said...

Åh, så spennende for deg å komme hjem til ferien... Herlige bilder du har lagt ut igjen!
Ha en god tur hjem, her blir det dårlig med St.Hans-feiring - regn, regn, regn....

Guldkant På Livet said...

Hej Aina, å så mysigt att äntligen få ledigt och åka hem till Norge några veckor! Jag förstår du längtar och packer!! ( Vilken fin och mysig bild på den gamla bilen!!)) Å så synd bara att det inte verkar hinna komma ngt paket fr Sverige innan ni reser!! Ja, ja, det var ju inte mat i det så det ruttnar ju inte... men tråkigt ändå, vad posten kan vara långsam ibland... Men lilla Julie då, ska hon bo på katthotell? Men hon är kanske tuffare än min lilla krake till katt, hon hade inte grejat det, de får nog mycket kärlek och god mat på ett sådant hotell.. Va fint du lagt ut bild på Gruvgatan i sidan!!
Ha en helt underbar sommarvistelse i Norge så hörs vi när du kommer hem igen!! Mari.

Niesz Vintage Home said...

I hope you have nice weather and a great time!

Looking forward to seeing pictures from your trip.

Kimberly :)

Olstad said...

God ferie kjære deg. Håper du får noen superfine uker i Norge - det gjør du helt sikkert med venner og familie. Kjør pent og kos dere masse.

Snakkes kanskje i ferien

Anonymous said...

Hei igjen Modern, takk for hilsen :) Jeg skal forsøke å hjelpe deg med dette layout greiene.
I posten min som heter YESS har jeg forklart hvordan du får disse store bildene inn i bloggen.

Jeg redigerer mine bilder på forhånd i Photoshop Elements 5.0 (Adobe) og det er der jeg legger denne teksten og alt inn. Picasa har mulighet til å redigere noe, eller du kan prøve Paint.
Men jeg tror det beste er å prøve Photoshop.

Du må nesten bare prøve deg fram, øvelse gjør mester. Du aner ikke hvor mye jeg har sittet og klødd meg i hue for å få til - og spurt og kikka på html-koder og lett og lett... til slutt fikk jeg svar fra min samboers nevø om PIcasa og da løsnet hele det store spørsmålstegnet!

sublim design said...

Vad härligt för dig, med semmester.
Hoppas du får en underbar resa och sommar!!
Tack också för shopping tipset här i ditt inlägg.
Ska dit och titta igen:0)
/S

daisy said...

Så nydelig soverommet ditt er! Nattbordene ble kjempeflotte! Og fargen bak senga var såååå fin!

Jeg ønsker deg en god ferie! Du kommer nok til å få det fint i Norge, med familie og venner rundt deg.
Ønsker deg en fin St. Hans! :)

Ma Ria said...

Ik wens je een heel fijne vakantie in Noorwegen! Fijn dat je je familie en vrienden weer ziet. Geniet er maar van!

Southern Heart said...

Aina, I wish you good weather, yummy food, unexpected pleasures, nice visits with family and friends, and lots of fun! I hope that you have a delightful time---you deserve it! I can't wait to hear all about your trip, and see all of your photos, too! Have a safe journey...

Love, Andrea

xo

Anita said...

Hi Ania!

Thank you so much for your sweet comment that you just left on my blog (I am just about to finish my next post). Our plot of land is approx. 700 m2 big, I guess I have about 400 m° for gardening... ;-))

Have a wonderful time in Norway! A 17 hours ride? Oh my! We just have to drive for 2 hours to get to the little village where I was born.

Groetjes,
Anita

Karin A said...

Så härligt med semester! Förstår att du ser fram emot allt som väntar i Norge. Din hortensia liknar min och jag håller med om att den är helt underbar.

Ha en härlig ferie och jag ser fram emot att blogginläggen.

Klem!

Line said...

Herligheten så fine bilder fra soverommet ditt i det forrige innlegget!!
jeg ønsker deg en kjempeflott sommerferie i gamlelandet!

Kreoline said...

Hei Aina, innom for å ønske deg en fin ferie, kjør forsiktig og kos deg masse. Så nyyyydelig Julie er, katter er verdens skjønneste dyr vet du. Har sendt deg mail. En stor klem fra Mona.

Trude said...

Hei,rekker deg før du drar...God ferie, og kjør pent. Mange som venter på dere nå. Koselige bilder nok en gang her. Pakkelapp har kommet,skal være på posten i mrg tidl, gleder meg veldig!!Her er det søndagsmrg,skal få gjort unna endel bestillinger i dag. Vi høres, klem

Henriette said...

For en nydelig blogg du har... Håper det går greit at jeg linker deg! :) God ferie:)

Tilde said...

Så härligt för dig att få åka hem till ditt Norge.JAG ÖNSKAR DIG EN RIKTIGT SKÖN FERIE GUMMAN ..

Stor kram från Tilde

Anonymous said...

Hello,
I found you through BO. Just charming
your web log is. I have a clack cat as well!
Please visit Robin Sherwood frecklefarm and meet other women with the same love of decoration as you have.
best
Robin

Mia said...

Hoppas på härliga dagar för dig! Härliga bilder! kram

Anonymous said...

we are now linked! Hurray!
I just cam through your link on Robin Sherwood frecklefarm.
best
Robin

Sandrine said...

This cat is so nice ;-)
Biz Aina.

Outi said...

Aina, have a wonderful holiday!

Katarina said...

God tur Aina!! Skjønner godt at du gleder deg masse!!!! Har det sånn jeg også..Norge e jo norge,herlig på mange måter!!!Du får ha en riktig fin tur! Her holder jeg på å prøver å planlegge litt hvordan jeg skal style leiligheten.. og det er jammen meg ikke lett. Har masse murvegger og det er jo ikke akkurat noe enkelt å henge opp ting på... Har kjøpt masse stasj tidligere så må vel få det plassert litt også. Mangler bare de gode gamle møblene vettu,som gjør leiligheten perfekt,men skal prøve å få det til likevel jeg! Puh,dette ble en lang kommentar fra en frustrert interiør Katarina

Interiørhuset said...

Tusen takk for den koslige kommentaren=) Jeg håper jeg rekker å skrive en liten kommentar til deg før du reiser;

Ønsker deg en kjempe flott sommer ferie i hjemlandet sammen med dine venner og familie,må dere få mange solfylte dager med latter og koslige minner. Det blir rart at du blir borte så lenge,men det er flott at du kommer ett innlegg inni mellom.Du får sende meg ett pip når du er inne i bloggeland så snakkes vi senere!
Mange klemmer og lykkeønskninger på din vei!

Clare said...

Hi Aina, I am so sorry I missed you! have a wonderful time! I love the photo of the old car all laden up. Your black cat is adorable too, he looks just like mine! Will he be going with you? Look forward to catching up! Clare x

Twinkle Pink said...

HAVE A GREAT HOLIDAY IN NORWAY!!

Take lots of pictures!

I would love to visit Norway one day.

Look forward to hearing all about it:)))

best wishes Ginny

Coeur de beurre said...

Have a good travel and beautiful holidays... Enjoy it! Take care...

Andrea said...

hihi. så morsomt. Du reiser til Norge mens jeg reiser til Nederland. Kanskje vi krysser hverandre i lufta, hihi. Håper du får det fint i Norge og så håper jeg at det blir fint vær i Nederland. Ha en riktig god sommerferie, kos dere kjempe mye, også har jeg sendt deg en mail. Stor klem

Jennyshemochharmoni said...

Ha en underbar ledighet och resa! Sköt om dig, vi ses! KRAM

Rosa Pimpinellifolia said...

Hej :) Du ska ha en riktigt bra och skön semester!!! MASSOR med kramar från mej! :)

Nygammalt said...

Hoppas att du får en underbar semester hemma hos familjen!
Jag är själv hemma på en kortare visit hos min familj och det är härligt härligt!
Ha det så gott!
Kram S.

Jen @ The Cottage Nest said...

I hope you have a wonderful vacation filled with lots of joy and many new memories. You will be greatly missed around here, friend.

GAWO said...

Ønsker deg alt godt for Norgesturen. Det blir nok spennende å komme tilbake. God sommer fra meg her vest i landet. :-)

dreamhouse said...

va mysigt! ha en fantastisk semester!! massa kram från mig till dig!

Mia said...

Heia Aina! Nå er du vel ute på tur (og aldrig sur...hehe) og jeg håper du får en kjempefin ferie hjemme i Norge. Og at Danmark vil også være deilig for deg. Takk for kjempekoslig mail, setter virkelig pris på den. Så får du nyte 3-4 uker hjemme hos familien og jeg håper at Norge også er like deilig som du husker den. Sommerklem fra meg.

Ellie said...

Hei Aina! Håper dere får en herlig tid her i "gamlelandet", masse godt fellesskap med familie og venner, og bra sommervær! Ha en flott ferie!

Nathalie said...

Je te souhaite de TRES TRES BONNES VACANCES !
La photo du chargement de la voiture est "SUPER" !
A Bientôt

Birgitta said...

Ha en jätteskön och härlig semester. Hoppas du får mycket med inspiration och upplevelser för framtida blogginlägg. Bilen var ju bara för härlig, verklig semesterbild. Ha det så gott. Kram

Karna said...

God ferie Aina!!!

signe said...

Va härligt att resa hem! Vilken underbar bild överst och vilken söt kisse! Ha en skön semester! :) Kram

Hjerterommet said...

Du får ha god ferie og jeg er sikker på at du får en fin ferie her i norge med familie og venner.

Sommerhilsen fra Anne Mette

HildeS. said...

God tur heim til gamlelandet, og så må du ha ein fantastisk ferie:o)

Malinken said...

Kjære Aina.
Litt sent ute, men vil bare få ønske deg en fantastisk ferie! Håper du får kost deg masse med alle dine kjære.
Nyt ferien din til fulle. :-)
Varm klem fra M.

bagateller.se said...

Ha en skön sommar Aina!! Norge är ju ljuvligt även så här års! Jag längtar också dit och hoppas att jag får tillfälle snart! Njut av nära och kära och av sommaren! Kram Terese

Blomman för dagen said...

Hej vännen det var längesedan jag hälsade på din blogg.Jag hoppas du får en härlig tur i Norge och ha det nu så bra med familjen,vänner och släkt.Fin hortensia du har min har inte börjat blomma ännu.
Ha det gott!/Karin

Deb said...

Aina, I hope you get this message and that you have a wonderful vacation. I can't wait to hear all about it and look forward to your return.
Debbie

Anna Lisa said...

Heisann Aina!! Håper du koser deg i ferien, og vi snakkes igjen når ferien er over. Vi pusser opp resten nå,nesten ferdige og gleder oss til å flytte inn. Har så masse ting og tang som venter på å pakkes opp og få nytes i nye huset. Blir såååå kjekt:) Ha det koselig videre min venn. Klem

Tilonino said...

Hei p� deg

Jeg er ogs� p� ferie og kommer ikke hjem f�r uti neste uka. Ingenting var kommet f�r jeg dro, men h�per den ligger og venter p� meg n�r jeg kommer hjem igjen. Du har vel heller ikke mottatt pakken fra meg. Men jeg skal gi lyd s� snart jeg har f�tt sett den. Ha en fin ferie. Jeg har bare l�nt en PC og er derfor ikke p� hver dag.
Snakkes, Tilonino

Valerie said...

what a lucky girl you are ! someday I'll go to Norway too ! it seems such a scenic country ! Enjoy your time there !!!

Allison said...

Ah to be in Norway. I'd love to go. My family is from Norway, but I've never been (my ancestors I should say). I bet it is gorgeous. The picture of that car is soooo great!!! The kitty is super cute.

allie
www.mycozyhome.typepad.com