jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


IN MOOD FOR CHANGING COLOURS AND FINISH SOME CRAFT PROJECTS

(Foto: Kitty Craft)

Hei jenter! Ja, jeg prøver og freshe opp siden min litt. Har blitt litt lei de gamle fargene..lurer litt på hvilken farge jeg skal velge, jeg som er så glad i farger. vanskelig å velge da..Det står og tipper mellom denne gråfargen og en litt lysere variant. Hva mener dere? Ser jo at bildene kommer ganske greit frem med denne fargen, og jeg ønsker meg en litt rolig bakgrunn til de ellers så "sprelske" fargene jeg bruker i innlegga mine :) Men jeg blir glad for noen nye tips! Og er skriften tydelig nok ? Så ville jeg ønske dere alle en nydelig helg :) Og dere, takk for at dere er så skjønne med kommentarene deres!! Dere gir meg så mye glede og inspirasjon! I helgen skal jeg prøve å få ferdig noen av prosjekta jeg holder på med. Da blir det mulig noen bilder av det når helgen er over. Noen som har mangel på inspirasjon? Stikk gjerne innom Magasinet Country Living , de har mange flotte ideer under linken Craft Projects. Moro!
Masse klemmer fra Aina :)


(Foto: CountryLiving) Flott ide!
Great Idea!

Hi girls! Yes, i am trying to make a few changes here. New colours, maybe a more calming background for the rich and vibrant colours i always use at my pictures. So, what do you think? I have not decided yet, and i am more than willing to listen to other ideas. And thanks girls, for always lovely and inspiring messages. You make my days so much more fun!! This weekend i am going to finnish some of my waiting craft projects. Someone without inspirations ? Please visit Country Living, Crafts & Simple projects , FUN! Enjoy your weekend, love from Aina :)

45 comments:

Anonymous said...

DEn där flotta idén gillade jag...

Interiørhuset said...

Så flott det bildet var da snuppa!!

Jeg likte den fargen som du har nå veldig godt,jeg bruker helt hvit bakgrunn jeg,og syns det funker godt det. Men jeg tror jeg hadde valgt en annen skrift til denne bakgrunnen. Håper du får en flott helg og gjort mange prosjekter ferdig=) Klem

Anonymous said...

Hej! Så fina bilder och den grå färgen är också fin! Tack för fina kommentarer i min blogg, jag blir alltid så glad!
Trevlig helg!

Interiørhuset said...

sorry,jeg kunne jo ha vært tydligere. Jeg mente fargen på skriften...hihi

Rosépikene said...

Hei
Så fin side du har, fargen var veldig behagelig. Kan du anbefale et sted for kjøp av fuglebad? Jeg ønsker meg et høyt fuglebad til hagen.

elin1976 said...

Er du alltid så positiv? Det smitter over på meg. Vet du det? Blir så glad av å lese hva du skriver. Jeg lever. Det var utolig gøy å ri igjen. Jeg tror jeg kommer til å ta opp igjen denne sporten når jeg kommer hjem. Det er mange som har hester der vi bor, så det er ikke problem å få ri en gan innimellom.
Ja, ja da er denne Danmarks ferien snart over. Vi reiser hjem i morgen. Problemet er bare at nå er Master cat innstill pga dårlig vær. Hvis den fortsatt er innstillt i morgen kjører vi om sverige hjem(YES! mere shopping......håper ikke Sigve ikke leser dette) Men det kan jo bli en koslig tur det også. Sigve må ha pcen nå så så vi snakkes Klem fra Elin:O)

Interiørhuset said...

Hva med mørke blå?

Hemma på landet said...

Oj, vad härligt...Kramis

Marianne/København said...

Jeg syntes den gamle blog var fin - men jeg kan også lide denne. Det hele er så fint. Jeg holder meget af at gå ind på din blog, der sker så meget spændende og du har nogle gode ideer.
Uanset hvad så bliver jeg hængende..

HildeS. said...

Hei hei.
Det vart fint med denne gråfargen som bakgrunn, og skrifta syntes best med svart.
Lekkert lagar du det til uansett.
Ha ei finfin helg:o)

karin a said...

Jag gillar den här grå färgen men ett drag utav dovt lila. Fint och som du skriver så kommer bilderna fram fint! Tack för länken, ska kolla in de olika pysselprojekten där. Jag har hållit på att sy mycket de senaste dagarna. Egna pysselprojekt och några småsaker som ska ges bort som gåvor. Skönt att kunna pyssla inne när vädret är dåligt ute! Hoppas du får en fin helg Aina med mycket mys och pyssel. :) Kram!

monique said...

Hoi Aina,

Wat een leuke foto's.
Bedankt voor de link, ik ga eens kijken.
Een fijn weekend.
Groetjes,
MOnique

Pia..... said...

Hej Aina...så roligt att fixa om lite i bloggen..skulle jag med vilja göra..men vet inte hur....har lite bråttom just nu ..ska få englandsfrämmande...och ska hinna göra allt.och lite till helst...sen vill jag sy..som du kanske sett:) du är den som startade det intresset för hjärtan:) skulle kunna pyssla hur mycket som helst...men jag hinner inte det...och scrappa vill jag med..och blogga...ojojo...och så får du ha en fin och pysslig helg...PIA

JULIE K said...

Hei på deg vennen. He he sånn har jeg det også, blir aldri riktig fornøyd med bloggen. Jeg har jo slik en gråfarge og synes faktisk bildene kommer ganske bra fram da. Skal forandre logo etterhvert også, men det blir til høsten. Har ikke tid å styre så mye med bloggen nå. Synes siden din ser fin ut nå jeg, og teksten er også grei.
Håper du har det bra. Du er vel hjemme igjen. Vi kom hjem idag. Har ryddet og vasket litt her hjemme. Kattene er kjempeglad for at vi er hjemme igjen. De savner nok oss litt selv om de har hatt folk i huset mens vi var borte.
Nattaklem til deg : )

daria said...

synes grå fargen ble fin jeg:)

kos deg og ha en fin helg!!!

Poppins said...

Det märks att du är intresserad av färger. Den här grå passar utmärkt till de flesta färger, framhäver olika nyanser. Och jag vet inte om det är min dator, men jag tycker den går lite åt lavendel! Ursnyggt!

Den där hylla/hängare var både kul och snygg.

Ha det bra, min vän!
Kram

Miia said...

I think this background brings out the photos just perfectly and makes the colors very delicious. I like it very much! That link to the Crafts & Simple projects was nice, thank you!

About your comment on my blog, I have that same thing very often: can't sleep or read a book or concentrate on my work because I have so many plans on my mind of future projects and things to do. It is sometimes really frustrating, because I never seem to have the time to actually make those plans become real, and everything is always so unfinished.

I didn't translate my last post on my blog, sorry. I was just asking for tips on choosing the right shade of turqoise or white to my painting projects. I find the task always so difficult to go to the store and choose from the little samples.

I am already waiting for your next post! Have a nice weekend! :)

olivelund said...

Hejsan! Jag tycker att färgerna du valt i bloggen passar jättebra. Färgerna i bilderna kommer fram på ett helt annat sätt. Och vilka inspirerande foton du har tagit av ljusen, krukan och lyktan, härligt!
Fortsatt trevlig helg Aina!

Flower Power said...

Hei på deg:)
Takk for tipset om Craft Projects,Den skal jeg helt klart se nermere på!:)

Jeg synes gråfargen du har valgt er kjempebehagelig som bakgrunn!:)...rolig og fin så de vakre bildene dine kommer til sin rett. Kanskje skriften skulle vært litt kraftigere?:)...
Skulle gjerne ha tillført bloggen min litt mer farge jeg også, men må bli litt varmere i trøya når det gjelder all denne
"tastingen"...hihi:) (Er redd for at allt blir borte om jeg klikker feil da vet du....)

Alltid hyggelig å titte innom deg!:) Ha en fin helg!

GundaM said...

Hei!
Flott blogg du har-takk for titten;-)!Kommer innom senere!Klemz og god helg til deg og katt`n

organic-lizzi said...

Skrev en i går,men gudene må vite hvor den ble av..
Ble veldig lekkert,men det er jo alt du gjør. Grått er litt "dødt"for deg kanskje?Lykke til med valget..
Her sprutregner det,og vi som endelig hadde litt opphold og skulle lage store,innebygde uteplasser til angorakaninene:-(Vel,får møkke og ordne med hesten istedet da:-)Kos kveld til deg. klem Randi

sublim design said...

Tack för tipset!
Contry living är ju en inspirerande tidning.Också på nätet hittar man ju massor av inspiration.
Jag tycker din sida är jätte fin:)
Ha, en trevlig helg
/S

Jennyshemochharmoni said...

Jag gillar det här grå, är superfint! Jag tycker texten syns bra också. Tummen upp från mig :) Ha en riktigt skön helg! Stor KRAM

Olstad said...

Hei

Synes gråfargen var fint, bildene blir så fine med slik bakgrunn. Apropo bilder så var det fine bilder du viser som alltid. Jeg har jo ikke vært inne her å mange mange dager. Nå er ferien over så jeg er trofast tilbake.

Den lykten du viser i innlegget under var flott.

Velkommen hjem igjen er vel også riktig å tillegge du fikk vel kost deg masse når du var i norge, selv om ikke været var det beste.

anniche said...

Hei vennen

Takk for laaaaaang og hyggelig telefonsamtale!
Det var så utrolig hyggelig!:)
La oss ta en ny snart , hehe( kan bli dyrt detta ja, haha)


Synes bloggen din ble flott jeg !!
Men om jeg får lov , den andre var mere DEG ....
Altså , kanksje fordi du har hatt den en stund liksom ...og du var den som hadde den flotte grønnfargen !..
Men , denne gråfargen er også fin. og skriften kommer fint frem:)

Ha en god natt min venn, og takk for flotte inspirasjonbilder!

klem
Pst , jeg har oppdatert nå.

Niesz Vintage Home said...

I really like the background color! It lets the photos take center stage.

Its been such a crazy busy summer I haven't had much time for fun craft projects.

But, I'm going to try to MAKE time next weekend. I'll visit the Country Living site.

Thanks for always having lovely things to look at!

Kimberly :)

elin1976 said...

Hallo snuppa!
Nå har jeg kommet hjem etter et helv....uvær over skagerak. Jeg er jo en kystjente men til og med jeg kjente at en time til så hadde maten kommet opp igjen. Jeg var livredd. Men nå er det lenge til jeg skal ut å kjøre båt. Å jeg skal aldri ta master cat igjen. Å ikke silviana for den saks skyld. I sag skal jeg få litt orden her hjemme. Det ser bombet ut. Alle tingene står i gnagen. Her øser regnet ned så det er skikkelig inne vær her i dag. Passer meg ganske godt så har jeg ikke problemer med å få ryddet inne uten å ha for dårlig samvittighet
(kroppen lengter etter 14 dager med sol)Du må ha en fin dag. Jeg klarte selfølgelig å finne fler ting som bare måtte bli med hjem så jeg legger nok disse ut i kvel på bloggen. Ha en fin søndag, Aina så snakkes vi. Klem:O)

Helene said...

Heiii.
Kjempe-fin bakrunnsfarge!
Synes du skal gå for den, jeg.

Helene

Trude said...

Heisann...hadde jo skrevet en laaang kommentar...men den forsvant bare.Hvordan står det til?Hatt en fin søndag?Her er det stille i huset,lille frk L sover søtt og mor koser på arbeidsrommet.Regn ute.Masse å gjøre som vanlig,trodde sommermånedene skulle bli rolige, men der tok jeg feil du.Gleder meg til å se duken du skal sy...skulle hatt en jeg også,nytt spisebord som er 1,5x1,5m -ikke enkelt å få kjøpt noe til det.Glemte å svare på det ang de søte små klærne jeg bruker i bildene, de kjøper jeg på nettet fra Usa.Finnes jo ingen grenser for inspirasjon, stadig noe som skal prøves ut. 2 søte små rundt meg ja, men de har dine bilder på veggen (",)De er jo kjempefine!!Vel, får utnytte tiden her,vi høres igjen...får komme meg til byen i mrg og kjøpe det hjertet jeg har lovt deg.Hei så lenge ....og bloggen din ser jo kjempefin ut med disse fargene...men det gjør den jo bestandig...

Malinken said...

Heisann. Håper du har en bra søndag!:-) Litt uvant å se bloggen din i ny farge, men det er sikkert og visst at alle de vakre bildene dine kommer veldig godt fram med denne gråfargen :-)
Må inn å ta en titt på linken din fra Country living. Trenger inspirasjon til noen små prosjekter i dette ustabile været. Har funnet fram symaskinen, men det har blitt mere "fikling" enn sying hittil.. *ler*

Ønsker deg fortsatt fin søndag!
Stor klem :-)

signe said...

Jag gillar den grå färgen! Lugn och behaglig färg och bilderna gör sig bra mot den bakgrunden! Vilka fina bilder du visar oxå! :) Kram

min sin lille tue said...

Du har "pusset opp" bloggen din kjempefint:)
Jeg har nominert deg på min side, ta en titt.
Ha ei fin uke:)

JULIE K said...

Hei igjen. Takk for koselig kommentar på bloggen. Uff altså at myggen plager deg sånn.

Stakkar Julie da, hun har vel savnet dere mye, sikkert derfor hun er blitt så tynn. Jeg er så heldig å ha ei venninne og en nabo som trør til når jeg er borte. Min venninne har så å si bodd i huset hele tiden, så mine firbente har hatt det bra. Savnet oss litt har de nok gjort for de svinset rundt oss veldig da vi kom hjem, og lille Korse katt har ligget i armkroken til mor hver en natt : )

Godt å komme hjem også selv om vi har hatt en fin ferie. Min mann begynte på jobb igjen idag stakkar. Jeg skal rydde hus hele dagen. Føler at hverdagen er her gjen og da må jeg ha alt på stell he he.

Ha en fin dag idag. Håper du ikke er altfor trøtt.

Klem : )

Nonnie said...

Really love the new colour scheme. It works really well to show of the photos. The Country Living site is really great for inspiration isn't it? Although my head is already bursting with too many ideas at the moment. Hope you had a good weekend finishing off projects.

Guldkant På Livet said...

Hallå där! Ja visst vill man förnya sig i bland!! Jag donar med så mycket annat i färgväg och bilder så jag håller mej till vitt-ett tag till men jag håller med, fotona framhävdes till denna grå färg faktiskt, mycket snyggt!! Din blogg är så inbjudande!! Mari.

Nygammalt said...

Det blev mycket bra så här! Fina bilder visar du också. Kram.

Juliann said...

Syns den grå fargen var veldig fin, eg også har nettopp holdt på å pusse opp min blogg, er ikkje heilt fornøgd enno, spesielt med headingen. Eg brukar malen Minima i Blogspot, er det den same du har? I så fall lurer eg på korleis du fekk til både bilde og tekst i bloggtittelen, eg fekk ikkje fyllt ut heile ruta mi. Er elles innom den fine bloggen din ofte, har linken din på sida mi. Har fått med meg at du bur i Nederland (?) men har fin kontakt med mange nordiske bloggarar. Helsing Juliann på Nordvestlandet!

Heidi said...

I will look forward to seeing your craft projects soon! It is so fun to spend time being creative and then using the things to brighten your home. Enjoy yourself!

Nygammalt said...

Åhhh, du är för gullig du! =) kram.

Mia said...

Hei Aina! Denne grå bakgrunnen i bloggen din synes jeg er helt nydelig! En neutral og vakker farge til bildene dine. Så spennende med nye prosjekter også. Gleder meg til å se hva du har holdt på med i helgen.

Hvordan er det å være hjemme i Nederland igjen...? Savner du Norge, eller var det greit å komme tilbake hjem? Og har dere fortsatt planer om å flytte til Norge neste år...? Lurer bare på hvordan du har det nå... Klem fra meg.

molly's heaven said...

Synes bloggen ble fin jeg, så morsomt å se all oppussingen som foregår på bloggene rundt omkring nå...hihi! Det sier jo litt om hvem vi er når vi til og med pusser opp den;)
Liker den rød skriften du bruker til utheving!
Flotte bilder som vanlig:)

Interiørhuset said...

Hei du=) Takk for den koslige kommentaren på bloggen! Jeg har vist kjøkkenet mitt en gang tidligere,du kan se det under etiketten hjemme hos meg. Kan hende det kommer nye bilder etter hvert.

Naturegirl said...

Certainly an inspiring board to showcase treasures!
Thank you for your ~generous words of comfort~ in my last post..I have missed coming here and will list you on my sidebar so I can stay in touch.
I adore your ~Julie~ and the quote under her photo...she looks like my 2 girls..I'll post them next. hugs NG

Jen @ The Cottage Nest said...

I love your background, the soft grey is one of my favorites. I love the pictures in this post, especially the ribbon one.

kristin said...

Un ruban qui me conviendrait parfaitement !